Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar canlar dünkü menumu yazayım benm net bitiyo:/
sabah
1tatlı kaşığı tereyağ
2zeytin
birazcık peynir
2dilim ekmek
cay
arada bi bardak süt
bi avuc kyemiş

akşam
bi tabak ev makarnası peynirli
cay
2tane cubuk kraker evde vardı canm istedi

1lt su içtim malesef dün hiç gitmedi su bende

Menün çok güzel canım sadece bıraz daha su icsen senin için de bebişe de iyi olur

çok özel değilse nedir canım eşinin rahatsızlığı?Lütfen takma kafana olmaz öyle yaşadıkların tamam sıkıntılı gelebilir ama herkesin bir derdi var şükret sadeece hepp derin derin nefes alşimdi diyete ve sporada başlıyacaksın enerji şart adapte ol ok?gerisi gelicek merak etme sen burda çok güzel sohbetler var kaçırma derim çok eğleneceksin

april senin yorumlara bitiyorum bazen teşekkürler canım sende iyiki varsın kilo verip herkese sorunca a gerçekten kilo mu vermişim demek dileğiyle o zaman çalışırsak yapamayacağımız şey yok
ne demek rica ederimsen bile şaşıracaksın belki de kendini ona inandır AAA ! diyip şok ol canım
Tamam canım kızma tartiliriz seni mi kiricam ama sonuç fazla çıkarsa kızma yok anlaştık mı
Bak ona söz veremem kızarım sen yediklerine dikkat et canım bakalım ne olacak sen çok hırslıydın ne oldu azalma mı var hemen bir motive edelimmm.Yada anneye gittin şımardın mı yoksa anne kuzusu

şimdi gittim baktım aynaya hakkatten çok güzelim aaaa hemde bu kiloda bide verince nasıl olurum merakla bekliyorum aynayı çatlatacağım günleri

uyandıktan sonra canım gidiyorsun elini yüzünü yıkıyorsun, hemen dişler fırçalansın ve temiz güzel kıyafetler giyilsin biraz makyaj çay orda demlenirken sonra miss kahvaltıyı yapıyorsun.Güzel kıyafetler ,güzel saçlar ve güzel bir yüzle evin içinde dolaşıyorsun sadece eşofmanlar spor yaparken giyilsin yeter cnm.Zil mi çaldı arkadaşın geldi şuraya mı gidelim dedi hemen hazırsın herdaim evin içindeyken heran dışarı çıkacak gibi dolaşan evde oturan hatunlara alkışşşşhepimiz böyle olmalıyız kızlar işte bakım çok önemli

ohh gelmiş cezamız jasmine53 ellerinden öpecek canım haberin olsun çok kızgınım sana halaaa

benimki arıza biraz. pant üstü etek üstü pardesü
oooo o nasıl kıskançlıkmış öyle yaw geçer İnşallah canım

canım çok iyi menün sadece su eksik

psikolojik ne yazıkki... ikimiz da çok zor bi süreçten geçiyoruz ondan kızım annemde

Ya sen varya harikasın sen varken motivasyonumun düşmesi imkansız hala hirsliyim sadece regl döneminde biraz agresif oluyor um ben

psikolojik ne yazıkki... ikimiz da çok zor bi süreçten geçiyoruz ondan kızım annemde
Kesinlikle canım herşey psikolojik hayatımızı kendimiz yonetiyoruz iyi düşün iyi olsun kızlarına ve kendine değer verirsen bak o zaman kocişinde sana dönüyor hayatta sana dönüyor nerden biliyorsun dersen kendimden canım çocuklar eş ev derken bi ara resmen kafayı yiyordum bana herşey zor geliyordu bu psikolojiye dönmek 2 senemi aldı ama benim kimsem yoktu bak burda biz varız ne zaman istersen yaz biz burdayız diğerlerinin adına da söylüyorum çünkü onlar bu konuda benden daha iyiler

Ya sen varya harikasın sen varken motivasyonumun düşmesi imkansız hala hirsliyim sadece regl döneminde biraz agresif oluyor um ben
sevindim canım o güzel hırsının devam etmesine evet olur o sinir geçicek tatlım

teşekkür edrim canım acayip desteğe ihtiyacım vardı

kızlar ben yeni katılıyorum aranıza 27 yaşındayım 175 boy 79 kiloyum hedefim 59. kurallarınız neler

Hoşgeldin .. wooahh yalnız boy çok iyi
Hepimiz burada başarıcaz

Şimdi resmi görünce kalktım hemen kendimi çektim verirsem before after ım olsun

Tamam kızma tartılırız

BEFORE & AFTER( İŞTE SPORUN ÖNEMİ )
Eki Görüntüle 1387368

Ay evet ne varsa sporda var jillian ın hareketlerini yapanlara baktımda sarkıkları olanlar bir güzel sıkılaşmış ki ama zor hareketler

VE BU HAFTAKİ TAKIM İÇİ DERECELERİMİZ ;
..............APRİLLLLLLLLL !

..................İSPANYOLLLLL !
..............DEADLİNEEE !

Kızlar Karnım belim çok ağrıyor ben biraz dinlenmeye gidiyorum yine ugrarim
benimde midem çok fena ağrıyor ilaç kullanıyordum yine dokundu mideme .geçsin diye takılıyorum bende buralarda , tamam canım sanada geçmiş olsun grsrz

Valla ben de durumlar aynı yarım dünya olmuş gobegimle şişlikten ölücem senin miden nasıl oldu canım

Valla ben de durumlar aynı yarım dünya olmuş gobegimle şişlikten ölücem senin miden nasıl oldu canım
Midem şimdi geçti şükür biraz . zaten kestim ilacı bugün içmicem daha ne zor saatler geçirdim dün akşamdan beri hiç gerek yok kimyasallara demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…