Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar dunku menumu yazmadimdi been:)
Sabah 2yumurta hasladim dogradim sogan dograyip zeytinyag doktum kahvaltilik onu yedim
1dilim ekmek
1bardak cay
Biraz peynir

Oglen
Yemedim gec kahv. Yapmistim

Arada bi avuc cerez yedim karsk

Aksam7de
İki tane dolma biber
Yarim turp

Meyve salatasi yedimbi kase
Yatarken de bi bardak sut ictim
Hareket olsun diye de ev isi yaptim biraz su da 2lt

Kizlaar giremedim bugun ama yarin son toparlanmam gerek ya..Pazar gununden itibaren bildirimlerim ve sporuma devam edicem böyle olunca saliyorum sisiyorum...

Kizlaar giremedim bugun ama yarin son toparlanmam gerek ya..Pazar gununden itibaren bildirimlerim ve sporuma devam edicem böyle olunca saliyorum sisiyorum...
Geç bile kaldın kg bildirimlerini de yap bakk artık pteside istiyorum kg bildirimi ona göre heeee

Herkese Günaydın dünkü menüm
Sabah 9 30 :2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 bardak kayisili çay küçük bir parça yağda pişmiş yumurta
Ara nescafe 2 si biarada
Öğlen 12.00 : 1 dilim ekmek bıraz yoğurt
Akşam 18.30 pirinç pilavı 1 2 kaşık yoğurt
Akşam 20.00'da nescafe 2 si biarada
Dün ciddi bir baş ağrısı çektim o yüzden spor yapamadım
1.5 litre su

Kızlar herkes ptesi tartılacak ok ? Kilolar korunacak haftasonu kaçamaklar falan oluyor kim alirsa kilo sporunu ikiye katlasın ok ?
tamamdır zaten ben manyak spora verdim kendimi dagatesi de oyle spor denizinde boğulabiliriz
güzel olmuş canım gün içinde çok yemediğin için meyve salatası harika olmuş sana vitamin lazım sütte tabi bol kalsiyum
salma loyalty bildirim yap tartıl en kısa sürede gerçeklerle yüzleş ona göre bak ipin ucunu kaçırınca neler oluyor biliyorsun

akşam ve öğle ikiside çok az olmuş canım başağrısı o yüzden az yersen vucudun kıtlık sinyalleri algılar kilo veremezsin o akşam pilav yoğurdun yanına 3 4 kaşık sebze yemeği ekseseydin süper bir menü olurdu aklında olsun
Ayy ama ben kilolu çıkabilirim regli olmuşum
Umarım şişkinlik geçer o zamana kadar
valla regl bile olsanız o tartıya çıkılacak bakalım durum ne nasılsın pazartesiye 2 gün var abur cubur yeme ve reglde olsan yürüyüş yap pazartesiye hiç birşeyin kalmaz mesela reglken leslie ile yürümek güzel oluyor sabah kalkınca 1 mil akşam yemekten önce 1 mil yap fırsat buldukça bak tatilini iyi değerlendir

Bende regl oldum pazartesi tartilmak istemiyorum
sende tartıl bakayım görelim ya yok öyle küserim

Ohh.. Miss.. Tamam artuk.. Yapiciiim.. Bundan gayri de bildirimleri sabahın köründe yapcam
jasmine nerde kaldın canımcım ya bekledim bekledim 6 ya kadar dı vakti bir ceza daha gelecekti valla cezayı sen üstlenmiş olmuşsun hayırlı olsun sana kolay gelsin o zaman birde diyorum jasmine hiç kaçırmaz neyse dikkat ette bu haftada haftaya yüzden 2 ye bölünecek ona göre kilo vermeye çalış kaçamak yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…