Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

mumu 85 4 hafta bana çok geldi açıkçası.o zaman zaten diyet yapmaktan tamamen koparız gibime geliyor eğer yanlış anlamasaydım.birde bi şey sorcam sana protein ağırlıklı nasıl beslenebilirim mesela öğlen ve akşam yemeklerinde ne yiyebilirim bir örnek verirmisin

canim acil durumlarda 1 2 hafta kilo bildirmedi diyerek idare ediyoruz zaten,meslea t-n takimda degildi 2 hafta izine c ikti eger takimda olsaydi onu 2 hafta kilo bildirmedi diye gecer 3.haftada kilosunu bölebilridik,senide öyle yaptik mesela izine ayrilmadan döndün takima böle bir öneri niye getirildi cünkü izinler amacinini cok fazla asti ,kilo alan izne cikar oldu :) veya ( ben yapiyorum maelsef) bi üye uzun zamandir yok ,kaptan belki önemli birseydir diye diskalifiye etmiyor ve üyeyi geri dönmek üzere ayiriyor sonra üye öbür hafta cikageliyor,buda listeleri düzenleyen püsküüt icin sorun teskil ediyor klisacasi yorucu oluyor...

yukarida yazdiklarim senin icnde gecerli canim..

proteine gelince

et,tavuk,balik,yumurta,yogurt bakliyatlar,peynir, mantar,bunlar proteindir,birde önerim proteinleri karistirmammaan yani bir ögünde sadece bir protein gurubundan yemen mesela kiymali yumurta dedilge ya sedece yumyurta yada et yada ttavuk v.s

Son düzenleme:

Benim için 4 haftalık süre uygun, zaten 1-2 hafta ara kesmiyor beni, kendimi psikolojik olarak toparlamam da 1 aydan uzun sürüyor :)

anladım canım teşekkürler benim için sorun olmaz 4 hafta iyidir diyorsanız benim içinde iyi yani. :) haklısın hem böylece grupta sorunlar çıkmaz.biraz proteinle beslenmeye dikkat edeceğim artık teşekkürler bilgin için

Nasilsiniz arkadaslar oh ne guzel herkesler gelmis bugun bi suru sayfa okudum once. Benimde uzerimde bir halsizlik var sanki butun kemiklerim sizliyor insallah hasta olmam. Sabah iki yumurtali omlet, peynir, yogurt yedim, ceyrekte muz vardi kizimdan kalan ziyan olmasin hesabi.. Oglen firinda balik yapmayi dusunuyorum. Aksamada ne yaparim bilmiyorum.

Tebrik ederim canim ozellikle tatilden sonra insanin kilo verdigini gormesi ne guzel.

evet tatlım baktırdım hepsı normal cıktı

Sekercim benim de son uc aydir duzensizdim kirkbesgunde bir nerdeyse iki ayda bir oluyordum. Hizli kilo alimi ve vermelerde oluyormus adet duzensizligi bende danistim bu problemi. Sende onbes kiloverdigin icin boyle olmustur fazla stres yapmamaya calis. Bende sogan kuru yapiyorum bu ay ucuncu ayim olcak ben faydasini gordum bu ay normaldim onumuzdeki ay icin yine yapcam. Hem sogan zaten faydali bir zararini gormezsin. Bu sogan kurunden sonra bebek sahibi olanlarda olmus formdan inceleyebilirsin. Allah en hayirli zamani bilendir uzme kendini.

Ah yavrum yazik sana.. Gecmis olsun.

Benim icin uygundur mumucum.

kızlar bugünlük beni mazur görün sağlıksız bir menüyle yanınızdayım.

sabah

omlet
6 tane yeşil zeytin
1 bardak süt

ara

türk kahvesi 1 tane kesme şekerle
25 gram kadar antep fıstıklı çikolata

öğlen

1 tane biber dolması
yarım porsiyon kadar domates soslu makarna

ara

mandalina

ara

1 tane haşlama mısır

akşam

1 bardak ayran
yarım porsiyon kadar domates soslu makarna

sevigili ablacım :)
şimdi googleden kat.ph yaz çıkan siteye tıkla. sitede sağ üst tarafta arama kutucuğu var oraya insanity yaz bak orda hemen ilk sirada 7.95 gb Shaun-T insanity Workout yazana tıkla
heh tıkladın mı
bak hemen sol üstte DOWNLOAD TORRENT yazıyor ona tıklarsan direk torrent kendisi indirmeye başlıyor inşallah işe yaramışımdır :)

ca_cansu annen yapıyorsa yemekleri söyle pirinç yerine bulgur kullansın yemeklerde pilavlarda ben artık annemide alıştırdım babamında hastalığından dolayı herşeyimiz bulgurlu dolayısıyla sağlıklı :)
mısırıda canım çektii ama dişlerimin arkasında tel olduğu için koçandan yiyemiyorum artık ühüüü (

bu arada mumuuu resim atmaya çalıştım ama gözükücek mi bakalım dvd konusundaki hassasiyetini anlıyorum bu bende kitaplarda da var ama aldığım korsan kitapların orjinallerini iş sahibi olup para kazanmaya başladığım zaman alıcam kendime öyle söz verdim

tamam tatlım cok saol pek stresım yok cok sukur hatta bu ay oyle umutluydumkı tatıle falan gıtmıştım rahattı kafamız anlıyacagın .ama uyucam dedıklerıne bakalım

Sekercim benim de son uc aydir duzensizdim kirkbesgunde bir nerdeyse iki ayda bir oluyordum. Hizli kilo alimi ve vermelerde oluyormus adet duzensizligi bende danistim bu problemi. Sende onbes kiloverdigin icin boyle olmustur fazla stres yapmamaya calis. Bende sogan kuru yapiyorum bu ay ucuncu ayim olcak ben faydasini gordum bu ay normaldim onumuzdeki ay icin yine yapcam. Hem sogan zaten faydali bir zararini gormezsin. Bu sogan kurunden sonra bebek sahibi olanlarda olmus formdan inceleyebilirsin. Allah en hayirli zamani bilendir uzme kendini.

.[/QUOTE]

aynen oyle tatlım rabbım hayırlı zamanda nasıp edıocek demekkı bu sogan kurunude denıycem teskkur ederım rabbım kımseye aratmasın

kızçeler ben dersteyken buralar kaynamış kaynaşmış oh oh

sabah 3 kayısı kocaman bir bardakta su içtim kocaman diyorum çünkü 500 ml sanırım

yanıma sandviçimi götürdüm on gibi falan onu yedim

öğlen tabikide molada iş yaptığım için yiyemedim yemek bende bi ara sanırım saat iki gibiydi kakolu süt ve su aldım kantinden onları içtim ohh

eve gelirkende (beşte) marketten elma aldım yolda yiye yiye geldim çatır çatır

akşam yeneğinide az önce tarhana çorbası bir kase yoğurt bir dilim tam buğdaycığımdan minicikde peynir yedim :) yedim

vitaminsiz kalmaktan korkuyorum ama bu okul bana yemek yedirmiyoorr ellerinden gelse 15dakika ara vericekler yemek için

dün gece eve geç geldim geziştik taksimde okul çıkışıda :) o yüzden sporumu yapamadım ama sorun değil çünkü haftada bir gün dinlenme günü ben onu pazar olarak kullanıyordum artık bu haftanınki pazartesi oldu :)

1.öğün
pırasalı yumurta,peynır,2 dılım ekmek acıka çay

2 öğün

havuk haşlama

3.öğün
tavuk haslama, 4 yk pılav

kızlarrr iyi akşamlar...artık akşamlarıda buralarda olucam...bugün kocişle laptop aldık,bide jet modem.:126: pek bi sevindirik oldum

yeme işini meyvemide yiyerek az önce sonlandırdım...bugünki menümü yazayım hemen

sabah
2 dilim ç.ekmeği
1.k.k köy peyniri
domates,maydonoz

ara

1 avuç leblebi
1 yemek kaşığı kan üzümü

öğle
büyük kase ton balıklı salata
2 dilim ç.ekmeği
2 dolu kaşık yoğurt

ara
200 ml lıght süt
2 ad kepekli grisini

ara
1 elma
3 kuru kayısı

akşam
1 kepçe tavuklu şehriye çorbası
4-5 kaşık ıspanak kavurması
salata
ayran
2 dilim ç.ekmeği

ara
1 greyfurt
yarım avuç leblebi
1 y.kaşığı kan üzümü

3 litre su,2 büyük bardak yeşil çay
1.5 saat yürüyüş

akşam yemekten sonra 1 saat yürüdük sevdicekle,giderken streçlemiştim göbişimi ohhh geldimki su olmuşum

bide kızçeler ben yeşil çayın içine 2 limon dilimi,1 çubuk tarçın,1 tutam karanfil,1 tutam tane karabiber atıp öyle içiyorum,budünden itibaren bide içine 1-2 damla biberiye yağı katmaya başladım...yağ yakıcı özelliği varmış,akşamda yatmadan yine aynı yağı göbişe sürüp streçlenip öyle yatıcam,denemekten bişi olmaz dimi

ayy ben geldim kimsecikler kalmamış:26::26:

size b fit hakkındaki düşüncelerinizi soracaktım,aranızda giden varmıki

buraya 3-4 ay önce açıldı,bu akşam uğradım,bana deneme kuponu verdiler...beğenirseniz üye olun dediler

1 aylık 95 tl,3 aylık 221 tl imiş:44:kilo vermeden çok vücudu sıkılaştırıyomuş...hafta içi sabah 8 akşam 8 istediğiniz saatte istediğiniz kadar kalabilirsiniz dediler

iyide ben 6 da çıkıyorum eve git yemek yap,ye 7.30 u buluyo,ne ara gidicem bilemedimm...kafam karıştı,düzenli sporda yapmak istiyorum,ne önerirsiniz

b fit e bi ay istanbulda bir ay memleketimde geitmiştim tabi biri yılın başıysa biri ortasıydı
yarım saat ama bence yeteri kadar terliyorsun ve yağ yakımı da var ama ben b fite gidiyorum diye danalar gibi yediğim için kilo veremedim.

bu arada giden tanıdıklarım var memnunlar ama ben en güzel sporun evde kendi kendine yaıldığını düşünmeye başşladım heleki büyük şehirde yollarda sürünmektense evde açıp videoyu istediğin saatte hem duşumuda soğumadan alıyorum çok da keyifli

slm kızlar menumu yazıp çıkıyorum çok yürüdüm çook yoruldum bugun ( emar sonucu dızımde aşınma varmış dikkat etmem bukmemem gerekıyormuş hafıf egzersız verdı dr. umarım zamanla düzelir iyigeceler

2012-09-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] fındık (1 adet) 12 adet 108
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] çoban salata 1 porsiyon 114
[4] Balık Tava 0.50 PORSİYON 185
[5] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[6] Dönerli sandviç 1 ADET 308
[7] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[8] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[9] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[10] Domates 1 ADET 14
[11] Kepekli Kaşarlı Tost 1 adet 160

bol suu .en az 3 saat yürüyüş

Toplam : 1158 kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…