Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hoş geldin canım allah bagislasin çocuklarını benimde 3 tane çocuğum var depresyon meselesine gelince söylemesi kolay ama hiç birşey senin tatlı canından önemli değil

ay sende genç evlenmişsin geçnç anne mlyt de seninle aynı yaşta evlenmiş bence sen kendini seversen güzel hissedersen mutlu olursun birde çocuklardan dolayı çok sışarı çıkamıyorsun bence evde de sıkılmış olabilirsin ama kendine bakmayı ihmal etme bak gör zamanla ne kadar kendini sevmeye başlarsın uzun boylu olmanın dezavantajı bu ya daha heybetli duruyor kilo aldıkça ben minyon biri olarak kısa boylularda top gibi oluyor kendime göre düşününce bilmiyorum fazla kilo kimseye yakışmıyor bence çok sevimlisin falan deselerde en güzeli ideale yakın olan kilo tekrar 65 olabilirsin nedden olamasın canım sen takıl bizimle canın sıkılınca muhabbete gel

hiç yemek yapasım yok uzun zamandır ya dışardan alıyoruz ya da evde dürüm
bence önce karar vermelisin yapacağına inanmalısın hem senin sağlığın içinde dışardaki yiyeceklere ne kattıkları belli değil nasıl yağ kullandıkları falan da bence evde pratik şeyler yapabilirsin kış mevsimindeyiz kış sebze yemekleri karnıbahar ıspanak sonra bakliyatlar bak yemek yapman çok zamanı almaz çorba yap öğlen çorba ye yoğurtlasen istersen herşeyi yaparsın hem çocukların çinde öyle onlarda hep dışardaki yemekleri yerse ilerde bizim gibi kilo verme derdiyle boğusacak en iyisi küçüklükten bu bilinci aşılamak yeri geldiğnce dışarda da yeniyor ama her zaman olmaması senin elinde

Ayy ama ben kilolu çıkabilirim regli olmuşum
Umarım şişkinlik geçer o zamana kadar
İşte ben bunu sevmiyorum hepp bir bahane dur bi dakika canım ptesi olsun kilolı çıkmayı bilinçaltına koymaaa.bekliyorum sonucu dikkat et ozaman az ye spor yap canım biliyorsun ozaman bünyeyi ona göre savaş onla

Bende regl oldum pazartesi tartilmak istemiyorum
aynı şey senin içinde geçerli Michiye yazdıklarımı oku canım lütfen daha istikrarlı ve eğlenceli yaklaşalım herşeye

Kizlar gunaydin. Bugun onemli bir sinavim var. O yuzden bugun gorunmeyebilirim. Dua edin lutfen gecebileyim.
CAnım başarılar sana enn en iyi puanı al İnşallah

ah o kıskançlar yok m usonra eve giderler deli gibi spor yapmaya yada çatırmadan sana yedirmeye çalışırlar sevimsizleraynen canım diceksinki aaaa kilomu vermişim hiç farkında değilim

bu arada 1.5 aylık bebişim var fazla yazamayabilirim
öncelikle hoşgeldin takımımıza kaptanımız sosyestetik o şuanda izinli ben ve deadline de yardımcısıyız birşey olduğu zaman bize sorabilirsin canımbebişin çok küçükmüş evet Allah bağışlasın kuzucuğu annelibabalı büyütsün İnşallah fırsatını bulduğun an seni hep burda görmek istiyorum canım paylaşımla motive olacaksın zaten
canım çok çalışmamız lazım çokkk evet ama sonuç mükemmel

güzell böyle devam

canımmmm seni mutlu ettiysek burda ne mutlu bana iyiki sen de varsın

büyük kızım annemde eşim hasta biraz evde hep. bebiş de emiyo ev kirlendi ben bakımsızım şişkoyum. bismillah deyip herşeye baştan başlamalıyım. ay içim karadı kendi yazdıklarımdan. elhamdülillah halimize. yemekten başlıyım sonra temizlik ve yapabilirsem spor.

april senin yorumlara bitiyorum bazen teşekkürler canım sende iyiki varsın kilo verip herkese sorunca a gerçekten kilo mu vermişim demek dileğiyle o zaman çalışırsak yapamayacağımız şey yok

geçmiş olsun canım eşine evet hem hastaymış ev yemeği onun içinde iyi olur yemek temizlik yap önce hallet tüm fazla şeyleri kendini hazırla zaten evi temizlemek bir kadının en iyi psikolojik işidir ev temilendikçe ben çok mutlu oluyorum sporu da ilerleyen günlerde eklersin bu zorunlu işler aklından çıksın önce sen şimdilik şişko hissedebilirsin ama bakımın kiloyla alakası yok ne kilolu alımlı insanlar var şimdi bile bakımlı olabilirsin yakında zayıfladığında da hem bakımlı hem alımlı hemde çıtır olursun

ya işin kötüsü makyaj yapmak istesem de yapamıyorum iyi geliyor bana halbuki. kapalıyım makyajla dışarı çıkmıyoruum. evde yapsam da dışarı çıkarsam olmaz diye düşünüyorum eşim çok kıskanç bi de gözler renkli olunca...

Tamam canım kızma tartiliriz seni mi kiricam ama sonuç fazla çıkarsa kızma yok anlaştık mı

eşin kıskançsa zor olur tabi dışarda ama evde kendine hafif şeyler yapabilrisin belki birde mesela açık olsan sacında birşeyler yap diyecektim ama bu durumda yine saçını falan kestirip model verdirebilirsin evde kendini güzel hissedecek şeyler yap dışarda da başörtünün renklerini falan değiştir kıayfetlerine uyumlu olacak şekilde ayarla çok güzel uzun gömlekler falan var altına geniş paçalı pantolon uzunsun ya yakışır sana şimdi bile zayıflayınca çok daha güzel olur

Tamam canım kızma tartiliriz seni mi kiricam ama sonuç fazla çıkarsa kızma yok anlaştık mı
kilo alırsan belki kızabilriz sabit çıkmaya çalış sen dikkat et yine yediklerine kilo alırsan deriz ki tamam bu regle bağlı şşkinlik ama yediklerine dikkat etmezsen o gelen yağ olabilir aklında olsun

kızlar ben şimdi çıkıyorum yine uğrarım gözüm üzerinizde herkes gitsin aynaya baksın ve ben çok güzelim desin zayıfladıkça dahada güzel olucam desin bunu tekrarlayı durun kendinize ve hedefinize ulaşacağınıza inanın kızlar motivasyon kaybı yok anlaşıldı mı

Deadline çok haklı bende kapaliyim kilolu olduğum için kendime bakmadım evde hep eşofman la geziyorum bir gün pantolon giyince çocuklar anne hayırdır misafir mi geldi diye sorunca kendime geldim ben ne yapıyorum kapatılarak kilolu larda pek ala kendilerine bakabilir ler hem bu psikolojimize de iyi gelecek

kilo alırsan belki kızabilriz sabit çıkmaya çalış sen dikkat et yine yediklerine kilo alırsan deriz ki tamam bu regle bağlı şşkinlik ama yediklerine dikkat etmezsen o gelen yağ olabilir aklında olsun
Tamam canım yediklerime gerçekten dikkat ediyorum fazla çıkarsa bütün suçlu regl olmam ben masumum anneme rağmen yemiyorum

kızlar gitmedenanaliz raporuna göre efendim şunu unutmayalım jasmine53 elinden öper canım 2 hafta bu iki haftayı yap diğer 2 haftada yardımcı olurum önümüzdeki 2 hafta buralarda oalmıycam çok fazla aprilden isteyecektim ama sende cezalısın öptüm canım bir sorun olursa aprile danış tamam mı

SONUÇ:

İki kırmızı kartı olan 1. takım 398. etap dahil olmak üzere 4 etap boyunca sonuç listelerini hazırlayacaktır.

10. Performans döneminde bir nota dahi almamış olan 5. ve 7. takımlara kocaman alkış!

11. Performans döneminde bütün takımlara başarılar dilerim.

ben normalde saçlarımı falan yaparım canım sıkılır keserim falan. ama şimdi pantolonlarda olmuyo 36-38 aldım hepsini. 6 aylık hamileyken 38 oluyordu da şimdi olmuyo. dışarda da standart siyah giyorum dikkat çekmeyi sevmediğimden. sanırım sıkıntıdan bu hale gedim. normalde ben derim kapalı olmakla bakımsız olmak aynı şey değil kapalılarda çok güzel olur neyse kaşlarla işe başlayım ben.......

benimki arıza biraz. pant üstü etek üstü pardesü

Aynen canım bi yerden başlamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…