Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhana arkadaslar nasilsiniz ben yeni yaptim kahvaltimi.
Omlet
peynir
domates-salatalik-kirmizi biber sogus
ceyrek dilim kendi yaptigim ekmek
iki kasik yogurt
Uc catal sucuk
Sabah sporu yapildi
Simdi kizimi uyutmaya calisiyorum birazdan kahvemide yaparim oh degmeyin keyfime:))
Bugum kayimvalideme gitcem yardima ihtiyaci varmis butun gun ordayim oglen ve aksam menulerini bilmiyorum. Aksama yazarim yediklerimi kizlar.

nutellayı hiç aramıyorum aklıma bile gelmiyor ama ara sıra çikolata krizim gelir işte böyle.en iyisi eve almamak ben almıyorum mesela.ama geçen gün karşımızdaki komşu getirmişti :)

Ah ahh cok uzun zaman oldu tatli, cikolata yemeyeli(( aslinda boyle seyler bagimlilik yapiyor diyorlar ya dogru gercekten siz yazinca aklima geldi en son ne zaman yemistim diye dusundum cok olmus. Buzluktada bi suru dondurma var hemde

50 mekik hicte caydirici bi ceza degil sekerim sen onu yuz yap

selam kızlar..kilo verenleri tebrik ediyorum..nazlı,neslihan pek azimli götdüm bu sefer ikinizi de..maşallah size...

geçmiş olsun canım..

ben karnıyarık için patlıcanları közmatikte hafifçe közlüyorum..sonra fırına veriyorum..hiç yağsız..fena olmuyor..yenilebilir:))

kızlaarr ben bugünü çok abarttım

sabahh kahvaltı ettikden sonra pazara gittim aldım elime bir simit yiye yiye gezdim sonra kadıköye arkadaşlarımla buluşmaya geçtim onlarla dondurma yiyip moda sahilinde yürüdükk
aslında toplamda 3saat falan yürüdüm ama gece sekiz bucuk gibi kadıköyde balık ekmek yedim

vee en son eşşekliğimde eve dönerken lokum ve petibör alıp bisküvi arasına lokum sıkıştırarak yemem oldu (

napiim yolda vapurla geçerken aklıma eski sevdiceğim geldi dertlendim gene vee kendimi lokumu püsküüte kıstırmaya çalışırken buldum

iyi aksamlar kizlar,herkes dökülmüs bugün :) hafta sonu diyet yapmka zor oluyor hafa sounu almadan atlatsak bile kardir bizim icin.

takimin motivesi bozulmasin diye birsey demiyorum ama benimde keyfim yok hic,diyetime adapte olamiyorum,ne güzelde gidiyodum oysaki beimde bu sorunum var iste kaldigim yerden devam edemiyorum ,bide üstüne regl oldum belim feci sekilde agriyor böyle olmazdim süsüttüm heralde istahda cabasi zaten pöffffffff yani

2012-09-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[2] Tuzlu Kurabiye 1 ADET 50
[3] Eti Form Limon Lifli-Kepekli Bisküvi 0.50 paket 96.5
[4] Ayran 1 ADET 92
[5] Pirinç Pilavı 0.50 PORSİYON 163
[6] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.50 PORSİYON 100
[7] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[8] Kavun 150 gr 49.5
[9] Kayısı reçeli 30 GRAM 86.1
[10] taze kırmızı biber (taze-tatlı) 1 adet 12
[11] Domates 1 ADET 14
[12] Yumurtalı ekmek 1 ADET 305

bol su .50 mekik .20 dak yürüyüş

Toplam : 1080.1 kal. öglen meyve ile geçiştırdım de tutturdum hesabı ve bugun hiç oturmadım butun ev işleri ve ütü yakmışımdır heralde

canım benım sendemı üzülünce yiyenlerden sın kendıne yaparsın guzelım sen kendını toparla ve yarın dikkat et yediklerine

canım benım sendemı üzülünce yiyenlerden sın kendıne yaparsın guzelım sen kendını toparla ve yarın dikkat et yediklerine

sanırım evett üzülünce de değilde ben genelde sevgi eksikliğimi mi desem yalnız hissedince mi desem öyle değişik bi hal içine girince kendimi durmadan yerken buluyorum bazen hakkaten kafam çalışmıyo hiç doydun hoopp yeter sinyali gitmiyo o durumlarda

ama ama ama yarın telafi edicem sporumuda yapıp kendime gelicem =)

bu arada kalori diyetinde porsiyonlar varya onlar neye göre ayarlanıyor acaba benm yediğim yemekler kaç porsiyon diye merak ettim de :)

geçmiş olsun canım evet hepimizin oluyor böyle dönemleri ama birbirimize kızmalıyız diye düşünüyorum ben bugun yedım mesela kızarmış ekmeği dedim bir kalorı hesabı yapim öyle pişman oldum ki suçlu hıssettım kendımı ve böyle hissettiğim içinde taktir ettim kendimi biz bir birimizden sorumluyuz uyarıcaz cısss dicez birbirimize ki takım ruhu bunu gerektirir :13:

bir önerim var ....

kilosu yakın olan arkadaşlar birbirimizle yarışalım ne dersiniz ?

ödül profildeki yazıya

örnek haftanın 1. mumu) gibi yazalım , yada takımda en fazla kilo veren arkadaşın adını yazalım

canım kalorisepetine üye olursan sana çok faydası olur tam dolu bir tabak düşün bunu yarısını koyyorum tabagıma az yani tadına bakıyorum çogu şeyin 4 çatalda bitiyor yemek :)) ama sınır yok herşeyden yiyorum yaglı ve şekerli olanlara dikkat ediyorum 1 aydır yapıyorum 3.5 kilo verdim aç kalmıyorum yediğimdeki kaloriyi biliyorum tavsıye ederım herkeze

site ne güzelmiş ya hoşuma gitti biraz bakiim bakalım =)

ayyyy...ne güzel...bi düğünde oynamayalı yıllar oluyor(

evde oyna canım sende bız bazen arkadaşlarla açıp oynuyoruz valla neşe oluyor :))

ayy ne guzel kilo vermişsininşalh bende hedefime birgün senin kadar yakın olurum nasıl verdin ne kadar zamanda biraz anlatırmısın?

site ne güzelmiş ya hoşuma gitti biraz bakiim bakalım =)

evet öyle yapıyorum zaten:))hatta geçen gün telefonun not kısmına beğendiğim parçaların adını yazdım düğünde..eve gidince bilgisayarda playlist yapıp serilinceye kadar oynadım

kilolarımı 1.5 yılda verdim.genelde kalori saydım..bazen kilo vermem takılınca farklı diyetler de uyguladım..ama temelde sebep; çok azimli olmamdı galiba..haftalarca gram veremediğim oldu ama diyetten vazgeçmedim..bugün olmazsa yarın olur diye düşündüm..48 beden giyiyordum..şimdi 38 beden giyiyorum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

kızlar listeye şöyle bir baktım benim eşim t_n veya spirochet e varmısınız yarışa?? cumaya en fazla kim kilo verecek bakalım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…