Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

mesaj olayında whatsapptan bahsediyorum burdan tabii ki yazışıyoruz ama orda canlı bağlantı ayrıca, mumuları özledim foto gönderecektin göndermedin...

meto yapacağım yine ama en baştan başlayamam tam meto da yapamıyorum rahat dönem yapacağım kilo veremezsem başka bişeye dönerim ama eve dönene kadar başka şansım yok, misafirlikte yapılmıyor dolayısıyla ama rahat dönemi yapabilirimmmm

selam kızlar bilgi paylaşımı yapıp kaçıyorum hemen şu internet olayını halledemedim halen,aşağı kattakiler komple kapatıyorlar neti sanırım modemli net alıcam 2,3 gün içinde.

Dünkü kahvaltım 8 adet tuzsuz zeytin
Domates
Salatalık
2 yumurta
Bir avuç peynir
Bir avuç ceviz.
Bir bardak günlük süt

Dün öğlen bir tabak zeytinyağlı patlıcan bir kase ketentohumlu yoğurt

Dün akşam z.yağlı kabak yemeği ve biraz bulgur pilavı.

Bugün sabah kahvaltı 8 adet tuzsuz zeytin
Domates
Salatalık
2 yumurta
Bir avuç peynir
Bir avuç ceviz.
Bir bardak günlük süt

Öğlen bulgur pilavı ve ketentohumlu yoğurt
Akşama da z.yağlı barbunya ve bir kase yoğurt

Yeni arkadaşlar gelmiş aramıza,hepinize hoşgeldiniz. Bol kilo verirsiniz inşallah. Kaçamak yapmayın,bir an önce istediğiinize kavuşun.

Selam arkadaslar nasilsiniz? Ben Iki gundur yogunluktan dogru duzgun bisey yiyemedim o yuzden yazmadim. Bugun kahvaltida peynirli omlet, ceviz, domates vardi. Oglene kuru fasulye, semiz otu salatasi, aksama ayni yemek ve yaninda yogurt olcak. Bu arada cok hamaratim ben kizlar dun mutfakta semizotuyla beraber parmagimida dogradim( nolcak benim bu hamarat halim!

Hosgeldin arkadasim umarim istedigin kiloya kisa zamanda ulasirsin. Destek cok onemli tabiki ben buranin cok faydasini gordum.

Daha yirmi yasindasin cok sanslisin, metabolizman ne hizlidir senin simdi:)) su icsen yakarsin. Cokta kilon yokmus, biraz sikarsan tamamdir. Kolay gelsin.

Aslinda tum mesele hicligimizin farkina varabilmek. yapan ve yaptiran belli biz hicligimizle onu ondan istersek namazinda nasil kolay ve zevkli kilindigini gormus oluruz. Denenmistir..

günaydin cancanlar :)

beneim belim kötü kosucukaplumbaga hakkini helal et ben bugün spor mpor yapamam :) ne is anlamadim bu kadar kötü olmazdim üsüttüm heralde adetin de geldigi filan,neyin nesi bu agri anlamadim

Gecmis olsun mumucan. Madem herkese el atiyorsun banada at kilo vermem durdu herseye dikkat ettigim halde moralim cok bozuk. Cumaya hic bildirim yapasim yok(

Milkshakecim benimde yapmadigim sey kalmadi yakinda kas baglicam:)) su insanity mi nedir bide bunu yapayim diyorum onun linkini banada gondersene sekerim.

slm kızlar, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldınız diyorum . umarım dilediğiniz kiloya ulaşırsınız.... haklısın mumu cum yeterlı paylaşım yapamıyoruz gunun farklı saatlerınde gırıyoruz ben okul acıldı çok yogunum bugun servıs sorunları vardı onun ıçın 2 defa okula gıttım artı dız kapagımda sorun var emar çekıldım yogun bır hafta yıne ,umuyorum zamanla duzene gırecek HAKKINIZI HELAL EDİN .. ama guzel gıdıyor kalori sayımıyla 1 kilo verdım bıle çok mutluyum, bugun eşim bile dedi sen ıncelmeyemi başladın? :)))

dünki menum

Miktar Kalori

[1] Mekik 10 dak 106.3
[2] Bitter Çikolata 1 PARÇA(kare) 27.5
[3] Yeşil Üzüm 2 100 gr 114
[4] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[5] Taze Kaşar 1 DİLİM 49
[6] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[7] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[8] Çavdarlı Ekmek 3 DİLİM 165
[9] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.50 PORSİYON 100
[10] Elma 3 ADET 180
[11] Domates Soslu Makarna 0.50 porsiyon 166
[12] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.50 PORSİYON 100

Toplam : 946.2 kal.

bol su . 1 fıncan 5 i biryerde çay 30 dak yürüyüş

günaydin cancanlar :)

beneim belim kötü kosucukaplumbaga hakkini helal et ben bugün spor mpor yapamam :) ne is anlamadim bu kadar kötü olmazdim üsüttüm heralde adetin de geldigi filan,neyin nesi bu agri anlamadim

geçmiş olsun canım yaptıgın spordan kaynaklanmış olabılırmı zorlanma ?

ben zaten rahat dönemdeyim ama ben cok rahatim ozaman beraber rahat dönmei yapariz ben büxük bi ihtimal yarin alisverisimi yapmis olurum kahvaltiyi yapamasamda ögle ve aksama uyar devam ederim ayin 15 ndede randevum var ozamana kadar 70 olsam bari ya..ayrica mesaj olayindada bende ayni seyi düsünüyordum sanriim trye hemen gitmiyor bizim mesajlar :)
Allah razi olsun canim,senin kilo vermenin durmasi cok normal hedefine bisey kalmadiki senin,belkide verilecek kilon kalmadigi icin veremiyorsundur ama illade vercem diyosan bi kac gün proteine yüklenebilirisn
sanada gecmis olsun canim,kilo vermende devam eder ins
geçmiş olsun canım yaptıgın spordan kaynaklanmış olabılırmı zorlanma ?
yokk kuu nerde daha spora baslayamadan sakatlandim sanirim üsüttüm reglde yaklasinca zorladi böyle

merhaba kıslar nasılsınız?

kac gundur yazamıyorum cok yogunum kusura bakmayın.cnm cok sıkkın sızlerle paylaşmak ıstedım belkı bıldıgınız birşey vardır. adetlerım cok duzenlıydı benım takı 2 ay oncesıne kadar.her ayın 27 de dakıktır baslardı hep,ama ıkı aydır 18 de lekelenmelerım baslıyor yıne 27 de sokulmeye baslıyorum doktora gıttım kıst falanmı var dıye doktorum nbormal oldugunu soyledı kıst olmadıgını soyledı anı kıılo artısım olup olmadıgını sordu bendeartış deılde 15 kılo vberdım dedım ondanda olabılır dedı ya bıde bebek ıstıyopruz oylesıne morelım bozuluyokı anlatamam ve stresten hep yıyorum buara menumu yazsam şaşarsınız .5 senelık evlıyım 1tane kımyasal gebelık 1 de normal gebelıgım ıkızlerım dusukle sonuclandı olabılecek butun testler yapıldu cok sukur bı problem yok sadece esımde bırascık hareketlılıgınde dusukluk var oda ılac kullanıyor suan doktor onemlı derecede olmadıgını soyledı gercı.ne bılım sızlerle paylasmak ıstedım cnm cok sıkkın pekı neyapmam gerekıyor doktor hersey normal oldugunu soyluyor ama ben aytın 15 gunu tyemız gezıyorum

1 öğün
1 adet sucuklu tost

2.öğün
patates kızartması 1 dılım ekmek peynır zeytın

ara
bır adet halley
3.öğün
bulgur pılavı yogurt

kızlar merhaba bugün dışarıdaydım bütün gün ancak gelip yazabildim sabahda kahvaltımı yazmıştım önce bugün yediklerimi yazayım sonrada geçmişi okuyacağım. :)

sabah
1 domates
1 salatalık
3 yeşil zeytin
1 dilim çeçil peyniri
1 bardak yarım yağlı süt

ara
elma

öğlen
15 tane kadar yeşil zeytin baya bir yedim dayanamadım akşamda yedim bir o kadar :)
yarım simit susamlı
1 tane ceviz

akşam

1 kase domates çorbası
15 tane yeşil zeytin

ara

1 tane haşlama mısır

birazdanda 100 tane mekik çekeceğim

Son düzenleme:
Merhaba kızlaaarrr..
Sonunda gün bitti, eve geldim, yemeğimi yedim ve spor öncesi dinleniyorum. Hemen bugün yediklerimi paylaşacağım.
Kahvaltı öncesi= Bitki çayım ve su
Kahvaltı = 2 dilim denge light , 1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir
Ara= Yeşil çay, fındık, biraz balık kraker
Öğlen= tavuk göğüs, iki kaşık nohut, 2 kaşık pilav
Ara= Yeşil çay, fındık, balık kraker ve 18:00 gibi de eskilerden çok sevdiğim tat: çokomilk (134kcal)
Akşam= pazı kavurması, yoğurt, yarım dilim ekmek

Birazdan da carnitine'imi alıp yarım saat sonra spora başlayacağım. insinity'i araştıracağım şimdi, yapanlar çok memnun anladığım kadarıyla. İş yerindeyken videolarına bakamıyordum, şimdi bir bakayım diyorum

slm bugun kı menum

2012-09-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] fındık (1 adet) 10 adet 90
[2] Maydanoz 20 gr 8
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[5] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[6] Kayısı reçeli 30 GRAM 86.1
[7] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[8] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[9] Elma 2 ADET 120
[10] ülker çubuk kraker 1 paket 158
[11] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[12] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161
[13] çoban salata 1 porsiyon 114
1 bardak süt

Toplam : 1066.1 kal.

bol su. 30 dak yürüyüş 20 mekik (yeni başladım )

mrb şeker kız benımde adetım duzensız bende de aynı sorun var tabı bende troıd bozukluguda var tsh hormonuna baktırdınmı hıç ??

bence gayet sağlıklı menün ara öğünde yaparsan daha iyi olabilir. :) geçmiş olsun bu kadar hamaratta olmamak gerekir bence :)

sıkarsam tamamda bir türlü veremiyorum bu kiloları inş gidecek ama. :) öyle su içmeylede yakılcak gibi değil yani bu kilolar.herkese bu yolda başarılar diliyorum

kızlar mrb aranıza yenı katıldım evlenmeden önce burda bı dıyet programı uygulamıstım ve 10 kılo vermıstım suan 1 çocuk annesıyım dogum kılolarım uzerımde 76 kıloyum 50 kılo olmam lazım 1.60 boyum ıns beraber ısteedıgıımız kıloya ulasırız

bilgiliiii sütü arttıran en en en önemli şeyy suuuuu sen moralini sakın bozmaa bol bol su içç ve yemeklere soğanını bol koy şeker

yüzz mekikk huu huu kolay gelsin tatlım..

carnitine nasıl bişeyy kimyasal mı bitkisel mii?? insanitye başla ama bence videoları izlemeden başla yoksa gözün boşu boşuna korkar

hoşgeldiinnn bence spora da başlarsan kiloların su gibi akıp gider

günaydın kızlar, bugün hepimiza diyetlerimize uyduğumuz bol hareketli, az kalorili bir gün diliyorummm

süper menü canım sporda yapıyormuşsun , e o zaman kim tutar seni?

canım ya aldığın kalori miktarı çok az değil mi? yediklerin güzel şeyler ama çok az az yediğin için sanırım çok az olmuş kalori toplamı

canım hoşgeldin? ne zaman doğum yaptın?ben de yeni doğum yaptım :)

bilgiliiii sütü arttıran en en en önemli şeyy suuuuu sen moralini sakın bozmaa bol bol su içç ve yemeklere soğanını bol koy şeker
evet canım suyu aksattım bi kaç gündür ondan oldu sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…