Menün çok güzel canım sadece bıraz daha su icsen senin için de bebişe de iyi olurkızlar canlar dünkü menumu yazayım benm net bitiyo:/
sabah
1tatlı kaşığı tereyağ
2zeytin
birazcık peynir
2dilim ekmek
cay
arada bi bardak süt
bi avuc kyemiş
akşam
bi tabak ev makarnası peynirli
cay
2tane cubuk kraker evde vardı canm istedi
1lt su içtim malesef dün hiç gitmedi su bende
Aslinda bayadir dusmuyodum 2ltnin altina ama dun hic icesim gelmediMenün çok güzel canım sadece bıraz daha su icsen senin için de bebişe de iyi olur
çok özel değilse nedir canım eşinin rahatsızlığı?Lütfen takma kafana olmaz öyle yaşadıkların tamam sıkıntılı gelebilir ama herkesin bir derdi var şükret sadeece hepp derin derin nefes albüyük kızım annemde eşim hasta biraz evde hep. bebiş de emiyo ev kirlendi ben bakımsızım şişkoyum. bismillah deyip herşeye baştan başlamalıyım. ay içim karadı kendi yazdıklarımdan. elhamdülillah halimize. yemekten başlıyım sonra temizlik ve yapabilirsem spor.
ne demek rica ederimapril senin yorumlara bitiyorum bazenteşekkürler canım sende iyiki varsın kilo verip herkese sorunca a gerçekten kilo mu vermişim demek dileğiyle o zaman çalışırsak yapamayacağımız şey yok
Bak ona söz veremem kızarımTamam canım kızma tartiliriz seni mi kiricam ama sonuç fazla çıkarsa kızma yok anlaştık mı
şimdi gittim baktım aynaya hakkatten çok güzelim aaaa hemde bu kilodakızlar ben şimdi çıkıyorum yine uğrarım gözüm üzerinizdeherkes gitsin aynaya baksın ve ben çok güzelim desin zayıfladıkça dahada güzel olucam desin bunu tekrarlayı durun kendinize ve hedefinize ulaşacağınıza inanın kızlar motivasyon kaybı yok anlaşıldı mı
uyandıktan sonra canım gidiyorsun elini yüzünü yıkıyorsun, hemen dişler fırçalansın ve temiz güzel kıyafetler giyilsin biraz makyaj çay orda demlenirkenDeadline çok haklı bende kapaliyim kilolu olduğum için kendime bakmadım evde hep eşofman la geziyorum bir gün pantolon giyince çocuklar anne hayırdır misafir mi geldi diye sorunca kendime geldim ben ne yapıyorum kapatılarak kilolu larda pek ala kendilerine bakabilir ler hem bu psikolojimize de iyi gelecek
ohh gelmiş cezamızkızlar gitmedenanaliz raporuna göre efendim şunu unutmayalımjasmine53 elinden öper canım 2 hafta bu iki haftayı yap diğer 2 haftada yardımcı olurum önümüzdeki 2 hafta buralarda oalmıycam çok fazla aprilden isteyecektim ama sende cezalısın öptüm canım bir sorun olursa aprile danış tamam mı
SONUÇ:
İki kırmızı kartı olan 1. takım 398. etap dahil olmak üzere 4 etap boyunca sonuç listelerini hazırlayacaktır.
10. Performans döneminde bir nota dahi almamış olan 5. ve 7. takımlara kocaman alkış!
11. Performans döneminde bütün takımlara başarılar dilerim.
oooo o nasıl kıskançlıkmış öyle yaw geçer İnşallah canımbenimki arıza biraz. pant üstü etek üstü pardesü
canım çok iyi menün sadece su eksikkızlar canlar dünkü menumu yazayım benm net bitiyo:/
sabah
1tatlı kaşığı tereyağ
2zeytin
birazcık peynir
2dilim ekmek
cay
arada bi bardak süt
bi avuc kyemiş
akşam
bi tabak ev makarnası peynirli
cay
2tane cubuk kraker evde vardı canm istedi
1lt su içtim malesef dün hiç gitmedi su bende
Ya sen varya harikasınçok özel değilse nedir canım eşinin rahatsızlığı?Lütfen takma kafana olmaz öyle yaşadıkların tamam sıkıntılı gelebilir ama herkesin bir derdi var şükret sadeece hepp derin derin nefes alşimdi diyete ve sporada başlıyacaksın enerji şart adapte ol ok? gerisi gelicek merak etme sen burda çok güzel sohbetler var kaçırma derim çok eğleneceksin
ne demek rica ederimsen bile şaşıracaksın belki de kendini ona inandır AAA ! diyip şok ol canım
Bak ona söz veremem kızarımsen yediklerine dikkat et canım bakalım ne olacak sen çok hırslıydın ne oldu azalma mı var hemen bir motive edelimmm.Yada anneye gittin şımardın mı yoksa anne kuzusu
şimdi gittim baktım aynaya hakkatten çok güzelim aaaa hemde bu kilodabide verince nasıl olurum merakla bekliyorum aynayı çatlatacağım günleri
uyandıktan sonra canım gidiyorsun elini yüzünü yıkıyorsun, hemen dişler fırçalansın ve temiz güzel kıyafetler giyilsin biraz makyaj çay orda demlenirkensonra miss kahvaltıyı yapıyorsun.Güzel kıyafetler ,güzel saçlar ve güzel bir yüzle evin içinde dolaşıyorsun sadece eşofmanlar spor yaparken giyilsin yeter cnm.Zil mi çaldı arkadaşın geldi şuraya mı gidelim dedi hemen hazırsın herdaim evin içindeyken heran dışarı çıkacak gibi dolaşan evde oturan hatunlara alkışşşş hepimiz böyle olmalıyız kızlar işte bakım çok önemli
ohh gelmiş cezamızjasmine53 ellerinden öpecek canım haberin olsun çok kızgınım sana halaaa
oooo o nasıl kıskançlıkmış öyle yaw geçer İnşallah canım
canım çok iyi menün sadece su eksik
Kesinlikle canım herşey psikolojikpsikolojik ne yazıkki... ikimiz da çok zor bi süreçten geçiyoruz ondan kızım annemde
sevindim canım o güzel hırsının devam etmesineYa sen varya harikasınsen varken motivasyonumun düşmesi imkansız hala hirsliyim sadece regl döneminde biraz agresif oluyor um ben
teşekkür edrim canım acayip desteğe ihtiyacım vardıKesinlikle canım herşey psikolojikhayatımızı kendimiz yonetiyoruz iyi düşün iyi olsun kızlarına ve kendine değer verirsen bak o zaman kocişinde sana dönüyor hayatta sana dönüyor nerden biliyorsun dersen kendimden canım çocuklar eş ev derken bi ara resmen kafayı yiyordum bana herşey zor geliyordu bu psikolojiye dönmek 2 senemi aldı ama benim kimsem yoktu bak burda biz varız ne zaman istersen yaz biz burdayız diğerlerinin adına da söylüyorum çünkü onlar bu konuda benden daha iyiler
kızlar ben yeni katılıyorum aranıza 27 yaşındayım 175 boy 79 kiloyum hedefim 59. kurallarınız neler
kızlar bugünün before afterı benden gelsin çok çalışmamız lazım bunun için çok bu arada herşey kendimiz için biz mutluysak herkes mutludur unutmayın hayatımızı değiştirmeye kendimizden başlıyoruz
İşte ben bunu sevmiyorum hepp bir bahane dur bi dakika canım ptesi olsun kilolı çıkmayı bilinçaltına koymaaa.bekliyorum sonucu dikkat et ozaman az ye spor yap canım biliyorsun ozaman bünyeyi ona göre savaş onla
aynı şey senin içinde geçerli Michiye yazdıklarımı oku canım lütfen daha istikrarlı ve eğlenceli yaklaşalım herşeye
CAnım başarılar sana enn en iyi puanı al İnşallah
ah o kıskançlar yok m usonra eve giderler deli gibi spor yapmaya yada çatırmadan sana yedirmeye çalışırlar sevimsizler aynen canım diceksinki aaaa kilomu vermişim hiç farkında değilim
öncelikle hoşgeldin takımımıza kaptanımız @sosyestetik o şuanda izinli ben ve @deadline de yardımcısıyız birşey olduğu zaman bize sorabilirsin canımbebişin çok küçükmüş evet Allah bağışlasın kuzucuğu annelibabalı büyütsün İnşallah fırsatını bulduğun an seni hep burda görmek istiyorum canım paylaşımla motive olacaksın zaten
canım çok çalışmamız lazım çokkk evet ama sonuç mükemmel
güzell böyle devam
canımmmm seni mutlu ettiysek burda ne mutlu bana iyiki sen de varsın
BEFORE & AFTER( İŞTE SPORUN ÖNEMİ )
Eki Görüntüle 1387368
Rica ederim canım ne zaman istersenteşekkür edrim canım acayip desteğe ihtiyacım vardı
benimde midem çok fena ağrıyor ilaç kullanıyordum yine dokundu mideme .geçsin diye takılıyorum bende buralarda , tamam canım sanada geçmiş olsun grsrzKızlar Karnım belim çok ağrıyor ben biraz dinlenmeye gidiyorum yine ugrarim
Sağol canım sanada geçmiş olsunbenimde midem çok fena ağrıyor ilaç kullanıyordum yine dokundu mideme .geçsin diye takılıyorum bende buralarda , tamam canım sanada geçmiş olsun grsrz
Midem şimdi geçti şükür biraz . zaten kestim ilacı bugün içmicem dahaValla ben de durumlar aynı yarım dünya olmuş gobegimle şişlikten ölücem senin miden nasıl oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?