istanbulda deyilmiydin sen canim ,ben kapali carsidan aldim hepsi bi arada tek tek paketlenmis,zaten piyasa yapti bile 9 lu karisim dedinmi anliyolar hemen ama bilinmedik yerden alma baska bitkileri kakaliyolar insanlara
gecmis olsun dileklerimi iletirsin güzelim..
ebnde bogazimi tutuyorumda su sporu ypamiyorum bir türlü
bugünkü menüm
sabha
bir gevrek
peynir
havuc
bir elma
ögle
kuru fasulye
2 dilim cavdar
bir elma
salata
aksam
firinda sebzeli tavuk
2.750 ml su
canim sen evlimiydin ? yoksa yenimi evlendin,ben seni bekar hatirliyorum :)Günaydııınn:)))
Herkese mutlu, musssmutlu, sağlıklı hafta ortaları diliyoruumm:)) 400 gram eksideyim ben maş tü tü tüü:))
ist.'daydım önceden ama şimdi hem iş hem evlilik gereği yurtdışı ist. arası mekik dokuyorum canım( evet, en doğrusu çarşıdan almak, sanırım ben de öyle yapacağım:))
Bugünkü menüm:
İzindeyim diye şu sıralar biraz geç kalktığım için
Sabah-Öğle : bir bardak süt, peynir, iki salatalık, bir dilim ekmek ve de yağsız tavada iki yumurta
Ara: 3 adet ceviz
Ara: 3 adet nektar
Akşam: Kereviz yemeği ve yoğurt
40 dk. yürüyüş
2,5 lt su inşşşallah:))
ben metebolic balans yapiyorum canim,miktarlarda cok degil aslinda gelisi güzel yazdigi icin sana öyle gelmistir :) mesela 2 dilim cavdar dedigime bakma bir dilimi 25 gr :)gayet sağlıklı bir öğün olmuş amam bana miktarları fazla geldi, spor yapmıyorsan... 10 dk. 20 dk. ile başla en azından...
merhaba kısceler naıslsınız ben nbu aralar cok yıyorum ya ne olucak benım bu halım bılmeme folık asıde basladım ıstahımı actı cok bıd ehergun ıs yerında pılav mutlaka cıkıyo ve ben mutlaka yıyorum offf
1. öğün
1 dılım kasar 2 dilim salam 1 dılım beyaz peynır 2 dılım ekmek
2.öğün
salata ,patates yemegı kıymalı, pılav
canim sen evlimiydin ? yoksa yenimi evlendin,ben seni bekar hatirliyorum :)
ben metebolic balans yapiyorum canim,miktarlarda cok degil aslinda gelisi güzel yazdigi icin sana öyle gelmistir :) mesela 2 dilim cavdar dedigime bakma bir dilimi 25 gr :)
canim istahini kesmek icin sütle pisirilmis türk kahvesi deneyebilrisin
+lütfen paylasimlarina biraz özen göster 2 3 günde bir gelip paylasim yapmakla olmaz,seni göremiyorum buralarda hic
merhaba kısceler naıslsınız ben nbu aralar cok yıyorum ya ne olucak benım bu halım bılmeme folık asıde basladım ıstahımı actı cok bıd ehergun ıs yerında pılav mutlaka cıkıyo ve ben mutlaka yıyorum offf
1. öğün
1 dılım kasar 2 dilim salam 1 dılım beyaz peynır 2 dılım ekmek
2.öğün
salata ,patates yemegı kıymalı, pılav
elam kızlar ben geldim kaç gündür yoktum yine internetim yok. Zaten rahatsızdım bi kaç gündür de diş ağrısı çekiyorum. Şişti çok,iltihap var sanırım. Dişimi kaybetcem heralde kurtaramadık.
Bugün karatay kahvaltım 2 yumurtalı omlet sulu sulu fazla pişirmeden :))
8 adet tuzsuz zeytin
Domates
Salatalık
bir avuç izmir tulum
Bir ince belli bardak ceviz
Öğlen bir tabak kuru fasülye ve bir kase yoğurt Keten tohumlu
Akşamda z.yağlı patlıcan ve bir kase yoğurt.
Bol su bol hareket.
canim sen evlimiydin ? yoksa yenimi evlendin,ben seni bekar hatirliyorum :)
ben metebolic balans yapiyorum canim,miktarlarda cok degil aslinda gelisi güzel yazdigi icin sana öyle gelmistir :) mesela 2 dilim cavdar dedigime bakma bir dilimi 25 gr :)
başlamadıımmm doktora gitmeye vaktim yok kii okul bir başladı bir başladı hep koşturmaca sabah sekiz akşam beş resmenGüzelim sen daha şeker habina başlamadınmi? Kız ben onca strese düzensiz beslenmeye rağmen el titremesi yaşamadım birde doğum kontrol habi olarak belara kullanıyorum... Bu arada eve dönüyorum artık görüşmek üzere iyi uykular hepinize
cok gecmis olsun canim,benim dislerimde cok fena ,saglam dis yok agzimda nerdeyseelam kızlar ben geldim kaç gündür yoktum yine internetim yok. Zaten rahatsızdım bi kaç gündür de diş ağrısı çekiyorum. Şişti çok,iltihap var sanırım. Dişimi kaybetcem heralde kurtaramadık.
8 adet tuzsuz zeytin
Domates
Salatalık
bir avuç izmir tulum
Bol su bol hareket.
hehehe doğru hatırlıyorsun canım, hatta o zamanlar aşk konusunda biraz dertliydim de... sonradan evlendim, rabbim herkesin yuvasına mutluluk versin inşş:)
m. balance'ı hiç duymadım daha önce, ben epey geri kalmışım, hızlıca araştırıyorum hemen:))
anaaa, azıcıkmış gerçekten de:))
elam kızlar ben geldim kaç gündür yoktum yine internetim yok. Zaten rahatsızdım bi kaç gündür de diş ağrısı çekiyorum. Şişti çok,iltihap var sanırım. Dişimi kaybetcem heralde kurtaramadık.
8 adet tuzsuz zeytin
Domates
Salatalık
bir avuç izmir tulum
Bol su bol hareket.
8 adet tuzsuz zeytin
Domates
Salatalık
bir avuç izmir tulum
Bol su bol hareket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?