tamam canım bekliyoruz jasminede gelse de kurtulsak çok gerildim bugün ceza falan gelcek mi gelmeyecek mi ne olacak falancanım sorma ya çok yoğundum bugün mahvoldum yorgunluktan ordan oraya koşturdum hepp simdi anneme geldim yazacağım bildirimi
Ay bak simardim şimdibencede menü kötü değil evde olamamna rağmen tebrikler
o yüzden çok düşkündür ya çocuk orda hep dedesiyle vakit geçirince alışıyor insan torun olunca babanda koşarak gelir zaten
Bende dün zor tuttum kendimi ancak 2.5 da durabildim bayılırım lahmacunasağol tatlım..
menün çok da kötü değil seferi sayılırsın zaten
lahmacuuuuunnn.... mmmm kokusu geldi burnumaaa
jasmine gelmedi napayımKuzummm ellerine sağlık
bugünlük hem keşkek hemde sütlacı görmezden geliyorum ama hem 2 öğün yemişsin hem sütlaç yemişsin dikkat et derim bu duruma tamam mı canım kilo vermeyei engeller karbonhidratlar olarak
Olur tabi canım bende bugün mahvoldum .fenalardayım işe gitsem daha iyiydi. Grsrz canım kendine iyi bak dikkat et kendine...jasmine gelmedi napayımne demek o zaman ben çıkıyorum april spor yapcam sonra yemek yiycem sonra da uyuyakalabilirim dışarlarda helak oldum başım çok ağrıyor olur mu canım
Jasmin nasıl unutursun canım yaa ?Kızlar bugğnbildirim yapmayı unuttumne yapayım? Şimdi yapsam olur mu
sabahleyin işe ilk gittiğimde niyetim bildirim yapmaktı.. ama herşey üst üste geldi.. Daha yeni farkına vardımJasmin nasıl unutursun canım yaa ?
Artık geçti canım maleseff ;(sabahleyin işe ilk gittiğimde niyetim bildirim yapmaktı.. ama herşey üst üste geldi.. Daha yeni farkına vardımbenim yüzümden sıralamaya gşremezsek çok üzülürüm yaa o kadar emek ettim 1 Kilo verdim hemde
Uff.. Hadi bakalım.. Hayırlısı.. Bu aralar çok ihmal ettim zaten..Artık geçti canım maleseff ;(
Evet ceza aldık maleseffffŞimdi biz ceza mı aldiiiiiiik
Ceza benim boynuma oldu maalesefEvet ceza aldık maleseffffelimden geleni yaptim amaaa olmadi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?