Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba arkadaşlar, bu tatil beni diyet anlamında çok zorluyor ama kesin kararlıyım yarın başlayacağım yeniden tam teşekküllü.

bu arada herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım 1 haftadır günün 24 saatini yettiremiyorum bir türlü nasıl tatil ise bu hep bir koşuşturma yoruldummmmmm

CANIM akşam neden protein ve meyve yok, hepsini yemen lazımmmm kııı böyle yapma canım benimmmm :)

evet akşamki gofret biraz kaçamak olmuş ama bence gün boyu yediklerin kötü değil, sağlıklı beslenmişsin en azından. kendimi olumsuz motive etme, geceleri kaçamak yapacağın vakit de "sabah yerim" diye ayırıp bir köşeye koymak, sabah da hızlıca uzaklaşmak gerekiyor aslında:))

bence gayet güzel bir menü olmuş ama spor ve suyu yazmıyor musun? onları da eksiksiz yapıyorsundur herhalde, ben yazmazsam kontrol altında tutamıyorum(

bir de 9lu çay nedir ve ne işe yarıyor?
canim suyumu iciyorumda spora baslayamadim daha malesef :) 9 lu cayi duymadinmi adamin biri 6 ayda 36 kilo vermis canim nette 9 otlu karisim diye ararsan bulursun ben daha yeni basladim ama kkda paylaism topigi var kullannalar menun

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html
canim aksama proteinimi aldim havuc salatasini süzme yogurtla yaptim meyve yok cünkü günde 2 porsiyon meyvem var onuda sabha ve ögle yiyorum

Son düzenleme:

ilk defa duyuyorum ben en son 5i 1arada'yı duymuştum:)) aklıma yatarsa ve burada bulabilirsem ben de deneyeyim bakalım, artık yeşil çaylardan gına geldi:))

ilk defa duyuyorum ben en son 5i 1arada'yı duymuştum:)) aklıma yatarsa ve burada bulabilirsem ben de deneyeyim bakalım, artık yeşil çaylardan gına geldi:))

istanbulda deyilmiydin sen canim ,ben kapali carsidan aldim hepsi bi arada tek tek paketlenmis,zaten piyasa yapti bile 9 lu karisim dedinmi anliyolar hemen ama bilinmedik yerden alma baska bitkileri kakaliyolar insanlara

qaaaaaaa baya farlı bizim diyetler ben yoğurdu sadece kahvaltıda yiyebiliyorum ve ben de 3 öğün de meyve var

qaaaaaaa baya farlı bizim diyetler ben yoğurdu sadece kahvaltıda yiyebiliyorum ve ben de 3 öğün de meyve var

mumu sen ne zamandır içiyorsun bu çayı işe yarıyor mu

yok canim aslinda benim bu süzme yogurt dedigim tam süzme yogurt degil peynir yerine geciyor almancasi quark

ben daha dün basladim canim kullannalar menunmus ama bakalim bu sabha tartiya sinir olunca cumaya kadar tartilmamamya yeminliyim

quarkkkkk mı bende de var o tatsız tutsuz bişi hiç sevmedimmmm

iyi geceeler kızlarr
sabah kalkar kalkmaz iki dilim tam bugday ekmeginden sandiviçimi hazırladm arasına peynır ve salca hoop okulda da yanına bir şekersiz çay ile yedim ve hasta bakmaktan kendime bakamadım akşam eve gelene kadar bişeycik yiyemedm aa pardon bi süt ile üç kuru kayısı yedim öğlen yemegi niyetine ama yetmedi tabiki en sonunda şekerim öyle düştüki ellerim titriyordu bidaha öğle yemeklerini atlamıcam dicem ama

akşam tarhana çorbası yanına yogurtlu garnitürlü makarna yedim ama şu anda çok açım ve yorgunum

bu arada insanity diye bi spor programı var 60 gün ve yogun bir program hoşuma gitti ona başladım dün şimdi yazım bitince diger bölümünü yapıp duş alıp yatıcam yarın derstede uyuyakalırım kesin yarın

yok bea annemlerin yazlıgı var orda ordaydım bayaa bir süre sen edirnelimisin yoksa ablacım :) çok sevdim insanlarını daha doğrusu yaşlılarını :)

yok canım ben konyalıyım..ata demirerin eyvah eyvah filminde bayılmıştım bu konuşma şekline:))

Selam kızlar

Sabahın 5 ınde kalkmaya yavas yavas alışıyorum..

Kahvaltı : bir simit ve şekersiz çay
Öğlen : kaçırdım (saymakla bitmez )
akşam: 4 yumurtadan cılbır (çok az yağlı)

Kızlar akşam güzelce salonda pilatesimi yaptım yaparken fark ettim ki göbiş almış başını gidiyor. Tabii aynalardan tüm salonla birlikte gördük : ) Hemen 8 dakikaya başlicam. Arkasından bir saati geçkin yürüdüm. Günlük ve düzenli çok ıyı spor yapıyorum. Hiç üşenmem , hiç sıkılmam..... Ah bir de şu pis boğazımı tutabilsem : )

Ha Kızlar ; Mumu....
Şebnem çok kötü diş ağrısı çekiyor... Kıyamam ya mahvoldu kızcağız... Rica etti haber ver diye... Cuma günü gelip bildirim yapcakmış.. Bana mesaj atarsa ben de yazarım...

Beybi Şebnem ÇOoooooooooooooooooooKKKk Geçmişşşşşşşşşşşş Olsunnnnnnnnnnnnnn.....

Çıtır kız milkshake spor salonuna yazılcaktın nooldu bakım ?

gecmis olsun dileklerimi iletirsin güzelim..

ebnde bogazimi tutuyorumda su sporu ypamiyorum bir türlü

bugünkü menüm

sabha
bir gevrek
peynir
havuc
bir elma

ögle
kuru fasulye
2 dilim cavdar
bir elma
salata

aksam
firinda sebzeli tavuk

2.750 ml su

slm arkadaşlar cumadan berı gıremıyordum affedın malum okul açıldı 2 çocugum okula gıdınce e bızde okullu olduk girecek fırsatım hıç olmadı okul sorunları servis sorunları derken bu hafta çok yogun geçtı umuyorum haftaya daha duzenlı olur herşey :13:
menüm

2012-09-18 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] fındık (1 adet) 10 adet 90
[2] Taze Erik 100 GRAM 66
[3] Ev Poğaçası 1 ADET 100
[4] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[5] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[6] Simit (susamlı) 1 ADET 260
[7] irmik tatlısı 1 dilim 200
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[9] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[10] Balık Tava 0.50 PORSİYON 185

Toplam : 1130 kal.

2 lt. su 20 dak yürüyüş

şebnem ablaya çok çok geçmiş olsun diyorum o istanbulda mı ??

bu arada pinkeffect ablacım :)) ben havuza yazılıcam ama şimdi doğum kontrol hapımın bitimine 3 gün kaldı sonrada hasta olucam o yüzden param boşa gitmesin diye beklemedeyim
beklerkende bu forumda dolaşırken insanity diye on cd den oluşan bi program buldum iki gündür yapıyorum ve ben hakikaten hayatımda hiç spor yapmamışım dedim bunu yaptıktan sonra nasıl bir teeerr nasıl toksinlerim gittiii nasıl rahatıımm :))

ohh mis gbi duşumuda aldıımm mutluyum

Güzelim sen daha şeker habina başlamadınmi? Kız ben onca strese düzensiz beslenmeye rağmen el titremesi yaşamadım birde doğum kontrol habi olarak belara kullanıyorum... Bu arada eve dönüyorum artık görüşmek üzere iyi uykular hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…