***1. TAKIM 275. ETAP***
sapphiree (59.7/
sebnemguducu (61.2/
MuMu85(73.9/
spirochet(84.5/)Kilo bildirmediginden kilosu 2 ye bölündü
pinkyeffect (84.1/84.1/0/%0)
milkshakem (57.7)Kilo bildirmediginden kilosu 2 ye bölündü
bilgililgili(75.3/75.3/0/%0)
sekerskiz67(73/
hepbera(63.4/
amancia(78.4 )272.etapda ayrilmisti kilosu 4 e bölündü
1. TAKIM ORTALAMASI
evet canim ,paylaismin devam ederse haftaya listedesin ins.takima girdigin ilk günkü kilonu ve bu haftaki kilonu unutma :)slmmumu ben bıldırım yapacakmıyım haftayamı ekleyeceksın benı ??
Allah rahmet eylesin,taksiratini affetsin ins,yarin ölcekmis gibi yasamamzi gerekrirken malesef biz hic ölmiycekmis gibi yasiyoruz,Allah sonumuzu hayir etsin insmerhaba kızlar..bi arkadaşımın annesi vefat etmişti..bugün cenaze evindeydik...ölüme hazırlıklı olmak lazım..Allahın şakası yok kızlar....o saatten beri tefekkür halindeyim..bi liste yapmayı düşünüyorum..kendimde düzeltmem gerekenleri yazıcam..neyse...
az önce tartıldım..kilom 63.....inşallah huzuruna vardığımızda hepimizin yaptıklarının listesi Allahın istediğiyle aynı olur...
hee öylemi demekki daha cok gelmen lazimmis hihiiiolur mu öyle şeeey sadece ayın 18inde uğramamışım yazdığım cevaplara baktım.. onun dışında 15inden itibaren her gün gelip yazmışım...
bu arada kilom 77. tatildeyken 80i gördüm sonra 1 haftadır fitness cardio yapıyorum.. sabah gelemezsem diye şimdiden bildiriyimm
günaydınhayırlı cumalar olsun :)) bu sabah tartıldım ve 300 gr. vermışım çok mutlu oldum 83.7 kilom ilk bıldırımımı yapayım.
mumu canım sanırım 2 hafta deneme surem var umuyorum haftaya listeye alırsın beni
kahvaltım...
1 dilim taze kaşar
1 salatalık
3 zeytın
1 haslanmıs patates
1 dilim k.ekmek
1 kaşık kayısı receli
ara..
1 dilim karpuz (yicem inşlh
cok sükür canim,zaten bi bende var o 1 gün ye 2 kilo al muhabbeti :)mumu ben kilo vermemişim ama almamışım ya ben ona seviniyorm
merhaba kızlar..bi arkadaşımın annesi vefat etmişti..bugün cenaze evindeydik...ölüme hazırlıklı olmak lazım..Allahın şakası yok kızlar....o saatten beri tefekkür halindeyim..bi liste yapmayı düşünüyorum..kendimde düzeltmem gerekenleri yazıcam..neyse...
az önce tartıldım..kilom 63.....inşallah huzuruna vardığımızda hepimizin yaptıklarının listesi Allahın istediğiyle aynı olur...
gunaydın kısceler
dunkı menum
2dılım kasar 1 dılım salam 2 dılım ekmek
2.öğün
4-5 kasık pılav ustu kuru fasulye
3.öğün
patateslı mantyı yaptım kucuk tabakta yedım (
1kucuk dılımde sutlu kek yaptım kekın ıcınde sadece bır bardak un ve seker var yag vs yok
off ne yemısım ama
merhabaa kızlaaarr..
ne güzel kilo vermiş herkesler öyleee tebrik ederim herkesii..
bugün spor günüm ama totomu kaldıramıyorum :44:
Günaydın kızlar,
Dün ne yedim
Sabah 1 dilim tam buğday ekmek giyinirken bunu yedim çıktım
ara 1 avuç fistik taze
Öğle haşlanmış tavuk derisiz yoğurt çorba
Ara kakaolu süt beyaz leblebi bizim tatlandiricili meyve suyundan 2 bardak 2 hurma
cok acıktım yine, esim geç gelince dolabın önünde tür atıyorum resmen,
Aksam balık salata
Ara yo
Acikmalarim arttı, titremede oldu dün, diye şeker ilacını yarımdan 1 e cikardim hadi hayırlısı...
totlar kalksıınnn bak ben kahvaltımı yaptım bir güzel sonradaa 40 dakika sporumla hem stresimi attım hem yağlarımı
sabah bir dilim tam bugday ekmeği peynir domates salatalık bol bol bolbir tanede yumurta yedimm
şimdi pazara sonra gezmelere bu akşam arkadaşımda kalabilrim yazamazsam kendinize iyi bakın çok mutlu olun sevdiklerinizi daha da sevin hepiniz öptüümmm
spor spor sporr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?