kizlar bu oylamaya ne diyorsunuz?
ÖNERİ:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 4 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 3 kez izin kullanma hakkı vardır.
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
9.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
Not: İzin konusunda tartışarak yol alamadığımız için böyle bir öneri hazırlamayı uygun gördüm.
canim acil durumlarda 1 2 hafta kilo bildirmedi diyerek idare ediyoruz zaten,meslea t-n takimda degildi 2 hafta izine c ikti eger takimda olsaydi onu 2 hafta kilo bildirmedi diye gecer 3.haftada kilosunu bölebilridik,senide öyle yaptik mesela izine ayrilmadan döndün takima böle bir öneri niye getirildi cünkü izinler amacinini cok fazla asti ,kilo alan izne cikar oldu :) veya ( ben yapiyorum maelsef) bi üye uzun zamandir yok ,kaptan belki önemli birseydir diye diskalifiye etmiyor ve üyeyi geri dönmek üzere ayiriyor sonra üye öbür hafta cikageliyor,buda listeleri düzenleyen püsküüt icin sorun teskil ediyor klisacasi yorucu oluyor...4 hafta çok uzun sanki birde uzun olması bir yana bazen izin talep ederek bazende gerçekten ağır, hastalık, vefat gibi zorunlu nedenlerle uzaklaşabiliyoruz. kendimiz izin alarak gidiyorsak evet ama zorunlu kopmalar olursa hayır... daha çocuk derdim yok ama olursa yada olanlar ona birşey olunca unutuyordur herşeyi :S yani kararsız kaldım gibi sanki belki biraz
mumu 85 4 hafta bana çok geldi açıkçası.o zaman zaten diyet yapmaktan tamamen koparız gibime geliyor eğer yanlış anlamasaydım.birde bi şey sorcam sana protein ağırlıklı nasıl beslenebilirim mesela öğlen ve akşam yemeklerinde ne yiyebilirim bir örnek verirmisin
ÖNERİ:
OYLAMA:
Not: İzin konusunda tartışarak yol alamadığımız için böyle bir öneri hazırlamayı uygun gördüm.
canim acil durumlarda 1 2 hafta kilo bildirmedi diyerek idare ediyoruz zaten,meslea t-n takimda degildi 2 hafta izine c ikti eger takimda olsaydi onu 2 hafta kilo bildirmedi diye gecer 3.haftada kilosunu bölebilridik,senide öyle yaptik mesela izine ayrilmadan döndün takima böle bir öneri niye getirildi cünkü izinler amacinini cok fazla asti ,kilo alan izne cikar oldu :) veya ( ben yapiyorum maelsef) bi üye uzun zamandir yok ,kaptan belki önemli birseydir diye diskalifiye etmiyor ve üyeyi geri dönmek üzere ayiriyor sonra üye öbür hafta cikageliyor,buda listeleri düzenleyen püsküüt icin sorun teskil ediyor klisacasi yorucu oluyor...
yukarida yazdiklarim senin icnde gecerli canim..
proteine gelince
et,tavuk,balik,yumurta,yogurt bakliyatlar,peynir, mantar,bunlar proteindir,birde önerim proteinleri karistirmammaan yani bir ögünde sadece bir protein gurubundan yemen mesela kiymali yumurta dedilge ya sedece yumyurta yada et yada ttavuk v.s
günaydınnn 1.takımın fıstıkları...keyifler yerindedir umarım
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz,inş.hep birlikte güzel güzel vericez kilocuklarımızı
kızlar dün diyetisyen günümdü,utana sıkıla gittim ne yalan söyleyim,tatilde çok dikkat edememiştim,sadece son 2 gün dikkat ettim,buna rağmen 400 gr eksi çıktım,üstelik 200 gr yağdan gitmişyani toplamda 2 kg oldu...ehh buda bişiydir dimi
dr.bu hafta günlük yediklerimi yazmam için tablo verdi,bi dahaki randevu 4 ekimde...ahh bayrama kadar şu 80 lerden kurtulsam süper olucak
evet tatlım baktırdım hepsı normal cıktı
hepinize günaydin kizlar,
sabah gelemedim ,oglum öksürüyo ne zamandir doktora götürdüm bronsit omus malesef ilacini aldik geldik haftaya tatil var 2 hafta zaten kalan 2 günüde okula göndermeyi düsünmüyorum zaten anaokuluna gidiyor :)
ÖNERİ:
OYLAMA:
sevigili ablacım :)kızzzz milkshake nerdesinnnn ben bu torrenti yükledim. bir türlü ana sayfasındaki torrentler kısmını yükleyemedi. bir web sitesinde torrentte linki bul masaüstüne kaydet sonra sağ tıklayıp birlikte aç diyerek yükle dedi o web sitesini açamadım devlet engellemiş... torrentte sayfa bomboş arama yapacağım bir ekran bile bulamıyorum hani eskiden limewire ares gibi şeyler kullanmıştım bu onlardan farklı mı ki??? walla insanity bana şimdiden kalori harcattı kaç saattir sinirle uğraşıyorum :)))
kızlar bugünlük beni mazur görün sağlıksız bir menüyle yanınızdayım.
sabah
omlet
6 tane yeşil zeytin
1 bardak süt
ara
türk kahvesi 1 tane kesme şekerle
25 gram kadar antep fıstıklı çikolata
öğlen
1 tane biber dolması
yarım porsiyon kadar domates soslu makarna
ara
mandalina
ara
1 tane haşlama mısır
akşam
1 bardak ayran
yarım porsiyon kadar domates soslu makarna
güzelim bende en başından beri var bu sorun bir ara psikiyatriye bile gönderdi doktor. biraz saçma gelsede doktor abimin arkadaşı olduğu için haklı olabileceğini düşünüyorum. dertlerini sıkıntılarını bir ölç tart stres farkında olmadan bozabiliyor bizi. sakın ha ilaç kullanma ben psikiyatriye gittim ilaçta verdi kullandım. doktorum kullanırkende takip etti beni tahmin ettiğim gibi mucize olmadı birde o ilaçlara alıştırmayalım diye bıraktırdı :) eğer jinekoloğun verdiği bir ilaç varsa kullan bu hormonları yönetmenin kolay bir yolu yok. en son babam hastalanmadan doktora gitmiştim. doktora göre herşey normaldi. hatta abimin ısrarla kullandırdığı glifora bile çok gerekli değil ama istiyorsan kullan dedi. yok bacım yok bunlar bizi ciddiye almıyor bencebana 6 ay belara kullan dedi. önce doktorun dediği tabikide son ayımdayım. arada birkez soğan kürü yaptım onuda yarım yaptım hatta o ay ilacıda yarım kullandım ona rağmen tam günümde olması gerektiği gibi adet oldum. bu ay yapacaktım tam o güne gelince eşimle kavga ediyoruz durup durup o günü buluyor moralim alt üst olduğu için yapamıyorum. ama akşam gidince yapacağım eğer yapabilirsen öneririm. kaynayan 1-1.5 bardak şişe suya beyaz soğanı (tam beyaz değil kabukları kahvemsi olan beyaz soğan) 4 e kesip atıp 3 dk kaynatıp kapatıyorum altını dinlendiriyorum. bazen bardağa koyup azcık soğuk su ekliyorum bekleyemezsem yatarken içiyorum birde sabah içmek lazımmış kısmetse yarın sabahta içerim 8 gün var adetime ama başlayacağım normalde 10 gün kala başlıyorsun. yada yaklaşık 15 gün kala başla... ben gebelik istediğimden biraz programlı gittim. ayrıca ayrıca önerebileceğim birşey daha var maydonozu kaynat bir kaba al üzerini havlu ile sar wc ye oturur gibi otur o yerde duracak tabi buharın girmesini sağlayacaksın. ilk başta komedi geldiydi hatta gülmekten kendime üstünde durmakta zorlandıydım :) ama birkaç gün içinde gelecek akıntıyla göreceksin ki içerden birşeyler resmen sökülüyor. bunu ayda 1-2 sefer dediler. bu niyetle aldığım maydonozları ya kocam haberim olmadan yiyor yada unutuyorum bozuluyor. her böyle aklıma geldiğinde gidip yapıyorum ama akşama eve geç gelirse hemencecik yapayım bari
o kadar kalabalık ama kimse yazmıyo :26:
b fit e bi ay istanbulda bir ay memleketimde geitmiştim tabi biri yılın başıysa biri ortasıydıayy ben geldim kimsecikler kalmamış:26::26:
size b fit hakkındaki düşüncelerinizi soracaktım,aranızda giden varmıki
buraya 3-4 ay önce açıldı,bu akşam uğradım,bana deneme kuponu verdiler...beğenirseniz üye olun dediler
1 aylık 95 tl,3 aylık 221 tl imiş:44:kilo vermeden çok vücudu sıkılaştırıyomuş...hafta içi sabah 8 akşam 8 istediğiniz saatte istediğiniz kadar kalabilirsiniz dediler
iyide ben 6 da çıkıyorum eve git yemek yap,ye 7.30 u buluyo,ne ara gidicem bilemedimm...kafam karıştı,düzenli sporda yapmak istiyorum,ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?