ablam ben namaz kılmıyorum bir türlü başlıyıp devamını getiremiyorum bu pc baaşında saatlerce boş oturmaya vakiti buluyorum ya ona yanıyorum dedikodu olayıda evet bende yapmıcam artık gel ablam birbirimize söz verelim bu diyette olduğu gibi yapmıcaz dedimzi şeyleri bir birimize yaptık diye söliyelim o zaman daha etkiili olur sanki ne dersin ben ölünceselam kızlar..menü yok..hareket yok..gece yemeleri var..durum kötü..eskiden beni görenler "aaaa ne kadar zayıflamışsın " dedikçe havaya girdim sanırsam..kendimi toplamam lazım..geçen bahsettiğim listeyi biraz yaptım..şöyle
1-ezan okununca namaz hemen kılınacak..mazeret bulunmayacak
2-dursun alinin "tevbe,af makamına" hergün yüksek sesle dinlenecek
3-dedikodu yapılmayacak
4-yapılırsa o kişi için 2 rekat namaz kılınıp sevabı ona bağışlanacak
....................
hergün ekleyeceğim.....
canım hurma istediiibugün eminönünden alayım bari sabahları ders aralarında falan atarım ikicik
evli olmak eşini beklemek falan ne güzel bi duygu yaa çok özeniorum
tüm haftasonu o kadar yürüdüm ve gezdimkiiii
okul yüzünden stresliydim evde dursaydım kesin ağlar ağlar moralimi bozardım bende kendimi attım yollara
bugün sporda tatil günüm ama zaten bugünde o kadar çok yürüdümki yapmış kadar oldum
bu arada spor geçmişi olan varsa kesinlikle tavsiye ediyorum însanityî şimdiden 3cm göbekten incelme bir haftada
canim SIKMA canini hepimizn derdi ayni sen yine 6 kilo almsisin geri ben iki defa yaklasik 20 kilo verip geri aldim,ama yinede pes etmedim devam ediyorum hala ve inaniyorumki bu sefer zayiflayip geri almiyacagim bidaha Allahin izniyle inss..eveeet bayanlar tanıdığım ve benden sonra katılan arkilere slamlar buğün kendime 2. kez şans veriyorum bu seferde olmazssa ver elini 100 kilo dahada uğraşmam şuan tartıldım ve şoooooooooookkkkkk 75 olmuşum ama 2 haftadır çok hastayım salğın varmış gaz sıpazmından ölücem ilaç ilaç ilaç başka bişi yok he tek suçlu bumu tabiki hayır benim suçlu diyeti bırakmama dostlarım üzüldüler düşmanlarım kıs kıs güldüler gerçekten bu sefer daahada kararlıyım yarın sabahki menümü yazıyorum kızlar ve uyucam söz
sabah 1 dilim ekmek (uzun zamandır evde yapıyorum ekmeği kendi yaptığım ekmeği yicem)
5 dilim domates
5 dilim salata
1 yumurta
azck peynir
1çatalın ucuyla reçel
2 zeytin
öglen bol salata
akşam
gene salata olur ve 1 kase çorba eşim gececi kızımlayım o çorba ister bend yanına salat yaptımmı tamamdır aralardada kayısı ve form çay allahıma emanetsiniz canlar
bu arada nisan ayında başlamıştım diiyete mayıs sonu 69 u görmüştüm ne yazıkki gitti çabalarım lütfen kızlar bana destek olun öpüldünüz
bilirim o zamanlari :) bir zamanlar 55 kilo olmak icin ugrasirken 63 kilolardayken aaa cok zayifladin bu ne böyle bi kac kilo al ( oysa hicde öyle bi kac kilo alacak halim yoktu) sözleirni duyup kendimi gevsek biraki 78 kilo olarak döndüm buraya ona göre yani :)selam kızlar..menü yok..hareket yok..gece yemeleri var..durum kötü..eskiden beni görenler "aaaa ne kadar zayıflamışsın " dedikçe havaya girdim sanırsam..kendimi toplamam lazım..geçen bahsettiğim listeyi biraz yaptım..şöyle
3-dedikodu yapılmayacak
....................
hergün ekleyeceğim.....
canim Allah yardimcin olsun ins,bende bir zamanalr namaza baslayip birakiyodum sürekli sonra tabiri caizse sürünerekde olsa kalktim abdestimi alip namazlarimi kildim 1 ay devam et kendini SIK zorla Allah bak ondan sonra istesende birakamiycaksin,bunun üzüntüsünü yasiyor olmanda güzel bu üzüntü sana gün gelicek dogru yolu bulduracak ALlahin ziniyle ins zira ben namazlarimi kilmadigim zamanlarda beni vicdanim hic rahat birakmadi hic bir zaman relaks olmadim cok süükür eger umuramaz olsaydim bugün namazlarimi kililyor olmaazdim,vicdanimiz gün geliyor bize ALlahin ziniyle dogru yolu bulduruyor hamd olsunablam ben namaz kılmıyorum bir türlü başlıyıp devamını getiremiyorum bu pc baaşında saatlerce boş oturmaya vakiti buluyorum ya ona yanıyorum dedikodu olayıda evet bende yapmıcam artık gel ablam birbirimize söz verelim bu diyette olduğu gibi yapmıcaz dedimzi şeyleri bir birimize yaptık diye söliyelim o zaman daha etkiili olur sanki ne dersin ben ölünceyanımda olmasını istemiyourmmm artuk bu gidişata bir demek lazım diye düşünüyorum
masallah canim,cok güzel incelmissin,devamida gelir ins ah bide ben baslayabisem su jilinai yapmak istiyorum ama bir türlü start veremedim pöffftüm haftasonu o kadar yürüdüm ve gezdimkiiii
okul yüzünden stresliydim evde dursaydım kesin ağlar ağlar moralimi bozardım bende kendimi attım yollara
bugün sporda tatil günüm ama zaten bugünde o kadar çok yürüdümki yapmış kadar oldum
bu arada spor geçmişi olan varsa kesinlikle tavsiye ediyorum însanityî şimdiden 3cm göbekten incelme bir haftada
kimsecikler yok yıne e tabı gecte oldu haklısınız:)))
Miktar Kalori
[1] Topkek Portakallı 30 GRAM 121.8
[2] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[3] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[4] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5
[5] Biber Kızartma (soslu) 1 PORSİYON 120 (bunu yedıgım ıcın ögleyı geçiştırdım)
[6] Ekmek 3 DİLİM 195
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[9] Kavun 250 gr 82.5
[10] çoban salata 1 porsiyon 114
[11] Tavuklu Patates Yemeği 0.50 PORSİYON 125
Toplam : 1050.8 kal.
bol su .bugun evdeydım yuruyuş yok(
selam kızlar..menü yok..hareket yok..gece yemeleri var..durum kötü..eskiden beni görenler "aaaa ne kadar zayıflamışsın " dedikçe havaya girdim sanırsam..kendimi toplamam lazım..geçen bahsettiğim listeyi biraz yaptım..şöyle
3-dedikodu yapılmayacak
....................
hergün ekleyeceğim.....
eveeet bayanlar tanıdığım ve benden sonra katılan arkilere slamlar buğün kendime 2. kez şans veriyorum bu seferde olmazssa ver elini 100 kilo dahada uğraşmam şuan tartıldım ve şoooooooooookkkkkk 75 olmuşum ama 2 haftadır çok hastayım salğın varmış gaz sıpazmından ölücem ilaç ilaç ilaç başka bişi yok he tek suçlu bumu tabiki hayır benim suçlu diyeti bırakmama dostlarım üzüldüler düşmanlarım kıs kıs güldüler gerçekten bu sefer daahada kararlıyım yarın sabahki menümü yazıyorum kızlar ve uyucam söz
sabah 1 dilim ekmek (uzun zamandır evde yapıyorum ekmeği kendi yaptığım ekmeği yicem)
5 dilim domates
5 dilim salata
1 yumurta
azck peynir
1çatalın ucuyla reçel
2 zeytin
öglen bol salata
akşam
gene salata olur ve 1 kase çorba eşim gececi kızımlayım o çorba ister bend yanına salat yaptımmı tamamdır aralardada kayısı ve form çay allahıma emanetsiniz canlar
bu arada nisan ayında başlamıştım diiyete mayıs sonu 69 u görmüştüm ne yazıkki gitti çabalarım lütfen kızlar bana destek olun öpüldünüz
Merhaba arkadaşlar,
Sevgili MuMu85'in daveti ile geldim aranıza katılmaya. Gördüğüm kadarı ile günlük listemizi paylaşıp birbirimize destek amaçlı paylaşımlar ve yorumlar yapıyoruz. Elimden geldiğince aktif olacağım. Geçmişinde çoğu kez diyet yapmış başarılı / başarısız olmuş biri olarak deneyimlerimin sizin de işinize yarayacağını umuyorum
Başlangıç için bana bir yol gösteren olursa çok sevirim.
Şu gün itibarı ile kilom 76,8. Yaklaşık 5 ay sizlerle olmayı planlıyorum. Bu süre sonunda da 55-60 aralığına düşmüş olacağımı umuyorum
Bugün sonunda da eve gider gitmez gün boyu yediklerimi paylaşacağım
Hoşbulduk spirochet :)
Ben gün aşırı 1 saat yürüyüş yapacağım. Daha önce başarılıı olduğum diyette de bu şekilde spor yapmıştım. Bir de eğer enerjim kalırsa yürüyüş bandından indikten sonra biraz Wii Fit ile zaman geçiriyorum.
Bir de profesyonel olarak spor ile ilgilenen bir arkadaşımın (kendisinin yağ oranı %11, erkek olmasına rağmen beli benim belimin neredeyse yarısı kadar) tavsiyesi üzerine carnitine kullanıyorum. Bu takviye olmadan 2 haftada yarım kilo verebilmiş iken carnitine ile desteklediğim antremanlarımla 2 haftada 1,5 kilo vermiştim ki yeme düzenimi pek değiştirmemiş ve sık sık kaçamak yapmıştım. Bu akşamdan itibaren carnitine destekli 5 günlük ağır spor programım başlayacak, Cuma'ya bakalım ne değişmiş olacak :)
hosgeldin canim aramiza,dogru anlamissin herseyi ,baslangic icin ekstra bisey yapmana gerek yok sadece yeni oldugun icin 2 haftalik bir deneme süren olucak bu süre icerisinde paylasimin iyi olursa listee girebileceksin,kati kurallarimiz yok,tek istedigimiz düzenli paylasim destek motive..Merhaba arkadaşlar,
Sevgili MuMu85'in daveti ile geldim aranıza katılmaya. Gördüğüm kadarı ile günlük listemizi paylaşıp birbirimize destek amaçlı paylaşımlar ve yorumlar yapıyoruz. Elimden geldiğince aktif olacağım. Geçmişinde çoğu kez diyet yapmış başarılı / başarısız olmuş biri olarak deneyimlerimin sizin de işinize yarayacağını umuyorum
Başlangıç için bana bir yol gösteren olursa çok sevirim.
Şu gün itibarı ile kilom 76,8. Yaklaşık 5 ay sizlerle olmayı planlıyorum. Bu süre sonunda da 55-60 aralığına düşmüş olacağımı umuyorum
Bugün sonunda da eve gider gitmez gün boyu yediklerimi paylaşacağım
canim olabilir ,diger arkadaslarda onaylarsa yapabiliriz,ben yarin ALlahinziniyle basliyorum jiliana ona gölre dürtün beni :)Hoşgeldin tatlım
Inşallah şu kilolardan kurtuluruz tez günde birbirimizi gaza getirmemiz gerekiyor grup olarak, kilo verme problemli olanlar dahil, yeme konusunda uzmanlaşmisiz hani ne kacirdigimizi bile biliyoruz ama tekrar tekrar konuşmak motive ediyor... sanırım spor konusunda da durtmemiz gerekiyor birbirimizi... Aslında kural mi koysak günde 30 dk spor şart mi olsa???
bende cok duydum o hapi almistim ama icinde jelatin varmis icemedim :)Hoşbulduk spirochet :)
Ben gün aşırı 1 saat yürüyüş yapacağım. Daha önce başarılıı olduğum diyette de bu şekilde spor yapmıştım. Bir de eğer enerjim kalırsa yürüyüş bandından indikten sonra biraz Wii Fit ile zaman geçiriyorum.
Bir de profesyonel olarak spor ile ilgilenen bir arkadaşımın (kendisinin yağ oranı %11, erkek olmasına rağmen beli benim belimin neredeyse yarısı kadar) tavsiyesi üzerine carnitine kullanıyorum. Bu takviye olmadan 2 haftada yarım kilo verebilmiş iken carnitine ile desteklediğim antremanlarımla 2 haftada 1,5 kilo vermiştim ki yeme düzenimi pek değiştirmemiş ve sık sık kaçamak yapmıştım. Bu akşamdan itibaren carnitine destekli 5 günlük ağır spor programım başlayacak, Cuma'ya bakalım ne değişmiş olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?