Hoş geldin canım allah bagislasin çocuklarını benimde 3 tane çocuğum var depresyon meselesine gelince söylemesi kolay ama hiç birşey senin tatlı canından önemli değil2 kızım var evliyim 8 yıllık. kızlarım 4 yaşında ve 1,5 aylık kilodan nefret ediyorum ama aşırı abur cubur yiyorum. boydan dolayı hala balık etli duruyorum ama zayıf olmak istiyorumyapabilir miyim bilmiyorum en az 65 falan olmuştum. işletme okudum ama evdeyim pek çalışmayı düşünmüyorum. ben de çok sıkkınım ve depresyondayım belki zayıflamak işe yarar.
ay sende genç evlenmişsin geçnç anne mlyt de seninle aynı yaşta evlenmiş2 kızım var evliyim 8 yıllık. kızlarım 4 yaşında ve 1,5 aylık kilodan nefret ediyorum ama aşırı abur cubur yiyorum. boydan dolayı hala balık etli duruyorum ama zayıf olmak istiyorumyapabilir miyim bilmiyorum en az 65 falan olmuştum. işletme okudum ama evdeyim pek çalışmayı düşünmüyorum. ben de çok sıkkınım ve depresyondayım belki zayıflamak işe yarar.
Esin ve kızlar sorun çıkarmıyor sa bir süre böyle istiyorsan yapma sadece sen kendine iyi bak kendine yeter herseyden önce sen bir annesinhiç yemek yapasım yok uzun zamandır ya dışardan alıyoruz ya da evde dürüm
bence önce karar vermelisin yapacağına inanmalısın hem senin sağlığın içinde dışardaki yiyeceklere ne kattıkları belli değil nasıl yağ kullandıkları falan da bence evde pratik şeyler yapabilirsin kış mevsimindeyiz kış sebze yemekleri karnıbahar ıspanak sonra bakliyatlar bak yemek yapman çok zamanı almaz çorba yap öğlen çorba ye yoğurtlahiç yemek yapasım yok uzun zamandır ya dışardan alıyoruz ya da evde dürüm
İşte ben bunu sevmiyorum hepp bir bahane dur bi dakika canım ptesi olsun kilolı çıkmayı bilinçaltına koymaaa.bekliyorum sonucu dikkat et ozaman az ye spor yap canım biliyorsun ozaman bünyeyi ona göre savaş onlaAyy ama ben kilolu çıkabilirim regli olmuşum
Umarım şişkinlik geçer o zamana kadar
aynı şey senin içinde geçerli Michiye yazdıklarımı oku canım lütfen daha istikrarlı ve eğlenceli yaklaşalım herşeyeBende regl oldum pazartesi tartilmak istemiyorum
CAnım başarılar sana enn en iyi puanı al İnşallahKizlar gunaydin. Bugun onemli bir sinavim var. O yuzden bugun gorunmeyebilirim. Dua edin lutfen gecebileyim.
ah o kıskançlar yok m uloyalty hiç alışveriş yaptın mı kaç beden giyiyorsun belkide çok iyi sıkılaşmışsındır 1 2 beden küçülmüşsündür farketmiyoruz ya biz kendimiziayy banada öyle desinler benim yüzüm küçüldü ya arkadaşım geçen yüzün minnacık kalmıış dedi yüzüm zaten küçüktü artık avuç kadar mı kaldı k ne oldu bilmiyorum benim arkadaşlarım hiç kilo vermişsin falan demiyor ya hep eh işte falan diyorlar 8 kilo verdim toplam nasıl eh işte bnede karar verdim kıskanıyorlar görürler ilerde hedefime ulaşınca nasıl kilo verdin diycekler ay çok uğraşmadım bilmem bişeyde yapmadım diycem onlara çok kötüyüm demi arada geliyorlar böyle bana hakedene hakettiği gibi davranmayınca tepene çıkıyorlar napayım tecrübeyle sabit
öncelikle hoşgeldin takımımıza kaptanımızbu arada 1.5 aylık bebişim var fazla yazamayabilirim
canım çok çalışmamız lazım çokkk evet ama sonuç mükemmelkızlar bugünün before afterı benden gelsin çok çalışmamız lazım bunun için çok bu arada herşey kendimiz için biz mutluysak herkes mutludur unutmayın hayatımızı değiştirmeye kendimizden başlıyoruz
güzell böyle devamMilibaa kızlar... Güzel haftasonları...
Dünkü menüm
Sabah(08:30) 5 zeytin, 2kk peynir. 2dlm ekmek
Ara 11:30 3 ceviz.
Öğle00 6 kaşık sebze yemeği
Akşam 4 kaşık ciğer, 1 kase yoğurt.
2 lt su, 1,5 saat sporr
canımmmm seni mutlu ettiysek burda ne mutlu bana iyiki sen de varsınbu arada kendinden bahsedermisin kaç yıllık evlisin mesela çalışıyormusun mesleğin var mı falan tanışalımbende 25 yaşına daha girmedim ama az kaldı benim boyum kısa 162 en sonki güncel kayıtlarımıza göre dün oluyor mesela 64.7 kiloyum bekarım ben evdeyim şimdilik atama bekliyorum boş vaktimi fazlalıklarımdan kurtularak değerlendireyim dedim hem burda kafam dağıldı bir ara depresyona girmiştim evde sıkıldığım ve çalışmadığım için falan güzel oluyor arada fırsat buldukça kızlarla da denk gelirsek muhabbet ediyoruz aynı zamanda havadan sudan ne olursa
april senin yorumlara bitiyorum bazenİşte ben bunu sevmiyorum hepp bir bahane dur bi dakika canım ptesi olsun kilolı çıkmayı bilinçaltına koymaaa.bekliyorum sonucu dikkat et ozaman az ye spor yap canım biliyorsun ozaman bünyeyi ona göre savaş onla
aynı şey senin içinde geçerli Michiye yazdıklarımı oku canım lütfen daha istikrarlı ve eğlenceli yaklaşalım herşeye
CAnım başarılar sana enn en iyi puanı al İnşallah
ah o kıskançlar yok m usonra eve giderler deli gibi spor yapmaya yada çatırmadan sana yedirmeye çalışırlar sevimsizler aynen canım diceksinki aaaa kilomu vermişim hiç farkında değilim
öncelikle hoşgeldin takımımıza kaptanımızsosyestetik o şuanda izinli ben ve deadline de yardımcısıyız birşey olduğu zaman bize sorabilirsin canım bebişin çok küçükmüş evet Allah bağışlasın kuzucuğu annelibabalı büyütsün İnşallah fırsatını bulduğun an seni hep burda görmek istiyorum canım paylaşımla motive olacaksın zaten
canım çok çalışmamız lazım çokkk evet ama sonuç mükemmel
güzell böyle devam
canımmmm seni mutlu ettiysek burda ne mutlu bana iyiki sen de varsın
geçmiş olsun canım eşine evet hem hastaymış ev yemeği onun içinde iyi olur yemek temizlik yap önce hallet tüm fazla şeyleri kendini hazırla zaten evi temizlemek bir kadının en iyi psikolojik işidir ev temilendikçe ben çok mutlu oluyorumbüyük kızım annemde eşim hasta biraz evde hep. bebiş de emiyo ev kirlendi ben bakımsızım şişkoyum. bismillah deyip herşeye baştan başlamalıyım. ay içim karadı kendi yazdıklarımdan. elhamdülillah halimize. yemekten başlıyım sonra temizlik ve yapabilirsem spor.
Tamam canım kızma tartiliriz seni mi kiricam ama sonuç fazla çıkarsa kızma yok anlaştık mıİşte ben bunu sevmiyorum hepp bir bahane dur bi dakika canım ptesi olsun kilolı çıkmayı bilinçaltına koymaaa.bekliyorum sonucu dikkat et ozaman az ye spor yap canım biliyorsun ozaman bünyeyi ona göre savaş onla
aynı şey senin içinde geçerli Michiye yazdıklarımı oku canım lütfen daha istikrarlı ve eğlenceli yaklaşalım herşeye
CAnım başarılar sana enn en iyi puanı al İnşallah
ah o kıskançlar yok m usonra eve giderler deli gibi spor yapmaya yada çatırmadan sana yedirmeye çalışırlar sevimsizler aynen canım diceksinki aaaa kilomu vermişim hiç farkında değilim
öncelikle hoşgeldin takımımıza kaptanımızsosyestetik o şuanda izinli ben ve deadline de yardımcısıyız birşey olduğu zaman bize sorabilirsin canım bebişin çok küçükmüş evet Allah bağışlasın kuzucuğu annelibabalı büyütsün İnşallah fırsatını bulduğun an seni hep burda görmek istiyorum canım paylaşımla motive olacaksın zaten
canım çok çalışmamız lazım çokkk evet ama sonuç mükemmel
güzell böyle devam
canımmmm seni mutlu ettiysek burda ne mutlu bana iyiki sen de varsın
eşin kıskançsa zor olur tabi dışarda ama evde kendine hafif şeyler yapabilrisin belkiya işin kötüsü makyaj yapmak istesem de yapamıyorum iyi geliyor bana halbuki. kapalıyım makyajla dışarı çıkmıyoruum. evde yapsam da dışarı çıkarsam olmaz diye düşünüyorum eşim çok kıskanç bi de gözler renkli olunca...
kilo alırsan belki kızabilrizTamam canım kızma tartiliriz seni mi kiricam ama sonuç fazla çıkarsa kızma yok anlaştık mı
Tamam canım yediklerime gerçekten dikkat ediyorum fazla çıkarsa bütün suçlu regl olmam ben masumum anneme rağmen yemiyorumkilo alırsan belki kızabilrizsabit çıkmaya çalış sen dikkat et yine yediklerine kilo alırsan deriz ki tamam bu regle bağlı şşkinlik ama yediklerine dikkat etmezsen o gelen yağ olabilir aklında olsun
ben normalde saçlarımı falan yaparım canım sıkılır keserim falan. ama şimdi pantolonlarda olmuyo 36-38 aldım hepsini. 6 aylık hamileyken 38 oluyordu da şimdi olmuyo. dışarda da standart siyah giyorum dikkat çekmeyi sevmediğimden. sanırım sıkıntıdan bu hale gedim. normalde ben derim kapalı olmakla bakımsız olmak aynı şey değil kapalılarda çok güzel olur neyse kaşlarla işe başlayım ben.......Deadline çok haklı bende kapaliyim kilolu olduğum için kendime bakmadım evde hep eşofman la geziyorum bir gün pantolon giyince çocuklar anne hayırdır misafir mi geldi diye sorunca kendime geldim ben ne yapıyorum kapatılarak kilolu larda pek ala kendilerine bakabilir ler hem bu psikolojimize de iyi gelecek
benimki arıza biraz. pant üstü etek üstü pardesüeşin kıskançsa zor olur tabi dışarda ama evde kendine hafif şeyler yapabilrisin belkibirde mesela açık olsan sacında birşeyler yap diyecektim ama bu durumda yine saçını falan kestirip model verdirebilirsin evde kendini güzel hissedecek şeyler yap dışarda da başörtünün renklerini falan değiştir kıayfetlerine uyumlu olacak şekilde ayarla çok güzel uzun gömlekler falan var altına geniş paçalı pantolon uzunsun ya yakışır sana şimdi bile zayıflayınca çok daha güzel olur
Aynen canım bi yerden başlamak lazımben normalde saçlarımı falan yaparım canım sıkılır keserim falan. ama şimdi pantolonlarda olmuyo 36-38 aldım hepsini. 6 aylık hamileyken 38 oluyordu da şimdi olmuyo. dışarda da standart siyah giyorum dikkat çekmeyi sevmediğimden. sanırım sıkıntıdan bu hale gedim. normalde ben derim kapalı olmakla bakımsız olmak aynı şey değil kapalılarda çok güzel olur neyse kaşlarla işe başlayım ben.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?