başlamadıımmm doktora gitmeye vaktim yok kii okul bir başladı bir başladı hep koşturmaca sabah sekiz akşam beş resmen
ama olsun ben çok pozitif başladım bu arada cuma sizlerede süpriim var tam bir kilo verdimm ayy süpriz gitti
tabi cumaya kadar almazsam
bende belara kullanıyorum işte ben adet olduğumda acillik oluyorum ağrı kesicilerde etki etmiyor ilk defa bu ay başladım ilk başlarda da çok bulantı yaptı ama şimdi aramız iyi bana bi zararı yok ağrımda olmazsa benden iyisi yok
yalnız hapımız bile aynı gene güldüm bize
sağol mumucum çok teşekkür ederim. benim ağzım da fena bütün dişler sorunlucok gecmis olsun canim,benim dislerimde cok fena ,saglam dis yok agzimda nerdeyse
Gecmis olsun sebnemcim. Elmali sirkeyle gargara yap rahatlatir biraz. Eger iltihap varsa doktor sart canim. Allah yardimcin olsun
. sağol canım. ne zamandır kullanıyorum dişi ama bi işe yaramamışa benziyor. bakalım nolcak.geçmiş olsun canım..belki kanal tedavisi falan yaparlar..bi süre daha kullanırsın dişini..doktor ne diyecek bakalım..
ya şebnem abla doktora gitmişsindir diye söyleme gereği duymadım ama doktora gitmelisin apsenin akıtılıp antibiyotik kullanman lazım üst dişinse sinüzit bile olabilirsin diş kökleri tehlikeli yerlere komşu Allah korusun tabiki kötüyü düşünmeyelimde.. sen zaten gitmişsindir eminim öperim
Selam arkadaslar, nasilsiniz? Bugunku menum; iki yumurtali omlet, peynir, yogurt, ceviz, oglen pirasa, yogurt, aksam ise ciger sote , salata, yogurt. Aralarda limonlu yesil cay, su.
cok gecmis olsun canim,benim dislerimde cok fena ,saglam dis yok agzimda nerdeyse
evet canim hatirladimda yarani desmek istemedim simdi :) ama cok sevindim Rabbim bir ömür boyu mutlu huzurlu eylesin ins,yurt disinda nerdesin
yaa been***1. TAKIM 275. ETAP***
sapphiree (59.7/
sebnemguducu (61.2/
MuMu85(73.9/
spirochet(84.5/)Kilo bildirmediginden kilosu 2 ye bölündü
pinkyeffect (84.1/84.1/0/%0)
milkshakem (57.7)Kilo bildirmediginden kilosu 2 ye bölündü
bilgililgili(75.3/
sekerskiz67(73/
hepbera(63.4/
1. TAKIM ORTALAMASI
canim bir haftadir takima 3 kere ugradin bende unutmusum seni :) ama ekliyorum simdiyaa been
***1. TAKIM 275. ETAP***
sapphiree (59.7/
sebnemguducu (61.2/
MuMu85(73.9/
spirochet(84.5/)Kilo bildirmediginden kilosu 2 ye bölündü
pinkyeffect (84.1/84.1/0/%0)
milkshakem (57.7)Kilo bildirmediginden kilosu 2 ye bölündü
bilgililgili(75.3/
sekerskiz67(73/
hepbera(63.4/
amancia(78.4 )272.etapda ayrilmisti kilosu 4 e bölündü
1. TAKIM ORTALAMASI
canim bir haftadir takima 3 kere ugradin bende unutmusum seni :) ama ekliyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?