hoşgeldin ilk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen beraberce zayıflarız.her gün bir önceki günün menüsü,su miktarı ve spor miktarını paylaşıyoruz.sonrasında arkadaşlarla sohbet ve fikir alışverişi yapıyoruz yani eğlenerek zayıflıyoruz.şu anda iki haftalık deneme süresinde olacaksın canım takıma girmen bu zaman zarfına bağlı görüşürüzmerhaba ben geldim aranıza yeni katıldım hem kendi topiğim var hemde burdan motive amaçlı eşlik edicem
27 yaşındayım boyum 1 65 90 kiloyum 3 gün oldu başlayalı iştahımı gece açlık nöbetlerimi disiplin etmek ve zayıflamak eski bedenimi geri almak için buradayım.ve cuma başladığım için bu takımı tercih ettim
istediğim zaman çok hızlı kilo verenlerdenim sadece azmetmeliyim.bu arada hedefim 80 kiloya inebilmek
bugünkü menümüde paylaşayım gelmişken
sabah
az yağlı 2 yumurtayla omlet
3 siyah 2 yeşil zeytin
2 çatal yarım yağlı peynir
limonlu naneli yeşil çay (şekersiz)
1 dilim tam buğday ekmeği
ve naneli kabuksuz domates
ara
nescafe 2si1 arada
yarım armut
öğle
az tavuk göğsü tost makinasında kızarmış
ve bir dilim kızarmış tam buğday ekmeği
ara
yeşil çay
akşam yemeği
3 çatal z.yağlı pırasa yemeği
(pirinçli olduğu için ekmek tüketmedim)
yarım kase yoğurt
yarım kase düğün çorbası
ve gün içinde bol bol su tükettim
sporla takviye yapman lazım ve unutma yarın tartılıyoruz bir durum kontrol yapmamız lazım canım grsrzkızlar dünkü menüm sabahtan akşama toplam 2.5 lavaştan peynir domates dürüm, 1kase yoğurt 50gr kadar kuru meyve biliyorum kötüydü ama yemek yapmamıştım. spor yok su 1lt kadar
kızlar gitmedenanaliz raporuna göre efendim şunu unutmayalımjasmine53 elinden öper canım 2 hafta bu iki haftayı yap diğer 2 haftada yardımcı olurum önümüzdeki 2 hafta buralarda oalmıycam çok fazla aprilden isteyecektim ama sende cezalısın öptüm canım bir sorun olursa aprile danış tamam mı
SONUÇ:
İki kırmızı kartı olan 1. takım 398. etap dahil olmak üzere 4 etap boyunca sonuç listelerini hazırlayacaktır.
10. Performans döneminde bir nota dahi almamış olan 5. ve 7. takımlara kocaman alkış!
11. Performans döneminde bütün takımlara başarılar dilerim.
tamam canım çok zor değil aslında takımların yüzdelerini 1. 2. diye sıralaman ve bireysel ilk 3 ü sıralaman lazım listede bireyselleri ayırmak zor oluyor tek tek bakarken sadecetamam canım, yapamadığım kısmında da April den yardım alırım canım Bu da değişik bir tecrübe olacak Görüşmek üzere canım
april çalışmaya başla tatlısı perşembeye vermiş olalalım birazGünaydın kızlar ben tartıldım sabitim :) evet sıra sizlerde
benimde aynı sorunum oluyor henüz çözemedim ama gece yatarken 2 kayısı ye demişti april birde öyle dene birde taze maydonoz yiyorum kahvaltıda o da iyi diye duymuştumGünaydın hatunlar .. p.tesi tartımı bende yazayım.. 2 gündür kabızlık yaşamamın hediyesi olarak 400 gr almışım.. 75.1 im şuanda.. ne kadar sıcak su içtiysem de fayda etmedi.. sanırsam bu kabızlık geçene kadar yemek yemicemaçlık otu diye birşey var, onu denedim. normalde bu ot içimi tamamem temizlemesi gerekirken, hiç etki eetmedi bana bugün kayısı alıp, deneyeceğim.. bakalım Sizin bir öneriniz var mı?
bu arada dünkü menümü de paylaşayım:
sabah(geç kahvaltı-12:00) 4 cherry domates, 2 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dlm ekmek, 6 zeytin, 2 çayk reçel
ara(15:00) 1 elma
akşam(19:00) 4 kaşık pırasa yemeği, 1 kase çorba.
1.5 lt su.. rahatsız olduğum için spor yapacak takatim yoktu, sadece 30 dk ortalığı toparlayabildim ..
yulaf kepeği var bende... akşam ki yoğurdumu yerken içine katayım da yiyeyim bari.. kayısı almayı unutmuşum ya.. bugün alıp, gece yatmdan 2 tane hap gibi kullanayım baribenimde aynı sorunum oluyor henüz çözemedim ama gece yatarken 2 kayısı ye demişti april birde öyle dene birde taze maydonoz yiyorum kahvaltıda o da iyi diye duymuştumha aklıma geldi yulaf ezmeleri varya lif içeriyor br öğününü ondan yiyebilirsin çok etkili 1 kase yoğurda 4 kaşık koy yada yoğurt katıysa yoğurttan fazla koy içinede nar yada elma rendele tadı güzel oluyor kuru kayısı erik falanda atabilirsin sütle şişkinlik yapıyor diyorlar
oluyor canım arada öyle dönemsel birşey uamrım iyi geliryulaf kepeği var bende... akşam ki yoğurdumu yerken içine katayım da yiyeyim bari.. kayısı almayı unutmuşum ya.. bugün alıp, gece yatmdan 2 tane hap gibi kullanayım bariinşallah işe yarar.. kilo verdik sorasan ama karın şişkinliği mahvetti beni
ispanyol çok önemli değil takım açısından moral olarak bozulabilirsin fazla çıkarsagünaydın canlarımmm özledim sizi.. haftasonu giremiyordum bu haftasonu bakamdım bile doğrudürüst..
sabah çok kötü bişey oldu..
tartıldım 100 gr vermişim sadece.. ben tartıldıktan sonra tartıyı dolabın üstüne koyuyorum yoksa zırtpırt tartılıyorum.. bu sabah tartıldım sonra dolabın üstüne koyayım derken bir fırladı elimden ödüm kptu .. tartının ağzı gözü yamuldu paramparça..
çok sinir oldum yaa ne yapıcam şimdi.. tartı almasına alırım da çok farklı çıkarmı acaba
hadi inşallah bakalım kaç gr olacak haftayaKızlar günaydın ben de eksilerdeyim azmim böyle devam ederse baya bir ilerleme olacak perşembeye kadar
Hadi İnşallah
kızlar bugünün before afterı spora koşalım bence hemen
ilk başta öyle oluyor ya gerçi hala yoruluyorum ama spor miktarını arttırdığım için önceden leslie 1 mil zor yapardım şimdi 3 kesmiyor beniHay maşallah
Ya benim bacaklar tutmuyo ki dün spor yapınca
Bünye bile ters tepki veriyo spora
Ama durmak yok
hoşbulduk cnm tamam okucam bu gün az sonra alışverişe çıkıcam sağlıklı sebzeler mis gibi meyveler alıcamhoşgeldin ilk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen beraberce zayıflarız.her gün bir önceki günün menüsü,su miktarı ve spor miktarını paylaşıyoruz.sonrasında arkadaşlarla sohbet ve fikir alışverişi yapıyoruz yani eğlenerek zayıflıyoruz.şu anda iki haftalık deneme süresinde olacaksın canım takıma girmen bu zaman zarfına bağlı görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?