nutellayı hiç aramıyorum aklıma bile gelmiyor ama ara sıra çikolata krizim gelir işte böyle.en iyisi eve almamak ben almıyorum mesela.ama geçen gün karşımızdaki komşu getirmişti :)
2012-09-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kayısı reçeli 30 GRAM 86.1
[2] taze kırmızı biber (taze-tatlı) 1 adet 12
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Yumurtalı ekmek 1 ADET 305
Toplam : 417.1 kal.
her kızartma yediğimde ceza verıcem kendıme ( 50 mekik )
Napiyonuz kizlaaar:)) kizimin geceden beri atesi var iniyor cikiyor surekli basdayim hep.Soyle bir okudum sayfalari sekerkiz ve fitsema puan kazandirarak takimin yuzaki olmuslar:))) tebrikler.. Ben yine 100 gramcik vermisim. Bayram icin bende kilo belirliyeyim dedim ama yuz gram yuz gram, ben ancak 59 olsam iyi olcak:))
Naz hosgeldin takima. Onceki tecrubenle hemencecik verirsin kilolari sen simdi:))
Tn, yardimci kaptanligin hayirli olsun. Evet hedef kiloma az kaldi ama cok az vermeye basladim. Simdi yeme seklimidegistiriyorum oglen yedigimi aksama yemiyorum ve protein agirlikli beslenmeye calisiyorum. insallah yaglarimin inadini kirarim bu sefer. Birde ayni sporu yapmama karari aldim bir yerde okuduguma gore vucut onada alisiyormus nasil biseyse artik:)) hedef kilomu asagi cekmek istiyorum ancak boyle devam ederse vazgecerim ssanirim.
günaydın kızlar,
9 lu bitki çayımdan yaptım biraz beklesin içeceğim... bugün 1 gibi dışarı çıkacağım. sonrasında da yürüyüş planlıyorum. akşama karnıyarık yapmam lazım. fırında suya kavurucam yağ yerine yumuşayınca içine etini koyacağım sonra yine fırına acaba çok sulu olurda eşim yemez mi??? yada patlıcanların yarısını yağda kavurarak mı yapsam??? karar veremedim ya
kızlaarr ben bugünü çok abarttım
sabahh kahvaltı ettikden sonra pazara gittim aldım elime bir simit yiye yiye gezdim sonra kadıköye arkadaşlarımla buluşmaya geçtim onlarla dondurma yiyip moda sahilinde yürüdükk
aslında toplamda 3saat falan yürüdüm ama gece sekiz bucuk gibi kadıköyde balık ekmek yedim
vee en son eşşekliğimde eve dönerken lokum ve petibör alıp bisküvi arasına lokum sıkıştırarak yemem oldu(
napiim yolda vapurla geçerken aklıma eski sevdiceğim geldi dertlendim gene vee kendimi lokumu püsküüte kıstırmaya çalışırken buldum
canım benım sendemı üzülünce yiyenlerden sın kendıne yaparsın guzelım sen kendını toparlave yarın dikkat et yediklerine
iyi aksamlar kizlar,herkes dökülmüs bugün :) hafta sonu diyet yapmka zor oluyor hafa sounu almadan atlatsak bile kardir bizim icin.
takimin motivesi bozulmasin diye birsey demiyorum ama benimde keyfim yok hic,diyetime adapte olamiyorum,ne güzelde gidiyodum oysaki beimde bu sorunum var iste kaldigim yerden devam edemiyorum ,bide üstüne regl oldum belim feci sekilde agriyor böyle olmazdim süsüttüm heralde istahda cabasi zaten pöffffffff yani
sanırım evett üzülünce de değilde ben genelde sevgi eksikliğimi mi desem yalnız hissedince mi desem öyle değişik bi hal içine girince kendimi durmadan yerken buluyorum bazen hakkaten kafam çalışmıyo hiç doydun hoopp yeter sinyali gitmiyo o durumlarda
ama ama ama yarın telafi edicem sporumuda yapıp kendime gelicem =)
bu arada kalori diyetinde porsiyonlar varya onlar neye göre ayarlanıyor acaba benm yediğim yemekler kaç porsiyon diye merak ettim de :)
site ne güzelmiş ya hoşuma gitti biraz bakiim bakalım =)canım kalorisepetine üye olursan sana çok faydası olur tam dolu bir tabak düşün bunu yarısını koyyorum tabagıma az yani tadına bakıyorum çogu şeyin 4 çatalda bitiyor yemek :)) ama sınır yok herşeyden yiyorum yaglı ve şekerli olanlara dikkat ediyorum 1 aydır yapıyorum 3.5 kilo verdim aç kalmıyorum yediğimdeki kaloriyi biliyorum tavsıye ederım herkeze
slmkızlar nasılsınız dugundeydım bu akşam bıraz kurtlarımı döküp geldim
site ne güzelmiş ya hoşuma gitti biraz bakiim bakalım =)
ayyyy...ne güzel...bi düğünde oynamayalı yıllar oluyor(
site ne güzelmiş ya hoşuma gitti biraz bakiim bakalım =)
evde oyna canım sende bız bazen arkadaşlarla açıp oynuyoruz valla neşe oluyor :))
ayy ne guzel kilo vermişsininşalh bende hedefime birgün senin kadar yakın olurum nasıl verdin ne kadar zamanda biraz anlatırmısın?
evet öyle yapıyorum zaten:))hatta geçen gün telefonun not kısmına beğendiğim parçaların adını yazdım düğünde..eve gidince bilgisayarda playlist yapıp serilinceye kadar oynadım
kilolarımı 1.5 yılda verdim.genelde kalori saydım..bazen kilo vermem takılınca farklı diyetler de uyguladım..ama temelde sebep; çok azimli olmamdı galiba..haftalarca gram veremediğim oldu ama diyetten vazgeçmedim..bugün olmazsa yarın olur diye düşündüm..48 beden giyiyordum..şimdi 38 beden giyiyorum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..[/QU
süpersin hakkını helal et resimlerinede baktım büyük değişim , ve gerçekten yaşını bılmıyorum ama çok genç görünüyosun kilo verınce azmini kutluyorum harikasıninşalh bende verir kurtulurum bu kilolardan
***1. TAKIM 276. ETAP**
sapphiree (59.6/059.5/0.1/%0.17)
sebnemguducu (60.8/60.7/0.1/%0.16)bu hafta izine ayriliyor
MuMu85(73.5/73.5/0/%0)
spirochet(86.5/86.5/0/%0)
milkshakem (56.8/56.8/0/%0)Kilo bildirmedi
bilgililgili(75.3/76.4/-1.1/%-1,46)
sekerskiz67(73/72/1/%1.37)
hepbera(63/63/0/%0)
amancia(78.4/) PAylasim yapmadigindan diskalifiye
T_N (79,2/85.7/-0.24/%-0.30)251.Etapda ayrilan üye geri döndü,kilosu 25 e bölündü
Naz(58.7/66.3/-0.30/%-0.52 )251.Etapda ayrilan üye geri döndü,kilosu 25 e bölündü
fitsema (83.7/82.5/1.2/%1.43 )Yeni üye,hedef 65,84 kiloyla 14.09 da katildi
1. TAKIM ORTALAMASI 0.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?