Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünki menümüde yazayım...

sabah
1 kase special k
yarım bardak süt

ara
1 avuç leblebi
1 y.k kan üzümü

öğle
2 haşlanmış yumurta
büyük kaşe salata
ayran
2 dilim ç.ekmeği

ara
2 kepekli grisini
yeşil çay

ara
2 elma

akşam
pırasa kavurması(7-8 çatal)
salata
yoğurt
2 dilim ç.ekmeği

ara
yarım avuç leblebi
1 y.k kan üzümü
yarım ayva

3 litre su,3 bardak yeşil çay

spor maalesef yok

menünü beğendim bol bol ara öğün yapmışsın hemde çok faydalı ve gayet sağlıklı yiyeceklerle beslenmişsin tebrik ediyorum seni :)

selam kızlar..hayırlı cumalar..sabah tartıldım..kilom sabit...akşama görüşürüz..

basiniz sagolsun canim,Allah ailesine sabiur versin
üzülme canim bugün basliyorsan 1 güne iner o :) bende tarihde ilki yasiyorum 1 haftadir diyet yapmamama ragmen kilo almamisim gerci öyle cok asiri yemedim ama yinede bir mucize bu benim icin :)
günaydın mumucuğum . sağol canım ama ben takımı baya bir etkileyebilirm bu hafta öncelikle ayrıldığım kiloyu bulayım sana 251. etapta 58,7 kilo ile ayrılmışım şuanda 66.3 kiloyum canım
olsun canim bu hafta herkes tosladi zaten :)
tesekür ederim canim
kızlar ben daha kilo bildirimi yapmıyorum değilmi daha benim ilk haftamda ondan dedim
canim sen haftaya giriyorsun listeye ama bu haftaki kilonu ve takima girgdigin ilk kilonuda unutma lazim olacak :)

canim eger yeemk istemiyorsan kendini zorlama ama onun yerine gecebilecek seyler yemelisin yoksa sagliksiz olur,mesela sabah kahvaltilarinda ekmek yerine cig kuruyemis yiyebilirisn bir ince belli cay bardagi kadar,karatay diyetini duydunmu bilmyiorum ama ekmek sevmiyorsan tam sana göre bence :)

***1. TAKIM 276. ETAP**

sapphiree (59.6/059.5/0.1/%0.17)
sebnemguducu (60.8/
MuMu85(73.5/73.5/0/%0)
spirochet(86.5/
milkshakem (56.8/
bilgililgili(75.3/76.4/-1.1/%-1,46)
sekerskiz67(73/
hepbera(63/63/0/%0)
amancia(78.4/) PAylasim yapmadigindan diskalifiye
T_N (79,2/85.7/-0.24/%-0.30)251.Etapda ayrilan üye geri döndü,kilosu 25 e bölündü
Naz(58.7/66.3/-0.30/%-0.52 )251.Etapda ayrilan üye geri döndü,kilosu 25 e bölündü
fitsema ( )Yeni üye,hedef

1. TAKIM ORTALAMASI

Son düzenleme:
menünü beğendim bol bol ara öğün yapmışsın hemde çok faydalı ve gayet sağlıklı yiyeceklerle beslenmişsin tebrik ediyorum seni :)

teşekkür ederim tatlım...ara gerçekten iyi oluyo,hem acıkmıyosun hemde ana öğünde daha fazla yemeyi önlüyo...diyetisyenin verdiği beslenme şekline aynen uyuyorum

şu anda memnunum...en azından çok fazla kısıtlı yicecek yok,bende sıkılmıyorum...bide daha önceki yaptığım diyetlerde çok fazla kabızlık şikayetim olurdu ve mutlaka ekstre bişiler içerdim wc ye çıkmak için...ama şimdi çok şükür hiç gerek kalmıyo,hergün hatta bazen 2 kere çıkıyorumahh bide şu spor olayı çözsem süper olucak,şimdilik akşam yürüyüşleriyle idare ediyorum

selam kızlar..hayırlı cumalar..sabah tartıldım..kilom sabit...akşama görüşürüz..

günaydın ablacım...senin şu istikrarına bayılıyorum,ağır ağır hedefine geldin,bide bize bak
hepinize günaydinlar bu arada:)

günaydın mu mu ların fıstık annesi

anaaaa nerden anladin kiz mumularin annesi oldugumu

Günaydın kızlar nasılsınız bende listedeyim artık bugünden itibaren menülerimide yazar diyete daha sıkı sarılırım . çok sağol mumucuğum

Günaydın kızlar nasılsınız bende listedeyim artık bugünden itibaren menülerimide yazar diyete daha sıkı sarılırım . çok sağol mumucuğum

rica ederim canim,katilimci üyeler kacmaz benden,bak cagiridm cagirdim aldim seni sonunda

kizlar benim yeni bir yardimciya ihtiyacim var,aday varmi :)

aktif olan üyeler aday olsun lütfen :)

bu arada kızçeler bayrama 1 aydan az bir zaman kaldı...ne dersiniz kendimize bayram hedefi belirleyelimmi

düzenli beslenme,spor ve bol suyla daha fit girmeye ne dersiniz...artık bahane üretmeyelim kendimize,birbirimizi takip edelim,menüleri hergün paylaşmaya özen gösterelim

ben eskiden olsa hedef konusunda uçardım ama artık daha makulum...bayram hedefim 82 kg

çokkksevindim tekrar birarada olduğumuza nazlımm

rica ederim canim,katilimci üyeler kacmaz benden,bak cagiridm cagirdim aldim seni sonunda

çok isabetli bi karar kaptancımm

kizlar benim yeni bir yardimciya ihtiyacim var,aday varmi :)

aktif olan üyeler aday olsun lütfen :)

canım elimden geldiğince yardımcı olurum ben sananasıl olsa buralardayım artıkk

benimde 69.9 olsun

ben simdilik cikiyorum,kilo bildiren olursa ,listeye eklemeyi bilen bilrileri varda yaparsa cok makbule gecer

milshake unuttu sanirim kilo bildirmeyi dün aksam bildirmesi gerekiyordu ,aksam geliyor cünkü okuldan

çokkksevindim tekrar birarada olduğumuza nazlımm

çok isabetli bi karar kaptancımm

canım elimden geldiğince yardımcı olurum ben sananasıl olsa buralardayım artıkk

canimd iger arkadasalrin ititrazi yoksa,yardimci olarak alirim seni, onlarda yazsinda biseyler püsküütcügümüze bildirirz :)

Gunaydın kızlar ne yazıkki sabit kilom değişmemis dışardayim şimdi eve dönünce uzun uzun yazarım opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…