Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet hamlamışsın sen belli birazda sınavlar stres derken abur cubura düşmüşsün hemen vazgeçmek zor ama hiç yemeden de olmuyor isanın canı istiyor özellkile belli dönemlerde ben tadımlık yenmesi taraftarıyım ama erken saatlerde ve sporyapmak koşuluyla hatta bu uygulamayı rutin şekle dönüştürebilirsem kilomu koruyacağım zaman da almayacağıma inanıyorm inşalla oralara gelirim tabi zorlanmadan kısa sürede bir şey yerken aetık 10 kez düşünüyorum yesem mi ki unu dye önceden aman ne olcak bir dilimden derdim mesela artık ne olacağını biliyorum

Ay evet bende önceden öyleydim

evettt sporumu da yaptım 20 dk ısınma hareketleri
50 mekik
2 mile leslie
tebrikler canım spor çok önemliymiş kilo verirken onu anladım ben sporsuz kilo verildiği zaman kas kaybı olması ihtimali artıyor sporla verdiğinde kesinlikle kas kaybetmiyorsun hatta kas miktarı artıyor yağlara elveda diyorsun tebrikler

İyi akşamlar kızlar.. Haftanın son günü.. Tatilin son günü
Dünkü menüm,
Sabah(geç kahvaltı-oğle yemeği ) 1 kepçe sebze çorbası, 2 küçük baget ızgara
Akşam(19:00) 3 dilim pizza
Yarım saat evde pasif spor. 2 lt su

Haftaya bol sporlu, bol kilo kaybı olan bir hafta olsun.. Yüzümüz gülsün

Kizlar giremiyorum yine cok hastayim.Sağ kasığımda bi agri vardı cumadan beri iyice artti..Bugünde 4 hastane gezdik ultrason yok kanda bisi cikmadi yarin ultrssonla bakilacak simdilik bu kadar umArim herkes iyidir iyilesince gorusuruz insallah..

gecmis olsun canım bir görünmenn iyi olmuş doktora iyilestigi gelirsinbize haber ver neyin varmış merak etmeyelim arada iyi olup olmadığını soyle tamam mi habersiz birakma;-)

gecmis olsun canım bir görünmenn iyi olmuş doktora iyilestigi gelirsinbize haber ver neyin varmış merak etmeyelim arada iyi olup olmadığını soyle tamam mi habersiz birakma;-)
Tamam canim insallah gecer bana dua et deadline gorusuruz yarin gelmeye cwliscam insallah opuyorum hepinizi..

Bu günkü menüm :
Sabah
2 su bardağı su
2 dilim ekmek
1,5 kibrit kutusu kadar peynir
5-6 çatal kadar patates kızartması az yedim zaten ince doğranmışlardı

Ara:1 avuç leblebi

Öğlen gönlüm hiç bir şey yemek istemedi 1 kase yoğurt 2 tatlı kaşığı pul biberli yedim

Ara:üçer dörder tane fındık fıstık badem

Akşam :
5 yemek kaşığı fasulye yanında 1 dilim ekmek
3 yemek kaşığı erişte

Babam pasta almış ama yemek yok zaten misafir var onlar bitirsin işime gelir artmaz inşallah yoksa canım daha da çeker

Spor :
gün içerisinde
20 dk ısınma
50 mekik
2 mile leslie

Şimdide 3 mile leslie yapmayı ve 100 mekik çekmeyi düşünüyorum hadi hayırlısı

Çok geçmiş olsun

bir döneyim tam döneyim diyorsun aferin sana evet hele bu saatte pasta çok tehlikeli kalırsa yarın öğleden önce tadına bakabilirsin ama öyle 1 dilim değilde 2 çatal falan sonra canın çok çekmesin geri kalanı da evdekilere yedir zorla yok et önünden

kızlar ben şimdilik çıkıyorum bugün pazar kimseler pek olmaz gibi değil mi gelmezsiniz herhalde neyse gideyim de çayımı içeyim yarın görüşürüz sabah erkenden burda olun ona göre bu arada yarın kilo bildirimi yapın bakalım ne durumdasınız regl falan demek yok olabilir ne kadar fazla olduğunuzu bilmezseniz çaba harçayacak gücü bulamazsınız bekliyorum ona göre

Afiyet olsun canım...evvet kimse unutmasın lütfen uyanınca ilk iş tartılınız kızlar yada gün içinde tartılsın unutan.takipte olacağım hepinizi bakalım ne olmuş giden kg mu var gelen kg mu var ?

merhaba ben geldim aranıza yeni katıldım hem kendi topiğim var hemde burdan motive amaçlı eşlik edicem
27 yaşındayım boyum 1 65 90 kiloyum 3 gün oldu başlayalı iştahımı gece açlık nöbetlerimi disiplin etmek ve zayıflamak eski bedenimi geri almak için buradayım.ve cuma başladığım için bu takımı tercih ettim
istediğim zaman çok hızlı kilo verenlerdenim sadece azmetmeliyim.bu arada hedefim 80 kiloya inebilmek
bugünkü menümüde paylaşayım gelmişken
sabah
az yağlı 2 yumurtayla omlet
3 siyah 2 yeşil zeytin
2 çatal yarım yağlı peynir
limonlu naneli yeşil çay (şekersiz)
1 dilim tam buğday ekmeği
ve naneli kabuksuz domates
ara
nescafe 2si1 arada
yarım armut
öğle
az tavuk göğsü tost makinasında kızarmış
ve bir dilim kızarmış tam buğday ekmeği
ara
yeşil çay
akşam yemeği
3 çatal z.yağlı pırasa yemeği
(pirinçli olduğu için ekmek tüketmedim)
yarım kase yoğurt
yarım kase düğün çorbası
ve gün içinde bol bol su tükettim

Azimle başarmak için spor şart anladık bunu

Aynen unutmayacaz tabi ki

jasmine53 üç dilim pizzamı ? Olmamış çok malesef birden fazla yememeliydin
Michi çok güzel menün böyle devam

Teşekkür ederim
İnşallah hep böyle devam edicem

Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…