Allah razi olsun canim
afiyet olsun canim gayet güzel olmus,menülerini toplu halde yazarsan daha saglikli yorumlar alabilirsin
hadi akalim ins palnladigi gibi gider isler,mesajimi görmedinmi kuuu su cdnin adinini sanini istediydiim :)
afiyet olsun canim,kaloirisi az bol yiyebilecegin seyler cok ama ne kadar kalorisi azda olsa hersesyin fazlasi zarar güzelim,saltalik domates yemissin afiyet olsun ama kalrosii az olsada onlardada karbon var malesef sen yinede ölcüyü elden birakma :) spor olarakda hafiften baslamak sitiyorsan lesli ile baslayabilirisn
kim benmiiiiiiiii anaaaaaaaa kuru iftiraya bakoyy gülüm sen yeterki yardim iste 7 gün 24 saat burda olurum ben ,burda olmassam tef bi tik de bana hemen kosar gelirim sen merak etme ,istedigin canta olsun :) kiz madem sütün azdi niye kahverengi pirinc yemedin :) neyse canim ya bak bende kac gündür bosladim isin tuhaf tarafi verdigim paraya acimiyom diyetimi yapamasamda niye dersen diyetten ziyadede cok faydasi oldu bana metebolic balancsin vitaminlerdi ,adet düzenleyicide verdi bana filan opnlara sayiyiom :) ama diyetimden vazgecmis degilim suan evde hic bisey kalmadi o yüzden baslayamiyorum bizim evdekilerin kahvaltisi bile yok da alisverise cikacak adam yok :) ins su alisverisi halledip halletmez dönüyorum diyetime ,sen simdi metomu yapican? sen basdan baslarsinda sence bendemi bastan baslasam,doktor bigün bozsan ertesi gün kaldigin yerden devam et dedi amam benim 3 4 gün oldu
ayrica kilo alanlari takimdan göndermiyoruz canim,paylasim yapmayanlari gönderiyoz ona göre olur olmaz yere lak lak yapabilirisin :)
Merhaba arkadaşlar,
Sevgili MuMu85'in daveti ile geldim aranıza katılmaya. Gördüğüm kadarı ile günlük listemizi paylaşıp birbirimize destek amaçlı paylaşımlar ve yorumlar yapıyoruz. Elimden geldiğince aktif olacağım. Geçmişinde çoğu kez diyet yapmış başarılı / başarısız olmuş biri olarak deneyimlerimin sizin de işinize yarayacağını umuyorum
Başlangıç için bana bir yol gösteren olursa çok sevirim.
Şu gün itibarı ile kilom 76,8. Yaklaşık 5 ay sizlerle olmayı planlıyorum. Bu süre sonunda da 55-60 aralığına düşmüş olacağımı umuyorum
Bugün sonunda da eve gider gitmez gün boyu yediklerimi paylaşacağım
bu arada bilgi vermeyi unuttum.55 kiloyum diyelim aç tok karınla değişiyor. 55.3 55.6 falan oluyor kilom.hedefim önncelikle 50 kilo olabilmek eğer başarabilirsem 2 3 kilo daha verin 47 48 kilo olmak istiyorum.20 yaşında bir öğrenciyim.160da boyum.
ablam ben namaz kılmıyorum bir türlü başlıyıp devamını getiremiyorum bu pc baaşında saatlerce boş oturmaya vakiti buluyorum ya ona yanıyorum dedikodu olayıda evet bende yapmıcam artık gel ablam birbirimize söz verelim bu diyette olduğu gibi yapmıcaz dedimzi şeyleri bir birimize yaptık diye söliyelim o zaman daha etkiili olur sanki ne dersin ben ölünceyanımda olmasını istemiyourmmm artuk bu gidişata bir demek lazım diye düşünüyorum
günaydin cancanlar :)
beneim belim kötü kosucukaplumbaga hakkini helal et ben bugün spor mpor yapamam :) ne is anlamadim bu kadar kötü olmazdim üsüttüm heralde adetin de geldigi filan,neyin nesi bu agri anlamadim
günaydin cancanlar :)
beneim belim kötü kosucukaplumbaga hakkini helal et ben bugün spor mpor yapamam :) ne is anlamadim bu kadar kötü olmazdim üsüttüm heralde adetin de geldigi filan,neyin nesi bu agri anlamadim
mesaj olayında whatsapptan bahsediyorum burdan tabii ki yazışıyoruz ama orda canlı bağlantı ayrıca, mumuları özledim foto gönderecektin göndermedin...
meto yapacağım yine ama en baştan başlayamam tam meto da yapamıyorum rahat dönem yapacağım kilo veremezsem başka bişeye dönerim ama eve dönene kadar başka şansım yok, misafirlikte yapılmıyor dolayısıyla ama rahat dönemi yapabilirimmmm
ben zaten rahat dönemdeyim ama ben cok rahatimSelam arkadaslar nasilsiniz? Ben Iki gundur yogunluktan dogru duzgun bisey yiyemedim o yuzden yazmadim. Bugun kahvaltida peynirli omlet, ceviz, domates vardi. Oglene kuru fasulye, semiz otu salatasi, aksama ayni yemek ve yaninda yogurt olcak. Bu arada cok hamaratim ben kizlar dun mutfakta semizotuyla beraber parmagimida dogradim( nolcak benim bu hamarat halim!
Allah razi olsun canim,senin kilo vermenin durmasi cok normal hedefine bisey kalmadiki senin,belkide verilecek kilon kalmadigi icin veremiyorsundur ama illade vercem diyosan bi kac gün proteine yüklenebilirisnDaha yirmi yasindasin cok sanslisin, metabolizman ne hizlidir senin simdi:)) su icsen yakarsin. Cokta kilon yokmus, biraz sikarsan tamamdir. Kolay gelsin.
Aslinda tum mesele hicligimizin farkina varabilmek. yapan ve yaptiran belli biz hicligimizle onu ondan istersek namazinda nasil kolay ve zevkli kilindigini gormus oluruz. Denenmistir..
Gecmis olsun mumucan. Madem herkese el atiyorsun banada at kilo vermem durdu herseye dikkat ettigim halde moralim cok bozuk. Cumaya hic bildirim yapasim yok(
Milkshakecim benimde yapmadigim sey kalmadi yakinda kas baglicam:)) su insanity mi nedir bide bunu yapayim diyorum onun linkini banada gondersene sekerim.
sanada gecmis olsun canim,kilo vermende devam eder insslmkızlar, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldınız diyorum . umarım dilediğiniz kiloya ulaşırsınız.... haklısın mumu cum yeterlı paylaşım yapamıyoruz gunun farklı saatlerınde gırıyoruz ben okul acıldı çok yogunum bugun servıs sorunları vardı onun ıçın 2 defa okula gıttım artı dız kapagımda sorun var emar çekıldım yogun bır hafta yıne ,umuyorum zamanla duzene gırecek HAKKINIZI HELAL EDİN .. ama guzel gıdıyor kalori sayımıyla 1 kilo verdım bıle çok mutluyum, bugun eşim bile dedi sen ıncelmeyemi başladın? :)))
dünki menum
Miktar Kalori
[1] Mekik 10 dak 106.3
[2] Bitter Çikolata 1 PARÇA(kare) 27.5
[3] Yeşil Üzüm 2 100 gr 114
[4] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[5] Taze Kaşar 1 DİLİM 49
[6] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[7] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[8] Çavdarlı Ekmek 3 DİLİM 165
[9] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.50 PORSİYON 100
[10] Elma 3 ADET 180
[11] Domates Soslu Makarna 0.50 porsiyon 166
[12] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.50 PORSİYON 100
Toplam : 946.2 kal.
bol su .1 fıncan 5 i biryerde çay 30 dak yürüyüş
yokk kuu nerde daha spora baslayamadan sakatlandimgeçmiş olsun canım yaptıgın spordan kaynaklanmış olabılırmı zorlanma ?
merhaba kıslar nasılsınız?
kac gundur yazamıyorum cok yogunum kusura bakmayın.cnm cok sıkkın sızlerle paylaşmak ıstedım belkı bıldıgınız birşey vardır. adetlerım cok duzenlıydı benım takı 2 ay oncesıne kadar.her ayın 27 de dakıktır baslardı hep,ama ıkı aydır 18 de lekelenmelerım baslıyor yıne 27 de sokulmeye baslıyorum doktora gıttım kıst falanmı var dıye doktorum nbormal oldugunu soyledı kıst olmadıgını soyledı anı kıılo artısım olup olmadıgını sordu bendeartış deılde 15 kılo vberdım dedım ondanda olabılır dedıya bıde bebek ıstıyopruz oylesıne morelım bozuluyokı anlatamam ve stresten hep yıyorum buara menumu yazsam şaşarsınız .5 senelık evlıyım 1tane kımyasal gebelık 1 de normal gebelıgım ıkızlerım dusukle sonuclandı olabılecek butun testler yapıldu cok sukur bı problem yok sadece esımde bırascık hareketlılıgınde dusukluk var oda ılac kullanıyor suan doktor onemlı derecede olmadıgını soyledı gercı.ne bılım sızlerle paylasmak ıstedım cnm cok sıkkın pekı neyapmam gerekıyor doktor hersey normal oldugunu soyluyor ama ben aytın 15 gunu tyemız gezıyorum
1 öğün
1 adet sucuklu tost
2.öğün
patates kızartması 1 dılım ekmek peynır zeytın
ara
bır adet halley
3.öğün
bulgur pılavı yogurt
mrb şeker kız benımde adetım duzensız bende de aynı sorun var tabı bende troıd bozukluguda var tsh hormonuna baktırdınmı hıç ??
Selam arkadaslar nasilsiniz? Ben Iki gundur yogunluktan dogru duzgun bisey yiyemedim o yuzden yazmadim. Bugun kahvaltida peynirli omlet, ceviz, domates vardi. Oglene kuru fasulye, semiz otu salatasi, aksama ayni yemek ve yaninda yogurt olcak. Bu arada cok hamaratim ben kizlar dun mutfakta semizotuyla beraber parmagimida dogradim( nolcak benim bu hamarat halim!
Daha yirmi yasindasin cok sanslisin, metabolizman ne hizlidir senin simdi:)) su icsen yakarsin. Cokta kilon yokmus, biraz sikarsan tamamdir. Kolay gelsin.
Aslinda tum mesele hicligimizin farkina varabilmek. yapan ve yaptiran belli biz hicligimizle onu ondan istersek namazinda nasil kolay ve zevkli kilindigini gormus oluruz. Denenmistir..
Gecmis olsun mumucan. Madem herkese el atiyorsun banada at kilo vermem durdu herseye dikkat ettigim halde moralim cok bozuk. Cumaya hic bildirim yapasim yok(
Milkshakecim benimde yapmadigim sey kalmadi yakinda kas baglicam:)) su insanity mi nedir bide bunu yapayim diyorum onun linkini banada gondersene sekerim.
kızlar ben bu hafta çok cozuttum sanırım kilo almışımdır tartılmaya korukuyorum açıkçası... bir de 2 gün sütüm azdı çok canım sıkıldı, bu arada sütüm az olduğu için yemedim, bu kadar yememe rağmen azdı sütüm. ve mumu biliyor diyet yaparken herhalde dengeli beslendiğim için sütüm çok fazlaydı... az olduğu günlerde de kızıma yetti ama normalde ekstra sağmam gerekirdi, sağmadım.
neyse bu haftaki kilo artışımdan dolayı beni de büyük temizlikte atmak isterseniz bişey diyemem lakin beni kovalamazsanız gelecek haftadan itibaren takıma faydalı olacağıma söz veriyorummm, zayıflamayı isteyen sözü :)
kızlar merhaba bugün dışarıdaydım bütün gün ancak gelip yazabildim sabahda kahvaltımı yazmıştım önce bugün yediklerimi yazayım sonrada geçmişi okuyacağım. :)
sabah
1 domates
1 salatalık
3 yeşil zeytin
1 dilim çeçil peyniri
1 bardak yarım yağlı süt
ara
elma
öğlen
15 tane kadar yeşil zeytin baya bir yedim dayanamadım akşamda yedim bir o kadar :)
yarım simit susamlı
1 tane ceviz
akşam
1 kase domates çorbası
15 tane yeşil zeytin
ara
1 tane haşlama mısır
birazdanda 100 tane mekik çekeceğim
carnitine nasıl bişeyy kimyasal mı bitkisel mii?? insanitye başla ama bence videoları izlemeden başla yoksa gözün boşu boşuna korkarMerhaba kızlaaarrr..
Sonunda gün bitti, eve geldim, yemeğimi yedim ve spor öncesi dinleniyorum. Hemen bugün yediklerimi paylaşacağım.
Kahvaltı öncesi= Bitki çayım ve su
Kahvaltı = 2 dilim denge light , 1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir
Ara= Yeşil çay, fındık, biraz balık kraker
Öğlen= tavuk göğüs, iki kaşık nohut, 2 kaşık pilav
Ara= Yeşil çay, fındık, balık kraker ve 18:00 gibi de eskilerden çok sevdiğim tat: çokomilk (134kcal)
Akşam= pazı kavurması, yoğurt, yarım dilim ekmek
Birazdan da carnitine'imi alıp yarım saat sonra spora başlayacağım. insinity'i araştıracağım şimdi, yapanlar çok memnun anladığım kadarıyla. İş yerindeyken videolarına bakamıyordum, şimdi bir bakayım diyorum
kızlar mrb aranıza yenı katıldım evlenmeden önce burda bı dıyet programı uygulamıstım ve 10 kılo vermıstım suan 1 çocuk annesıyım dogum kılolarım uzerımde 76 kıloyum 50 kılo olmam lazım 1.60 boyum ıns beraber ısteedıgıımız kıloya ulasırız
Merhaba kızlaaarrr..
Sonunda gün bitti, eve geldim, yemeğimi yedim ve spor öncesi dinleniyorum. Hemen bugün yediklerimi paylaşacağım.
Kahvaltı öncesi= Bitki çayım ve su
Kahvaltı = 2 dilim denge light , 1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir
Ara= Yeşil çay, fındık, biraz balık kraker
Öğlen= tavuk göğüs, iki kaşık nohut, 2 kaşık pilav
Ara= Yeşil çay, fındık, balık kraker ve 18:00 gibi de eskilerden çok sevdiğim tat: çokomilk (134kcal)
Akşam= pazı kavurması, yoğurt, yarım dilim ekmek
Birazdan da carnitine'imi alıp yarım saat sonra spora başlayacağım. insinity'i araştıracağım şimdi, yapanlar çok memnun anladığım kadarıyla. İş yerindeyken videolarına bakamıyordum, şimdi bir bakayım diyorum
slm bugun kı menum
2012-09-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] fındık (1 adet) 10 adet 90
[2] Maydanoz 20 gr 8
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[5] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[6] Kayısı reçeli 30 GRAM 86.1
[7] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[8] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[9] Elma 2 ADET 120
[10] ülker çubuk kraker 1 paket 158
[11] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[12] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161
[13] çoban salata 1 porsiyon 114
1 bardak süt
Toplam : 1066.1 kal.
bol su. 30 dak yürüyüş 20 mekik (yeni başladım )
kızlar mrb aranıza yenı katıldım evlenmeden önce burda bı dıyet programı uygulamıstım ve 10 kılo vermıstım suan 1 çocuk annesıyım dogum kılolarım uzerımde 76 kıloyum 50 kılo olmam lazım 1.60 boyum ıns beraber ısteedıgıımız kıloya ulasırız
evet canım suyu aksattım bi kaç gündür ondan oldu sanırımmbilgiliiii sütü arttıran en en en önemli şeyy suuuuusen moralini sakın bozmaa bol bol su içç ve yemeklere soğanını bol koy şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?