Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

haftasonu leslie yapamadım ama dün deniz kenarında 1 saat yürüyüş yaptık çok iyi geldi..

dünkü menüm
10:00: 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, 3 kaşık menemen, 3 zeytin, 1 t k bal 1 çk kaymak
14:00 : yarım tabak bulgur pilavı, salata, 3 kaşık yoğurt
17:00 : 5 kaşık süpangle
19:00: 5 badem 2 kuru kayısı
su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş

hoşbulduk cnm tamam okucam bu gün az sonra alışverişe çıkıcam sağlıklı sebzeler mis gibi meyveler alıcam
yarın başlarım bende bildirim yapmaya o zaman :)
hoşgeldin canım ben dün erken çıktım sana hoşgeldin diyemedim yarından itibaren bomba gibi gelirsin aramıza sıkıntı yok

tekrar merhabaaaaa
deadline canım eşim gelirken alacak yeni tartı.. almazsan eve giremezsin dedim
darned hoş geldin canım
tamam canım yarın sabah tartıl bir daha ona göre tartı farkını anlayalım yanlışlık olmasın yarına bence sen bir 100 gr daha vermiş olursun ona göre hesp ederiz menülerin çok iyi çünkü

hoşgeldin canım ben dün erken çıktım sana hoşgeldin diyemedim yarından itibaren bomba gibi gelirsin aramıza sıkıntı yok
Merhaba deAdline nasilsin canim.Doktora gidip geliyorum..Kist ckti 3 tane sag tarafimda ve sanci cekiyorum..Moralimde sıfır zaten cocuk olma ihtimali yok 4 yada 5 ay..Dogum kontrol hapi verdi ama baska doktora gidicem kullanmak istemiyorum kilo aldiriyo cok siz napiyosunuz cok yeni gelenler olmus..

kızlar ben bu hafta sonu yokum bilginize hatta cuma gününden itibaren yokum 3 gün bensiz buraları boş bırakmayın ben şehir dışına arkadaşımın nişanına gidiyorum fırsat bulamam muhtemelen nişan evinde kalacağım birde karışık yani neyse bu hafta azmedip verebileceğim en iyi kiloyu vermem gerek hatta o yolda ilerliyorum cumadan beri bu hafta bana katılırsanız birinci bile oluruz söyleyeyim yani sporları mümkün olduğunca yapın ve glisemik indeksi yüksek gıdalardan mümkün olduğunca uzak durun karbonhidrat ne kadar azsa kilolar o kadar çabuk gidiyor hatta kilo vermemiş olanlar kesinlikle çarşamba günü çok dikkat etsinler tatlı olsa bile önlerinde yemesinler perşembeye saklayın tadımlık bile yemeyin tartı bu hafta hepimizi güldürsünmümkün olduğunca protein ve düşük indeksli kh tüketin ve su ve spor neler oluyor varya

evet bence de birde başka doktora görün aklında kalmasın cok çok geçmiş olsun çocuk mevzusunu düşünme şimdilik iyi ol önce daha yaşın çok büyük değil loyaltyy stres yapama tamam mı benim arkadasımda vardı kist ilaç kullandı ama kilo almadı doktor dikkat edersen kilo almazsın demiş yediklerine çok dikkat ediyordu yani moralini bozma hiç az ve sık yemen lazım açlık krizi gelmemesi için aklında olsun bizde aynıyız ya ben bu hafta sonu şehir dışına çıkıcam biraz azim gayret içindeyim bu hafta umutluyum imşallah oralarda almam bir de o var

Sagol tatlim insallah..Sanada iyi yolculuklar simdiden..Azimlisin insallah sorunsuz zayifkada yavas olsun canim sen zayiflarsin gorusuruz..

Peki tamam öyle yapayım en iyi :)

Vücut tipimiz aynı o başarmış inşallah bende başarırım
daha iyi bile olursun bence kilonu vermeye çalış tatilde dönem içi de almamaya gayret et her hafta yine tartıl artıda olmaya başladığında önüne geç yoksa yaza yine kilo alırsın erkenden korursan sıkıntı olmaz hem okul döneminde kilo veremesen de yazın kalan 1 2 kilonu da o zaman verirsin

Dünkü listem
Sabah 3 tane zeytin 2 dilim peynir
Ara nescafe 2 si biarada
Öğlen 12.00 gibi birazcık kek
Ara nescafe 2 si biarada
Aksam 1 porsiyon çiğ köfte yatmadan az bi yoğurt
2 litre su
Spor yok ama yarın basliycam

Selam kızlar hafta sonu hiç giremedim. evde oturmadım pek. hemen kısaca özet geceyim. telefondan girince de acıkcası üsendim yazmaya.

c.tesi sınavım vardı. ögleden sonra bitti ve sonra sinemaya gittik eşimle. aksam da dısarı da yedik. ve sonra bir yere caya gittik eve cok gec döndüğümüz için yazamadım.

c.tesi sabah omlet ve 10 badem / aksam yarım porsiyon iskender(etlerini yedim) / 2lt su ve spor yok maalesef

pazar günü de kahvaltıdan sonra cıktık ve yine aynı sekilde gece dndüm eve

sabah 5 sigara böregi (yemesem iyiydi biliyorum ) / ve ögleden sonra 2 kibrit kutusu kadar helva+3 ceviz + yarı portakal+ 1 greyfurt yedim. menüm sacma sapan oldu biliyorum ama aksam 1 saat dans ettim. telafi ettim diye düşünüyorum

bakayım bakayım neler konustunuz

bu arada kızlar sinemaya gittik oğluşumla
baştan ön yargıyla gittim
kore filmi gibi geldi bana
ama çok keyifli çıktım filmden
çok duygusal ve maceralı bi animasyon filmiydi bi okadarda güldük
açıkçası beklentilerimizi karşıladı
bu arada filmin ismi 6 süper kahraman 3d film

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…