slm kızlar nasılsınız...bugün izinli olmama rağmen işyerindeyim,perşembe gecesi anneannemi kaybettik,dün köye götürüp son vazifemizi yaptık...nerdeyse son 6-7 yıldır yatıyodu,ölümü bekleniyodu ama yinede insan konduramıyo...Rabbim günahlarını Affetsin
bugün işlerimi toparlayıp teslim edeyim diye geldim,gelmişkende size bi göz atayım dedim...kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
bende inş.2 hafta sonra listede olurum,pazartesi şehir dışına çıkıyoruz...oralardada diyetimi bozmayacağımdan emin olabilirsiniz
şimdilik hoşçakalın,kendinize iyi bakın kızlar
slm arkadaslar tanışırız dıye duşunmustum bugun ama kısmet olmadı bende gun ıçınde gıremedım aranıza aldıgınız için tşkr ediyorum şimdiden
Başın sağ olsun…slm kızlar nasılsınız...bugün izinli olmama rağmen işyerindeyim,perşembe gecesi anneannemi kaybettik,dün köye götürüp son vazifemizi yaptık...nerdeyse son 6-7 yıldır yatıyodu,ölümü bekleniyodu ama yinede insan konduramıyo...Rabbim günahlarını Affetsin
bugün işlerimi toparlayıp teslim edeyim diye geldim,gelmişkende size bi göz atayım dedim...kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
bende inş.2 hafta sonra listede olurum,pazartesi şehir dışına çıkıyoruz...oralardada diyetimi bozmayacağımdan emin olabilirsiniz
şimdilik hoşçakalın,kendinize iyi bakın kızlar
Selam kızlar iyi akşamlar.
Bugün sabah klasik karatay kahvaLtısı 8 adet tuzsuz zeytin,bir avuç peynir,bir avuç badem,2 adet tereyağına kırılmış yumurta bir bardak günlük süt,domates salatalık
Öğlen bir tabak z.yağlı kabak ve keten tohumlu yoğurt
Akşam z.yağlı semiz otu,4 adet bulgurlu yaprak sarması ve naneli yoğurt
limonlu yeşil çay,bol su.
4.olmuşuz bu hafta fena değil kızlar :) ilk 3 e gireydik iyi olurdu ama gayet iyiyiz,keyifler yerinde. Kilo vermeye devam. Kaçamak olmasın kızlar yakarım burayı haa
ahh canımm yaa ben de sizleri çok özledimmmmSelam canlar nasilsiniz iyi hafta sonlari bugun bir hak dostunu ziyarete gittim enerjisi bana gecti saniri cok huzurluyum ve mutlu. Bugun kahvaltida peynirli omlet, zeytin, domates, salatalik ve ev yapimi iki isirimlik organik ekmek. Ogle az mercimek corba,dort kofte, salata, mantar aksama menu belli degil tam sehir disinda misafirlikteyim.
Yeni gelen arkadasim hosgeldin bol kilo vermeler..
Amanciacim donmene sevindim ve azimli olmana. Eksikligin belliydi.
Neslihancim basin sagolsun allah rahmet eylesin.
Mumucum cisss gelsin sanada. Neyseki dondurma baklavadan iyidir.
geçen hafta 1. mi oldunuz...maşallah size..
geçen hafta 1. mi oldunuz...maşallah size..
ahh canımm yaa ben de sizleri çok özledimmmm
ben döndüm artık unutun 1.liği
Ben yer olursa 2 haftalık deneme süresine raziyim. Hala antepteyim işler iyice sarpa sardı... Giremedim nete cok yorgun olduğumdan erken uyudum hep, netede şimdiki gibi rahat hiç bağlanmadıhastane kolidorlarina kamp kurdum resmen sorunları anlatipta uzatmayalım gercekten içinden çıkamadim... Diyet derseniz hiç farkında bile degilim burda tartilmadim bile, aglamaktan kilo veriliyorsa vermişimdir yoksa yok perş günü döneceğim insallah... Normalde tek kelime konuşacak durumda degilim burayada ne yazacağım bilemiyorum, sadece kopmak istemiyorum sizlerden hepinize iyi geceler kızlar...
yaa yüzüm yok buraya yazmaya eskiler hatırlar kızar şimdi bana çok özür dilerim kızlar oz amanda söylemiştim pc bozuldu dieye anca halledebildik bu arada edirneye gittim köy yeri ordada pc yok tu eger affederseniz aranıza dönmek istiyorum
canim Allah yaridmcin olsun sabir versin,babanin durumu iyidir ins,burayi düsünme deneme süreisni ne yapicaksin takimdan cikarmadimki seni.sen iyi ol baban sifa bulsun ins burda yerin her zaman hazir
Tsk ederim, artık hemen giriyor tlf... Babam idare eder sadece aksi bir insan, annemle 22 senedir ayrı yaşıyordu bir türlü birleşmediler... Hastalık bile adamın inadıni kıramadı... Annemde psikolojik olarak hasta, bi annemi bi babamı götüruyorum doktora insallah bugun bitecek doktor işleri... Babam prostat kanseri olmuş benden başka kimsenin haberi yok... Kimseyi üzmemek içinde söylemeyeceğim, iğnesini yaptırdım tüm gerekenleri soyledim... Yinede içim bir kotu... Hayırlısi olsun ne diyeyim, tlf böyle kolay bağlanırsa hep yazarım... diyetinizi unutmayın böyle kendinizi unutabileceginiz zamanlar için hazırlıklı olmak lazım çünkü ne olursa olsun yaşamak zorundayiz bunlar geçince bana kar kalan kilo olacak galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?