- 21 Mayıs 2011
- 4.547
- 1.046
- 248
- 53
günaydın canlar...ben bi daha gitmemek üzere geri döndüm
nasılsınız bakalım,umarım keyifler yerindedir...geçmişe henüz bakamadım,malum tatil sonrası işler çok yoğun
aslında tatilde denemez,kardeşimin yanına gittim,sonra eşim çok sıkıldı,malum ilçede duruyo ve ona göre orda hiç bişi yok
perşembe gece döndük,evde dinlendim bol bol kitep okudum,ehh fenada gelmedi,saedce diyet açısından çok verimli olmadı
çok şükür almamışım ama gramda eksilmemiş...neyse geçmiş geride kaldı artık kaldığım yerden tam gaz devam
vakit bulunca geçmişede dalıcam,şimdilil hoşçakalınn
gülnihal ablammmm
hoşgeldin canım benim..artık hep burda kall...gitme biyere..
Gunaydın kızlar ne cok yazmışsınız geçmişi okumak uzun sürdü ne guzel takım renklenmis yeni elemanlarla hepiniz hoşgeldiniz her birinize teker teker yazamadim işteyim tlfdan takip etmekte zor oluyor... Eveeet neymiş bugun bir spor seçilip aksam yapılacakmış bu biirrr :) sonra yeşil çayımizi yapacağız. En sonda dün ne yedik yazacağız.
Sabah peynir zeytin domates salatalik yeşil biber haş. Yumurta ve 1 dilim kepek ekmek
Ara yok
Öğle taze fasulye bol yoğurt mercimek çorba
Ara 3-5 derken 6 galeta yeşil çay sade türk kahvesi
Akşam kısmet önceki gden fasulye yap taze fasulye 2 dilim kepek ekmeği
Ayrica bunalimdayim yerli yada yersiz bir kıskançlik içindeyim yada ne bilim çok şey var bunalım itibariyle yedigimi farketmeyecek durumdayım şöyle kalorisi az ve bol gyiyebileceğim önerilerinizi bekliyorum sabah domates salatalık olarak coştuk... Yanimda işe bol salatalık getirdim. Akşamda insanitye başlayayim belki iyi gelir... Günlük 30 dk spor şartini ben koydum kendime birşey bulamadım dün akşam birazda tuhaftim öyle muziksiz yarım saat yürüdüm yerimde sayarak tabi bugun adini koyacağım sporumun :)
canım tüm sebzeleri yağsız domatesin suyuyla kavur..istediğin kadar ye..yanına yoğurt ekle..ben 1 yıl boyunca akşamları hep böyle yaptım..
merhaba kıslar nasılsınız?
kac gundur yazamıyorum cok yogunum kusura bakmayın.cnm cok sıkkın sızlerle paylaşmak ıstedım belkı bıldıgınız birşey vardır. adetlerım cok duzenlıydı benım takı 2 ay oncesıne kadar.her ayın 27 de dakıktır baslardı hep,ama ıkı aydır 18 de lekelenmelerım baslıyor yıne 27 de sokulmeye baslıyorum doktora gıttım kıst falanmı var dıye doktorum nbormal oldugunu soyledı kıst olmadıgını soyledı anı kıılo artısım olup olmadıgını sordu bendeartış deılde 15 kılo vberdım dedım ondanda olabılır dedıya bıde bebek ıstıyopruz oylesıne morelım bozuluyokı anlatamam ve stresten hep yıyorum buara menumu yazsam şaşarsınız .5 senelık evlıyım 1tane kımyasal gebelık 1 de normal gebelıgım ıkızlerım dusukle sonuclandı olabılecek butun testler yapıldu cok sukur bı problem yok sadece esımde bırascık hareketlılıgınde dusukluk var oda ılac kullanıyor suan doktor onemlı derecede olmadıgını soyledı gercı.ne bılım sızlerle paylasmak ıstedım cnm cok sıkkın pekı neyapmam gerekıyor doktor hersey normal oldugunu soyluyor ama ben aytın 15 gunu tyemız gezıyorum
1 öğün
1 adet sucuklu tost
2.öğün
patates kızartması 1 dılım ekmek peynır zeytın
ara
bır adet halley
3.öğün
bulgur pılavı yogurt
Allah yardımcın olsun canım..istediğin ikizler en kısa zamanda kucağında olsun inşallah..hz zekeriya peygamberin yaptığı duayı unutma.."Allahım salih kullarından birini bana evlat olarak nasip eyle"...
kızlar mrb aranıza yenı katıldım evlenmeden önce burda bı dıyet programı uygulamıstım ve 10 kılo vermıstım suan 1 çocuk annesıyım dogum kılolarım uzerımde 76 kıloyum 50 kılo olmam lazım 1.60 boyum ıns beraber ısteedıgıımız kıloya ulasırız
hoşgeldin canım.inşallah istediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın......
heey kızlarr nasılsınızz?
yeni gelenler hoşgeldinizzz..
spordan geldim ayy her yerim ağrıyoo
iyidir gülüm..dinlen bakalım:))
hepinize günaydin kizlar,
sabah gelemedim ,oglum öksürüyo ne zamandir doktora götürdüm bronsit omus malesef ilacini aldik geldik haftaya tatil var 2 hafta zaten kalan 2 günüde okula göndermeyi düsünmüyorum zaten anaokuluna gidiyor :)
geçmiş olsun yakışıklıya..sen daha iyi bilirsin ama bronşitte terlememesi önemli..