hoşgeldin canım ben dün erken çıktım sana hoşgeldin diyemedimhoşbulduk cnm tamam okucam bu gün az sonra alışverişe çıkıcam sağlıklı sebzeler mis gibi meyveler alıcam
yarın başlarım bende bildirim yapmaya o zaman :)
tamam canım yarın sabah tartıl bir daha ona göre tartı farkını anlayalım yanlışlık olmasın
ilk başta öyle oluyor ya gerçi hala yoruluyorum ama spor miktarını arttırdığım için önceden leslie 1 mil zor yapardım şimdi 3 kesmiyor benipes etmek yok bu arada spor planı hazırla bence haftalık 3 gün spor 1 gün dinlenme falan diye geç saatte bile olsa yapmak zorunda hissediyorsun öneririm yani sadece
Merhaba deAdline nasilsin canim.Doktora gidip geliyorum..Kist ckti 3 tane sag tarafimda ve sanci cekiyorum..Moralimde sıfır zaten cocuk olma ihtimali yok 4 yada 5 ay..Dogum kontrol hapi verdi ama baska doktora gidicem kullanmak istemiyorum kilo aldiriyo cok siz napiyosunuz cok yeni gelenler olmus..hoşgeldin canım ben dün erken çıktım sana hoşgeldin diyemedimyarından itibaren bomba gibi g elirsin aramıza sıkıntı yok
evet bence de birde başka doktora görün aklında kalmasın cok çok geçmiş olsun çocuk mevzusunu düşünme şimdilik iyi ol önceMerhaba deAdline nasilsin canim.Doktora gidip geliyorum..Kist ckti 3 tane sag tarafimda ve sanci cekiyorum..Moralimde sıfır zaten cocuk olma ihtimali yok 4 yada 5 ay..Dogum kontrol hapi verdi ama baska doktora gidicem kullanmak istemiyorum kilo aldiriyo cok siz napiyosunuz cok yeni gelenler olmus..
Sagol tatlim insallah..Sanada iyi yolculuklar simdiden..Azimlisin insallah sorunsuz zayifkada yavas olsun canim sen zayiflarsin gorusuruz..evet bence de birde başka doktora görün aklında kalmasın cok çok geçmiş olsun çocuk mevzusunu düşünme şimdilik iyi ol öncedaha yaşın çok büyük değil loyaltyy stres yapama tamam mı benim arkadasımda vardı kist ilaç kullandı ama kilo almadı doktor dikkat edersen kilo almazsın demiş yediklerine çok dikkat ediyordu yani moralini bozma hiç az ve sık yemen lazım açlık krizi gelmemesi için aklında olsun bizde aynıyız ya ben bu hafta sonu şehir dışına çıkıcam biraz azim gayret içindeyim bu hafta umutluyum imşallah oralarda almam bir de o var
tamam canım snde kendine dikkat et üzme kendiniSagol tatlim insallah..Sanada iyi yolculuklar simdiden..Azimlisin insallah sorunsuz zayifkada yavas olsun canim sen zayiflarsin gorusuruz..
ilk başta öyle oluyor ya gerçi hala yoruluyorum ama spor miktarını arttırdığım için önceden leslie 1 mil zor yapardım şimdi 3 kesmiyor benipes etmek yok bu arada spor planı hazırla bence haftalık 3 gün spor 1 gün dinlenme falan diye geç saatte bile olsa yapmak zorunda hissediyorsun öneririm yani sadece
daha iyi bile olursun bence
Vücut tipimiz aynı o başarmış inşallah bende başarırım
hoşbulduk cnm aynen öyle yapıcam ve burda bu kilolar gidicek :)hoşgeldin canım ben dün erken çıktım sana hoşgeldin diyemedimyarından itibaren bomba gibi g elirsin aramıza sıkıntı yok
Ben bunun ilk hali bile olsam havalar a ucarim
Vücut tipimiz aynı o başarmış inşallah bende başarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?