- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Neslihannnnnnnnnnnnnnnnnnn
gülnihall ablaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıyosunuzzz.ben yıne kılo aldım vermeye geldımm :)
gelebilrisin canim 1 kisilik yer vargelirim canım . ya aslında bir takıma girmek istemiyordum ama takımda boş yer varsa geleyim mi mumu . yoksa bu böyle olmayacak 3 gün yap sonra bırak . mumu gelince cevap verir artık
canim bi dur bakalim bu kilolari 2 gündemi aldinda 2 günde vermek istiyosun hem o yedigin diyet büskivileri hicde masum degil haberin olsun :)Herkese merhabaaaa,
dün akşam yine 1 saatlik tempolu yürüyüşümü yaptım ve ardından buraya yazamadan uyudum ne yazık ki. Bugün işten çıkmadan hemen yazayım bugünkü menümü de içim rahat etsin :)
Sabah: 1 haşlanmışı yumurta, peynir ve 2 dilim denge light ekmek
Ara: 3 kuru kayısı, yarım paket diyet bisküvi
Öğlen: Ispanak, 2 kaşık arnavut cigeri, 1 küçük dilim biftek
Ara: 1/2 ekşi elma, yarım paket diyet bisküvi
Akşam: Peynirli salata
Ara: 1/2 muz
Tabi günlük 3 fincan yeşil çayımızı da unutmadık ve bir de bol bol su.
Ancak bir şikayetim var, diyet ve yürüyüşe başlayalı 2 gün oldu, tartıda gram oynamadıÇok moralim bozuk, motivasyonumun düşmesinden korkuyorum... Acaba çok mu yiyorum diyorum ama bir tek öğle yemeklerinde ölçüyü kaçırıyor gibiyim, onu da artık evden götüreceğim. Mis gibi sebze yemeklerimi, kuru bakliyat yemeklerimi yağsız pişirip yanımda getireceğim işe. Haftaya da buna başlıyoruz, hadi bakalım.
canim hani protein yiyecektin sen bakim :) sabah peynir yok öglen nerdeyse hepsi krbon bi bir bardak ayran var onunda proteini disinin kovugunu doldurmaz :) aksama balik güzel olmus ama yaninada bir kase salata yiyebilridinherkese iyi akşamlar kızlar. :) bugün mevlüte gittik annemle onun için pilav yedim biraz ölçüyü kaçırdım gibi ama yinede dengeledim sabah ve akşam yemeklerini az yiyerek dengeledim diyebilirim
sabah
1 domates
1 salatalık
1 kırmızı biber taze
bir parça köy peyniri
yeşil çay
ara
sade türk kahvesi
öğlen
etli nohutlu pirinç pilavı
ev poğaçası küçüktü
3 tane yaprak sarma
ev baklavası küçük iki tane
ayran 1 bardak
ara
yarım elma
yarım dilim sade kek
şekersiz çay
akşam
1 dilim balık
toplamda 1347 cal ediyor bilemedim çok gibi geldi bana
canimd aha sonradan yazmisitm 1.takim dooldu diye :) ama misafir olarak gelmek istersen herzaman bekleriz,yukaridaki arkadasa 1 kisilik yer var yazdim ama o eski 1.takim üyesi oldugundan onun yeri ayrilmisti zatenselam. mumu takım bekleyenler gelsin demişti, ben de geliyorum o zaman dedim ama cevap vermedi, yine de paylaşımda bulunayım dedim, belki girmişimdir takıma :) bugün yediklerim:
1/4 karmen çikolata (çikolatasız yapamıyorum)
yarım ekmek tavuk döner
500 ml kadar light kola
bir de sade kahve içiyorum şu an.
an itibariyle kilom 56.2
geceye doğru acıkırsam yediklerimi yazarım.
dukan'a başlayacaktım ama malum öğrenciyim, ben de makarna aldım dün, yarın makarna yiyeceğim. hadi bakalım.
merhabaa kızlaaarr..
ne güzel kilo vermiş herkesler öyleee tebrik ederim herkesii..
bugün spor günüm ama totomu kaldıramıyorum :44:
ohh ohh ne güzeeell
heey kızlarr nasılsınızz?
yeni gelenler hoşgeldinizzz..
spordan geldim ayy her yerim ağrıyoo
merhabaa kızlaaar
o kadar kalabalık ama kimse yazmıyo :26:
mumu85 sabah peynir yedim yazdım ama görmemişsin sanırım köy peyniri yedim bir parça öğlen dışarıda olduğum için bu şekilde beslendim ve tam öğlen yemeddim bu yemeği saat 4 tü. yani saat 4 e kadar sabah kahvaltısıylaydm diyebilirim.bayada bir yedim yada midem küçüldüğü için bilemiyorum.akşam balığı zor yedim ekmeksiz yağda kızartmştı birde annem onun için bir dilim yedim sadece yanında salata yiyemezdim karnım çok tok şu anda.
ben onu köy biberi diye okudum :) anladim canim ben yardimci olmak amaciyla yaziyorumm ,maydonoz oluyorum sanma :)
aksam amdem ac degildin keske yemeseydin :) balik olsa bile aksam vakti kizartma iyi olmamis ,zamanla oturacaktir menülerin bende yarindan itibaren basliyorum menülerimi yazmaya alisverisimi yapabildim sükür
ben onu köy biberi diye okudum :) anladim canim ben yardimci olmak amaciyla yaziyorumm ,maydonoz oluyorum sanma :)
aksam amdem ac degildin keske yemeseydin :) balik olsa bile aksam vakti kizartma iyi olmamis ,zamanla oturacaktir menülerin bende yarindan itibaren basliyorum menülerimi yazmaya alisverisimi yapabildim sükür
arkadaslar diger öneriyi diger takimlar kabul etmedigi icin yeni öneri getirildi ben 1.takikm adina evet dedim,ins bi itirazi olan yoktur,diger öneriyi kabul ettiginiz icin tekrar sormadim
ÖNERİ:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir.
OYLAMA:
1.Takım: Evet /
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
9.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
Açıklama: Her izin dönemi 15 gün süreceğine göre, yılda 6 kez izin kullanan yarışmacı toplamda 90 gün izinli sayılır. Bu da 3 ay demektir. Daha fazlasını, diyet yapmanın öncelikle disiplin gerektirmesi inancıyla yersiz buluyorum.
iyi geceler kızçeler :)
eve yeni girdim gene yoğun yürümeli hatta koşmalı merdiven inip çıkmalı bi gün
lisede arkadaşımın babası vefat etmiş bzde dört yıldır görüşmüyorduk hem onuda görmüş oldum insanların başına ne zaman ne geleceği hiç ama hiç belli olmuyor malesef
sevdiklerinizi dahada çok seviinn ben sevdiklerime kızdığım zaman aklıma hep ya son görüşüm olursa gelir hemen yumşarım
şimdi ise uyuklayan halimlede olsa 40 dakikalık sporumu yapıp duşumu alıp yatağa hoppaaa
sevgiyle en önemliside sevdiklerinizle kalın öpüldünüzz
Yarin kilo bildirim gunu kizlarrr...hazirmisiniz:))))
Herkese merhabaaaa,
dün akşam yine 1 saatlik tempolu yürüyüşümü yaptım ve ardından buraya yazamadan uyudum ne yazık ki. Bugün işten çıkmadan hemen yazayım bugünkü menümü de içim rahat etsin :)
Sabah: 1 haşlanmışı yumurta, peynir ve 2 dilim denge light ekmek
Ara: 3 kuru kayısı, yarım paket diyet bisküvi
Öğlen: Ispanak, 2 kaşık arnavut cigeri, 1 küçük dilim biftek
Ara: 1/2 ekşi elma, yarım paket diyet bisküvi
Akşam: Peynirli salata
Ara: 1/2 muz
Tabi günlük 3 fincan yeşil çayımızı da unutmadık ve bir de bol bol su.
Ancak bir şikayetim var, diyet ve yürüyüşe başlayalı 2 gün oldu, tartıda gram oynamadıÇok moralim bozuk, motivasyonumun düşmesinden korkuyorum... Acaba çok mu yiyorum diyorum ama bir tek öğle yemeklerinde ölçüyü kaçırıyor gibiyim, onu da artık evden götüreceğim. Mis gibi sebze yemeklerimi, kuru bakliyat yemeklerimi yağsız pişirip yanımda getireceğim işe. Haftaya da buna başlıyoruz, hadi bakalım.
gelebilrisin canim 1 kisilik yer var
canim bi dur bakalim bu kilolari 2 gündemi aldinda 2 günde vermek istiyosun hem o yedigin diyet büskivileri hicde masum degil haberin olsun :)
canim hani protein yiyecektin sen bakim :) sabah peynir yok öglen nerdeyse hepsi krbon bi bir bardak ayran var onunda proteini disinin kovugunu doldurmaz :) aksama balik güzel olmus ama yaninada bir kase salata yiyebilridin
canimd aha sonradan yazmisitm 1.takim dooldu diye :) ama misafir olarak gelmek istersen herzaman bekleriz,yukaridaki arkadasa 1 kisilik yer var yazdim ama o eski 1.takim üyesi oldugundan onun yeri ayrilmisti zaten
hoşgeldin gülüüüümmm.....ayy eskileri görmek ne güzel...iyi ki kilo almışsınız kuu
t-n canim sen ne zaman ayrilmistin bi zahmet yeniden koyarmisn,bide hedefini yaz bi zahmet
iyi geceler kızçeler :)
eve yeni girdim gene yoğun yürümeli hatta koşmalı merdiven inip çıkmalı bi gün
lisede arkadaşımın babası vefat etmiş bzde dört yıldır görüşmüyorduk hem onuda görmüş oldum insanların başına ne zaman ne geleceği hiç ama hiç belli olmuyor malesef
sevdiklerinizi dahada çok seviinn ben sevdiklerime kızdığım zaman aklıma hep ya son görüşüm olursa gelir hemen yumşarım
şimdi ise uyuklayan halimlede olsa 40 dakikalık sporumu yapıp duşumu alıp yatağa hoppaaa
sevgiyle en önemliside sevdiklerinizle kalın öpüldünüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?