Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

MuMu85, jelatin olmasının senin için sakıncası domuz'dan üretiliyor olması diye tahmin ediyorum, doğru mudur? Sanırım bu ürünlerde helal sertifikası denilen sertifika bulunmuyor, bu konuda hassas olan kişiler için de dezavantaj tabii.
Bu arada Jillian'a ben de başlamıştım, aralıklı olarak da olsa yürüyüş yapıyor olmama rağmen 1 günlük başlangıç antremanı beni mahvetmeye yetti, 3 gün yürümekte zorluk çektim resmen :) Şimdi ben de yeniden başlayabilirim sanırım. Ama önce verilmesi gereken çoook kilo var, hepsi tekeeer teker gidecek, kaçarı yok!!

evet canim dogru :)

hadi gel jiliana beraber baslayalim bende ilk yaptigimda aynisi oldu ama bir kac gün sonra alisiyor insan agrilarin üstüne gitmeliyiz (aci yok rocky :) ) ilk yaparken fazla zorlama kendin onlar 10 zipliyorsa sen 5 zipla böyleikle yavas yavas alsitirisin vücudunu,,hadi gel yarin basliyak :)

Tamamdır, bu akşam ben 1 saat yürüyüş yapacağım, yarın da jillian yaparım. Artık Çarşamba'ya sağ çıkarsam da bir gün yürüyüş bir gün Jillian olarak devam edebilirim umarım

Tamamdır, bu akşam ben 1 saat yürüyüş yapacağım, yarın da jillian yaparım. Artık Çarşamba'ya sağ çıkarsam da bir gün yürüyüş bir gün Jillian olarak devam edebilirim umarım

tamam anlastik ozaman benim yürüyüs imkanim yok o yüzden jlinana devam edicem ins

merhabalar davetiniz üzerine bende artık 1. takımda sizlerleyim. :)) aslında bugün amacım isveç diyetine baslamaktı ama dayanamadım en iyisi sağlıklı besleneyim ben. :) bana yardımcı ve destek olacağınızı düşünüyorum umarım benimde sizlere bir faydam dokunur.ve çok güzel olur.
şimdi ise bugün yediklerimbiraz sağlıksız yanlış olabilir kabul ediyorum bugünlük idare edin beni)

sabah:
sade türk kahvesi

öğlen:
2 tane haşlama yumurta
1 tane domates

ara:
üzüm

akşamaz önce yedim karnım aç olduğu için tekrardan ara öğün yiyebilirm saat 7 ye kadar)
peynirli makarna

bu arada bilgi vermeyi unuttum.55 kiloyum diyelim aç tok karınla değişiyor. 55.3 55.6 falan oluyor kilom.hedefim önncelikle 50 kilo olabilmek eğer başarabilirsem 2 3 kilo daha verin 47 48 kilo olmak istiyorum.20 yaşında bir öğrenciyim.160da boyum.

hosgeldin canim,yediklerinin sagliksiz oldugunun sende farkindasin o yüzden bisey demiycem :)

yeni oldugn icin 2 hafta deneme süren var bu süre icinde paylasimin iyi olursa listeye girebilirsin..

ayrica isvec diyeti yapmamaya karar vermek le cok güzel ypamissin,en güzli saglikli bir sekilde yavas yavs vermek kilolariki bir daha geri glemesinler

hoşbulduk.. :) evet en güzeli böyle az az yiyerek sağlıklı beslenmek bencede.2 hafta boyunca düzenli paylaşım yapmaya çalışacağım tabikide.spor olarak ne yapıyorsunuz ben biraz tembelimde bana uygun nasıl bir spor önerirsiniz?birde grupta kaç kişiyiz kaptanımız kim bu konularda da biraz bilgi verebilirmisin teşekkürler.

inşallah ablacım bend vicdan azabı çekiyorum ablam aslında bu konuyla ilğilide bir topik açabliriz orda konuşuruz bunları allahım yardımcımız osun bu kilolar hem bedenimize zarar hemdee ruhumuza hatta ruhumuza daha fazla zararı var spirochet ablacım inşllah biran önce gelir pc nde bolbol mesaj atarsın buraya gelçi gene harika hareket getirosun öptüm fıstıklar tombiş fıstıklar

kızlar merhaba,

bana bir el atın ya, diyet yapamıyorum.yarından itibaren sıkı bir biçimde başlamak istiyorum ama aklım hep ne yesem ne içsemde, bundan kurtulmam lazım. bundan sonra hergün menümü eksiksiz yazacağım şimdiye kadar ihmal ettim sizleri patron affet.:18:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... umarım en kısa zamanda dilediğiniz kiloya ulaşırsınız...

hoşgeldin canımmmm, bu yaşta dikkat et bence yediklerine şimdi böyle sağlıksız beslenirsen bir süre sonra metabolizman bozulur ve daha büyük sorunların olur...nacizane abla tavsiyesi

haklısın gerçekten ablacım ama napalım işte nefsimizi tutamıyoruz bana neyi yememem gerektiği konusunda böyle kafama basa basa söylerseniz çok iyi olur.İnş yarın ve diğer günlerde sizlere örnek menülerimle geleceğim. :)

canım yanlış ifade etmişim senin beslenmende yanlış yediğin değil yemediğin şeyler var. bir kere kahvaltın doyurucu olmalı ve gün içinde meyve hiç yememişsin meyve de yemelisin. öğünlerini protein içeren ve fakat sebze ağırlıklı olarak seçersen daha sağlıklı olur ve tabi bol su

kızlar bir arkadaşın sirke tavsiyesini uygulıyım dedim hemen açtım dolabı boş bir sprey kutusu aradım ve haliyle aradığım için yoktu daha geçen gün attım birsürü lazım degildi ya çoktu herneyse sadede geliyim yarıya inmiş bir camsil vardı aldım içine bir miktar elma sirkesi koydum ama çok tüketildiği için bizim evde kıyamadım hepsine eccıcıkta üzüm sirkesi koydum en sonda su ile doldurdum vee sonuç ükemmel fayanslar berrak çeşmeler mis hatta banyo aynası ve klozetimin içi biraz kararmıştı eskidigi için sanırım orayada döktüm azıcık bekletiim ve yine sonuç harika tavsiye eder kolaylıklar dilerim

konuyu payşlaştığım yere bakın hehe ne bilim pratik bilği denedim gördüm fikir olsun bacılarıma :)

ben az kaçıp geleceğim yafrular şimdide mutfak temiizliğine girişicem ve kızçeme çorba pişiricem gelin sizede salata yapım yiyelim hepbirlikte canlar bakım şimdide bir anttin kuntin bulur gelirim hehe mujukss buğün çok mutluyuuummm

evet kahvaltı yapmadım doğru soylüyorsun yarın yapacağım hatta kahvaltıyı çok severim.Meyve alışkanlığım yok ama birisi önüme koyar ye derse yerim ama dolaptan gidip meyve alıyımda yiyim demiyorum işte.olsada olmasada sorun değil benim için.Bugün meyve olarak çekirdeksiz üzüm yemiştim

iştee kaptan dediğiin böyle oluurr huu huu bir mesajına bakar ve grup coşar coşar coşaarr

55 olduğun günlerii hep birlikte göreceğğiizz ben kesinlikleee insanity öneriyorumm yaparsanız sizi her türlü gaza getirir ve yardımcı olurum :)

tamam anlastik ozaman benim yürüyüs imkanim yok o yüzden jlinana devam edicem ins
mumuuu senin içinde geçerliii insanty ile hem yağ yakımı çok hızlı oluyo biliyorsun günde neredeyse bir saat koşardım bana mısın demezdi şimdi ise bir haftada değişim var şiddetle tavsiye etmekteyimmmm

hoşgeldiinnn :) bende 22 yaşındayım ama boyumu hiç yazmayayım bence spor yaparsan şekilli bi şekilde kilo verirsin sıkılaşırsın :) çok saçma bir cümle kurdum farkındayım tekrar hoşgeldin birde sen ne kadar az yemek yiyorsun öyleee:26:

bende akşam yemeğinde bir kase tarhana içip yanına az yoğurtt ve boll domates çorbası içtimm ohh herkeslere afiyet olsunnn

bugün ne yediğime gelirsek sabah derse geç kalıcak gibiydim elime bir muz aldım çıktım onu yedim vee sonra koşuşturmaca başladı benim öğlen yemeği hayal olmuştukii bir buçuk gibi arkadaşımın annesi börek yapmış bir dilim kaptım ben kaptım siz kapmayın :)

akşamda normalden biraz kocaman kase tarhana çorbası ve yanında bol domates salatası az da yoğurtt

bi iki saat sonra sporumu yaparım (insanity) ardından bir bardak süt içerim diye düşünüyorum

milkshakem aslında hiç az yemek yemiyorum baya bir çok yiyorum bugün şok bir diyet yapmayı düşünmüştüm isveç diyeti vaz geçtim ve 1. takıma geldim ondan öyle oldu yarın ve diğer günler normal beslenme planı uygularım artık.

Cancanlar nasilsiniz? Iyi haftalar ve iyi baslangiclar olsun herkese. Ben cok yogunum bugun ama aklim sizde islerimi bitirip gelcem opuldunuz hatunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…