Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gel gelelim bana,malesef ubgün hic canim cekmedigi halde dondurma yiyerek diyetimi bozdum,canin cekmediyse niye yedin dediginizi duyar gibiyim 3 4 gündür esimle konusmuyoruz sonunda patladim hirsimi dondurmadan aldim amaaaaaa önceden olsa dibini görmeden birakmazdim migdem bulanir yinede yemeye devam ederdim oysa simdi hemen karnim sisti canim istemedi buda demek oluyorki dogru yolda ilerliyorum en azindan bunu görmüs oldum ,yarin kaldiigm yerden devam edicem tabiki ve ynie eskiden olsa aman zaten bozdum der yerdimde yerdim isin tuhaf tarafi canimda istemiyor zaten...

dün gittim doktora 2,5 kilo kadar yagdan vermisim lsiteme e olarak ispanak ve üzüm eklendi :) bitrde 3 yemek kasigi yag

Selam canlar nasilsiniz iyi hafta sonlari bugun bir hak dostunu ziyarete gittim enerjisi bana gecti saniri cok huzurluyum ve mutlu. Bugun kahvaltida peynirli omlet, zeytin, domates, salatalik ve ev yapimi iki isirimlik organik ekmek. Ogle az mercimek corba,dort kofte, salata, mantar aksama menu belli degil tam sehir disinda misafirlikteyim.

Yeni gelen arkadasim hosgeldin bol kilo vermeler..

Amanciacim donmene sevindim ve azimli olmana. Eksikligin belliydi.

Neslihancim basin sagolsun allah rahmet eylesin.

Mumucum cisss gelsin sanada. Neyseki dondurma baklavadan iyidir.

Selam kızlar iyi akşamlar.

Bugün sabah klasik karatay kahvaLtısı 8 adet tuzsuz zeytin,bir avuç peynir,bir avuç badem,2 adet tereyağına kırılmış yumurta bir bardak günlük süt,domates salatalık

Öğlen bir tabak z.yağlı kabak ve keten tohumlu yoğurt

Akşam z.yağlı semiz otu,4 adet bulgurlu yaprak sarması ve naneli yoğurt

limonlu yeşil çay,bol su.

4.olmuşuz bu hafta fena değil kızlar :) ilk 3 e gireydik iyi olurdu ama gayet iyiyiz,keyifler yerinde. Kilo vermeye devam. Kaçamak olmasın kızlar yakarım burayı haa

başınız sağolsun canım. allah sabrını versin

slm arkadaslar tanışırız dıye duşunmustum bugun ama kısmet olmadı bende gun ıçınde gıremedım aranıza aldıgınız için tşkr ediyorum şimdiden

hoşgeldin aramıza başarılar. inşallah bize ayak uydurup bol kilo verirsin. nefsine hakim ol yeter.

Başın sağ olsun…

Allah gözünü doyursun geçen hafta birinciydik ya : )
Sen yeter ki iste komutanım : ) İst a geldim de eve gelemedim : ) Artık başlıyorum… Şu andan itibaren : İşte bir bardak su içtim veeeeeee başladım… Karnım aç ama bu satte bişi yenmez .. Su su su ….
İşlenmiş gıdaya hayır…

ahh canımm yaa ben de sizleri çok özledimmmm

geçen hafta 1. mi oldunuz...maşallah size..

ben döndüm artık unutun 1.liği

yaa yüzüm yok buraya yazmaya eskiler hatırlar kızar şimdi bana çok özür dilerim kızlar oz amanda söylemiştim pc bozuldu dieye anca halledebildik bu arada edirneye gittim köy yeri ordada pc yok tu eger affederseniz aranıza dönmek istiyorum

geçen hafta 1. mi oldunuz...maşallah size..

Bana rağmen ... hehhee

ahh canımm yaa ben de sizleri çok özledimmmm

ben döndüm artık unutun 1.liği

Kız senden önce ben varım : ) Kilom hep ikiye bölündü : ) Hep birlikte yapcas : )

Kıs Şebnem Karatay kahvaltını yaptın mı ? Bak yoksa dünya tersine döner ha... Alıştıra alıştıra soyle : )

Kızlar İstanbul'dan kocaman selamlar sevgiler... Dün gecenin bir yarısı geldiğim için bugun öğlen kalktım ama gözüm dönmedi hemen dısarı cıktım o bu derken baktım tüm gün bişi yememişim ... Biliyorum iyi değil ama fırsat bulamadım...

Yalnız güzelce sporumu yaptım...Salona gittim. 70 dk yürüdüm 20 dk da el pedalı cevirdim ... Net : 1.5 saat

Akşam abanmayım dedim

Yarım şişe günük süt
bir avuç ceviz
bir tane kocaman şeftali
bir avuç da peynir yedim..

Yarın öğlen için kepekli ekmek arası domates peynir hazırlıcam yanına da bir tane armut ya da iki tane salatalık koycam.

***Bir yere giderken nasıl program yapıyorsak o gün için de ne yiyeceğimizi programlayalım. ( 80-89 topiğinden alıntı . )

** Biraz sonra değil------ şimdi bir bardak su iç hemen.

Son düzenleme:
iyi geceler kızlaarrr
bugün istanbuldayım artık sınırsız netime kavuştum çok şükür hep hep buralardayıımmm
bu arada tartılmadım ama istanbula gelişimle düzene girmeye başlıyorum
karataya benzer ama işin içine iki dilim tam buğday ekmeği ekliyorum o kadarcık
yarın birde yüzmeye yazılmaya gidiyorum hadi inşallah çok severim de (yüzmeye zaten bayılırım ama biraz maymun iştahlıyımdır hevesim kaçıverir hemencik:)
sporlu sağlıklı bir yaşamım olur
hepinizi çok seviyorum sizde sevdiklerinizi daha da çok sevin bu akşam sevgiyle kalın öpüldünüüzz :)

Ben yer olursa 2 haftalık deneme süresine raziyim. Hala antepteyim işler iyice sarpa sardı... Giremedim nete cok yorgun olduğumdan erken uyudum hep, netede şimdiki gibi rahat hiç bağlanmadı hastane kolidorlarina kamp kurdum resmen sorunları anlatipta uzatmayalım gercekten içinden çıkamadim... Diyet derseniz hiç farkında bile degilim burda tartilmadim bile, aglamaktan kilo veriliyorsa vermişimdir yoksa yok perş günü döneceğim insallah... Normalde tek kelime konuşacak durumda degilim burayada ne yazacağım bilemiyorum, sadece kopmak istemiyorum sizlerden hepinize iyi geceler kızlar...

canim Allah yaridmcin olsun sabir versin,babanin durumu iyidir ins,burayi düsünme deneme süreisni ne yapicaksin takimdan cikarmadimki seni.sen iyi ol baban sifa bulsun ins burda yerin her zaman hazir

günaydin kizlar,hepimiz icin güzel bir hafta olsun ins,ben bugün 9 lu caya basladim ,hafta sonundaki kacamagi telafi etmem lazim

canim hosgeldin uzun süre yoktun,tekrardan 2 hafta deneme süresinii kabul edersen buyur gel

canim Allah yaridmcin olsun sabir versin,babanin durumu iyidir ins,burayi düsünme deneme süreisni ne yapicaksin takimdan cikarmadimki seni.sen iyi ol baban sifa bulsun ins burda yerin her zaman hazir

Tsk ederim, artık hemen giriyor tlf... Babam idare eder sadece aksi bir insan, annemle 22 senedir ayrı yaşıyordu bir türlü birleşmediler... Hastalık bile adamın inadıni kıramadı... Annemde psikolojik olarak hasta, bi annemi bi babamı götüruyorum doktora insallah bugun bitecek doktor işleri... Babam prostat kanseri olmuş benden başka kimsenin haberi yok... Kimseyi üzmemek içinde söylemeyeceğim, iğnesini yaptırdım tüm gerekenleri soyledim... Yinede içim bir kotu... Hayırlısi olsun ne diyeyim, tlf böyle kolay bağlanırsa hep yazarım... diyetinizi unutmayın böyle kendinizi unutabileceginiz zamanlar için hazırlıklı olmak lazım çünkü ne olursa olsun yaşamak zorundayiz bunlar geçince bana kar kalan kilo olacak galiba...

canim Allah acil sifalar versin hem annene hem babana ins elinden geleni yapmisisn kolay degil tabi noraml kendini kötü hissetmen ama Allaha sigin bol bol dua et Rabbim hayilrisni versin hakkinzda ins

selamlaarrrr
okul başladı ve bende artık düzenli yaşayan bir insanıımmm
sabahleyin iki ince dilim tam bugday ekmeğinden yaptığım peybirli ve salçalı sandviçimi götürdüm okula şekersiz çayımla içtim ve resmen çok tok tuttu beni öğlen yemeginde sadece bir tane şeftali yedim sabah kahvaltım iyi oldugu için acıkmadım :)
bir saat sonrada akşam yemeğim varr domates salatası ve tavukk yiceemm yanında belki yogurt ama ekmeğim yok günde iki dilim ekmek hakkım var onuda sabah kahvaltılarında kullanıcam :)
spirocket seni seviyoruz Allah kolaylık ve sabır versin hastalık çekenede zor bakanada zordur Allah şifa versin ayrıca gönüllere sevgi versin:)
mumuuu senide öpüyoruumm gündüz yazaamam okuull ama gelince hemen netin başına gçip bildiriyorum muahh :***

Herkese mutlu, huzurlu, boool iradeli haftalar kizlar. Evimdeyim bugun. Sabah yumurtali, peynirli, domatesli kahvaltimi yaptim oglen ve aksama yogurt corbasi var. Bol su, yesil cay ve aksamada uzun zamandir ihmal ettigim spor salonunun yollari var bugunku listemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…