evet yaa gelsinler lütfeeennn ve umarım ikisinin yüzdesi yüksektirevet ispanyol kimse yazmamış ya ben yeni geldim listeyi taşıyım dedim daha gelmemişler ki neyse bekleyim azıcık daha o zaman gelirler herhalde demi 18 e kadar vaktimiz var paylaşım alanına taşımak için 6 olmadan gelseler bari
umarım 6 ya kadar gelirlerApriL_2007 nerdesin erkenden yapardın sen bildirimini iyimisin canım ses ver hiç uğramamışsın da jasmine53 sende nerdesin canım kilo bildirimini hiç kaçırmazsın sen nerdesinz kızlar
babm gelecek istanbuldan oğluma sürpriz yapacak yemek yaptım ben de..
kzım uyanır birazdan..
dünkü menüm
sabah 11: 2 dilim tam buğd ekm, 2 kk peynir, dereotu, 3 ceri domates, 1 haşlanmış yumurta, 1 tk bal
öğle 15: nescafe 2si birarada, 2 ceviz, 10 badem 3 kuru kayısı
16 30 : çeyrek simit, ysrım kk beyaz peynir
akşam 18:30 : çok az z. yağıyla yapılmış pırasa , 2 çiçek karnabahar, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
toplamda 1300 kalori civarı
su 4 lt
spor sabah 5 mil , akşam 1 miil leslie ile yürüyüş
menü ok güzel canım kilo vermenden belli zatenumarım 6 ya kadar gelirler
ayyyy oda benim evlilik yıldönümüm
ispanyol baban geliyormuş orayı yeni anladım hoşgelsinbabm gelecek istanbuldan oğluma sürpriz yapacak yemek yaptım ben de..
kzım uyanır birazdan..
dünkü menüm
sabah 11: 2 dilim tam buğd ekm, 2 kk peynir, dereotu, 3 ceri domates, 1 haşlanmış yumurta, 1 tk bal
öğle 15: nescafe 2si birarada, 2 ceviz, 10 badem 3 kuru kayısı
16 30 : çeyrek simit, ysrım kk beyaz peynir
akşam 18:30 : çok az z. yağıyla yapılmış pırasa , 2 çiçek karnabahar, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
toplamda 1300 kalori civarı
su 4 lt
spor sabah 5 mil , akşam 1 miil leslie ile yürüyüş
07.04.07 yaniayyyy oda benim evlilik yıldönümüm
oğlum istedi diye geliyor herhalde 2 gün kalırispanyol baban geliyormuş orayı yeni anladım hoşgelsinkalacak mı sizde çok ne güzel hasret giderirsin
olsun görmüş olursun yinede dedesine düşkün desene oğlunoğlum istedi diye geliyor herhalde 2 gün kalır
hoşgeldin canım nasılsın nasil gidiyor annenlerde tatilKızlar ben geldim
hoşgelddiiinnnKızlar ben geldim
ben çğırsam gelmiyorlar amaaaa..torun olunca başkaaaa..olsun görmüş olursun yinede dedesine düşkün desene oğlun
hoşgeldin canım nasılsın nasil gidiyor annenlerde tatil
Ancak gelebildim ama sabahtan aklım burda bağımlılık yapıyorsunuzhah herkes gelmeye baslamıs. nerdeydiniz tüüüm gün. nöbet tuttum resmen suradaaa!
Hoş buldum gözün aydın babacigin geliyormuşhoşgelddiiinnn
ben çğırsam gelmiyorlar amaaaa..torun olunca başkaaaa..
siirtteyken babm kalmıştı bizimle.. o yüzden düşkün ona.. kader arkadaşalrı diyorum ben onlara
sağol tatlım..Hoş buldum gözün aydın babacigin geliyormuş
canım sorma ya çok yoğundum bugün mahvoldum yorgunluktan ordan oraya koşturdum hepp simdi anneme geldim yazacağım bildirimihah herkes gelmeye baslamıs. nerdeydiniz tüüüm gün. nöbet tuttum resmen suradaaa!
bencede menü kötü değil evde olamamna rağmen tebriklerDünkü menüm çok karisikti malum 4 saat yolculuksabah 2 tane zeytin 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 bardak şekersiz bitki çayı kayisili
Öğlen taze fasulye 2 dilim ekmek
Aksam malesef 2.5 tane lahmacun
2 bardak ayran
Annem dokturmustu ancak bu kadar tuttum kendimi
o yüzden çok düşkündür ya çocuk orda hep dedesiyle vakit geçirince alışıyor insan torun olunca babanda koşarak gelir zatenhoşgelddiiinnn
ben çğırsam gelmiyorlar amaaaa..torun olunca başkaaaa..
siirtteyken babm kalmıştı bizimle.. o yüzden düşkün ona.. kader arkadaşalrı diyorum ben onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?