Sıkma canını sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakicaz artıkEvet ceza aldık maleseffffelimden geleni yaptim amaaa olmadi yine
tamam canım artık 4 hafta listeleri sen hazırla o zaman ok ?Ceza benim boynuma oldu maalesefne yapmam gerekiyorsa yapcam artık
Önümüzdeki günlere bakıcaz evet !Sıkma canını sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakicaz artık
tamam canım artık 4 hafta listeleri sen hazırla o zaman ok ?deadline öyle yapsın dimi cezasız bırakmamak lazım bu kızı
Kadeeerrrr... Anoommm....bizim takımın haftalık bildirimleri demi..
Yooo hem o hem de sonuç listeleribizim takımın haftalık bildirimleri demi..
Ohh.. Miss.. Tamam artuk.. Yapiciiim.. Bundan gayri de bildirimleri sabahın köründe yapcamYooo hem o hem de sonuç listeleriok ?
Görücezzz :)Ohh.. Miss.. Tamam artuk.. Yapiciiim.. Bundan gayri de bildirimleri sabahın köründe yapcam
Hade bakalım...Görücezzz :)
Tamamdır kaptanKızlar herkes ptesi tartılacak ok ? Kilolar korunacak haftasonu kaçamaklar falan oluyor kim alirsa kilo sporunu ikiye katlasın ok ?
Geç bile kaldın kg bildirimlerini de yap bakk artık pteside istiyorum kg bildirimi ona göre heeeeKizlaar giremedim bugun ama yarin son toparlanmam gerek ya..Pazar gununden itibaren bildirimlerim ve sporuma devam edicem böyle olunca saliyorum sisiyorum...
Kızlar herkes ptesi tartılacak ok ? Kilolar korunacak haftasonu kaçamaklar falan oluyor kim alirsa kilo sporunu ikiye katlasın ok ?
tamamdır zaten ben manyak spora verdim kendimi dagatesi de oyle spor denizinde boğulabilirizKızlar herkes ptesi tartılacak ok ? Kilolar korunacak haftasonu kaçamaklar falan oluyor kim alirsa kilo sporunu ikiye katlasın ok ?
güzel olmuş canım gün içinde çok yemediğin için meyve salatası harika olmuş sana vitamin lazım sütte tabi bol kalsiyumKizlar dunku menumu yazmadimdi been:)
Sabah 2yumurta hasladim dogradim sogan dograyip zeytinyag doktum kahvaltilik onu yedim
1dilim ekmek
1bardak cay
Biraz peynir
Oglen
Yemedim gec kahv. Yapmistim
Arada bi avuc cerez yedim karsk
Aksam7de
İki tane dolma biber
Yarim turp
Meyve salatasi yedimbi kase
Yatarken de bi bardak sut ictim
Hareket olsun diye de ev isi yaptim biraz su da 2lt
salma loyalty bildirim yap tartıl en kısa sürede gerçeklerle yüzleşKizlaar giremedim bugun ama yarin son toparlanmam gerek ya..Pazar gununden itibaren bildirimlerim ve sporuma devam edicem böyle olunca saliyorum sisiyorum...
akşam ve öğle ikiside çok az olmuş canım başağrısı o yüzden az yersen vucudun kıtlık sinyalleri algılar kilo veremezsin o akşam pilav yoğurdun yanına 3 4 kaşık sebze yemeği ekseseydin süper bir menü olurdu aklında olsunHerkese Günaydın dünkü menüm
Sabah 9 30 :2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 bardak kayisili çay küçük bir parça yağda pişmiş yumurta
Ara nescafe 2 si biarada
Öğlen 12.00 : 1 dilim ekmek bıraz yoğurt
Akşam 18.30 pirinç pilavı 1 2 kaşık yoğurt
Akşam 20.00'da nescafe 2 si biarada
Dün ciddi bir baş ağrısı çektim o yüzden spor yapamadım
1.5 litre su
valla regl bile olsanız o tartıya çıkılacak bakalım durum ne nasılsın pazartesiye 2 gün var abur cubur yeme ve reglde olsan yürüyüş yap pazartesiye hiç birşeyin kalmazAyy ama ben kilolu çıkabilirim regli olmuşum
Umarım şişkinlik geçer o zamana kadar
sende tartıl bakayım görelim ya yok öyleBende regl oldum pazartesi tartilmak istemiyorum
jasmine nerde kaldın canımcım ya bekledim bekledim 6 ya kadar dı vakti bir ceza daha gelecekti vallaOhh.. Miss.. Tamam artuk.. Yapiciiim.. Bundan gayri de bildirimleri sabahın köründe yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?