Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tebrik ederim guzelim... Aynı OLMASINI bekliyordum :) cok iyi bir ilaç bana cok iyi geldi insallah sana da yarar...

cok gecmis olsun canim,benim dislerimde cok fena ,saglam dis yok agzimda nerdeyse
sağol mumucum çok teşekkür ederim. benim ağzım da fena bütün dişler sorunlu

Gecmis olsun sebnemcim. Elmali sirkeyle gargara yap rahatlatir biraz. Eger iltihap varsa doktor sart canim. Allah yardimcin olsun

sağol canım allah razı olsun.doktorum var zaten antibiyotik verdi bitsin gidicem.
geçmiş olsun canım..belki kanal tedavisi falan yaparlar..bi süre daha kullanırsın dişini..doktor ne diyecek bakalım..
. sağol canım. ne zamandır kullanıyorum dişi ama bi işe yaramamışa benziyor. bakalım nolcak.

doktora gitmedim telefon ettim bilgi verdim böyle diye ilaç verdi hemen bitince gidicem. diş nerelere bağlı bilmiyorum ama hem kulağım hem beynim ağrıttı yani. kalp krizine bile neden oluyormuş allah korusun. bakalım nolcak akıbetimiz.şuan iyiyim ama şükür. ağrılarım azaldı. uyudum dün gece rahat ağrısız şükür.

Geçmiş olsun şebnemcim aman cok ağrısa bile üzerine ağrı kesici yada antibiyotik koyma diş etinin çekilmesine neden oluyormuş...

Selam arkadaslar, nasilsiniz? Bugunku menum; iki yumurtali omlet, peynir, yogurt, ceviz, oglen pirasa, yogurt, aksam ise ciger sote , salata, yogurt. Aralarda limonlu yesil cay, su.

menü gayet güzel, tebrikler:))

cok gecmis olsun canim,benim dislerimde cok fena ,saglam dis yok agzimda nerdeyse

evet canim hatirladimda yarani desmek istemedim simdi :) ama cok sevindim Rabbim bir ömür boyu mutlu huzurlu eylesin ins,yurt disinda nerdesin

amin ecmain canımcım:)) dubai'deyim ben de..

bugünkü menüme gelince:
sabah: bi poğaça, akşamdan yapmıştım ama sabaha ayırdım hakkımı:)), domates, salatalık, yumurta,
ara: yeşil çay,
öğle: bi zeytinyağlı dolma ve de kereviz salatası
ara: yeşil çay
akşam: yeşil salata

40 dk.da koşu bandında yürüyüş yapacağım. yoksa bu kilolar gitmeyecek.

Günaydın hatunlar. kahvaltım;7 adet tuzsuz zeytin,bir avuç izmirtulum,domates,salatalık,bir avuç ceviz ve 2 adet kayısı yumurta

Öğlen zeytinyağlı patlıcan yemeği ve bir kase keten tohumlu yoğurt.

Akşama da yeşil mercimek yapmayı düşünüyorum yani yapıcam büyük ihtimal bir tabak yeşil mercimek ve bir kase yoğurt.

Bol su bol hareket.

EKMEĞE,ŞEKERE,İŞLENMİŞ GIDALARA SAVAŞ :))

selam kizlar bugün sohbetim vardi ugrayamadim ,listeyi paylasiyorum bildirim yapmak isteyenler ekleyebilir kendini

listeyi simdiden koyuyorum yarin 12 ye kadar bildirimler acik.12 ye kadar bildirim yapmayani cikariyorum listeden haberiniz olsun,sonra duymadim görmedim bilmiyodum demeyin bana...

***1. TAKIM 275. ETAP***

sapphiree (59.7/
sebnemguducu (61.2/
MuMu85(73.9/
spirochet(84.5/)Kilo bildirmediginden kilosu 2 ye bölündü
pinkyeffect (84.1/84.1/0/%0)
milkshakem (57.7)Kilo bildirmediginden kilosu 2 ye bölündü
bilgililgili(75.3/
sekerskiz67(73/
hepbera(63.4/

1. TAKIM ORTALAMASI

Son düzenleme:
yaa been

Selam birinci gurubun guzel hatunlari nasilsiniz? Bugun sabah biraz kosusturmacaliydi kahvaltimi gec yaptim. Kahvaltida iki haslanmis yumurta, domates, salatalik,az biraz beyaz ve kasar peynir karisimi,bir bardak tuzsus ayran, badem, yedim. Ikindi vakti yesilfasulye, yogurt yicem. Bol su, yesil cay, sabah yuruyus var. Bu arada regl oldum yuruyus iyi geldi sabah sabah. Sonunda, dogumdan sonra adetim duzene girdi kizlar

***1. TAKIM 275. ETAP***

sapphiree (59.7/
sebnemguducu (61.2/
MuMu85(73.9/
spirochet(84.5/)Kilo bildirmediginden kilosu 2 ye bölündü
pinkyeffect (84.1/84.1/0/%0)
milkshakem (57.7)Kilo bildirmediginden kilosu 2 ye bölündü
bilgililgili(75.3/
sekerskiz67(73/
hepbera(63.4/
amancia(78.4 )272.etapda ayrilmisti kilosu 4 e bölündü

1. TAKIM ORTALAMASI

Son düzenleme:

slm mumu ben bıldırım yapacakmıyım haftayamı ekleyeceksın benı ??

bu arada menumu paylaşayım

2012-09-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[2] Patates Kızartması, Küçük 0.50 ADET 103
[3] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[4] Taze Kaşar 1 DİLİM 49
[5] Açma 1 ADET 250
[6] Yeşil Üzüm 2 100 gr 114
[7] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[8] YOĞURTLU MAKARNA 0.50 PORSİYON 273

Toplam : 1013 kal.

bol su 30 dak yuruyuş

merhaba kızlar..bi arkadaşımın annesi vefat etmişti..bugün cenaze evindeydik...ölüme hazırlıklı olmak lazım..Allahın şakası yok kızlar....o saatten beri tefekkür halindeyim..bi liste yapmayı düşünüyorum..kendimde düzeltmem gerekenleri yazıcam..neyse...
az önce tartıldım..kilom 63.....inşallah huzuruna vardığımızda hepimizin yaptıklarının listesi Allahın istediğiyle aynı olur...

iyi akşamlar kızlarr
sabah muz ve bi kaç ceviz yedim

öğlen üç gibi meşhur iki dilimli sandviçten akşamda bir simit yedim dışarıda oldugum için en masumu o geldi

şimdi sporumuda yaptım yarın zor ve heycanlı bi gün olucak Allah hepimize kolaylık versin öpüldünüz

bu aradaaa yarın bütün gün okulda olduğum için şimdiden bildireyim 56.800 hu huuu

spor işe yarıyor hakikaten önceden yaptıklarım spor değilmiş diyorum bu insanityden sonra inşallah devam edebilirim 60 gün

canim bir haftadir takima 3 kere ugradin bende unutmusum seni :) ama ekliyorum simdi

olur mu öyle şeeey sadece ayın 18inde uğramamışım yazdığım cevaplara baktım.. onun dışında 15inden itibaren her gün gelip yazmışım...

bu arada kilom 77. tatildeyken 80i gördüm sonra 1 haftadır fitness cardio yapıyorum.. sabah gelemezsem diye şimdiden bildiriyimm

Gunaydın kızlar,

Sabah tartilmayi unutmuşum, aksam 86.5 tim.

Dünkü menum
Sabah peynir 2 mini küp, 5 yeşil zeytin, antepten getirdigim pide avuç içi kadar yedim ve 1 domates
Ara taze fistik, yeşil çay
Öğle kuru fasulye pilav yoğurt
Ara taze fistik karpuz yeşil çay
Aksam tarhana çorba 3 dolma
Ara 1 dilim baklava

Ben bu 500 gr i da haketmişim yazınca daha net görünüyor

günaydın hayırlı cumalar olsun :)) bu sabah tartıldım ve 300 gr. vermışım çok mutlu oldum 83.7 kilom ilk bıldırımımı yapayım.

mumu canım sanırım 2 hafta deneme surem var umuyorum haftaya listeye alırsın beni

kahvaltım...

1 dilim taze kaşar
1 salatalık
3 zeytın
1 haslanmıs patates
1 dilim k.ekmek
1 kaşık kayısı receli

ara..
1 dilim karpuz (yicem inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…