Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kesinlikle sana katılıyorum..ben o site sayesinde 27 kilo verdim
maşallahh nazar değmesin çok çok tebrik ederim ayrıca kendimdende utandım şu azimsiz ve hep isyankar halimden
yalnız ben siteye bugün yediklerimi girdim ve 1000 kal altında çıktı ama ben bugün tam olarak çok fazla yediğimi düşünüyordum
böyle olunca gaza geldim karnım acıktı bak şimdi

fitsemaa aç kalmazsın tabiikii lokum bisküvi yedim balık ekmek simit yedim e ben 1000 kal geçemedm

böyle olunca karnım acıktı yahuuu

iyi geceler fıstıklar...maşallah sayfalar dolmuş okuyana kadar yarım saat geçti....bugün totom yeni oturak gördü desem yeridir

iş arkadaşlarıyla ailecek gün yapıyoruz,sırada bugün bendeydi...dün gece 1 e kadar dolma sardım,bugünde kahvaltıdan sonra bir sürü şey yaptım,tatlı,tuzlu börek,salata...ama hiç birinin tadına bile bakmadım hepsini eşime test ettirdim...neyseki herkes herşeyi çokk beğendi...bende alnımın akıyla çıktım

kendimede karnıbahardan kısır yaptım,nefis oldu...hatta benden çok misafirler yedi,kimse anlamadı bile,içindekini söyleyinde şaşırdılar

bugün çok düzenli bi menüm olmasada en azından diyetimi bozmadım..

ayrıca kaptancım yardımcın olarak elimden geleni yapıcam

bide yarışmalar her zaman motiveyi artırmıştık,hatta biz önceden takım içi yada takımlar arası yarışma yapardık,kesinlikle her zaman iyi sonuçlar alırdık...ben varım kızlar

canım senın kalorıcetvelin neden görünmüyor sorunmu var ??

tebrık edıyorum şekerım senı o zıyafetın ıçınde olupta sınırını bılmek tadımlık yemek herkezın harcı degıldır :)) ayrıca yarışa katılmana çok sevındım bıraz gaz lazım bıze dığmı :))):13:

canım senın kalorıcetvelin neden görünmüyor sorunmu var ??

[1] Kuru kayısı 4 adet 72
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Petibör Bisküvi 25 GRAM 109.5
[4] Lokum-sade 7 ADET 105
[5] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 20 dak 91.84
[6] Yürümek (Asfalt) 60 dak 268.8
[7] Koşmak (10 km/s) 20 dak 182.56
[8] Külah Dondurma 1 ADET 131
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[11] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[12] Simit 1 ADET 275
[13] Balık Ekmek 1 YARIM EKMEK 550

eklemedim ki gözüksün

ayy bu arada ben spor yapıyorumya insanity işte o kardio ağırlıklı olduğu için onu koşmak olarak yaptım aslında 40 dakika ama bugünkü daha ağır tempodaydı 20 dakika yazdım =)

eklesende bilsek kilonu boyunu posunu :)) birde toplam kalorıyle kopyalarsan bizde bilirdik kaç kalorı oldugunu

canımsın hodrı meydan diyorum gazamız mübarek olsun:)))

ohhh özlemişim valla eski günleri...ayy ben bu gazla hayatta kaçamak falan yapamam...hatta fazladan hırs yaparım

kızlar hepinize iyi geceler. ..kociş beni bekler :92: :92:

fitsema canım sabah şöyle kendine güzel bi kahvaltı hazırla,börek çörekte olsun,hüplet gitsin

eklesende bilsek kilonu boyunu posunu :)) birde toplam kalorıyle kopyalarsan bizde bilirdik kaç kalorı oldugunu
ben şimdi anlamadım neyi eklemem gerektiğini ama neyse size hemencik kilomu boyumu posumu özet geçeyim 1.56 boy 56 kilo 55i gördüğümde olmadı değil bu hafta =)

[1] Kuru kayısı 4 adet 72
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Petibör Bisküvi 25 GRAM 109.5
[4] Lokum-sade 7 ADET 105
[5] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 20 dak 91.84
[6] Yürümek (Asfalt) 60 dak 268.8
[7] Koşmak (10 km/s) 20 dak 182.56
[8] Külah Dondurma 1 ADET 131
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[11] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[12] Simit 1 ADET 275
[13] Balık Ekmek 1 YARIM EKMEK 550
Toplam : 973.3 kal.

ohhh özlemişim valla eski günleri...ayy ben bu gazla hayatta kaçamak falan yapamam...hatta fazladan hırs yaparım

ohhh benım ıstedığımde bu zaten verelım bu kiloları kaçamak yok , diğer arkadaşlarda eşleşse ne guzel olur dıgmı hem takıma canlılık verırdı bakalım yarın okuyunca bir cevap verirler herhalde . kızlar ben çıkıyorum güzel geceler sizlere birde kendimizi tanıtan kısa bir sayfamı yazsak ben kimsenin adını bilmiyorum nicleri yazmakta zor geliyor acıkcası.neyse tanışırız zamanla

Allahım yaa ölmek isyiyorum...benimde boy 1.58 ama kg 86tam 30 kg var aramızda...yok ben öleyim valla:18::18:

neyse kaçtımmmm bennn

Allahım yaa ölmek isyiyorum...benimde boy 1.58 ama kg 86tam 30 kg var aramızda...yok ben öleyim valla:18::18:

neyse kaçtımmmm bennn
hayııırrr sakııınnnn ! amacım moral bozmakk değildikii =(

evlilik + çocuk eklense bana bende otuz kilo alırım diye düşünüyorum =)

neyse kaçtımmmm bennn

oyy canım benım atlama sakın balkondan falann rakıbemm :))) vericez bu kiloları eskısı gıbı çıtır olcaz bizde hadi kaçamaksız bır gece diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…