Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydııınn:)))

Herkese mutlu, musssmutlu, sağlıklı hafta ortaları diliyoruumm:)) 400 gram eksideyim ben maş tü tü tüü:))

istanbulda deyilmiydin sen canim ,ben kapali carsidan aldim hepsi bi arada tek tek paketlenmis,zaten piyasa yapti bile 9 lu karisim dedinmi anliyolar hemen ama bilinmedik yerden alma baska bitkileri kakaliyolar insanlara

ist.'daydım önceden ama şimdi hem iş hem evlilik gereği yurtdışı ist. arası mekik dokuyorum canım( evet, en doğrusu çarşıdan almak, sanırım ben de öyle yapacağım:))

Bugünkü menüm:

İzindeyim diye şu sıralar biraz geç kalktığım için
Sabah-Öğle : bir bardak süt, peynir, iki salatalık, bir dilim ekmek ve de yağsız tavada iki yumurta
Ara: 3 adet ceviz
Ara: 3 adet nektar
Akşam: Kereviz yemeği ve yoğurt

40 dk. yürüyüş
2,5 lt su inşşşallah:))

gayet sağlıklı bir öğün olmuş amam bana miktarları fazla geldi, spor yapmıyorsan... 10 dk. 20 dk. ile başla en azından...

merhaba kısceler naıslsınız ben nbu aralar cok yıyorum ya ne olucak benım bu halım bılmeme folık asıde basladım ıstahımı actı cok bıd ehergun ıs yerında pılav mutlaka cıkıyo ve ben mutlaka yıyorum offf

1. öğün

1 dılım kasar 2 dilim salam 1 dılım beyaz peynır 2 dılım ekmek

2.öğün

salata ,patates yemegı kıymalı, pılav

canim sen evlimiydin ? yoksa yenimi evlendin,ben seni bekar hatirliyorum :)
gayet sağlıklı bir öğün olmuş amam bana miktarları fazla geldi, spor yapmıyorsan... 10 dk. 20 dk. ile başla en azından...
ben metebolic balans yapiyorum canim,miktarlarda cok degil aslinda gelisi güzel yazdigi icin sana öyle gelmistir :) mesela 2 dilim cavdar dedigime bakma bir dilimi 25 gr :)

canim istahini kesmek icin sütle pisirilmis türk kahvesi deneyebilrisin
+lütfen paylasimlarina biraz özen göster 2 3 günde bir gelip paylasim yapmakla olmaz,seni göremiyorum buralarda hic

tamam tatlım msj alınmıştır artık daha dıkkatlı olucam

elam kızlar ben geldim kaç gündür yoktum yine internetim yok. Zaten rahatsızdım bi kaç gündür de diş ağrısı çekiyorum. Şişti çok,iltihap var sanırım. Dişimi kaybetcem heralde kurtaramadık.

Bugün karatay kahvaltım 2 yumurtalı omlet sulu sulu fazla pişirmeden :))
8 adet tuzsuz zeytin
Domates
Salatalık
bir avuç izmir tulum
Bir ince belli bardak ceviz

Öğlen bir tabak kuru fasülye ve bir kase yoğurt Keten tohumlu

Akşamda z.yağlı patlıcan ve bir kase yoğurt.

Bol su bol hareket.

canım tüm öğünlerini toplu şekilde yazsan daha güzel yorumlar alabilirsin bence. benim eski işyerimde de çok güzel yemekler oluyordur ama ben birkaç bardak su içerek yemekhaneye gidiyordum ve pilav ile makarnadan koşarak kaçıyordum:)) sen de kaç ki diğer emeklerine yazık olmasın.

gayet güzel, inş. cuma günü hepimiz eksilerde oluruz. diş ağrısını çeken bilir, ben de bir dişimi iltihaplanma yüzünden çektireceğim( allah yardımcımız olsun.

hehehe doğru hatırlıyorsun canım, hatta o zamanlar aşk konusunda biraz dertliydim de... sonradan evlendim, rabbim herkesin yuvasına mutluluk versin inşş:)

m. balance'ı hiç duymadım daha önce, ben epey geri kalmışım, hızlıca araştırıyorum hemen:))

anaaa, azıcıkmış gerçekten de:))

başlamadıımmm doktora gitmeye vaktim yok kii okul bir başladı bir başladı hep koşturmaca sabah sekiz akşam beş resmen
ama olsun ben çok pozitif başladım bu arada cuma sizlerede süpriim var tam bir kilo verdimm ayy süpriz gitti
tabi cumaya kadar almazsam

bende belara kullanıyorum işte ben adet olduğumda acillik oluyorum ağrı kesicilerde etki etmiyor ilk defa bu ay başladım ilk başlarda da çok bulantı yaptı ama şimdi aramız iyi bana bi zararı yok ağrımda olmazsa benden iyisi yok

yalnız hapımız bile aynı gene güldüm bize

bu arada sabah iki dilim tam bugday ekmegi yanına şekersiz çay peynir salça

öğlen simit ve süt şu anda farkettim niden simit yidiimm ama gece spor yapıyorumya ona güveniyorum resmen iki günde bile etki etti sanki kesin pskoloik

saat altı gibi olsunda akşam yemeğimi yicem tarhana çorbası + dünden kalan makarna bol yoğurt az makarna tutmaya çalışarak :)
spordan sonrada kuru kayısı attırım ikicik bol suyla çok iyi gidiyor

herkes kendine çok iyi baksın üzülmesin sıkılmasın Rabbim hepimize gönül ferahlığı versin öpüldünüz

cok gecmis olsun canim,benim dislerimde cok fena ,saglam dis yok agzimda nerdeyse

evet canim hatirladimda yarani desmek istemedim simdi :) ama cok sevindim Rabbim bir ömür boyu mutlu huzurlu eylesin ins,yurt disinda nerdesin

Selam arkadaslar, nasilsiniz? Bugunku menum; iki yumurtali omlet, peynir, yogurt, ceviz, oglen pirasa, yogurt, aksam ise ciger sote , salata, yogurt. Aralarda limonlu yesil cay, su.

Gecmis olsun sebnemcim. Elmali sirkeyle gargara yap rahatlatir biraz. Eger iltihap varsa doktor sart canim. Allah yardimcin olsun

slm kızlar menumu paylaşayım bugun hastanedeydım çok duzenlı bır menum yok :2:

2012-09-19 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] albeni 0.50 adet (40gr) 97
[2] Erik 5 ADET 40
[3] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[4] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[5] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[6] Patates Kızartması, Küçük 1 ADET 206
[7] Yeşil Üzüm 2 100 gr 114
[8] Karpuz 1 DİLİM 132
[9] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[10] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.50 PORSİYON 100

Toplam : 943 kal.

bol su. en az ,1 saat yürüyüş

geçmiş olsun canım..belki kanal tedavisi falan yaparlar..bi süre daha kullanırsın dişini..doktor ne diyecek bakalım..

ya şebnem abla doktora gitmişsindir diye söyleme gereği duymadım ama doktora gitmelisin apsenin akıtılıp antibiyotik kullanman lazım üst dişinse sinüzit bile olabilirsin diş kökleri tehlikeli yerlere komşu Allah korusun tabiki kötüyü düşünmeyelimde.. sen zaten gitmişsindir eminim öperim

günaydın kısceler napcem ben ya dun akşamda azıttım yazamıyorum durduramıyorum kendımı offf cumada gelıyo neyapıyım ben

günaydın gününüz güzel olsun arkadaşlar bugun evdeyım öglen okula gıdıcem yıne toplantı var girmeden bır ugramak istedim .gelmişken sabah menümü yazayım :))

1 dilim tam bugday ekmeği
1 dilim kaşar
2 zeytin
2 çatal patates kızartması (kızıma kızartıyorum e tadınada bakıyorum:))
1 salatalık

ara...
1 salkım üzüm

okula yuruyerek gidicem 30 dak yürüyüş ohhh :))

Gunaydın kızlar,

Dün tartildim 86 olmuşum. hemen kaldığım yerden başliyorum. Ne yazıkki stresliyken ne yediğini görmeyen biriyim. Hemen duzelicem ama... Antepte babaminda toparlaması lazım diye ne yedirmeye çalışsam bende daha cok yedim neyse burda mazeret yok... Yeşil cayimi da yaptım yine 1 gün önceki menumu yazacağım.. dünü yaziyorum yoldan geldim uykulu olduğumdan sadece taze antep fıstığı ve diyet kola içtim ve bol su aksamda tarhana çorba + kabak ve biber dolması sonrada türk kahvesi içtim yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…