Canim cok gecmis olsun allah yardimcin olsun. Sen yinede kendini birakma ve bizide habersiz birakma.Tsk ederim, artık hemen giriyor tlf... Babam idare eder sadece aksi bir insan, annemle 22 senedir ayrı yaşıyordu bir türlü birleşmediler... Hastalık bile adamın inadıni kıramadı... Annemde psikolojik olarak hasta, bi annemi bi babamı götüruyorum doktora insallah bugun bitecek doktor işleri... Babam prostat kanseri olmuş benden başka kimsenin haberi yok... Kimseyi üzmemek içinde söylemeyeceğim, iğnesini yaptırdım tüm gerekenleri soyledim... Yinede içim bir kotu... Hayırlısi olsun ne diyeyim, tlf böyle kolay bağlanırsa hep yazarım... diyetinizi unutmayın böyle kendinizi unutabileceginiz zamanlar için hazırlıklı olmak lazım çünkü ne olursa olsun yaşamak zorundayiz bunlar geçince bana kar kalan kilo olacak galiba...
Kızlar beni de grubunuza alır mısınız, tek başıma motive olup da diyetimi yapamıyorum malesef. Bu sefer çook azimliyim hem de hehehe, bence beni kaçırmayın
spirochet cim geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinn
Ben yer olursa 2 haftalık deneme süresine raziyim. Hala antepteyim işler iyice sarpa sardı... Giremedim nete cok yorgun olduğumdan erken uyudum hep, netede şimdiki gibi rahat hiç bağlanmadıhastane kolidorlarina kamp kurdum resmen sorunları anlatipta uzatmayalım gercekten içinden çıkamadim... Diyet derseniz hiç farkında bile degilim burda tartilmadim bile, aglamaktan kilo veriliyorsa vermişimdir yoksa yok perş günü döneceğim insallah... Normalde tek kelime konuşacak durumda degilim burayada ne yazacağım bilemiyorum, sadece kopmak istemiyorum sizlerden hepinize iyi geceler kızlar...
Tsk ederim, artık hemen giriyor tlf... Babam idare eder sadece aksi bir insan, annemle 22 senedir ayrı yaşıyordu bir türlü birleşmediler... Hastalık bile adamın inadıni kıramadı... Annemde psikolojik olarak hasta, bi annemi bi babamı götüruyorum doktora insallah bugun bitecek doktor işleri... Babam prostat kanseri olmuş benden başka kimsenin haberi yok... Kimseyi üzmemek içinde söylemeyeceğim, iğnesini yaptırdım tüm gerekenleri soyledim... Yinede içim bir kotu... Hayırlısi olsun ne diyeyim, tlf böyle kolay bağlanırsa hep yazarım... diyetinizi unutmayın böyle kendinizi unutabileceginiz zamanlar için hazırlıklı olmak lazım çünkü ne olursa olsun yaşamak zorundayiz bunlar geçince bana kar kalan kilo olacak galiba...
kizlar hakketten öff ve pöffsünüz yani,nerdesiniz yahuuuuuuuuuu ??????
Kızlar beni de grubunuza alır mısınız, tek başıma motive olup da diyetimi yapamıyorum malesef. Bu sefer çook azimliyim hem de hehehe, bence beni kaçırmayın
yaa yüzüm yok buraya yazmaya eskiler hatırlar kızar şimdi bana çok özür dilerim kızlar oz amanda söylemiştim pc bozuldu dieye anca halledebildik bu arada edirneye gittim köy yeri ordada pc yok tu eger affederseniz aranıza dönmek istiyorum
ahh canımm yaa ben de sizleri çok özledimmmm
ben döndüm artık unutun 1.liği
selam kızlar..akşam oldu anca gelebildim...
Allah yardımcın olsun canım..şifa versin inşallah..,
aynen öyle oluyor canım.. ben de babamın problemlerine katlanamadığım için antidepresanlar yüzünden 90 kiloya çıkmıştım..1.5 yıldır burdayım ve vermeye
çalışıyorum..babam mı..o çok iyi:))prostat kanseri diğer türlere göre daha kolay tedavi edilebilen bi kanser..ben sağlık personeliyim..hergün bi dünya psa tahlili için kan alıyor ve çalışıyoruz..o hastaların hikayelerini dinliyoruz..üzülme..inşallah şifa bulur..bunlar dünyevi imtihanlar..Allah sana bakıyor şimdi..bakalım diyor..bizim kız beni bunca sıkıntısına rağmen görebilecek mi diyor..görenlerden olursun inşallah..
çok tatlısın
hoşgeldin canım..yakaladık seni..kaçırmıyoruz:))
yeniden hoşgeldin canım..evet seni hatırlıyorum..a be sen edirneli misin.
aynen hoşgeldin yardımcı kaptan..sen de mi tatildeydin......
spirochet cim geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinn
Canim cok gecmis olsun allah yardimcin olsun. Sen yinede kendini birakma ve bizide habersiz birakma.
selam kızlar..akşam oldu anca gelebildim...
Allah yardımcın olsun canım..şifa versin inşallah..,
aynen öyle oluyor canım.. ben de babamın problemlerine katlanamadığım için antidepresanlar yüzünden 90 kiloya çıkmıştım..1.5 yıldır burdayım ve vermeye
çalışıyorum..babam mı..o çok iyi:))prostat kanseri diğer türlere göre daha kolay tedavi edilebilen bi kanser..ben sağlık personeliyim..hergün bi dünya psa tahlili için kan alıyor ve çalışıyoruz..o hastaların hikayelerini dinliyoruz..üzülme..inşallah şifa bulur..bunlar dünyevi imtihanlar..Allah sana bakıyor şimdi..bakalım diyor..bizim kız beni bunca sıkıntısına rağmen görebilecek mi diyor..görenlerden olursun inşallah..
çok tatlısın
hoşgeldin canım..yakaladık seni..kaçırmıyoruz:))
yeniden hoşgeldin canım..evet seni hatırlıyorum..a be sen edirneli misin.
aynen hoşgeldin yardımcı kaptan..sen de mi tatildeydin......
canim Allah acil sifalar versin hem annene hem babana ins elinden geleni yapmisisn kolay degil tabi noraml kendini kötü hissetmen ama Allaha sigin bol bol dua et Rabbim hayilrisni versin hakkinzda ins
güzelim senin kadar benimde kafam karisti :) bu cuma belli olur kim var kim yok,o liste bende yok malesefMumucum simdi takimda kim var, kac kisiyiz, kimler geldi kimler gitti kafam karisti. Bir liste yapsakmi yada bizim bir ara listemiz vardi herkesin birbirini tanittigi..onu yapsakya yine olmaz mi:))
tamam canim,sen bilirisncanım be gruba girmiyim sadece burdan paylaşıyım eskisi gibi birdaha böyle bişi olursa üzülürüm :)
Tsk ederim canim... Çaresizlik cok acı ama sanırım cok farklı insanlar yapıyor bizi vardır herhalde bu derdinde bir hikmeti... Dua bile edemiyorum herşey boğazıma düğümleniyor banada herkese de Allah hayirlisini versin...
afiyet olsun cokda vahim görünmüyor be :)bi menü yazayım da kendi halimi göreyim:))siz de görün:))
sabah:
1 dilim kepek ekmek
1 kk yy peynir
öğle:
1 tabak nohut yemeği
salata
1 şeftali
akşam:
1 tabak bezelye yemeği
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
1 elma
1 dilim kavun
saat 9:
1 sade gofret
hımmmmm..yazınca felaket göründü gözüme
kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...
canim hosgeldin,
kizlar hypatiayi ben cagirdim,eski takimdan arkadasim olur kendisi ve istedigi zamam cok azimlidir :)
canima yrimcilik yok 2 hafta denem süren var,bol paylasim yap ve gir listeye :)
hepinize günaydinlar olsun,bugünde ben yokum isteküstüm gidiyom saka yaptim saka disarda isleirm var bitirince gelicem,kovsanizda gidemem ben
dünkü menüm,
9 lu cay
sabah
bir dilim cavdar
peynir
1 elma
(sebze olarak ne yedim unutmusum)
9 lu cay
ögle
kuru fasulye
bir dilim cavdar
salata
1 elma
aksam
havuc salatasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?