Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

eveeet bayanlar tanıdığım ve benden sonra katılan arkilere slamlar buğün kendime 2. kez şans veriyorum bu seferde olmazssa ver elini 100 kilo dahada uğraşmam şuan tartıldım ve şoooooooooookkkkkk 75 olmuşum ama 2 haftadır çok hastayım salğın varmış gaz sıpazmından ölücem ilaç ilaç ilaç başka bişi yok he tek suçlu bumu tabiki hayır benim suçlu diyeti bırakmama dostlarım üzüldüler düşmanlarım kıs kıs güldüler gerçekten bu sefer daahada kararlıyım yarın sabahki menümü yazıyorum kızlar ve uyucam söz
sabah 1 dilim ekmek (uzun zamandır evde yapıyorum ekmeği kendi yaptığım ekmeği yicem)
5 dilim domates
5 dilim salata
1 yumurta
azck peynir
1çatalın ucuyla reçel
2 zeytin

öglen bol salata

akşam
gene salata olur ve 1 kase çorba eşim gececi kızımlayım o çorba ister bend yanına salat yaptımmı tamamdır aralardada kayısı ve form çay allahıma emanetsiniz canlar
bu arada nisan ayında başlamıştım diiyete mayıs sonu 69 u görmüştüm ne yazıkki gitti çabalarım lütfen kızlar bana destek olun öpüldünüz

selam kızlar..menü yok..hareket yok..gece yemeleri var..durum kötü..eskiden beni görenler "aaaa ne kadar zayıflamışsın " dedikçe havaya girdim sanırsam..kendimi toplamam lazım..geçen bahsettiğim listeyi biraz yaptım..şöyle
1-ezan okununca namaz hemen kılınacak..mazeret bulunmayacak
2-dursun alinin "tevbe,af makamına" hergün yüksek sesle dinlenecek
3-dedikodu yapılmayacak
4-yapılırsa o kişi için 2 rekat namaz kılınıp sevabı ona bağışlanacak
....................
hergün ekleyeceğim.....

Günaydın hatunlar,süper bir köy kahvaltısı yaptım :)) eşimin halasının yazlığına geldik urla tarafına. Organik süt içtim ineğin altından geldi taze taze
2adet yumurta rafadan
Domates
salatalık
Beyaz peynir bir avuç
Bir avuç ceviz
8 adet yeşil zeytin

Öğlen ayrılcaz burdan,gece kalmaya gelmiştik saat ta 9dan sonra yola çıktık.akşam aniden karar verdik. Serin buralar akşam yorganla örtündük :))

Yatmadan önce de gece burda site de yeşillik alanında fıskıyeli havuz çevresinde kocaman... Tam 40 dk yürüyüş yapıp öyle yattım. Şimdi birazdan da deniz kenarında yürümeye gidiyoruz.

Sonra görüşürüz...

ablam ben namaz kılmıyorum bir türlü başlıyıp devamını getiremiyorum bu pc baaşında saatlerce boş oturmaya vakiti buluyorum ya ona yanıyorum dedikodu olayıda evet bende yapmıcam artık gel ablam birbirimize söz verelim bu diyette olduğu gibi yapmıcaz dedimzi şeyleri bir birimize yaptık diye söliyelim o zaman daha etkiili olur sanki ne dersin ben ölünce yanımda olmasını istemiyourmmm artuk bu gidişata bir demek lazım diye düşünüyorum

tüm haftasonu o kadar yürüdüm ve gezdimkiiii
okul yüzünden stresliydim evde dursaydım kesin ağlar ağlar moralimi bozardım bende kendimi attım yollara
bugün sporda tatil günüm ama zaten bugünde o kadar çok yürüdümki yapmış kadar oldum
bu arada spor geçmişi olan varsa kesinlikle tavsiye ediyorum însanityî şimdiden 3cm göbekten incelme bir haftada

kimsecikler yok yıne e tabı gecte oldu haklısınız:)))

Miktar Kalori

[1] Topkek Portakallı 30 GRAM 121.8
[2] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[3] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[4] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5
[5] Biber Kızartma (soslu) 1 PORSİYON 120 (bunu yedıgım ıcın ögleyı geçiştırdım)
[6] Ekmek 3 DİLİM 195
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[9] Kavun 250 gr 82.5
[10] çoban salata 1 porsiyon 114
[11] Tavuklu Patates Yemeği 0.50 PORSİYON 125

Toplam : 1050.8 kal.

bol su .bugun evdeydım yuruyuş yok (

canım hurma istediii bugün eminönünden alayım bari sabahları ders aralarında falan atarım ikicik

evli olmak eşini beklemek falan ne güzel bi duygu yaa çok özeniorum

Allah hayirlisini versin güzelim cokta ozenme herşey vaktiyle guzel su anki yaşaminin kıymetini bil ne guzel yıllardı üniversite dönemi ah ahhh bendemi ozendim ne :)

Bende sen dedikten sonra baktım hatta burda yazdığınız yerden baktım bunun cdsi ni bulsam alsam daha kolay olacak sanırım çünkü evdeki jetmodemim sağolsun canı isteyince nete bağlanıyor vede sınırlı iş yerindeki pcmi ben antepteyken tamire yollamışlar günlerdir haber yok bende tlfdan yazmaya çalışıyorum, yani netten izleyemiyorum

günaydin kizlar hepimiz icin güzel bir hafta olsun ins,ben hafta sonu bir bremen turu yaptim sohbet gurubumla gayet güzeldi,bu hafta sonuda münihe halama gidecektik ama malesef iptal oldu aslinda bi yerde iptal olmasida iyi oldu diyetimin yine 3 4 gün sekteye ugriycakti simdi gönül rahatligiyla devam edebilriim mazeretsiz bir sekilde :) birazdan cikicam disarda islerim var,bir selam verip öyle gideyim dedim...

ayricaaaaaaaaaaa

bu hafta ve bu haftadan sonra paylaismlarimiza dikkat ediyoruz ,paylsimi yeterli olmayani üzülerekde olsa takimdan yolluyorum ,hic kimse kusura bakmasin darilmasin kirilmasin ,ben kendimden gectim ama diger paylasim yapan üyelrin hakkina giriliyor bu sekilde,motive olmak istiyolar olamiyolar cünk hic destek yok takimiizda herkes kendi havasinda ,pinkyy bu sebeple ayrildi takimdan kaldiki hakliydida ,diyecek birsey yok,sonucta buraya motive olup zayiflamak icin geliyoruz o yüzden paylaismalra dikkat lütfen..

öyle günde 3 mesaj 5 mesaj kurali koymuyorum zaten kim paylaism yapiyor yapmiyor mesaj saymadanda belli oluyor,öyle aksamdan gelip bir ce deyip gitmek yok,gelip mesaj yazip cikmak yok illaki her dakika her saniye burda olun demiyorum ama en azindan geldinizmi gecmisi bi okuyun yazan arkadaslara cevapo verin,menülere yorum yapin ,ümitsiz olana destek verin,öneriler sunun,kisacasi bir TAKIM olalim artikkkkkkkkkkkk lütfennnnnnnnn

hadi ben kacar :)

canim SIKMA canini hepimizn derdi ayni sen yine 6 kilo almsisin geri ben iki defa yaklasik 20 kilo verip geri aldim,ama yinede pes etmedim devam ediyorum hala ve inaniyorumki bu sefer zayiflayip geri almiyacagim bidaha Allahin izniyle inss..
bilirim o zamanlari :) bir zamanlar 55 kilo olmak icin ugrasirken 63 kilolardayken aaa cok zayifladin bu ne böyle bi kac kilo al ( oysa hicde öyle bi kac kilo alacak halim yoktu) sözleirni duyup kendimi gevsek biraki 78 kilo olarak döndüm buraya ona göre yani :)
canim Allah yardimcin olsun ins,bende bir zamanalr namaza baslayip birakiyodum sürekli sonra tabiri caizse sürünerekde olsa kalktim abdestimi alip namazlarimi kildim 1 ay devam et kendini SIK zorla Allah bak ondan sonra istesende birakamiycaksin,bunun üzüntüsünü yasiyor olmanda güzel bu üzüntü sana gün gelicek dogru yolu bulduracak ALlahin ziniyle ins zira ben namazlarimi kilmadigim zamanlarda beni vicdanim hic rahat birakmadi hic bir zaman relaks olmadim cok süükür eger umuramaz olsaydim bugün namazlarimi kililyor olmaazdim,vicdanimiz gün geliyor bize ALlahin ziniyle dogru yolu bulduruyor hamd olsun
masallah canim,cok güzel incelmissin,devamida gelir ins ah bide ben baslayabisem su jilinai yapmak istiyorum ama bir türlü start veremedim pöfff

afiyet olsun canim,biliyorum her gün gelip menü paylasiyosun ama katilimini biraz daha arttirirsan sevinirim...

Gunaydın kizlar,

Akşamları frene bastım zaten geç yiyoruz sebze dolu bir hafta geçireceğiz, eşim pek memnun değil bu durumdan ama yilmak yok... Cmrt akşamı baya bir katı oldum kendime sanırım pazar sabahı ellerim aşırı titreyerek uyandım hemen simitle yağsız süt içtim eşim bile telaşlandi ciddi cidd içimdeki şeker duryenilmedÖrgüyapmaya başladım. Hem ellerin dolu birşeyler yiyemiyorsun hemde cok sakinlesiyorsun...

Dün 2 ogün yedim ama sabah krizi yüzünden simitle sutu sayarsak 3 oluyor... 2. Ogun kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği peynir domates salatalık maydonoz yeşil biber haş. Yumurta 2 çay kaşığı bal...
Akşam 1 dilim kepek ekmeği zyt. Bamya söğüş
Misafir vardı bol bol çay içtim birşeyler yemiyim diyede örgü yaptım... Yinede yer fıstığından aldım 1 avuc, taze almıştim...

Sorma walla bende her bol gelen kıyafette bir saçma havalara giriyorum dün sinemaya gittik ben girmeden koşa koşa mağazalara daldım elbise denedim ustumede geldi o havayla filme girerken kola alsammi dedim geri dur bakalım hedefim ne ben nerdeyim diye söylendim tabiki soda içtim :)

Hoşgeldin güzelim tlfdan yazmak zor oluyor pcim bi gelse iş yerindeki süper olacak

Merhaba arkadaşlar,

Sevgili MuMu85'in daveti ile geldim aranıza katılmaya. Gördüğüm kadarı ile günlük listemizi paylaşıp birbirimize destek amaçlı paylaşımlar ve yorumlar yapıyoruz. Elimden geldiğince aktif olacağım. Geçmişinde çoğu kez diyet yapmış başarılı / başarısız olmuş biri olarak deneyimlerimin sizin de işinize yarayacağını umuyorum

Başlangıç için bana bir yol gösteren olursa çok sevirim.
Şu gün itibarı ile kilom 76,8. Yaklaşık 5 ay sizlerle olmayı planlıyorum. Bu süre sonunda da 55-60 aralığına düşmüş olacağımı umuyorum

Bugün sonunda da eve gider gitmez gün boyu yediklerimi paylaşacağım

Hoşgeldin tatlım

Inşallah şu kilolardan kurtuluruz tez günde birbirimizi gaza getirmemiz gerekiyor grup olarak, kilo verme problemli olanlar dahil, yeme konusunda uzmanlaşmisiz hani ne kacirdigimizi bile biliyoruz ama tekrar tekrar konuşmak motive ediyor... sanırım spor konusunda da durtmemiz gerekiyor birbirimizi... Aslında kural mi koysak günde 30 dk spor şart mi olsa???

Hoşbulduk spirochet :)
Ben gün aşırı 1 saat yürüyüş yapacağım. Daha önce başarılıı olduğum diyette de bu şekilde spor yapmıştım. Bir de eğer enerjim kalırsa yürüyüş bandından indikten sonra biraz Wii Fit ile zaman geçiriyorum.
Bir de profesyonel olarak spor ile ilgilenen bir arkadaşımın (kendisinin yağ oranı %11, erkek olmasına rağmen beli benim belimin neredeyse yarısı kadar ) tavsiyesi üzerine carnitine kullanıyorum. Bu takviye olmadan 2 haftada yarım kilo verebilmiş iken carnitine ile desteklediğim antremanlarımla 2 haftada 1,5 kilo vermiştim ki yeme düzenimi pek değiştirmemiş ve sık sık kaçamak yapmıştım. Bu akşamdan itibaren carnitine destekli 5 günlük ağır spor programım başlayacak, Cuma'ya bakalım ne değişmiş olacak :)

Bende de carnitine var sıvı tüp gibi şişelerde onu icince ağır spor yapmam lazım salondayken almıştım bende insanitye başlarsam öncesinde içmeyi düşünüyorum carnitine acaip bişi hocam üstüne ağır spor yapmayacaksan içme derdi... Wii fit nasil bisi?

hosgeldin canim aramiza,dogru anlamissin herseyi ,baslangic icin ekstra bisey yapmana gerek yok sadece yeni oldugun icin 2 haftalik bir deneme süren olucak bu süre icerisinde paylasimin iyi olursa listee girebileceksin,kati kurallarimiz yok,tek istedigimiz düzenli paylasim destek motive..
canim olabilir ,diger arkadaslarda onaylarsa yapabiliriz,ben yarin ALlahinziniyle basliyorum jiliana ona gölre dürtün beni :)
bende cok duydum o hapi almistim ama icinde jelatin varmis icemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…