günaydınnn 1.takımın fıstıkları...keyifler yerindedir umarım
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz,inş.hep birlikte güzel güzel vericez kilocuklarımızı
kızlar dün diyetisyen günümdü,utana sıkıla gittim ne yalan söyleyim,tatilde çok dikkat edememiştim,sadece son 2 gün dikkat ettim,buna rağmen 400 gr eksi çıktım,üstelik 200 gr yağdan gitmişyani toplamda 2 kg oldu...ehh buda bişiydir dimi
dr.bu hafta günlük yediklerimi yazmam için tablo verdi,bi dahaki randevu 4 ekimde...ahh bayrama kadar şu 80 lerden kurtulsam süper olucak
günaydın kızlar,
bu böyle olmayacak dedim ve laptopu işe getirdim. hah şöyle ya rahat rahat netin tadını çıkarayım. bugün patron yok. genel müdür şimdi çıkacak odada muhasebeciyle beraber çalışıyoruz onuda sigara içmeye yollayıp spor yapmayı planlıyorum. bizim fabrika yazın çalışan bir yer işte yok bari spor yapayım utanmasam örgü bile getireceğim :)))))
dün ne yedim,
sabah: sucuklu yumurta 1 dilim kepek ekmek
ara yok
öğle: bol yoğurt fırın tavuk vardı domatesi biberi, 2 parmağım kadar tavuğundan 1 kaşık makarna
ara: 4 galeta 1 salatalık 1 kırmızı erik yeşil çay
akşam: zyt. kuru fasülye 4 kaşık bulgur pilavı cacık
ara karışık meyve (meyve tabağı hazırladık 1 er dilim aldım, fazla abartmadım :)
dün spor yapamadım sinirimden yattım uyudum erkenden
evet tatlım baktırdım hepsı normal cıktı
hahahah alemsin yaa iyi yapmışsın laptopu götürerek işe :) ama işleri fazla aksatım azar yeme sakın :) iş yerinde sporda yapacaksın heee =) vayy beee tebriklerrrr
günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum ....
kahvaltımı yaptım
2 dilim k.ekmek arası kaşarlı tost
1 kaşık bal
yarım domates
1 salatalık
2 bardak şekersız çay
ara üzüm yerim
toplam 312.kcl
bugun hastaneye gıdıp emar sonuçlarımı alıcam akşama görüşürüz
iş yok ki aslında yeni meyve suları deneyebilirim laboratuvarda ama onuda içerim diye yapmıyorum :))) benden önceki gıda müh. leri meyve suyu yapıp yapıp içiyormuş odayı paylaştığım muhasebeci söyleniyor getirince tabi oda içiyormuş bende varsa yoksa yeşil çay karşısında salatalık domates meyve yiyorum sanırım bana uyuz oluyorevet bugun spor yapmakta kararlıyım birde milkshake in söylediği gibi indirmeyi deneyeceğim insanity i... bi becerebilirsem nasıl yaptığımı yazarım
kızlar mrb aranıza yenı katıldım evlenmeden önce burda bı dıyet programı uygulamıstım ve 10 kılo vermıstım suan 1 çocuk annesıyım dogum kılolarım uzerımde 76 kıloyum 50 kılo olmam lazım 1.60 boyum ıns beraber ısteedıgıımız kıloya ulasırız
canim bu konu hakknda bir bilgim yok,diyebilecegim dert etme sagligin sihatin yerindeymis RAbbim ol demeyince olmuyor iste Allaha sigin bol bol dua at en hayirli zaman ne zaman ise rabbim ozaman versin bebisini insmerhaba kıslar nasılsınız?
kac gundur yazamıyorum cok yogunum kusura bakmayın.cnm cok sıkkın sızlerle paylaşmak ıstedım belkı bıldıgınız birşey vardır. adetlerım cok duzenlıydı benım takı 2 ay oncesıne kadar.her ayın 27 de dakıktır baslardı hep,ama ıkı aydır 18 de lekelenmelerım baslıyor yıne 27 de sokulmeye baslıyorum doktora gıttım kıst falanmı var dıye doktorum nbormal oldugunu soyledı kıst olmadıgını soyledı anı kıılo artısım olup olmadıgını sordu bendeartış deılde 15 kılo vberdım dedım ondanda olabılır dedıya bıde bebek ıstıyopruz oylesıne morelım bozuluyokı anlatamam ve stresten hep yıyorum buara menumu yazsam şaşarsınız .5 senelık evlıyım 1tane kımyasal gebelık 1 de normal gebelıgım ıkızlerım dusukle sonuclandı olabılecek butun testler yapıldu cok sukur bı problem yok sadece esımde bırascık hareketlılıgınde dusukluk var oda ılac kullanıyor suan doktor onemlı derecede olmadıgını soyledı gercı.ne bılım sızlerle paylasmak ıstedım cnm cok sıkkın pekı neyapmam gerekıyor doktor hersey normal oldugunu soyluyor ama ben aytın 15 gunu tyemız gezıyorum
1 öğün
1 adet sucuklu tost
2.öğün
patates kızartması 1 dılım ekmek peynır zeytın
ara
bır adet halley
3.öğün
bulgur pılavı yogurt
afiyet olsun canim ama menülerinde protein göremedim sadece sabah bir dilim peynir var,güzewl kilo vermke istiyorsan menülerinden proteini eksik etmemelisinkızlar merhaba bugün dışarıdaydım bütün gün ancak gelip yazabildim sabahda kahvaltımı yazmıştım önce bugün yediklerimi yazayım sonrada geçmişi okuyacağım. :)
sabah
1 domates
1 salatalık
3 yeşil zeytin
1 dilim çeçil peyniri
1 bardak yarım yağlı süt
ara
elma
öğlen
15 tane kadar yeşil zeytin baya bir yedim dayanamadım akşamda yedim bir o kadar :)
yarım simit susamlı
1 tane ceviz
akşam
1 kase domates çorbası
15 tane yeşil zeytin
ara
1 tane haşlama mısır
birazdanda 100 tane mekik çekeceğim
güzelim sen gecmisi okuyormusun??heey kızlarr nasılsınızz?
yeni gelenler hoşgeldinizzz..
spordan geldim ayy her yerim ağrıyoo
tebrik ederim canim ne güzel dikkat etmedigin halde vermissin ..günaydınnn 1.takımın fıstıkları...keyifler yerindedir umarım
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz,inş.hep birlikte güzel güzel vericez kilocuklarımızı
kızlar dün diyetisyen günümdü,utana sıkıla gittim ne yalan söyleyim,tatilde çok dikkat edememiştim,sadece son 2 gün dikkat ettim,buna rağmen 400 gr eksi çıktım,üstelik 200 gr yağdan gitmişyani toplamda 2 kg oldu...ehh buda bişiydir dimi
dr.bu hafta günlük yediklerimi yazmam için tablo verdi,bi dahaki randevu 4 ekimde...ahh bayrama kadar şu 80 lerden kurtulsam süper olucak
günaydın kızlar,
bu böyle olmayacak dedim ve laptopu işe getirdim. hah şöyle ya rahat rahat netin tadını çıkarayım. bugün patron yok. genel müdür şimdi çıkacak odada muhasebeciyle beraber çalışıyoruz onuda sigara içmeye yollayıp spor yapmayı planlıyorum. bizim fabrika yazın çalışan bir yer işte yok bari spor yapayım utanmasam örgü bile getireceğim :)))))
dün ne yedim,
sabah: sucuklu yumurta 1 dilim kepek ekmek
ara yok
öğle: bol yoğurt fırın tavuk vardı domatesi biberi, 2 parmağım kadar tavuğundan 1 kaşık makarna
ara: 4 galeta 1 salatalık 1 kırmızı erik yeşil çay
akşam: zyt. kuru fasülye 4 kaşık bulgur pilavı cacık
ara karışık meyve (meyve tabağı hazırladık 1 er dilim aldım, fazla abartmadım :)
dün spor yapamadım sinirimden yattım uyudum erkenden
günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum ....
kahvaltımı yaptım
2 dilim k.ekmek arası kaşarlı tost
1 kaşık bal
yarım domates
1 salatalık
2 bardak şekersız çay
ara üzüm yerim
toplam 312.kcl
bugun hastaneye gıdıp emar sonuçlarımı alıcam akşama görüşürüz
ne güzel yağdan vermişsin :) tebrikler merak etme gidecek bu kilolar.ama öyle ama böyle her türlü gidecekler.
tebrik ederim canim ne güzel dikkat etmedigin halde vermissin ..
hepinize günaydin kizlar,
sabah gelemedim ,oglum öksürüyo ne zamandir doktora götürdüm bronsit omus malesef ilacini aldik geldik haftaya tatil var 2 hafta zaten kalan 2 günüde okula göndermeyi düsünmüyorum zaten anaokuluna gidiyor :)
günaydın canım
günaydın canımkalori sayımı diyetimi yapıyosun
ahh inş.tatlımm
evet canım bende şaşırdım,belkide reglim bitti ondan öyle olmuştur
ahh canım çok çok geçmiş olsun kuzucuğunaRabbim şifasını versin
hepinize günaydin kizlar,
sabah gelemedim ,oglum öksürüyo ne zamandir doktora götürdüm bronsit omus malesef ilacini aldik geldik haftaya tatil var 2 hafta zaten kalan 2 günüde okula göndermeyi düsünmüyorum zaten anaokuluna gidiyor :)
kizlar bu oylamaya ne diyorsunuz?
ÖNERİ:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 4 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 3 kez izin kullanma hakkı vardır.
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
9.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
Not: İzin konusunda tartışarak yol alamadığımız için böyle bir öneri hazırlamayı uygun gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?