Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kızlar günaydın herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Tartıda yüzüm gülmedi bu hafta maalesef 100 gr gitmiş. 60.7
Diş rahatsızlığım devam etmekte ne spor yapabiliyorum ne nete gelebildim bu hafta kusura bakmayın. Bugün de dişçiye gidiyorum allah sonumu hayır etsin. Şuan hala ağrım çok maalesef Yeni oylamalar olmuş sanırım ben de 2.ne evet diyorum 1 ay çoktu çünkü.

Bu arada ben de öbür hafta cuma bildirim yapamayacağım şimdiden izinli yapabilirsiniz. Eşimle tatile gidiyoruz bu yaz hiç bir yere gidememiştin.
Perşembe günü kıbrıs'a uçuyoruz nasipse. 5 gün kalacağız. Kilo bildirimi yapamayacağım.

Dün sabah karatay kahvaltısı

Öğlen barbunya ve keten tohumlu yoğurt

Akşam da topçata çorbası ve bir kase yoğurt.

Bugün yine karatay kahvaltısı yaptım

Öğlen bir avuç fındık,yoğurt ve bir avuç siyah kuru üzüm yiyeceğim

Akşama da bir tabak z.yağlı kabak ve bir kase ketentohumlu yoğurt yiyeceğim.

Kendinize iyi bakın ben gelene kadar. Haftaya perşembe gidene kadar yine uğramaya çalışırım yanınıza. Esen kalın. Bol bol yüzüp kalori harcamayı düşünüyorum,yanıma burdan giderken badem ve cevizlerimi de götürüyorum. Otele gidiyorum diye her şey dahil diye diyetimi bozacak değilim :)))) Karatay2'a uygun devam.

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı cumaalar herkeze özür canlarım dun gıremedım paylaşım yapamadım

başlangıç kilom: 84

geçen hafta : 83.7

bu hafta :82.5

hedef :65

umuyorum geç kalmadım bıldırım ıçın geçmışı okumam gerek

Son düzenleme:

haklısın arkadaşım hedef belırleyelim ve ınşalhh faydasını gorup hedefı tutururuz hedefım 79 biraz yuksek attım ama spora agırlık verırsem ve boyle bırlık olursak tutar ınşalh

dün ki menümü paylaşayım

2012-09-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Kakaolu Kek 50 GRAM 180.5
[2] Kavun 100 gr 33
[3] Domates 1 ADET 14
[4] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[5] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[6] Patates Kızartması (küçük) 0.50 ADET 105
[7] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Eti Form Kepekli Bisküvi 0.50 PAKET 84
[10] Yeşil Üzüm 2 100 gr 114
[11] çoban salata 1 porsiyon 114
[12] Mercimek Çorbası 1 KASE 270

bol suu. 30 dak yürüyüş

Toplam : 1213.5 kal.

***1. TAKIM 276. ETAP**

sapphiree (59.6/059.5/0.1/%0.17)
sebnemguducu (60.8/60.7/0.1/%0.16)bu hafta izine ayriliyor
MuMu85(73.5/73.5/0/%0)
spirochet(86.5/86.5/0/%0)
milkshakem (56.8/56.8/0/%0)Kilo bildirmedi
bilgililgili(75.3/76.4/-1.1/%-1,46)
sekerskiz67(73/72/1/%1.37)
hepbera(63/63/0/%0)
amancia(78.4/) PAylasim yapmadigindan diskalifiye
T_N (79,2/85.7/-0.24/%-0.30)251.Etapda ayrilan üye geri döndü,kilosu 25 e bölündü
Naz(58.7/66.3/-0.30/%-0.52 )251.Etapda ayrilan üye geri döndü,kilosu 25 e bölündü
fitsema (83.7/82.5/1.2/%1.43 )Yeni üye,hedef 65,84 kiloyla 14.09 da katildi

1. TAKIM ORTALAMASI 0.1

geciktim diye koşa koşa geldim ama zaten diskalifiye edilmişim "bir gün" takıma uğramadım diye. hem de hiçbir açıklama yapma nezaketinde bulunulmadan.
burada çok güzel insanlar tanımak güzeldi.herkese iyi kilo vermeler.

amancia dönde bir gecmisi oku bakalim,aciklama varmi yokmu,haftanin basindan beri sana sesimi duyurmaya calisiyorum,ama sen gelip bi ce deyip gidiyosun,daha ne yapabiliridm bilmiyorum

merhaba kızlar,

tn yeni yardımcı olacakmış sanırım. benim bir itirazım yok...

bugün sabahtan beri dışardaydım. bugünde sporum yürüyüş olsun diye baya yürüdüm. gerçi yürüdüm de noldu migrenim tuttu sanırsam acaba şekerim mi düştü diye hemen bir yere oturdum birşeyler yedim biraz toparladım ama çatlıyor başım ağrıdan dün akşam yemeği yemeyeyim dedim iyiki bugün ölüyorum baş ağrısından yine mi akupunktur yaptırsam acaba ya

dün ne yedimm

sabah: peynir + zeytin + 2 dilim ekmek + 1 sosis + domates salatalık

ara 11:00 kavun

13:00 1 fruttia

14:30 3 hurma

16:00 bol salata cacık 1 lahmacun

17:30 1 armut

sonrada birşey yemeden oturdum 22.30 a kadar sonuç bugün başım çatlıyor

bugünü de yazayım nasılsa akşam oldu

sabah: 1 dilim ekmek + peynir + 2 zeytin

ara: yok

öğle: tost + diyet kola

ara: kepekli grisini + meyve suyu (kendi yaptığımız tatlandırıcılı)

ara: 1 saat sonrada ceviz içi yiyeceğim

akşam: kurufasülye + yoğurt ketentohumlu

ara: dünden aldım ağzımın payını kesinlikle birşey yiyip yatacağım 1 portakal planlıyorum...

amancia dönde bir gecmisi oku bakalim,aciklama varmi yokmu,haftanin basindan beri sana sesimi duyurmaya calisiyorum,ama sen gelip bi ce deyip gidiyosun,daha ne yapabiliridm bilmiyorum

Mumucum bu konuyla ilgili bir mektup yazdım paylaşıma.. Malum bugün Cuma. Bildirim listelerinin arasında gözden kaçabilir. Geldiğinde bakarsan sevinirim.

merhabalar kısceler nasılsınız bakalım bugun bı ceee dedım cıktım :)

1.öğün
patates kızartması ama yagda deıl buharıyla 1 çay kasıgı kadar yag vardır belkı kalabalıktık cokta yemedıem zaten
beyaz peynır ,yesıl zeytın 1 dılım ekmek

2.oğün
1 kucuk tabak makarna

3.öğün

sütlaç
akşam yemegı yemegı dusunmuyorum su ıcıcem bol bol zaten gunluk 2 bucuk 3 buluyorum

kaptanım karatay diyetini duydum evet ama ekmek yemesem başka şeyler yiyorum ben.mesela simit gibi bazı şeyler yemek zornda kalıyorum arkadaşlarımla dışarıda olunca onun için başlasam devam ettiremem

Napiyonuz kizlaaar:)) kizimin geceden beri atesi var iniyor cikiyor surekli basdayim hep.Soyle bir okudum sayfalari sekerkiz ve fitsema puan kazandirarak takimin yuzaki olmuslar:))) tebrikler.. Ben yine 100 gramcik vermisim. Bayram icin bende kilo belirliyeyim dedim ama yuz gram yuz gram, ben ancak 59 olsam iyi olcak:))

Naz hosgeldin takima. Onceki tecrubenle hemencecik verirsin kilolari sen simdi:))

Tn, yardimci kaptanligin hayirli olsun. Evet hedef kiloma az kaldi ama cok az vermeye basladim. Simdi yeme seklimidegistiriyorum oglen yedigimi aksama yemiyorum ve protein agirlikli beslenmeye calisiyorum. insallah yaglarimin inadini kirarim bu sefer. Birde ayni sporu yapmama karari aldim bir yerde okuduguma gore vucut onada alisiyormus nasil biseyse artik:)) hedef kilomu asagi cekmek istiyorum ancak boyle devam ederse vazgecerim ssanirim.

slm kızlar tbrk eden arkadaslara çok teşekkur ediyorum hep beraber verıp kurtulacagız inşalh bu kilolardan :13:canlarım buraya daha çok vakıt ayırıp motıve edelım bırbırımızı ben gecen yılda 1 takımdaydım ve 12 kilo verdım 4 ayda ,ayrılınca veremıyosun kılo, ınanıyorum kı bırlıkten kuvvet doğar:13:

2012-09-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Erik 1 ADET 8
[2] fındık (1 adet) 10 adet 90
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Kakaolu Kek 30 GRAM 108.3
[5] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[6] Yeşil Zeytin 2 adet 14
[7] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[8] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[9] Eti Form Limon Lifli-Kepekli Bisküvi 0.50 paket 96.5
[10] Elma 1 ADET 60
[11] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[12] Dost Yoğurt 50 GRAM 39.7
[13] çoban salata 1 porsiyon 114
[14] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.50 PORSİYON 100
[15] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183

bol su . 20 dak yürüyüş . 20 mekik

Toplam : 1194.5 kal.

mumuuu ve diğer kızlaarrr ((

çok çok çok üzgünüm şu andaaa
dün gece sporumu yapıp hemen uyuyakaldım sabah okula koşarak anca yetiştim ve şu anda eve girdim off okulun yanındaki eczanede de tartılmıştım oysaki vee kilom 55 çıktı gözlerime inanamadım ama kahvaltı falan yapmamıştım ve bi derse girip çıkmıştım saat 10 gibiydi :)

şimdi herşey için geç mi kaldımmm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…