mumuuu ve diğer kızlaarrr((
çok çok çok üzgünüm şu andaaa
dün gece sporumu yapıp hemen uyuyakaldım sabah okula koşarak anca yetiştim ve şu anda eve girdim off okulun yanındaki eczanede de tartılmıştım oysaki vee kilom 55 çıktı gözlerime inanamadımama kahvaltı falan yapmamıştım ve bi derse girip çıkmıştım saat 10 gibiydi :)
şimdi herşey için geç mi kaldımmm(
kızlarrr günaydınlar hepinize
dün bütün gün yine dışarıdaydım akşamda yemeğe davetliydik.akşam yazacaktım aslında ama çok yorgundum bende giremedim hiç buraya sizleri yalnız bıraktım birazcık.üzgünüm.dün birazcıkda yediklerimi kaçırdım diyebilirim.Menümü tam hatırlamıyorum ama biraz fazla yedim açıkçası.bir günlük tatil yaptım.Bugün dikkat edeceğim kusura bakmayın geçmişi okumadım
günaydın kızlar,
9 lu bitki çayımdan yaptım biraz beklesin içeceğim... bugün 1 gibi dışarı çıkacağım. sonrasında da yürüyüş planlıyorum. akşama karnıyarık yapmam lazım. fırında suya kavurucam yağ yerine yumuşayınca içine etini koyacağım sonra yine fırına acaba çok sulu olurda eşim yemez mi??? yada patlıcanların yarısını yağda kavurarak mı yapsam??? karar veremedim ya
1. takımın birbirinden güzel hatunları günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,
umarım herkes çok çok güzel geçirir haftasonunu :) sabah 7de uyandık kızımla ve tabi onun sayesinde :) neyse ki 5.30 olan uyanma saatini 7ye çekti de rahat ettikmet. balance kahvaltımı yaptım... akşama menümü paylaşırım.
afiyet olsun canım, arada bir kaçamak yapmak da lazım bence... tabi benim gibi hergün kaçamak olmazzz
canım çayın faydası var mı? ne kadar zamandır kullanıyorsun?
ben senin yerinde olsam spreyle yağ sıkıp fırında öyle yumuşatırdım patlıcanları tabi kurumasınlar diye bir kase de su bulundururdum fırının içinde. spreyle sıkınca çok çok az yağ kullanılıyor
1. takımın birbirinden güzel hatunları günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,
umarım herkes çok çok güzel geçirir haftasonunu :) sabah 7de uyandık kızımla ve tabi onun sayesinde :) neyse ki 5.30 olan uyanma saatini 7ye çekti de rahat ettikmet. balance kahvaltımı yaptım... akşama menümü paylaşırım.
afiyet olsun canım, arada bir kaçamak yapmak da lazım bence... tabi benim gibi hergün kaçamak olmazzz
canım çayın faydası var mı? ne kadar zamandır kullanıyorsun?
ben senin yerinde olsam spreyle yağ sıkıp fırında öyle yumuşatırdım patlıcanları tabi kurumasınlar diye bir kase de su bulundururdum fırının içinde. spreyle sıkınca çok çok az yağ kullanılıyor
selam kızlar ,
kendime grup arıyodum mumunun msjını gördüm de geldim.mumuuu ben de sana bakıyodum meğer nickin değişmiş hiç girmiyo diyodum.
bilgili bebiş nAsılll nekadar oldu şimdiii
ay ben yine kilo aldım grupta yer yok dimi
GüNaydinlaaarr mutlu sabahlara :)
Sabah dort kuru kayısı yarım litrede su ictim ohh :)
Kizlar daha uyanmadigi icin kahvaltı yapmadm ama guzel bir iki dilim tam bugday boll domatesli kahvaltımı edicem
Sonra pazara gideriz Kadıköy'de gezmeceler
Aksama gelirim diye tahmin ediyorum tabii bu demek oluyorki saatlerce yürümüş olucam =)
Kzlar uyanana kadar bugünkü sporuma başlayayım
Spor spor spor !! Cok işe yarıyor
Bel sırt ağrılarım artik hic yokk
Arkadaslarımın hepsi bel ağrısından şikayetçi B'nde havamı atıyorum haydi sporaa diye
Öpüldünüzz guzel manevi olarakda dolu bir haftasonu geçirin
fazlada kaçamak yapmamak lazım bence :)
hatırladığım kadarıyla dün yediklerim mesela
sabah
gözleme
süt 1 bardak
ara
mcdonalds dondurma sade külah
1 mandalina
ara
ülker çikolatalı gofret
ara
çok küçük bir dilim havuçlu tarçınlı kek tadımlıktı
öğlen yoktu
akşam
1 kase mercimek çorba
kuru fasülye 1 tabak
bir dilim kadar ekmek
2 kaşık yoğurt
bulgur pilavı
tavuk
salata
yuh bee diyorum kendimeee
ve sonra tekrar ara
2 tane un helvası
şekersiz çay
tüm menüm böyleydi eksikler yok sanırım
valla sen buna kaçamak diyorsan bir de benim kaçamaklarımı görsen neler dersin acaba :))) bir kere benim için bir kaçamağın baş aktörü nutelladır, onsuz kaçamak kaçamak değildir
arada olur öyle canim önmeli olan kacamak yapmak degil,kacamak yaptiktan sonra hicbirsey olmamis gibi diyetine devam edebilmektir :)kızlarrr günaydınlar hepinize
dün bütün gün yine dışarıdaydım akşamda yemeğe davetliydik.akşam yazacaktım aslında ama çok yorgundum bende giremedim hiç buraya sizleri yalnız bıraktım birazcık.üzgünüm.dün birazcıkda yediklerimi kaçırdım diyebilirim.Menümü tam hatırlamıyorum ama biraz fazla yedim açıkçası.bir günlük tatil yaptım.Bugün dikkat edeceğim kusura bakmayın geçmişi okumadım
canim patlicani közleyerekde yapiyolar ben denedim bi kere ama benim damamk tadima uymadi :)günaydın kızlar,
9 lu bitki çayımdan yaptım biraz beklesin içeceğim... bugün 1 gibi dışarı çıkacağım. sonrasında da yürüyüş planlıyorum. akşama karnıyarık yapmam lazım. fırında suya kavurucam yağ yerine yumuşayınca içine etini koyacağım sonra yine fırına acaba çok sulu olurda eşim yemez mi??? yada patlıcanların yarısını yağda kavurarak mı yapsam??? karar veremedim ya
canim yer yok malesef ama sen gel yinede :)selam kızlar ,
kendime grup arıyodum mumunun msjını gördüm de geldim.mumuuu ben de sana bakıyodum meğer nickin değişmiş hiç girmiyo diyodum.
bilgili bebiş nAsılll nekadar oldu şimdiii
ay ben yine kilo aldım grupta yer yok dimi
canımmmm nasılsın, kaçak nerelerdesin sen? kaç kilo oldun kız, nutella yaptı di mi? pis şeybebiş iyi canım, 2 ay 8 günlük oldu...
kaptan senmisin mumu,boş bi grup bul kız bana birilerinin beni durdurması lazımmmm:)
bu sefer azimli gördüm seni
2012-09-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kayısı reçeli 30 GRAM 86.1
[2] taze kırmızı biber (taze-tatlı) 1 adet 12
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Yumurtalı ekmek 1 ADET 305
Toplam : 417.1 kal.
her kızartma yediğimde ceza verıcem kendıme ( 50 mekik )
ovvvvv yumurtalı ekmeğin kalorisine bakonun yerine 22 domates yenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?