Yok canım baş ağrısı yüzünden az yedim malum regl öncesi baş ağrısıtamamdır zaten ben manyak spora verdim kendimi dagatesi de oyle spor denizinde boğulabiliriz
güzel olmuş canım gün içinde çok yemediğin için meyve salatası harika olmuş sana vitamin lazım sütte tabi bol kalsiyum
salma loyalty bildirim yap tartıl en kısa sürede gerçeklerle yüzleşona göre bak ipin ucunu kaçırınca neler oluyor biliyorsun
akşam ve öğle ikiside çok az olmuş canım başağrısı o yüzden az yersen vucudun kıtlık sinyalleri algılar kilo veremezsin o akşam pilav yoğurdun yanına 3 4 kaşık sebze yemeği ekseseydin süper bir menü olurdu aklında olsun
valla regl bile olsanız o tartıya çıkılacak bakalım durum ne nasılsın pazartesiye 2 gün var abur cubur yeme ve reglde olsan yürüyüş yap pazartesiye hiç birşeyin kalmazmesela reglken leslie ile yürümek güzel oluyor sabah kalkınca 1 mil akşam yemekten önce 1 mil yap fırsat buldukça bak tatilini iyi değerlendir
sende tartıl bakayım görelim ya yok öyleküserim
tamamdır zaten ben manyak spora verdim kendimi dagatesi de oyle spor denizinde boğulabiliriz
güzel olmuş canım gün içinde çok yemediğin için meyve salatası harika olmuş sana vitamin lazım sütte tabi bol kalsiyum
salma loyalty bildirim yap tartıl en kısa sürede gerçeklerle yüzleşona göre bak ipin ucunu kaçırınca neler oluyor biliyorsun
akşam ve öğle ikiside çok az olmuş canım başağrısı o yüzden az yersen vucudun kıtlık sinyalleri algılar kilo veremezsin o akşam pilav yoğurdun yanına 3 4 kaşık sebze yemeği ekseseydin süper bir menü olurdu aklında olsun
valla regl bile olsanız o tartıya çıkılacak bakalım durum ne nasılsın pazartesiye 2 gün var abur cubur yeme ve reglde olsan yürüyüş yap pazartesiye hiç birşeyin kalmazmesela reglken leslie ile yürümek güzel oluyor sabah kalkınca 1 mil akşam yemekten önce 1 mil yap fırsat buldukça bak tatilini iyi değerlendir
sende tartıl bakayım görelim ya yok öyleküserim
anladım canım tamam o zaman ama yinede meyve falan ye direncin düşmesinYok canım baş ağrısı yüzünden az yedim malum regl öncesi baş ağrısı
ooo süper o zaman tatilini iyi değerlendirebilirsen çok süper olur yaniYapabilirsen 3 mil yapacam inşallah
Birazdanda dışarı çıkıcam 45 dk yürüyüş olacak benim içinde
sıkılaşmışsındır loyalty sen farketmemişsindirGünaydın kızlaaar :)2gündür kimi görsem nekadar zayıflamışsın diyo anlamadım kızlar kilom 56 falandır artıdayım yani ama bugünde bi arkadaş zayıflamak için naaptın bende yapim dedi...Bi havalandım ki sormayın
dagatesi hep unutuyorum ya sınavını bin kere söyledinKizlar gunaydin. Bugun onemli bir sinavim var. O yuzden bugun gorunmeyebilirim. Dua edin lutfen gecebileyim.
loyalty hiç alışveriş yaptın mı kaç beden giyiyorsun belkide çok iyi sıkılaşmışsındır 1 2 beden küçülmüşsündür farketmiyoruz ya biz kendimiziGünaydın kızlaaar :)2gündür kimi görsem nekadar zayıflamışsın diyo anlamadım kızlar kilom 56 falandır artıdayım yani ama bugünde bi arkadaş zayıflamak için naaptın bende yapim dedi...Bi havalandım ki sormayın
hoşgeldin canım 1. sayfayı okursan kurallar orda yazıyor ayrıca düzenli menü paylaşımı spor ve içtiğin su miktarı önemli birde bizim menülerimize yorum yapabilirsin beğenmediğin ya da merak ettğin şeyleri sorabilirsin bizde senin menülerine yorum yapıcaz yeri gelince kızadabiliriz haberin olsunkızlar ben yeni katılıyorum aranıza 27 yaşındayım 175 boy 79 kiloyum hedefim 59. kurallarınız neler
fırsat buldukça girersin sıkıntı olmaz burda senin gibi bebeği olanlarda var menü bildirimi yap arada fırsat bulursan muhabbetlere eşlik et kafan dağılır hembu arada 1.5 aylık bebişim var fazla yazamayabilirim
evde eliptik bisiklet var. genelde zayıflayamaya çalışırken evde yürüyüşe başlarım bu defa adapte olamıyorum.fırsat buldukça girersin sıkıntı olmaz burda senin gibi bebeği olanlarda var menü bildirimi yap arada fırsat bulursan muhabbetlere eşlik et kafan dağılır hemspor yapabilirmisin yürüyüş yani çocuğunu uyutunca yaparsın çok iyi olur video dan leslie sansone diye bir kadın var onun 1 mil 2 mil diye videoları var onlardan yapıp zamanla milleri arttırabilirisn bir bak istersen evde yürüyüş yapmış oluyorsun kendine bir düzen oturtmaya çalış önce ve öğün atlama bence en önemli sart o çok azda yeme vucudunu dirence sokarsın herşey kararında olsun
canım menün çok iyi bomba bir haftaya tekrar başlamışsınMilibaa kızlar... Güzel haftasonları...
Dünkü menüm
Sabah(08:30) 5 zeytin, 2kk peynir. 2dlm ekmek
Ara 11:30 3 ceviz.
Öğle00 6 kaşık sebze yemeği
Akşam 4 kaşık ciğer, 1 kase yoğurt.
2 lt su, 1,5 saat sporr
canım önce bu işi kafanda bitirmelisin yani sıkıntılısın sanırım kendine vakit ayırmaya çalış küçük bebeğinle imkanlar kısıtlı olsada o uyurken hafif kısık seste müzik aç spor yapmasanda böyle hareketli eğlenceli şeyler olsun kafanı dağıt yani önce sonra adapte olma işine gelince bu hayat senin hayatın bedeninde senin düşünsne aynaya baktığında çok çok hoş gözükebilirsin kendine güzel görünmek kendini sevmek en önemlisievde eliptik bisiklet var. genelde zayıflayamaya çalışırken evde yürüyüşe başlarım bu defa adapte olamıyorum.
bu arada kendinden bahsedermisin kaç yıllık evlisin mesela çalışıyormusun mesleğin var mı falan tanışalımevde eliptik bisiklet var. genelde zayıflayamaya çalışırken evde yürüyüşe başlarım bu defa adapte olamıyorum.
bu arada kendinden bahsedermisin kaç yıllık evlisin mesela çalışıyormusun mesleğin var mı falan tanışalımbende 25 yaşına daha girmedim ama az kaldı benim boyum kısa 162 en sonki güncel kayıtlarımıza göre dün oluyor mesela 64.7 kiloyum bekarım ben evdeyim şimdilik atama bekliyorum boş vaktimi fazlalıklarımdan kurtularak değerlendireyim dedim hem burda kafam dağıldı bir ara depresyona girmiştim evde sıkıldığım ve çalışmadığım için falan güzel oluyor arada fırsat buldukça kızlarla da denk gelirsek muhabbet ediyoruz aynı zamanda havadan sudan ne olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?