Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim cok uzaklardayim ben malesef, amerikadayim yedi saat fark var aramizda, yedi saat geriyiz sizden.

offf pekte uzakmışsın be gülüm
ben aksam yemegimi hazirlamaya kaciyorum kizlar,Allaha emanet olun..

yarin hepimiz icin güzel bir gün olsun ins zira bu sabah benim dururmum pek ic acici degildi ama bakalim yarina kismetimde ne var

mumu sen daha önce 6.takımda varmıydın canım...bizim kızlarla ordanmı tanışıyosun merak ettim,6.takımın yeri başkadır bende,tabi o zaman nickim farklıydı...kirazz_z

denizim çokk özlemişim sizi yaa...kilo haricinde herşey çok şükür yolunda canım,2 ekimde 2.evlilik yıldönümümüz dolacak,şimdilik çocuk yok,kısmetse kiloları verip öyle hamile kalmak istiyorum...

sende ne var ne yok canım

canim ben 6.takimda yoktum ama diyet guruplarinin eski üyesiyim bende nickimi degistirdim ,narinle 80-89 topiginde tanistik :)
facen varmi senin?

Selam kızlar ben geldiiim :)) yarın büyük gün,lütfen kilo bildirimi yapmayı unutmayın ben yine internet cafeye gelicem nasipse.
Bu arada bugün kan tahlil sonuçlarımı aldım ve çok mutluyum, şekerim kolesterolum kan değerlerim ve tiroidlerim çok iyi. Karatay diyeti sayesinde. Tam gaz devam. Doktor hamile kalabilirsin dedi çok şükür :))) Ama daha kilo vermem gerek 6 rakam var

Bugün sabah bir avuç badem,ceviz bir avuç tatlı lor domates,salatalık,2 tereyağına kırılmış yumurta,8 adet tuzsuz zeytin

Öğlen biraz zeytinyağlı semizotu,3 adet bulgurlu yaprak sarma ve keten tohumlu yoğurt

Akşam topçata çorbası bir kase yoğurt ve yine biraz bulgurlu yaprak sarma.

Az önce limonlu yeşilçay,bugün bol yürüyüş.. Umarım tartıda yarın yüzümüz güler.

Özledim hatunlar sizi :*

sağol canım teşekkür ederim. Elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum. Çizelgemi hedef koydum evet ama sanırım bu gidişle 50ye düşürücem. Çünkü karatayı çok rahat yapıyorum acıkmadan. Çok iyiyim yani.

cok sevindim canim degerleirnin güzel cikmasina,bebek icnde Rabbim en dogru zamani bilir hayirlisini versin ins

Mumucum bu kez en çalışkan öğrenci ben olcam ilk ben bildirim yapicam - Şebnem sayesinde-

Kilo bildirimi : 84.1

Hayırlısıyla yarın gece İst. yolcusuyum...

Mumucum bu kez en çalışkan öğrenci ben olcam ilk ben bildirim yapicam - Şebnem sayesinde-

Kilo bildirimi : 84.1

Hayırlısıyla yarın gece İst. yolcusuyum...

cok sükür canim,bu haftada bildirim yapmasaydin yiycektin sopayi kilon icinde tebrikler,cizelgeni düzenliyorum

1. TAKIM 274. ETAP

sapphiree (59.7/
sebnemguducu (61.8/
MuMu85(74.7/
spirochet(84.5/
pinkyeffect (85/84.1/0.45/0.38)Bildirim yapmadigindan kilosu 2 ye bölündü
milkshakem (57.7/
bilgililgili(76.4/

1. TAKIM ORTALAMASI

canim bende seni cok özedim kalp kalbe karsiymis az önce faceden yazdim sana :) hastaymissin cok gecmi solsun canim,

evet yaptik birseyler RAbbim devamini nasip eder ins

canım Allah razı olsun face bakamadım evdeydim bugün ev elden gidiyordu güya evde kalıp dinlenecektim totom yer görmedi akşama kadar.herneyse bu sefer olacak inanıyorum yeniden motive olmuşsun belli inşallah hedefine enkısa zamanda ulaşırsın

bende özlemişim canım seni .2 yıl maşallah nasılda geçiyor zaman yaaa inşallah biran önce verirsin Rabbimde hayırlıyla bi bebiş verir sana .ben aynıyım canım kızım 2 ye geçti 2.ci için baskılar arttı ama henüz daha niyetine giremedim.çalışmaya devam iş ev kilo olarak 62 ye düşmüştüm ama maalesefki 5 kilo aldım şimdi onu vermeye çalışıyorum

canim ben 6.takimda yoktum ama diyet guruplarinin eski üyesiyim bende nickimi degistirdim ,narinle 80-89 topiginde tanistik :)
facen varmi senin?

kızlar 6. takım 80-89 topici derken grup grup gezmişim ben yaaa ne güzelki siizin gibi arkadaşlarla tanışmışım canlarım iyiki varsınız

canim Allahin ziniyle olucak ins bu sefer evet motivem yerinde Rabbimde izin verirse tamamdir bu is ins..

sende iyki varsin canim

selam kızlar..yarın cuma..bu hafta listede var mıyım bilmiyorum..yoksam da önemli değil mumucum..az önce tartıldım kilom:63.4.........tatildeydim..valla anca bu kadar verebildim aldığım kiloları:))listede yoksam da haftaya biraz daha veririm inşallah..yarın görüşürüz

1. TAKIM 274. ETAP

sapphiree (59.7/
sebnemguducu (61.8/
MuMu85(74.7/
spirochet(84.5/
pinkyeffect (85/
milkshakem (57.7/
bilgililgili(76.4/

1. TAKIM ORTALAMASI

tatlım paylasım yapıcam bende yarın :) yeter tatıl modundan cıkmam lazım sanırım artılar yolda

canim listeye girip girmemeye sen karar vericeksin benim icn farketmez,girmek istiyorsan bu hafta yazalim senide

1. TAKIM 274. ETAP

sapphiree (59.7/
sebnemguducu (61.8/
MuMu85(74.7/
spirochet(84.5/
pinkyeffect (85/84.1/0.45/0.38)Bildirim yapmadigindan kilosu 2 ye bölündü
milkshakem (57.7/
bilgililgili(76.4/
sekerskiz67(73 )272.Etapda ayrilmisti kilosu 3 e bölündü
hepbear(63.5/63.4/-0.02/%0.03)269.Etapda ayrilmisti kilosu 6 ya bölündü
1. TAKIM ORTALAMASI

Son düzenleme:
Hepinize iyi geceler kizlar benim bu haftaki kilom sabit regl oncesi durumu sanirim. Kilo veren arkadaslari simdiden tebrik ediyorum. Opuldunuz. Yarin sehir disina cikiyorum pazar oglen evde olucam iyi hafta sonlari hepinize simdiden.

mumummmmm hesaplama yapamıyorum benim yerime yapar mısın canım kilom maalesef 65.3 kg. buraya grlmeseydikkk bu hafta bireysel de 1. olabilirdimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…