hepinize günaydinlar olsun,bugünde ben yokum isteküstüm gidiyom saka yaptim saka disarda isleirm var bitirince gelicem,kovsanizda gidemem ben
dünkü menüm,
9 lu cay
sabah
bir dilim cavdar
peynir
1 elma
(sebze olarak ne yedim unutmusum)
9 lu cay
ögle
kuru fasulye
bir dilim cavdar
salata
1 elma
aksam
havuc salatasi
bi menü yazayım da kendi halimi göreyim:))siz de görün:))
sabah:
1 dilim kepek ekmek
1 kk yy peynir
öğle:
1 tabak nohut yemeği
salata
1 şeftali
akşam:
1 tabak bezelye yemeği
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
1 elma
1 dilim kavun
saat 9:
1 sade gofret
hımmmmm..yazınca felaket göründü gözüme
kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...kendimi toplamam lazım...
canim suyumu iciyorumda spora baslayamadim daha malesef :) 9 lu cayi duymadinmi adamin biri 6 ayda 36 kilo vermis canim nette 9 otlu karisim diye ararsan bulursun ben daha yeni basladim ama kkda paylaism topigi var kullannalar menunbence gayet güzel bir menü olmuş ama spor ve suyu yazmıyor musun? onları da eksiksiz yapıyorsundur herhalde, ben yazmazsam kontrol altında tutamıyorum(
bir de 9lu çay nedir ve ne işe yarıyor?
canim aksama proteinimi aldim havuc salatasini süzme yogurtla yaptim meyve yok cünkü günde 2 porsiyon meyvem var onuda sabha ve ögle yiyorummerhaba arkadaşlar, bu tatil beni diyet anlamında çok zorluyor ama kesin kararlıyım yarın başlayacağım yeniden tam teşekküllü.
bu arada herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım 1 haftadır günün 24 saatini yettiremiyorum bir türlü nasıl tatil ise bu hep bir koşuşturma yoruldummmmmm
CANIM akşam neden protein ve meyve yok, hepsini yemen lazımmmm kııı böyle yapma canım benimmmm :)
canim suyumu iciyorumda spora baslayamadim daha malesef :) 9 lu cayi duymadinmi adamin biri 6 ayda 36 kilo vermis canim nette 9 otlu karisim diye ararsan bulursun ben daha yeni basladim ama kkda paylaism topigi var kullannalar menun
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html
ilk defa duyuyorum ben en son 5i 1arada'yı duymuştum:)) aklıma yatarsa ve burada bulabilirsem ben de deneyeyim bakalım, artık yeşil çaylardan gına geldi:))
canim suyumu iciyorumda spora baslayamadim daha malesef :) 9 lu cayi duymadinmi adamin biri 6 ayda 36 kilo vermis canim nette 9 otlu karisim diye ararsan bulursun ben daha yeni basladim ama kkda paylaism topigi var kullannalar menun
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html
ben de ilk defa duydum senden kaçamamış mumu nerden bhuldun bunu
canim aksama proteinimi aldim havuc salatasini süzme yogurtla yaptim meyve yok cünkü günde 2 porsiyon meyvem var onuda sabha ve ögle yiyorum
ilk defa duyuyorum ben en son 5i 1arada'yı duymuştum:)) aklıma yatarsa ve burada bulabilirsem ben de deneyeyim bakalım, artık yeşil çaylardan gına geldi:))
qaaaaaaa baya farlı bizim diyetler ben yoğurdu sadece kahvaltıda yiyebiliyorum ve ben de 3 öğün de meyve var
mumu sen ne zamandır içiyorsun bu çayı işe yarıyor mu
yok canim aslinda benim bu süzme yogurt dedigim tam süzme yogurt degil peynir yerine geciyor almancasi quark
ben daha dün basladim canim kullannalar menunmus ama bakalim bu sabha tartiya sinir olunca cumaya kadar tartilmamamya yeminliyim
bende sevmiyim zati :)quarkkkkk mı bende de var o tatsız tutsuz bişi hiç sevmedimmmm
mumuuu sen tatılmadan nasıllll durabileceksinnnnnn
yok bea annemlerin yazlıgı var orda ordaydım bayaa bir süre sen edirnelimisin yoksa ablacım :) çok sevdim insanlarını daha doğrusu yaşlılarını :)
Selam kızlar
Sabahın 5 ınde kalkmaya yavas yavas alışıyorum..
Kahvaltı : bir simit ve şekersiz çay
Öğlen : kaçırdım (saymakla bitmez )
akşam: 4 yumurtadan cılbır (çok az yağlı)
Kızlar akşam güzelce salonda pilatesimi yaptım yaparken fark ettim ki göbiş almış başını gidiyor. Tabii aynalardan tüm salonla birlikte gördük : ) Hemen 8 dakikaya başlicam. Arkasından bir saati geçkin yürüdüm. Günlük ve düzenli çok ıyı spor yapıyorum. Hiç üşenmem , hiç sıkılmam..... Ah bir de şu pis boğazımı tutabilsem : )
Ha Kızlar ; Mumu....
Şebnem çok kötü diş ağrısı çekiyor... Kıyamam ya mahvoldu kızcağız... Rica etti haber ver diye... Cuma günü gelip bildirim yapcakmış.. Bana mesaj atarsa ben de yazarım...
Beybi Şebnem ÇOoooooooooooooooooooKKKk Geçmişşşşşşşşşşşş Olsunnnnnnnnnnnnnn.....
Çıtır kız milkshake spor salonuna yazılcaktın nooldu bakım ?
Selam kızlar
Sabahın 5 ınde kalkmaya yavas yavas alışıyorum..
Kahvaltı : bir simit ve şekersiz çay
Öğlen : kaçırdım (saymakla bitmez )
akşam: 4 yumurtadan cılbır (çok az yağlı)
Kızlar akşam güzelce salonda pilatesimi yaptım yaparken fark ettim ki göbiş almış başını gidiyor. Tabii aynalardan tüm salonla birlikte gördük : ) Hemen 8 dakikaya başlicam. Arkasından bir saati geçkin yürüdüm. Günlük ve düzenli çok ıyı spor yapıyorum. Hiç üşenmem , hiç sıkılmam..... Ah bir de şu pis boğazımı tutabilsem : )
Ha Kızlar ; Mumu....
Şebnem çok kötü diş ağrısı çekiyor... Kıyamam ya mahvoldu kızcağız... Rica etti haber ver diye... Cuma günü gelip bildirim yapcakmış.. Bana mesaj atarsa ben de yazarım...
Beybi Şebnem ÇOoooooooooooooooooooKKKk Geçmişşşşşşşşşşşş Olsunnnnnnnnnnnnnn.....
Çıtır kız milkshake spor salonuna yazılcaktın nooldu bakım ?
iyi geceeler kızlarr
sabah kalkar kalkmaz iki dilim tam bugday ekmeginden sandiviçimi hazırladm arasına peynır ve salca hoop okulda da yanına bir şekersiz çay ile yedim ve hasta bakmaktan kendime bakamadım akşam eve gelene kadar bişeycik yiyemedmaa pardon bi süt ile üç kuru kayısı yedim öğlen yemegi niyetine ama yetmedi tabiki en sonunda şekerim öyle düştüki ellerim titriyordu bidaha öğle yemeklerini atlamıcam dicem ama
akşam tarhana çorbası yanına yogurtlu garnitürlü makarna yedim ama şu anda çok açım ve yorgunum
bu arada insanity diye bi spor programı var 60 gün ve yogun bir program hoşuma gitti ona başladım dün şimdi yazım bitince diger bölümünü yapıp duş alıp yatıcam yarın derstede uyuyakalırım kesin yarın
kimsee yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?