Merhaba arkadaşlar,
Sevgili MuMu85'in daveti ile geldim aranıza katılmaya. Gördüğüm kadarı ile günlük listemizi paylaşıp birbirimize destek amaçlı paylaşımlar ve yorumlar yapıyoruz. Elimden geldiğince aktif olacağım. Geçmişinde çoğu kez diyet yapmış başarılı / başarısız olmuş biri olarak deneyimlerimin sizin de işinize yarayacağını umuyorum
Başlangıç için bana bir yol gösteren olursa çok sevirim.
Şu gün itibarı ile kilom 76,8. Yaklaşık 5 ay sizlerle olmayı planlıyorum. Bu süre sonunda da 55-60 aralığına düşmüş olacağımı umuyorum
Bugün sonunda da eve gider gitmez gün boyu yediklerimi paylaşacağım
merhabalar davetiniz üzerine bende artık 1. takımda sizlerleyim. :)) aslında bugün amacım isveç diyetine baslamaktı ama dayanamadım en iyisi sağlıklı besleneyim ben. :) bana yardımcı ve destek olacağınızı düşünüyorum umarım benimde sizlere bir faydam dokunur.ve çok güzel olur.
şimdi ise bugün yediklerimbiraz sağlıksız yanlış olabilir kabul ediyorum bugünlük idare edin beni)
sabah:
sade türk kahvesi
öğlen:
2 tane haşlama yumurta
1 tane domates
ara:
üzüm
akşamaz önce yedim karnım aç olduğu için tekrardan ara öğün yiyebilirm saat 7 ye kadar)
peynirli makarna
kızlar bir arkadaşın sirke tavsiyesini uygulıyım dedim hemen açtım dolabı boş bir sprey kutusu aradım ve haliyle aradığım için yoktu daha geçen gün attım birsürü lazım degildi ya çoktu herneyse sadede geliyim yarıya inmiş bir camsil vardı aldım içine bir miktar elma sirkesi koydum ama çok tüketildiği için bizim evde kıyamadım hepsine eccıcıkta üzüm sirkesi koydum en sonda su ile doldurdum vee sonuç ükemmel fayanslar berrak çeşmeler mis hatta banyo aynası ve klozetimin içi biraz kararmıştı eskidigi için sanırım orayada döktüm azıcık bekletiim ve yine sonuç harika tavsiye eder kolaylıklar dilerim
konuyu payşlaştığım yere bakın hehe ne bilim pratik bilği denedim gördüm fikir olsun bacılarıma :)
canim kaptan benim :) yardimcimda amancia ama ortalarda yok malesef :) takimda suan kac kisi var ,yeni gelenler oldugu icin bilmiyorum :) bu hafta belli olur takimdan cikacak olanlarda var paylasim yapmadiklari icin,bu hafta ak koyun kara koyun belli olacak kisacasi :)hoşbulduk.. :) evet en güzeli böyle az az yiyerek sağlıklı beslenmek bencede.2 hafta boyunca düzenli paylaşım yapmaya çalışacağım tabikide.spor olarak ne yapıyorsunuz ben biraz tembelimde bana uygun nasıl bir spor önerirsiniz?birde grupta kaç kişiyiz kaptanımız kim bu konularda da biraz bilgi verebilirmisin teşekkürler.
canim iyi olurdu konu acmak ama sitede dini konular hakkinda konu acmak yasak tartismalar oldugu icin,biz sana burdan destek veririz merak etme ,bak Rabbimiz isra suresinde ne diyor ``biz herkesin kaderini kendi cabasina bagli kildik```sen yeterki iste bu yolda caba göster Rabbim acicaktir sana cok güzel kapilar insinşallah ablacım bend vicdan azabı çekiyorum ablam aslında bu konuyla ilğilide bir topik açabliriz orda konuşuruz bunları allahım yardımcımız osun bu kilolar hem bedenimize zarar hemdee ruhumuza hatta ruhumuza daha fazla zararı var spirochet ablacım inşllah biran önce gelir pc nde bolbol mesaj atarsın burayagelçi gene harika hareket getirosun öptüm fıstıklar tombiş fıstıklar
bana bak biligiliii gittin metobolic balancda beni yalniz biraktin bende bozdum hep senin yüzündenkızlar merhaba,
bana bir el atın ya, diyet yapamıyorum.yarından itibaren sıkı bir biçimde başlamak istiyorum ama aklım hep ne yesem ne içsemde, bundan kurtulmam lazım. bundan sonra hergün menümü eksiksiz yazacağım şimdiye kadar ihmal ettim sizleri patron affet.:18:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... umarım en kısa zamanda dilediğiniz kiloya ulaşırsınız...
hoşgeldin canımmmm, bu yaşta dikkat et bence yediklerine şimdi böyle sağlıksız beslenirsen bir süre sonra metabolizman bozulur ve daha büyük sorunların olur...nacizane abla tavsiyesi
Rabbim daim etsin ins canim mutlulugunuben az kaçıp geleceğim yafrular şimdide mutfak temiizliğine girişicem ve kızçeme çorba pişiricem gelin sizede salata yapım yiyelimhepbirlikte canlar bakım şimdide bir anttin kuntin bulur gelirim hehe mujukss buğün çok mutluyuuummm
kiz istanty diyip duruyon bi link var bari sen nerden hangisini yapiyorsuniştee kaptan dediğiin böyle oluurr huu huubir mesajına bakar ve grup coşar coşar coşaarr
55 olduğun günlerii hep birlikte göreceğğiizzben kesinlikleee insanity öneriyorumm yaparsanız sizi her türlü gaza getirir ve yardımcı olurum :)
mumuuu senin içinde geçerliii insanty ile hem yağ yakımı çok hızlı oluyo biliyorsun günde neredeyse bir saat koşardım bana mısın demezdi şimdi ise bir haftada değişim var şiddetle tavsiye etmekteyimmmm
hoşgeldiinnn :) bende 22 yaşındayım ama boyumu hiç yazmayayımbence spor yaparsan şekilli bi şekilde kilo verirsin sıkılaşırsın :) çok saçma bir cümle kurdum farkındayım tekrar hoşgeldin birde sen ne kadar az yemek yiyorsun öyleee:26:
bende akşam yemeğinde bir kase tarhana içip yanına az yoğurtt ve boll domates çorbası içtimm ohhherkeslere afiyet olsunnn
istersen gelmeCancanlar nasilsiniz? Iyi haftalar ve iyi baslangiclar olsun herkese. Ben cok yogunum bugun ama aklim sizde islerimi bitirip gelcem opuldunuz hatunlar..
alisirsin canim,hepimizde geldigimizde yeniydik alistik zamanla,ben dün kasucukkamplugaya yazacagima sana yazmisim yarin jilina yapamiycam diye :) onunla sözlesmistik biz ama suan belim cok kötü sanirim hic bisey yapamiycam bi kac günmumu85 kaptanım bilgiler için tşkler öncelikle :) kimseyi tanımayınca insan yabancılık hissediyor epeycce ama bir haftada alışırım herkese diye düşünüyorum. :) spor olarak jilian nasıl bi şeyki? spor spordur yeterki yapalm bu arada ben bugün hiç spor yapmadım ama yarın mekik çekeceğim inş
evet canim dogru hatiliyosun bak sana cok güzel bi kitap tavsiye edicem onu al ve oku :)tamam mumu ve hepera desteklerinizi bekliyorum mumu sen yurtdışındaydın değil mi? yanlış mı hatırlıyorum yoksa:44:
canim söyleki ,ben artik netten bir sey indirmemek icin karar aldim kendi kendime ( kul hakkina girdigi icn) cdlerin isimleri filan veya resimleri varsa yolla sen bana ben bakayim nette satin alabilecegim bi yerler varmisevgili katanım torrentin varsa sana hemen 10 cdlik videoları indirticem eger torrentin veya sınırsız internetin yoksa youtubeden linklerini atarım :)
toplamda on video var ve haftalık programları var her gün aynı videoyu yapmıyorsun yani
torrentin varsa kat.ph torrent yaz googleye çıkan siteye tıkla daha sonra o sitedeki arama yerine insanity yaz ve 7gb lık olanı indir
canim üzgünüm ama gec kaldin,yerler dolduyer vardı dimi neler yapmamız gerek
hosgeldin canim ,tatilin verimli gecmis ne güzel ,kilo almamanda cok güzel önemli olanda bu zaten verdigini almamak yavas yavas verirsin bisey olmazgünaydın canlar...ben bi daha gitmemek üzere geri döndüm
nasılsınız bakalım,umarım keyifler yerindedir...geçmişe henüz bakamadım,malum tatil sonrası işler çok yoğun
aslında tatilde denemez,kardeşimin yanına gittim,sonra eşim çok sıkıldı,malum ilçede duruyo ve ona göre orda hiç bişi yok
perşembe gece döndük,evde dinlendim bol bol kitep okudum,ehh fenada gelmedi,saedce diyet açısından çok verimli olmadı
çok şükür almamışım ama gramda eksilmemiş...neyse geçmiş geride kaldı artık kaldığım yerden tam gaz devam
vakit bulunca geçmişede dalıcam,şimdilil hoşçakalınn
gülnihal ablammmm
günaydin cancanlar :)
beneim belim kötü kosucukaplumbaga hakkini helal et ben bugün spor mpor yapamam :) ne is anlamadim bu kadar kötü olmazdim üsüttüm heralde adetin de geldigi filan,neyin nesi bu agri anlamadim
günaydin cancanlar :)
beneim belim kötü kosucukaplumbaga hakkini helal et ben bugün spor mpor yapamam :) ne is anlamadim bu kadar kötü olmazdim üsüttüm heralde adetin de geldigi filan,neyin nesi bu agri anlamadim
canim kaptan benim :) yardimcimda amancia ama ortalarda yok malesef :) takimda suan kac kisi var ,yeni gelenler oldugu icin bilmiyorum :) bu hafta belli olur takimdan cikacak olanlarda var paylasim yapmadiklari icin,bu hafta ak koyun kara koyun belli olacak kisacasi :)
canim iyi olurdu konu acmak ama sitede dini konular hakkinda konu acmak yasak tartismalar oldugu icin,biz sana burdan destek veririz merak etme ,bak Rabbimiz isra suresinde ne diyor ``biz herkesin kaderini kendi cabasina bagli kildik```sen yeterki iste bu yolda caba göster Rabbim acicaktir sana cok güzel kapilar ins
bana bak biligiliii gittin metobolic balancda beni yalniz biraktin bende bozdum hep senin yüzündenbanada sebep oldun bu gaz yetermi sana
Rabbim daim etsin ins canim mutlulugunu
kiz istanty diyip duruyon bi link var bari sen nerden hangisini yapiyorsun
istersen gelme
evett kizlar gel gelelim bana,feci halde bel agrisi cekiyorum sanirim adet olmak üzereyim,adetlerim bu ara düzensiz o yüzden gününüde bilmiyorum ama bu bel agrisi ona isaret.
cansucum bu halde ben yarin jilian yapamiycam ama sana söz verdigim icin daha hafif bir spor yapicam 30 dk en azindan ,maksat sözümde durmak olsun :)
hadi bugünlük benden bu kadar yeter hepinizi
Allah razi olsun canimgeçmiş olsun kaptanım :)
afiyet olsun canim gayet güzel olmus,menülerini toplu halde yazarsan daha saglikli yorumlar alabilirsinveee işte sabah kahvaltım. :)
1 tane domates
1 tane salatalık
3 tane yeşil zeytin
1 dilim çeçil peyniri
1 bardak yarım yağlı süt
hadi akalim ins palnladigi gibi gider isler,mesajimi görmedinmi kuuu su cdnin adinini sanini istediydiim :)Çok geçmiş olsun MuMu, ben senin yerine de yürürüm bugün merak etme :) Biri bir engel çıkarmazsa bu akşam 1 saat yürüyüp yarım saat kadar da bi workout (insanity ya da jillian) yapmak istiyorum. Carnitine'in vereceği enerjiye güvenerek bunu planladım ama umarım ilk 45dk'da pilim tükenmez :)
afiyet olsun canim,kaloirisi az bol yiyebilecegin seyler cok ama ne kadar kalorisi azda olsa hersesyin fazlasi zarar güzelim,saltalik domates yemissin afiyet olsun ama kalrosii az olsada onlardada karbon var malesef sen yinede ölcüyü elden birakma :) spor olarakda hafiften baslamak sitiyorsan lesli ile baslayabilirisnGunaydın kızlar ne cok yazmışsınız geçmişi okumak uzun sürdü ne guzel takım renklenmis yeni elemanlarla hepiniz hoşgeldiniz her birinize teker teker yazamadim işteyim tlfdan takip etmekte zor oluyor... Eveeet neymiş bugun bir spor seçilip aksam yapılacakmış bu biirrr :) sonra yeşil çayımizi yapacağız. En sonda dün ne yedik yazacağız.
Sabah peynir zeytin domates salatalik yeşil biber haş. Yumurta ve 1 dilim kepek ekmek
Ara yok
Öğle taze fasulye bol yoğurt mercimek çorba
Ara 3-5 derken 6 galeta yeşil çay sade türk kahvesi
Akşam kısmet önceki gden fasulye yap taze fasulye 2 dilim kepek ekmeği
Ayrica bunalimdayim yerli yada yersiz bir kıskançlik içindeyim yada ne bilim çok şey var bunalım itibariyle yedigimi farketmeyecek durumdayım şöyle kalorisi az ve bol gyiyebileceğim önerilerinizi bekliyorum sabah domates salatalık olarak coştuk... Yanimda işe bol salatalık getirdim. Akşamda insanitye başlayayim belki iyi gelir... Günlük 30 dk spor şartini ben koydum kendime birşey bulamadım dün akşam birazda tuhaftim öyle muziksiz yarım saat yürüdüm yerimde sayarak tabi bugun adini koyacağım sporumun :)
sabah eşim confleks yiyordu ben de yiyim dedim o gün de 2 öğün yiyecekmiş, ama ben 3 kase yedim az az çok moralim bozuluyorrr iştahım çok açıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ne olacak sonum böyle. öğle yemeğinde de sade bir tabak makarna yedim akşama da bir tabak confleks yersem günü kapatırım....
mumuuuuu bozma kız o kadar para döktünnnn, mumuş şimdi benim bir silkelenmem lazım gelip silkelesene beni :))) yarın başlıyorum söz sana, arada dürt kıııı mesaj atıyorum 5 saat sonra cevap veriyorsunnnnn olmuyor böyle... yarın başlarım artık inşallah bu sefer zayıflayacağım, 10 kilo verince istediğim çantayı alabileceğim hususunda kocişle anlaştık. bu arada belki senden yardım isterim çanta konusunda sizin orada fiyatı nedir sorarım belki sana.. bana yardımcı olur musun? kalan 10 kiloyu verincede 2. çantam gelecek
kim benmiiiiiiiii anaaaaaaaa kuru iftiraya bakkızlar ben bu hafta çok cozuttum sanırım kilo almışımdır tartılmaya korukuyorum açıkçası... bir de 2 gün sütüm azdı çok canım sıkıldı, bu arada sütüm az olduğu için yemedim, bu kadar yememe rağmen azdı sütüm. ve mumu biliyor diyet yaparken herhalde dengeli beslendiğim için sütüm çok fazlaydı... az olduğu günlerde de kızıma yetti ama normalde ekstra sağmam gerekirdi, sağmadım.
neyse bu haftaki kilo artışımdan dolayı beni de büyük temizlikte atmak isterseniz bişey diyemem lakin beni kovalamazsanız gelecek haftadan itibaren takıma faydalı olacağıma söz veriyorummm, zayıflamayı isteyen sözü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?