Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hoşgeldiniz kızlar..inşallah istediğiniz kilolara kısa sürede inersiniz....

çok hoşsun....

bugünkü menüm.....
sabah:
1 yy üçgen peynir
1 dilim kepekli ekmek
ara:
3 benimo
öğle:
1 tabak susuz barbunya
1 ayran yarım tabak ankara tava
saat 4:
yarım paket eti form patlamış mısırlı
akşam:
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
yarım tabak patates yemeği

canim kaptan benim :) yardimcimda amancia ama ortalarda yok malesef :) takimda suan kac kisi var ,yeni gelenler oldugu icin bilmiyorum :) bu hafta belli olur takimdan cikacak olanlarda var paylasim yapmadiklari icin,bu hafta ak koyun kara koyun belli olacak kisacasi :)
canim iyi olurdu konu acmak ama sitede dini konular hakkinda konu acmak yasak tartismalar oldugu icin,biz sana burdan destek veririz merak etme ,bak Rabbimiz isra suresinde ne diyor ``biz herkesin kaderini kendi cabasina bagli kildik```sen yeterki iste bu yolda caba göster Rabbim acicaktir sana cok güzel kapilar ins
bana bak biligiliii gittin metobolic balancda beni yalniz biraktin bende bozdum hep senin yüzünden banada sebep oldun bu gaz yetermi sana
Rabbim daim etsin ins canim mutlulugunu
kiz istanty diyip duruyon bi link var bari sen nerden hangisini yapiyorsun
Cancanlar nasilsiniz? Iyi haftalar ve iyi baslangiclar olsun herkese. Ben cok yogunum bugun ama aklim sizde islerimi bitirip gelcem opuldunuz hatunlar..
istersen gelme

evett kizlar gel gelelim bana,feci halde bel agrisi cekiyorum sanirim adet olmak üzereyim,adetlerim bu ara düzensiz o yüzden gününüde bilmiyorum ama bu bel agrisi ona isaret.

cansucum bu halde ben yarin jilian yapamiycam ama sana söz verdigim icin daha hafif bir spor yapicam 30 dk en azindan ,maksat sözümde durmak olsun :)

hadi bugünlük benden bu kadar yeter hepinizi

mumu85 kaptanım bilgiler için tşkler öncelikle :) kimseyi tanımayınca insan yabancılık hissediyor epeycce ama bir haftada alışırım herkese diye düşünüyorum. :) spor olarak jilian nasıl bi şeyki? spor spordur yeterki yapalm bu arada ben bugün hiç spor yapmadım ama yarın mekik çekeceğim inş

sevgili katanım torrentin varsa sana hemen 10 cdlik videoları indirticem eger torrentin veya sınırsız internetin yoksa youtubeden linklerini atarım :)
toplamda on video var ve haftalık programları var her gün aynı videoyu yapmıyorsun yani
torrentin varsa kat.ph torrent yaz googleye çıkan siteye tıkla daha sonra o sitedeki arama yerine insanity yaz ve 7gb lık olanı indir

Dün çılgınca kendini diyete şartlamış ve akşam spor yapmak isteyen ben akşam eve gittiğimde bir sabotaj ile karşılaştım, annem komşumuz ile oturmuş mantı sıkıyordu :) Neyse ki mantıları buzluğa atmak için yapıyorlarmış da "tadına bakma" bahanesi ile bi iki kaşık yeme gafletine düşmekten kurtuldum.
Gelelim dün neler yediğime;
Uyanır uyanmaz 1 bardak su, aç karnına bitki çayı karışımı (şu 7 çeşit bitkiden oluşan)
Kahvaltı (7:00) = 2 dilim denge light ekmek, bir parça peynir, 1 tane çilek reçeli tanesi
9:00 = 1 fincan yeşil çay
Ara (11:00) = bir avuç balık kraker
Öğle (12:30)= fırında tavuk but, 2 kaşık taze fasülye, 2 kaşık arnavut cigeri (şirkette yemeğimizi dışarıda yiyoruz, ben ev yemeği de yapan yerleri tercih ediyorum, tabağım bu yüzden böyle çeşitli oldu)
Ara (15:30) = 1 fincan yeşil çay
(18:00) = 1 adet probis (günah işledimmm)
Akşam (20:00) = Önce 1 fincan bitki çayı, ardından da light peynirli salata (kıvırcık, roka, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve limon)

Ve günün geri kalanında saat 11'e kadar mantı sıkma egzersizi

günaydın canlar...ben bi daha gitmemek üzere geri döndüm

nasılsınız bakalım,umarım keyifler yerindedir...geçmişe henüz bakamadım,malum tatil sonrası işler çok yoğun

aslında tatilde denemez,kardeşimin yanına gittim,sonra eşim çok sıkıldı,malum ilçede duruyo ve ona göre orda hiç bişi yok

perşembe gece döndük,evde dinlendim bol bol kitep okudum,ehh fenada gelmedi,saedce diyet açısından çok verimli olmadı

çok şükür almamışım ama gramda eksilmemiş...neyse geçmiş geride kaldı artık kaldığım yerden tam gaz devam

vakit bulunca geçmişede dalıcam,şimdilil hoşçakalınn

gülnihal ablammmm

alisirsin canim,hepimizde geldigimizde yeniydik alistik zamanla,ben dün kasucukkamplugaya yazacagima sana yazmisim yarin jilina yapamiycam diye :) onunla sözlesmistik biz ama suan belim cok kötü sanirim hic bisey yapamiycam bi kac gün
tamam mumu ve hepera desteklerinizi bekliyorum mumu sen yurtdışındaydın değil mi? yanlış mı hatırlıyorum yoksa:44:
evet canim dogru hatiliyosun bak sana cok güzel bi kitap tavsiye edicem onu al ve oku :)

sabah namazina nasil kalkilir
cemil tokpinar bu kitabi muhakkak oku
canim söyleki ,ben artik netten bir sey indirmemek icin karar aldim kendi kendime ( kul hakkina girdigi icn) cdlerin isimleri filan veya resimleri varsa yolla sen bana ben bakayim nette satin alabilecegim bi yerler varmi
yer vardı dimi neler yapmamız gerek
canim üzgünüm ama gec kaldin,yerler doldu
hosgeldin canim ,tatilin verimli gecmis ne güzel ,kilo almamanda cok güzel önemli olanda bu zaten verdigini almamak yavas yavas verirsin bisey olmaz

günaydin cancanlar :)

beneim belim kötü kosucukaplumbaga hakkini helal et ben bugün spor mpor yapamam :) ne is anlamadim bu kadar kötü olmazdim üsüttüm heralde adetin de geldigi filan,neyin nesi bu agri anlamadim

veee işte sabah kahvaltım. :)

1 tane domates
1 tane salatalık
3 tane yeşil zeytin
1 dilim çeçil peyniri
1 bardak yarım yağlı süt

günaydin cancanlar :)

beneim belim kötü kosucukaplumbaga hakkini helal et ben bugün spor mpor yapamam :) ne is anlamadim bu kadar kötü olmazdim üsüttüm heralde adetin de geldigi filan,neyin nesi bu agri anlamadim

Çok geçmiş olsun MuMu, ben senin yerine de yürürüm bugün merak etme :) Biri bir engel çıkarmazsa bu akşam 1 saat yürüyüp yarım saat kadar da bi workout (insanity ya da jillian) yapmak istiyorum. Carnitine'in vereceği enerjiye güvenerek bunu planladım ama umarım ilk 45dk'da pilim tükenmez :)

Gunaydın kızlar ne cok yazmışsınız geçmişi okumak uzun sürdü ne guzel takım renklenmis yeni elemanlarla hepiniz hoşgeldiniz her birinize teker teker yazamadim işteyim tlfdan takip etmekte zor oluyor... Eveeet neymiş bugun bir spor seçilip aksam yapılacakmış bu biirrr :) sonra yeşil çayımizi yapacağız. En sonda dün ne yedik yazacağız.
Sabah peynir zeytin domates salatalik yeşil biber haş. Yumurta ve 1 dilim kepek ekmek
Ara yok
Öğle taze fasulye bol yoğurt mercimek çorba
Ara 3-5 derken 6 galeta yeşil çay sade türk kahvesi
Akşam kısmet önceki gden fasulye yap taze fasulye 2 dilim kepek ekmeği

Ayrica bunalimdayim yerli yada yersiz bir kıskançlik içindeyim yada ne bilim çok şey var bunalım itibariyle yedigimi farketmeyecek durumdayım şöyle kalorisi az ve bol gyiyebileceğim önerilerinizi bekliyorum sabah domates salatalık olarak coştuk... Yanimda işe bol salatalık getirdim. Akşamda insanitye başlayayim belki iyi gelir... Günlük 30 dk spor şartini ben koydum kendime birşey bulamadım dün akşam birazda tuhaftim öyle muziksiz yarım saat yürüdüm yerimde sayarak tabi bugun adini koyacağım sporumun :)

sabah eşim confleks yiyordu ben de yiyim dedim o gün de 2 öğün yiyecekmiş, ama ben 3 kase yedim az az çok moralim bozuluyorrr iştahım çok açıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ne olacak sonum böyle. öğle yemeğinde de sade bir tabak makarna yedim akşama da bir tabak confleks yersem günü kapatırım....

mumuuuuu bozma kız o kadar para döktünnnn, mumuş şimdi benim bir silkelenmem lazım gelip silkelesene beni :))) yarın başlıyorum söz sana, arada dürt kıııı mesaj atıyorum 5 saat sonra cevap veriyorsunnnnn olmuyor böyle... yarın başlarım artık inşallah bu sefer zayıflayacağım, 10 kilo verince istediğim çantayı alabileceğim hususunda kocişle anlaştık. bu arada belki senden yardım isterim çanta konusunda sizin orada fiyatı nedir sorarım belki sana.. bana yardımcı olur musun? kalan 10 kiloyu verincede 2. çantam gelecek

kızlar ben bu hafta çok cozuttum sanırım kilo almışımdır tartılmaya korukuyorum açıkçası... bir de 2 gün sütüm azdı çok canım sıkıldı, bu arada sütüm az olduğu için yemedim, bu kadar yememe rağmen azdı sütüm. ve mumu biliyor diyet yaparken herhalde dengeli beslendiğim için sütüm çok fazlaydı... az olduğu günlerde de kızıma yetti ama normalde ekstra sağmam gerekirdi, sağmadım.

neyse bu haftaki kilo artışımdan dolayı beni de büyük temizlikte atmak isterseniz bişey diyemem lakin beni kovalamazsanız gelecek haftadan itibaren takıma faydalı olacağıma söz veriyorummm, zayıflamayı isteyen sözü :)

geçmiş olsun kaptanım :)
Allah razi olsun canim
veee işte sabah kahvaltım. :)

1 tane domates
1 tane salatalık
3 tane yeşil zeytin
1 dilim çeçil peyniri
1 bardak yarım yağlı süt
afiyet olsun canim gayet güzel olmus,menülerini toplu halde yazarsan daha saglikli yorumlar alabilirsin
hadi akalim ins palnladigi gibi gider isler,mesajimi görmedinmi kuuu su cdnin adinini sanini istediydiim :)
afiyet olsun canim,kaloirisi az bol yiyebilecegin seyler cok ama ne kadar kalorisi azda olsa hersesyin fazlasi zarar güzelim,saltalik domates yemissin afiyet olsun ama kalrosii az olsada onlardada karbon var malesef sen yinede ölcüyü elden birakma :) spor olarakda hafiften baslamak sitiyorsan lesli ile baslayabilirisn

kim benmiiiiiiiii anaaaaaaaa kuru iftiraya bak oyy gülüm sen yeterki yardim iste 7 gün 24 saat burda olurum ben ,burda olmassam tef bi tik de bana hemen kosar gelirim sen merak etme ,istedigin canta olsun :) kiz madem sütün azdi niye kahverengi pirinc yemedin :) neyse canim ya bak bende kac gündür bosladim isin tuhaf tarafi verdigim paraya acimiyom diyetimi yapamasamda niye dersen diyetten ziyadede cok faydasi oldu bana metebolic balancsin vitaminlerdi ,adet düzenleyicide verdi bana filan opnlara sayiyiom :) ama diyetimden vazgecmis degilim suan evde hic bisey kalmadi o yüzden baslayamiyorum bizim evdekilerin kahvaltisi bile yok da alisverise cikacak adam yok :) ins su alisverisi halledip halletmez dönüyorum diyetime ,sen simdi metomu yapican? sen basdan baslarsinda sence bendemi bastan baslasam,doktor bigün bozsan ertesi gün kaldigin yerden devam et dedi amam benim 3 4 gün oldu

ayrica kilo alanlari takimdan göndermiyoruz canim,paylasim yapmayanlari gönderiyoz ona göre olur olmaz yere lak lak yapabilirisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…