Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba arkadaslar, eve yeni geldim... öğleden sonra denize gittik oradan da yemeğe ve sonra gezdik biraz. kendime çok güzel bir defter aldım yediklerimi yazmaya karar verdim ama günlük tarzında kızımla ilgili önemli şeyleri de yazacağım...

çok yorgunum geçmişi okudum süt sağarken ama cvp yazamadım, sabah yazarım artık. bunları bile zor yazıyorum bir elimde zız zız süt sağma mak.si...

şimdilik hepinize iyi geceler...

malesef canim haftaya artik

kızlarrr günaydınlar hepinize

dün bütün gün yine dışarıdaydım akşamda yemeğe davetliydik.akşam yazacaktım aslında ama çok yorgundum bende giremedim hiç buraya sizleri yalnız bıraktım birazcık.üzgünüm.dün birazcıkda yediklerimi kaçırdım diyebilirim.Menümü tam hatırlamıyorum ama biraz fazla yedim açıkçası.bir günlük tatil yaptım.Bugün dikkat edeceğim kusura bakmayın geçmişi okumadım

günaydın kızlar,

9 lu bitki çayımdan yaptım biraz beklesin içeceğim... bugün 1 gibi dışarı çıkacağım. sonrasında da yürüyüş planlıyorum. akşama karnıyarık yapmam lazım. fırında suya kavurucam yağ yerine yumuşayınca içine etini koyacağım sonra yine fırına acaba çok sulu olurda eşim yemez mi??? yada patlıcanların yarısını yağda kavurarak mı yapsam??? karar veremedim ya

1. takımın birbirinden güzel hatunları günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,

umarım herkes çok çok güzel geçirir haftasonunu :) sabah 7de uyandık kızımla ve tabi onun sayesinde :) neyse ki 5.30 olan uyanma saatini 7ye çekti de rahat ettik met. balance kahvaltımı yaptım... akşama menümü paylaşırım.

afiyet olsun canım, arada bir kaçamak yapmak da lazım bence... tabi benim gibi hergün kaçamak olmazzz

canım çayın faydası var mı? ne kadar zamandır kullanıyorsun?

ben senin yerinde olsam spreyle yağ sıkıp fırında öyle yumuşatırdım patlıcanları tabi kurumasınlar diye bir kase de su bulundururdum fırının içinde. spreyle sıkınca çok çok az yağ kullanılıyor

ay mükemmel fikir sprey hatta eşimin tabağına koyuncada üstüne sıkarım. hatta zeytinyağını hafif ateşe göstereyim kızarmış hissi yaratsın şişeyide iyi sakladımmı bitmiştir :)

çay iştahımı biraz kesiyor. içindeki biberiyede migrene iyi geliyormuş dün çok kötü bir ağrı çektim bir ara yapmıştım ama ben karışım almadım. tek tek aldım otları netten resimlerine baktım. her seferinde tutam tutam karıştırıp içiyorum. düzenli kullanmaya korkuyorum otları en fazla 2 hafta kullanıyorum.

selam kızlar ,
kendime grup arıyodum mumunun msjını gördüm de geldim.mumuuu ben de sana bakıyodum meğer nickin değişmiş hiç girmiyo diyodum.

bilgili bebiş nAsılll nekadar oldu şimdiii

ay ben yine kilo aldım grupta yer yok dimi

GüNaydinlaaarr mutlu sabahlara :)

Sabah dort kuru kayısı yarım litrede su ictim ohh :)

Kizlar daha uyanmadigi icin kahvaltı yapmadm ama guzel bir iki dilim tam bugday boll domatesli kahvaltımı edicem

Sonra pazara gideriz Kadıköy'de gezmeceler

Aksama gelirim diye tahmin ediyorum tabii bu demek oluyorki saatlerce yürümüş olucam =)

Kzlar uyanana kadar bugünkü sporuma başlayayım
Spor spor spor !! Cok işe yarıyor

Bel sırt ağrılarım artik hic yokk
Arkadaslarımın hepsi bel ağrısından şikayetçi B'nde havamı atıyorum haydi sporaa diye

Öpüldünüzz guzel manevi olarakda dolu bir haftasonu geçirin

fazlada kaçamak yapmamak lazım bence :)
hatırladığım kadarıyla dün yediklerim mesela

sabah
gözleme
süt 1 bardak

ara
mcdonalds dondurma sade külah
1 mandalina

ara
ülker çikolatalı gofret

ara
çok küçük bir dilim havuçlu tarçınlı kek tadımlıktı

öğlen yoktu

akşam
1 kase mercimek çorba
kuru fasülye 1 tabak
bir dilim kadar ekmek
2 kaşık yoğurt
bulgur pilavı
tavuk
salata

yuh bee diyorum kendimeee
ve sonra tekrar ara
2 tane un helvası
şekersiz çay

tüm menüm böyleydi eksikler yok sanırım

canımmmm nasılsın, kaçak nerelerdesin sen? kaç kilo oldun kız, nutella yaptı di mi? pis şey bebiş iyi canım, 2 ay 8 günlük oldu...

maşallah canım çok enerjik başlamışsın güne :))))))

valla sen buna kaçamak diyorsan bir de benim kaçamaklarımı görsen neler dersin acaba :))) bir kere benim için bir kaçamağın baş aktörü nutelladır, onsuz kaçamak kaçamak değildir

valla sen buna kaçamak diyorsan bir de benim kaçamaklarımı görsen neler dersin acaba :))) bir kere benim için bir kaçamağın baş aktörü nutelladır, onsuz kaçamak kaçamak değildir

nutellayı hiç aramıyorum aklıma bile gelmiyor ama ara sıra çikolata krizim gelir işte böyle.en iyisi eve almamak ben almıyorum mesela.ama geçen gün karşımızdaki komşu getirmişti :)

arada olur öyle canim önmeli olan kacamak yapmak degil,kacamak yaptiktan sonra hicbirsey olmamis gibi diyetine devam edebilmektir :)
canim patlicani közleyerekde yapiyolar ben denedim bi kere ama benim damamk tadima uymadi :)
canim yer yok malesef ama sen gel yinede :)

hepinize hayirli sabahlar kizlar,

hafta sonu olmasina ragmen sayfalar ilerlemis ,masallah size :)

kaptan senmisin mumu,boş bi grup bul kız bana birilerinin beni durdurması lazımmmm:)

bu sefer azimli gördüm seni

kaptan senmisin mumu,boş bi grup bul kız bana birilerinin beni durdurması lazımmmm:)

bu sefer azimli gördüm seni

he benim :) valla guruplardan haberim yok hangisi bos hangisi dolu,katilmakisteyenler topigine mesaj birak bidaha ama 5.takima sor bi önce :)

slm güzel bir hafta sonu diliyorum kızlar maşalhh topik doluymuş ben bıraz geç kalmışım :))

1 takımda olmak bu yuzden önemlı ben bu gün sütlü yumurtalı ekmek kızarttım ve 1 dilim yedim ama kendimi çok suçlu hıssettım dedım sema sen nasıl kilo vereceksın boyle ögleyı meyve ile geçiştirip bu açığımı kapatmam gerek kızlar, bana ceza 50 mekik çekmem gerek haksızmıyım sizde kızın bana haketttım ben

2012-09-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Kayısı reçeli 30 GRAM 86.1
[2] taze kırmızı biber (taze-tatlı) 1 adet 12
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Yumurtalı ekmek 1 ADET 305

Toplam : 417.1 kal.

her kızartma yediğimde ceza verıcem kendıme ( 50 mekik )

ovvvvv yumurtalı ekmeğin kalorisine bak onun yerine 22 domates yenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…