mumummmmm hesaplama yapamıyorum benim yerime yapar mısın canım kilom maalesef 65.3 kg. buraya grlmeseydikkk bu hafta bireysel de 1. olabilirdimmmmmm
günaydın, cumanız mübarek olsun
kilo verenleri tebrik ederim . veremeyenlerde üzülmesin hafta dedigin nedir .haftaya verirler inşallah
yapabilrisin güzelim :) paylasim serbest :) ekliyoom seni listeye ama zamaninda gelmezsen sacini cekerim ona göre
selam kızlar mumucum özledim seni görüşemiyoruz canım çok sevindim senin adına nasılda güzel kilo vermişsin
neslihancım canım seni görmek nekadar güzel herşey yolundamı hayatında ne var ne yok
nazlı kendi evine geçmiştin en son montimi yapıyorsun yine canım kayınvalidende sizinlemi yeni evde
ayyy ne çok soru dordum yaaa
slm arkadaslar tanışırız dıye duşunmustum bugun ama kısmet olmadı bende gun ıçınde gıremedım aranıza aldıgınız için tşkr ediyorum şimdiden
hoşgeldın tatlım aramıza bol kılo vermeler cnm.uyguladıgın dıet varmı ?
neslihanım başın sagolsun canım .. rabbım mekanını cennet eylesin inşallah .slm kızlar nasılsınız...bugün izinli olmama rağmen işyerindeyim,perşembe gecesi anneannemi kaybettik,dün köye götürüp son vazifemizi yaptık...nerdeyse son 6-7 yıldır yatıyodu,ölümü bekleniyodu ama yinede insan konduramıyo...Rabbim günahlarını Affetsin
bugün işlerimi toparlayıp teslim edeyim diye geldim,gelmişkende size bi göz atayım dedim...kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
bende inş.2 hafta sonra listede olurum,pazartesi şehir dışına çıkıyoruz...oralardada diyetimi bozmayacağımdan emin olabilirsiniz
şimdilik hoşçakalın,kendinize iyi bakın kızlar
slm kızlar nasılsınız...bugün izinli olmama rağmen işyerindeyim,perşembe gecesi anneannemi kaybettik,dün köye götürüp son vazifemizi yaptık...nerdeyse son 6-7 yıldır yatıyodu,ölümü bekleniyodu ama yinede insan konduramıyo...Rabbim günahlarını Affetsin
bugün işlerimi toparlayıp teslim edeyim diye geldim,gelmişkende size bi göz atayım dedim...kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
bende inş.2 hafta sonra listede olurum,pazartesi şehir dışına çıkıyoruz...oralardada diyetimi bozmayacağımdan emin olabilirsiniz
slm kızlar nasılsınız...bugün izinli olmama rağmen işyerindeyim,perşembe gecesi anneannemi kaybettik,dün köye götürüp son vazifemizi yaptık...nerdeyse son 6-7 yıldır yatıyodu,ölümü bekleniyodu ama yinede insan konduramıyo...Rabbim günahlarını Affetsin
hosgeldin canim aramiza,ben takim kaptani mumu :) takimizda öyle kati kurallarimiz yok tek istedigmiz boolll paylasim :) cuma günleride 12 ye kadar kilo bildirmi yeni oldugun iicn 2 hafta deneme süren olacak bu süre icinde paylaismin güzel olursa listeye girebilirisnslm arkadaslar tanışırız dıye duşunmustum bugun ama kısmet olmadı bende gun ıçınde gıremedım aranıza aldıgınız için tşkr ediyorum şimdiden
hosgeldin canim..been döndümmm
canim basinizi sagolsun Rabbim günahlarini affetsin mekanini cennet etsin ins,kabrinide cehennem azabindan muhafaza etsin insslm kızlar nasılsınız...bugün izinli olmama rağmen işyerindeyim,perşembe gecesi anneannemi kaybettik,dün köye götürüp son vazifemizi yaptık...nerdeyse son 6-7 yıldır yatıyodu,ölümü bekleniyodu ama yinede insan konduramıyo...Rabbim günahlarını Affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?