dünki menümüde yazayım...
sabah
1 kase special k
yarım bardak süt
ara
1 avuç leblebi
1 y.k kan üzümü
öğle
2 haşlanmış yumurta
büyük kaşe salata
ayran
2 dilim ç.ekmeği
ara
2 kepekli grisini
yeşil çay
ara
2 elma
akşam
pırasa kavurması(7-8 çatal)
salata
yoğurt
2 dilim ç.ekmeği
ara
yarım avuç leblebi
1 y.k kan üzümü
yarım ayva
3 litre su,3 bardak yeşil çay
spor maalesef yok
basiniz sagolsun canim,Allah ailesine sabiur versiniyi geceler kızçeler :)
eve yeni girdim gene yoğun yürümeli hatta koşmalı merdiven inip çıkmalı bi gün
lisede arkadaşımın babası vefat etmiş bzde dört yıldır görüşmüyorduk hem onuda görmüş oldum insanların başına ne zaman ne geleceği hiç ama hiç belli olmuyor malesef
sevdiklerinizi dahada çok seviinn ben sevdiklerime kızdığım zaman aklıma hep ya son görüşüm olursa gelir hemen yumşarım
şimdi ise uyuklayan halimlede olsa 40 dakikalık sporumu yapıp duşumu alıp yatağa hoppaaa
sevgiyle en önemliside sevdiklerinizle kalın öpüldünüzz
üzülme canim bugün basliyorsan 1 güne iner o :) bende tarihde ilki yasiyorum 1 haftadir diyet yapmamama ragmen kilo almamisimgünaydın kızlar, çok canım sıkkın hafta ortasında dediğim gibi kilo almışım... haftaya bu durumu telafi edeceğim ama bu haftalık affedin beni...
canım ben de başlıyorum bugün ikimiz de yaparız inşallah bu defa
bu bana da daha mantıklı geldiyalnız açıklamayı yapan arkadaşın mantığını anlamadım, sonuçta bahsedilen 2 hafta en fazla değil en az alınabilecek izin süresi..
canım başınız sağolsunn. keşke herkes sevdikleriyle iletişimini onu son defa görüyormuş gibi yapsaydı, herkes ne kadar da mutlu olurdu...
değilimmm değilimmmmmm :18:
canım hergün kilo veremezsin ki öyle düşünüp moralini bozma bence, ama arbavut ciğeri de çok kötü bir seçim vıcık vıcık yağlı oluyor dışardakilerr biliyorsun. onun dışında yediklerin çok güzel bence
bu arada kilom da 76.400 mumubenim içim elvermedi ekleyemedim listeye sen ekler misin canımmmm
olsun canim bu hafta herkes tosladi zaten :)günaydın mumucuğum . sağol canım ama ben takımı baya bir etkileyebilirm bu hafta öncelikle ayrıldığım kiloyu bulayım sana 251. etapta 58,7 kilo ile ayrılmışım şuanda 66.3 kiloyum canım
tesekür ederim canim
1. Takım 251.
naz_(58,7/58,7/0/0,00%) geri dönmek üzere izine ayrildi
t_n_(79,2/79,2/0/0,00%) geri dönmek üzere izine ayrildi
1.takım ortalama yüzdesı = 0,6046 %
mumucum son durum bu canımnazlımla aynı zamanda ayrılmışım
şimdilik hedefim 70 kg
canım arkadaşının başı saolsun,kesinlikle sana katılıyorum,sevdiklerimize hem daha çok vakit ayırmak hemde sevdiğimizi daha çok söylemek lazım.
canim sen haftaya giriyorsun listeye ama bu haftaki kilonu ve takima girgdigin ilk kilonuda unutma lazim olacak :)kızlar ben daha kilo bildirimi yapmıyorum değilmi daha benim ilk haftamda ondan dedim
estağfurullah olurmu hiç öyle şey öyle düşünsem burada ne işim var.Her zaman her şeyi söyleyebilirsin yemek konusunda böylece amacıma ulaşabilirim ancak zaten.annem işte o kadar yemek yiyorum yinede hiç bi şey yemiyorsun diyor balık konusunda da ısrar edince bir dilim yedim işte. :) birde ben ekmek çok fazla yiyen birisi değil notmalde günde 1 2 dilim yerim ancak.diyete başlayınca onuda çıkarttım hayatımdan sizce iyimi yaptım kötümü bilmiyorum annem yine bir dilim kahvaltıda ye bari diyordabir fikir verirmisin birde evde genelde beyaz ekmek alınıyor ara sıra kepekli ekmek alıyoruz işte
menünü beğendim bol bol ara öğün yapmışsın hemde çok faydalı ve gayet sağlıklı yiyeceklerle beslenmişsin tebrik ediyorum seni :)
selam kızlar..hayırlı cumalar..sabah tartıldım..kilom sabit...akşama görüşürüz..
hepinize günaydinlar bu arada:)
teşekkür ederim tatlım...ara gerçekten iyi oluyo,hem acıkmıyosun hemde ana öğünde daha fazla yemeyi önlüyo...diyetisyenin verdiği beslenme şekline aynen uyuyorum
şu anda memnunum...en azından çok fazla kısıtlı yicecek yok,bende sıkılmıyorum...bide daha önceki yaptığım diyetlerde çok fazla kabızlık şikayetim olurdu ve mutlaka ekstre bişiler içerdim wc ye çıkmak için...ama şimdi çok şükür hiç gerek kalmıyo,hergün hatta bazen 2 kere çıkıyorumahh bide şu spor olayı çözsem süper olucak,şimdilik akşam yürüyüşleriyle idare ediyorum
günaydın ablacım...senin şu istikrarına bayılıyorum,ağır ağır hedefine geldin,bide bize bak
günaydın mu mu ların fıstık annesi
anaaaa nerden anladin kiz mumularin annesi oldugumu
hiç kaçmaz şekercim benden
Günaydın kızlar nasılsınız bende listedeyim artık bugünden itibaren menülerimide yazar diyete daha sıkı sarılırım . çok sağol mumucuğum
Günaydın kızlar nasılsınız bende listedeyim artık bugünden itibaren menülerimide yazar diyete daha sıkı sarılırım . çok sağol mumucuğum
rica ederim canim,katilimci üyeler kacmaz benden,bak cagiridm cagirdim aldim seni sonunda
kizlar benim yeni bir yardimciya ihtiyacim var,aday varmi :)
aktif olan üyeler aday olsun lütfen :)
bu arada kızçeler bayrama 1 aydan az bir zaman kaldı...ne dersiniz kendimize bayram hedefi belirleyelimmi
düzenli beslenme,spor ve bol suyla daha fit girmeye ne dersiniz...artık bahane üretmeyelim kendimize,birbirimizi takip edelim,menüleri hergün paylaşmaya özen gösterelim
ben eskiden olsa hedef konusunda uçardım ama artık daha makulum...bayram hedefim 82 kg
çokkksevindim tekrar birarada olduğumuza nazlımm
çok isabetli bi karar kaptancımm
canım elimden geldiğince yardımcı olurum ben sananasıl olsa buralardayım artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?