Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar dünkü menüm sabahtan akşama toplam 2.5 lavaştan peynir domates dürüm, 1kase yoğurt 50gr kadar kuru meyve biliyorum kötüydü ama yemek yapmamıştım. spor yok su 1lt kadar

hoşgeldin ilk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen beraberce zayıflarız.her gün bir önceki günün menüsü,su miktarı ve spor miktarını paylaşıyoruz.sonrasında arkadaşlarla sohbet ve fikir alışverişi yapıyoruz yani eğlenerek zayıflıyoruz.şu anda iki haftalık deneme süresinde olacaksın canım takıma girmen bu zaman zarfına bağlı görüşürüz

kızlar dünkü menüm sabahtan akşama toplam 2.5 lavaştan peynir domates dürüm, 1kase yoğurt 50gr kadar kuru meyve biliyorum kötüydü ama yemek yapmamıştım. spor yok su 1lt kadar
sporla takviye yapman lazım ve unutma yarın tartılıyoruz bir durum kontrol yapmamız lazım canım grsrz

Kızlar lütfen menülerinize saatleri de yazmayı unutmayalım...

Dünkü menüm
Sabah 11:00
İki dilim ekmek
Bir kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Bir yumurta
Ara 14:00
10fındık
Akşam 18:00
Bir kase ezogelin
Salata
Üç ks pilav
3 lt su
Spor yok

tamam canım, yapamadığım kısmında da April den yardım alırım canım Bu da değişik bir tecrübe olacak Görüşmek üzere canım

Günaydın hatunlar .. p.tesi tartımı bende yazayım.. 2 gündür kabızlık yaşamamın hediyesi olarak 400 gr almışım.. 75.1 im şuanda.. ne kadar sıcak su içtiysem de fayda etmedi.. sanırsam bu kabızlık geçene kadar yemek yemicem açlık otu diye birşey var, onu denedim. normalde bu ot içimi tamamem temizlemesi gerekirken, hiç etki eetmedi bana bugün kayısı alıp, deneyeceğim.. bakalım Sizin bir öneriniz var mı?

bu arada dünkü menümü de paylaşayım:
sabah(geç kahvaltı-12:00) 4 cherry domates, 2 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dlm ekmek, 6 zeytin, 2 çayk reçel
ara(15:00) 1 elma
akşam(19:00) 4 kaşık pırasa yemeği, 1 kase çorba.

1.5 lt su.. rahatsız olduğum için spor yapacak takatim yoktu, sadece 30 dk ortalığı toparlayabildim ..

tamam canım, yapamadığım kısmında da April den yardım alırım canım Bu da değişik bir tecrübe olacak Görüşmek üzere canım
tamam canım çok zor değil aslında takımların yüzdelerini 1. 2. diye sıralaman ve bireysel ilk 3 ü sıralaman lazım listede bireyselleri ayırmak zor oluyor tek tek bakarken sadece

Günaydın kızlar ben tartıldım sabitim :) evet sıra sizlerde
april çalışmaya başla tatlısı perşembeye vermiş olalalım biraz ben tartıldım eksiyim ama söylemeyim şimdi perşembeye surpriz size kaç olduğu azimle devam

benimde aynı sorunum oluyor henüz çözemedim ama gece yatarken 2 kayısı ye demişti april birde öyle dene birde taze maydonoz yiyorum kahvaltıda o da iyi diye duymuştum ha aklıma geldi yulaf ezmeleri varya lif içeriyor br öğününü ondan yiyebilirsin çok etkili 1 kase yoğurda 4 kaşık koy yada yoğurt katıysa yoğurttan fazla koy içinede nar yada elma rendele tadı güzel oluyor kuru kayısı erik falanda atabilirsin sütle şişkinlik yapıyor diyorlar

yulaf kepeği var bende... akşam ki yoğurdumu yerken içine katayım da yiyeyim bari.. kayısı almayı unutmuşum ya.. bugün alıp, gece yatmdan 2 tane hap gibi kullanayım bari inşallah işe yarar.. kilo verdik sorasan ama karın şişkinliği mahvetti beni

günaydın canlarımmm özledim sizi.. haftasonu giremiyordum bu haftasonu bakamdım bile doğrudürüst..
sabah çok kötü bişey oldu..
tartıldım 100 gr vermişim sadece.. ben tartıldıktan sonra tartıyı dolabın üstüne koyuyorum yoksa zırtpırt tartılıyorum.. bu sabah tartıldım sonra dolabın üstüne koyayım derken bir fırladı elimden ödüm kptu .. tartının ağzı gözü yamuldu paramparça..
çok sinir oldum yaa ne yapıcam şimdi.. tartı almasına alırım da çok farklı çıkarmı acaba

şimdi kahvaltı hazırlıycam oğluşum evde 15 gün.. spor da yapamadım sabah ..
sonra geçmişi okurum öpüyorum sizi..
off yaaa yeni tartı mı alcam şimdiiii

oluyor canım arada öyle dönemsel birşey uamrım iyi gelir
ispanyol çok önemli değil takım açısından moral olarak bozulabilirsin fazla çıkarsa ama paylaşım alanına bildirim yaparken tartı farkı ekliyoruz mesela bugün tartıldın 75 geldin diyelim eski tartında yeni tartında 76 çıktın 1 kilo tartı farkı başlangıç kilona da ekleniyor yani verdiğin gr aynı kalmış olur ama vakit kaybetmeden yenisini alsan daha sağlıklı olur tartı ne kadar fazla tartıyor görmek açısından mesela 3 gün bekledin diyelim 3 gün sonra yeni tartı alırsan kilo verdin mi kaç gr fazla çıktın bilemezsin yada eksikte çıkabilirsin bu tartıların işi hiç belli değil

Kızlar günaydın ben de eksilerdeyim azmim böyle devam ederse baya bir ilerleme olacak perşembeye kadar
Hadi İnşallah
hadi inşallah bakalım kaç gr olacak haftaya

Hay maşallah
Ya benim bacaklar tutmuyo ki dün spor yapınca
Bünye bile ters tepki veriyo spora
Ama durmak yok
ilk başta öyle oluyor ya gerçi hala yoruluyorum ama spor miktarını arttırdığım için önceden leslie 1 mil zor yapardım şimdi 3 kesmiyor beni pes etmek yok bu arada spor planı hazırla bence haftalık 3 gün spor 1 gün dinlenme falan diye geç saatte bile olsa yapmak zorunda hissediyorsun öneririm yani sadece

hoşbulduk cnm tamam okucam bu gün az sonra alışverişe çıkıcam sağlıklı sebzeler mis gibi meyveler alıcam
yarın başlarım bende bildirim yapmaya o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…