Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hoşgeldin canım benim..artık hep burda kall...gitme biyere..

canım tüm sebzeleri yağsız domatesin suyuyla kavur..istediğin kadar ye..yanına yoğurt ekle..ben 1 yıl boyunca akşamları hep böyle yaptım..

Allah yardımcın olsun canım..istediğin ikizler en kısa zamanda kucağında olsun inşallah..hz zekeriya peygamberin yaptığı duayı unutma.."Allahım salih kullarından birini bana evlat olarak nasip eyle"...

hoşgeldin canım.inşallah istediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın......

heey kızlarr nasılsınızz?
yeni gelenler hoşgeldinizzz..
spordan geldim ayy her yerim ağrıyoo

iyidir gülüm..dinlen bakalım:))

geçmiş olsun yakışıklıya..sen daha iyi bilirsin ama bronşitte terlememesi önemli..

geçmiş olsunn..
kepekli kaşarlı tost ne kadar az kaloriymiş hoşuma gitti

bende evlenmeden giderdim. bizde saat sınırı yoktu. ama akşamları zor oluyordu. eve 6-7 arası geliyordum yemek ye biraz dinlen diyene kadar 9 oluyordu. 9.30 da salondaydım. kapanışı yapıyordum. kimse kalmıyordu tırsıyordum hareketleri az yapıp kaçıyordum. ama eve gittiğimde pestilim çıkıp uyuyordum. erkende gitsem yemek yemeden geldiğimde acaip yiyordum birde sporun o susama acıkma karışımı bir harareti oluyordu... salona gitmek gerçekten değiştiriyor seni yanlız değişime başladıkça kendini bir farklı hissedeceksin diyetinde çatlaklar oluşacak eskiden böylemiydi ne kadar ağır spor yapıyorum diye koyveriyorsun... bu kısmı kötü işte... benim önerim saatler konusunda ya esneklik yapsınlar yada vazgeç... sonra spor yapacağım diye karmakarışık ve dopdolu bir programın oluyor öyle oluncada sporda kaçamak yapman sana özgürlük gibi gelecek, salona da gittinmi asmamalısın :)

canım benim öyle yol derdim yok,yürüyerek evime 10 dakika uzaklıkta...aslında dediğin gibi en güzeli evde,üstelik 3-4 tane spor aletimde var ama bu yeni taşındığım ev biraz küçük,koyacak yer yok...dün kocişle bunun hayalini bile yaptık,dublekx bi ev alıp ben kendime spor odası yapıcam,her şey olucak odada,müzik sistemi falan,oda oyun odası hayal işte,ancak piyangodan para çıkarsa gerçekleşebilecek bi hayal

hoşgeldin canım benim..artık hep burda kall...gitme biyere..

..

hoşbulduk ablacımmyok bu sefer kovsanızda bi yere gitmek yokama sende daha sık gell

akşam 8.15 de kapanıyomuş,buda dediğin gibi beni zorlayacak...aslında söylediklerini birebir bende düşünmedim değil,bakalım bide diyetisyene danışayım...eşim bu konuda çok destek veriyo,hatta o beraber gideceğimiz bi yer olsun diyo ama burası küçük şehir,maalesef öyle bi yer yok

günaydın demeden hemen daldımhepinize kocamannnn günaydın fıstıklarr

dünden daha güzel,daha hafif,boll hareketli bi gün olsun hepimiz için

günaydın güzeller,

bende dalmışım günaydın demeden T_N den gördüm bugün erken kalkıp jillian yaptım yanlız 20. dakikada modem gene dondu. saçlarıma kadar terledim diye bende sanırsam serildim :) bugün işe gitmedim. iş yerinde yüklendi insanity ama biraz jillian deneyeceğim. :)

Neslihannnnnnnnnnnnnnnnnnn
gülnihall ablaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıyosunuzzz.ben yıne kılo aldım vermeye geldımm :)

o kadar kalabalık ama kimse yazmıyo :26:
kimse yazmiyomu
canim benimde duydukalrim olumlu yönde,evine yakinsa git derim parayi verince kaytaramassin :)
gecmis olsun canim,RAbbim tez zamanda sifa versin ins
Allah razi olsun evet öyle hemen degistirilmesi gerekiyor,bende o yüzden yollamadim zaten kosup terliycek illaki orda haftayada tatil zaten ozamana kadar ALlahin ziniyle iylesir ins

hepinize hayilrsi sabhalar canlar,benim bugün sohbetim var gidiyorum simdi,takimi basi bos birakmayin :)

amancia bacim ben sana seisimi duyuramiyorum,gelip bi selam verip kaciyosun,bi zahmet gecmisi okusan nasil olur?

Neslihannnnnnnnnnnnnnnnnnn
gülnihall ablaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıyosunuzzz.ben yıne kılo aldım vermeye geldımm :)

sinemmmmmmmmmmmmmmm canım benim yaa,seni görünce nasıl sevindim anlatamammm

hoşgeldin kuzu...ayy gel bi daha öpücemmm

off sinemim aynen bende hiç almadığım kadar kilo alarak döndüm kürkçü dükkanına...yaa anlatsana iyimisin,evlilik nasıl gidiyo,kaç kere profiline girdim ama sana ulaşamadım

sanki çokk eski bi dostumla uzun bi aradan sonra karşılaşmış gibi oldum,saatlerce oturup konuşasım var senle

sağolasın kuzum bende bunu buldum dün akşam iş yerinden çıkarken %60 inmişti. pc yi 5 saat açık kalmaya ayarlayıp çıktım. bugünde gitmedim işe inşallah inmiştir. :)

bidenemmm benım bende cok özledım vallahııı senı esrayıı gerı dondumm:) sende kaybolmustun bı araa bende senı goremıyodum hıc burda .
konusalım tatlısım ben pek takıma gıremıyorum özel msj at ordan konuruz özele bakıyorum cıkıyorum hemen cunku .esramlada ordan konusuyoruz cunku .tatlım öptum bal yanaktan

hoşgeldin sinem . Herkes kürkçü dükkanına dönüyor . Kilo almanız kötü ama sizleri burda görmek güzel

günaydın demeden hemen daldımhepinize kocamannnn günaydın fıstıklarr

dünden daha güzel,daha hafif,boll hareketli bi gün olsun hepimiz için

günaydınlar 1. takımın güzel insanlarına :))

hepinize hayilrsi sabhalar canlar,benim bugün sohbetim var gidiyorum simdi,takimi basi bos birakmayin :)

amancia bacim ben sana seisimi duyuramiyorum,gelip bi selam verip kaciyosun,bi zahmet gecmisi okusan nasil olur?

Gunaydinlar herkese..

canım yaa keşke takımda olsan yine eski günlerdeki gibi ne kaa güzel olurdu...tamam özelden görüşürüz fıstık bende çokk öptüm seni

hoşgeldin sinem . Herkes kürkçü dükkanına dönüyor . Kilo almanız kötü ama sizleri burda görmek güzel

nazlımm nasılsın canım tarih sürekli tekerrür ediyo dimicanım sende daha sık gelsene,özletme kendini
Gunaydinlar herkese..

gelirim canım . ya aslında bir takıma girmek istemiyordum ama takımda boş yer varsa geleyim mi mumu . yoksa bu böyle olmayacak 3 gün yap sonra bırak . mumu gelince cevap verir artık

gelirim canım . ya aslında bir takıma girmek istemiyordum ama takımda boş yer varsa geleyim mi mumu . yoksa bu böyle olmayacak 3 gün yap sonra bırak . mumu gelince cevap verir artık

nazlıcım aynen bende takıma girmek istemiyodum,ama gerçekten olmuyo burası olmadan,cumanın heyacanı bi başka oluyo

bende hala takımda değilim,yarın giricem,boş yer varmı bilmiyorum ama mutlaka olucaktır şimdi olmasa bile sonra olur,sen kopma burdan...yine eski günlerdeki gibi birlikte verelim kilocukları

Yarin kilo bildirim gunu kizlarrr...hazirmisiniz:))))

cuma heyecanını özlemişim valla...benim ilk bildirimim olucak bu hafta,girdiğimden beri 2 kg eksideyim,asıl hafyata takıma katkım olucak

canım sende çizelgene bakılırsa hedefine ulaşmışsın,sadece 600 gr cık kalmış,maşallah sana,darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…