Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlar pazar pazar erkenciyim ay dün beni foruma almadı site uğraştım uğraştım sonra kitap okumaya daldım uyudum sonra da ne zaman açılır bilemediğim için biraz daha bekleseymişim açılıyormuş çok çok güzel bir pazar günü olsun hepimize

Hemen dünkü listemi yazayım
Sabah 10.00 1 bardak kayısı li form çay
2 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 tane kızarmış patates (annemlerde evdeki gibi erken kahvaltı yapamıyorum)
11.00 nescafe 2 si biarada
Öğlen 6 kaşık makarna 1 bardak ayran
Akşam 18.30 3 kaşık pirinç pilavı 3 kaşık sebze yemeği
1.5 litre su
Malesef dün spor yoktu

Günaydın ..
Dün giremediğim için menümü yazamadım hemen yazayım
Sabah:
kahvaltıya başlamadan klasiğim olan 2 su bardağı su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek

Ara:nescafe

Öğle:4 yemek kaşığı kuru fasulye
1 dilim ekmek

Ara : doğum gününe gitmiştim 1 tane küçücük dilim pasta sadece onu yedim

Akşam
1 kase çorba
3 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı tavuk sote
2 yemek kaşığıda kuru fasulye

2 lt su içtim
spor olarakta ısınma hareketleri yaptım
65 tane mekik çekebildim anca

menün güzel canım merak etme spor yapabilsyedin daha da güzel olurdu ama çok yemediği için sıkıntı yok fırsat bulunca yaparsın

spor yapsaydın pastayı görmezden gelirdim neyse bakalım daha ısınma turlarındayız dahada iyi olacaksın birden zor oluyor zaten mekiği düzenli çekersen karnın iyi toparlanır geçen sayfalarda karın ve bacak videosu paylaşmıştım gördün mü hatta o ikisini yap her akşam 20 dk yada bir akşam birini diğer akşam diğerini çok iyi sıkılaşırsın

günaydın kızlar....
dün akşam resmen krize girdim. önce baş dönmesi, gözlerim falan karardı.
sonra bütün vücudumda ağrı. çene kemiğim bile ağrıyordu. sonra bi de midem başladı ağrımaya.
bi de çok yorgun ve uykusuzdum bebeğim de uyumadı. elhamdülillah iyiyim şimdi. dün berbattı menüm
toplamda 3 lavaştan peynirli domatesli dürüm, 50grkadar kuru meyve ve 1kase kadar yoğurt yedim. 1lt kadar da su. spor falan olmadı.
bugün yeni bir gün herşeye baştan başlıyorum.....

valla ben erkenden sporumu yapıp geldim daha kahvaltı yapmadım şimdi kahvaltıya gidiyorum

dünkü menüm
spor sabah kahvaltıdan önce 2 mil leslie jillian level 2
kahvaltı 1 dilim ekmek 2 yumurtalı menemen maydonoz dereotu
ara 1 salatalık yarım nar
öğle salata ızgara tavuk
ara üzerine tarçın serpilmiş 1 elma
spor leslie 3 mil
akşam bol karnıbahar ve brokoli üzeri sarımsaklı yoğurt
yatmadan 1 bardak tarçınlı süt
ayrıca 3 litreye yakın su

Ay evet birden olmuyor
Yazın taekwondoya gidiyordum düşün yani bir de oruçlu oruçlu zorlanmıyordum o zamanlar 200 bile çekiyodum çok rahat
Kendimi salınca çok zorlandım yavaş yavaş alışacak bünye spora

Tünaydın kızlar
mlyt menün güzel ama sporla taçlandırman gerekirdi.tamam annendesin biliyorum zor oluyor ama çık dışarı bir kaç saat yürü canım tembellik yok
Michi canım güzel menün ama spor spor spor !ok ?@deadline canım güzel böyle devam

Dünkü menüm
Sabah 09;00
İki dilim ekmek
Bir yumurta peynirli omlet
İki zeytin
İki çatal peynir
İki bardak çay
Ara 12:00
Bir portakal
Öğle 14:00
Bir kase mercimek çr
Bir kase karışık salata
Bir dilim ekmek
Akşam 18:00
Bir el kadar kızarmış tavuk
İki kaşık yoğurt
2.5 lt su
Sabah 45 dk
Aksam 50 dk tempolu yürüyüş

Katılıyorum tamam şimdi kalkıyorum jillian ya da leslie yapıp geliyorum hemen

april menün ve sporun harika seninde afiyet olsun

kızlar yarın pazartesi yarından itibaren herkes dikkatini versin perşembeye iyi sonuçlar görelim değil mi bu hafta bir kere 1. olalım ne olur çok içimde kaldı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…