Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ispanyol ben leslie 5 mil yapmaya niyetlendim bugün yalnız vdeosu yok onun silmişler arayla satıyorlar sen nerden indirmiştin bulamadım ya

Yok canım baş ağrısı yüzünden az yedim malum regl öncesi baş ağrısı

Yapabilirsen 3 mil yapacam inşallah
Birazdanda dışarı çıkıcam 45 dk yürüyüş olacak benim içinde

Günaydın kızlaaar :)2gündür kimi görsem nekadar zayıflamışsın diyo anlamadım kızlar kilom 56 falandır artıdayım yani ama bugünde bi arkadaş zayıflamak için naaptın bende yapim dedi...Bi havalandım ki sormayın

Kizlar gunaydin. Bugun onemli bir sinavim var. O yuzden bugun gorunmeyebilirim. Dua edin lutfen gecebileyim.

Yok canım baş ağrısı yüzünden az yedim malum regl öncesi baş ağrısı
anladım canım tamam o zaman ama yinede meyve falan ye direncin düşmesin

Yapabilirsen 3 mil yapacam inşallah
Birazdanda dışarı çıkıcam 45 dk yürüyüş olacak benim içinde
ooo süper o zaman tatilini iyi değerlendirebilirsen çok süper olur yani
sıkılaşmışsındır loyalty sen farketmemişsindir o süper işte sakın buna kanıp hüpletme tatlıları falan birde pazartesi tartıyla yüzleşeceksin şimdiden hazırla kendini

Kizlar gunaydin. Bugun onemli bir sinavim var. O yuzden bugun gorunmeyebilirim. Dua edin lutfen gecebileyim.
dagatesi hep unutuyorum ya sınavını bin kere söyledin tamam canım inşallah çok çok güzel geçer en yüksek notlardan alırsın sıralaman yukarlarda olur sen bile şaşırırsın derece yaparsın amin allah yardımcın olsun canımcım

loyalty hiç alışveriş yaptın mı kaç beden giyiyorsun belkide çok iyi sıkılaşmışsındır 1 2 beden küçülmüşsündür farketmiyoruz ya biz kendimizi ayy banada öyle desinler benim yüzüm küçüldü ya arkadaşım geçen yüzün minnacık kalmıış dedi yüzüm zaten küçüktü artık avuç kadar mı kaldı k ne oldu bilmiyorum benim arkadaşlarım hiç kilo vermişsin falan demiyor ya hep eh işte falan diyorlar 8 kilo verdim toplam nasıl eh işte bnede karar verdim kıskanıyorlar görürler ilerde hedefime ulaşınca nasıl kilo verdin diycekler ay çok uğraşmadım bilmem bişeyde yapmadım diycem onlara çok kötüyüm demi arada geliyorlar böyle bana hakedene hakettiği gibi davranmayınca tepene çıkıyorlar napayım tecrübeyle sabit

kızlar ben yeni katılıyorum aranıza 27 yaşındayım 175 boy 79 kiloyum hedefim 59. kurallarınız neler

kızlar ben yeni katılıyorum aranıza 27 yaşındayım 175 boy 79 kiloyum hedefim 59. kurallarınız neler
hoşgeldin canım 1. sayfayı okursan kurallar orda yazıyor ayrıca düzenli menü paylaşımı spor ve içtiğin su miktarı önemli birde bizim menülerimize yorum yapabilirsin beğenmediğin ya da merak ettğin şeyleri sorabilirsin bizde senin menülerine yorum yapıcaz yeri gelince kızadabiliriz haberin olsun herşey hedefe ulaşmak için ayrıca 2 hafta deneme süren olacak eğer düzenli girersen paylaşımının yeterli olduğunu ve azimli olduğunu takımcak karar verirsek 3 hafta sonra listede olacaksın yani diğer takımlarla yarışımıza katılacaksın şimdilik bunlar ilk sayfayı oku gel uygunsa kurallar tamam mı

tamam canım okudum geldim inşallah yaparım yaa bu aralar psikolojik olarak alt üst olmuş durumdayım. zayıflamak belki işe yarar.

bu arada 1.5 aylık bebişim var fazla yazamayabilirim
fırsat buldukça girersin sıkıntı olmaz burda senin gibi bebeği olanlarda var menü bildirimi yap arada fırsat bulursan muhabbetlere eşlik et kafan dağılır hem spor yapabilirmisin yürüyüş yani çocuğunu uyutunca yaparsın çok iyi olur video dan leslie sansone diye bir kadın var onun 1 mil 2 mil diye videoları var onlardan yapıp zamanla milleri arttırabilirisn bir bak istersen evde yürüyüş yapmış oluyorsun kendine bir düzen oturtmaya çalış önce ve öğün atlama bence en önemli sart o çok azda yeme vucudunu dirence sokarsın herşey kararında olsun

kızlar bugünün before afterı benden gelsin çok çalışmamız lazım bunun için çok bu arada herşey kendimiz için biz mutluysak herkes mutludur unutmayın hayatımızı değiştirmeye kendimizden başlıyoruz

az önceki before afterım gerçekçi olsun diye onu seçtim şöyle ki kas yapmak için çalışmaz ve ona göre beslenmezsek öyle deli gibi kaslı olmayız bu resmi seçtim ki insanların azmini görelim diye daha biraz daha vermesi gereksede yada sıkılaşması çok güzel birşey başarmış herkesn hedefine ulaşması dileğiyle benden

Milibaa kızlar... Güzel haftasonları...
Dünkü menüm
Sabah(08:30) 5 zeytin, 2kk peynir. 2dlm ekmek
Ara 11:30 3 ceviz.
Öğle 00 6 kaşık sebze yemeği
Akşam 4 kaşık ciğer, 1 kase yoğurt.

2 lt su, 1,5 saat sporr

evde eliptik bisiklet var. genelde zayıflayamaya çalışırken evde yürüyüşe başlarım bu defa adapte olamıyorum.

canım menün çok iyi bomba bir haftaya tekrar başlamışsın diyetisyene gidecektin ya jasmine gitin mi ne ded doktor çok merak ediyorum
evde eliptik bisiklet var. genelde zayıflayamaya çalışırken evde yürüyüşe başlarım bu defa adapte olamıyorum.
canım önce bu işi kafanda bitirmelisin yani sıkıntılısın sanırım kendine vakit ayırmaya çalış küçük bebeğinle imkanlar kısıtlı olsada o uyurken hafif kısık seste müzik aç spor yapmasanda böyle hareketli eğlenceli şeyler olsun kafanı dağıt yani önce sonra adapte olma işine gelince bu hayat senin hayatın bedeninde senin düşünsne aynaya baktığında çok çok hoş gözükebilirsin kendine güzel görünmek kendini sevmek en önemlisi çok mutsuz olduğun zamanlarda bakış açını değiştir olumsuz düşünceler yerine bu kez olmadı ama ben en iyisini yapabilirim diye bak hayata genel olarak yani boyun çok uzun mesela biraz sporla çok hoş olursun kilo verince fıstık gibi bir anne olursun eliptik bisikleti mesela yarım saat yap eğlenceli videolara yönel belki aynı şeylerden sıkıldın bende öyle oluyor kafama göre takılıyorum mutlaka spor yapmaya çalışıyorum ama hep değişiyor mesela bir ara zumba yaptım o çok eğlenceli deneyebilirisn videoları var 20 dk bile yapsan çok acayip kalori yaktırıyor ama bunlardan önce tabiki kendini motive et ve hazırla önce kafanda bu işi bitirirsen hedefine çok çabuk ulaşırsın

bu arada kendinden bahsedermisin kaç yıllık evlisin mesela çalışıyormusun mesleğin var mı falan tanışalım bende 25 yaşına daha girmedim ama az kaldı benim boyum kısa 162 en sonki güncel kayıtlarımıza göre dün oluyor mesela 64.7 kiloyum bekarım ben evdeyim şimdilik atama bekliyorum boş vaktimi fazlalıklarımdan kurtularak değerlendireyim dedim hem burda kafam dağıldı bir ara depresyona girmiştim evde sıkıldığım ve çalışmadığım için falan güzel oluyor arada fırsat buldukça kızlarla da denk gelirsek muhabbet ediyoruz aynı zamanda havadan sudan ne olursa

2 kızım var evliyim 8 yıllık. kızlarım 4 yaşında ve 1,5 aylık kilodan nefret ediyorum ama aşırı abur cubur yiyorum. boydan dolayı hala balık etli duruyorum ama zayıf olmak istiyorum yapabilir miyim bilmiyorum en az 65 falan olmuştum. işletme okudum ama evdeyim pek çalışmayı düşünmüyorum. ben de çok sıkkınım ve depresyondayım belki zayıflamak işe yarar.

hiç yemek yapasım yok uzun zamandır ya dışardan alıyoruz ya da evde dürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…