- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 208
- 37
Afiyet olsun canım...evvet kimse unutmasın lütfen uyanınca ilk iş tartılınız kızlar yada gün içinde tartılsın unutan.takipte olacağım hepinizi bakalım ne olmuş giden kg mu var gelen kg mu var ?
canım ben su an eksideyim. sabah tartıldım. persembeden cok umutluyum. bakalım
merhaba ben geldim aranıza yeni katıldım hem kendi topiğim var hemde burdan motive amaçlı eşlik edicem
27 yaşındayım boyum 1 65 90 kiloyum 3 gün oldu başlayalı iştahımı gece açlık nöbetlerimi disiplin etmek ve zayıflamak eski bedenimi geri almak için buradayım.ve cuma başladığım için bu takımı tercih ettim
istediğim zaman çok hızlı kilo verenlerdenim sadece azmetmeliyim.bu arada hedefim 80 kiloya inebilmek
bugünkü menümüde paylaşayım gelmişken
sabah
az yağlı 2 yumurtayla omlet
3 siyah 2 yeşil zeytin
2 çatal yarım yağlı peynir
limonlu naneli yeşil çay (şekersiz)
1 dilim tam buğday ekmeği
ve naneli kabuksuz domates
ara
nescafe 2si1 arada
yarım armut
öğle
az tavuk göğsü tost makinasında kızarmış
ve bir dilim kızarmış tam buğday ekmeği
ara
yeşil çay
akşam yemeği
3 çatal z.yağlı pırasa yemeği
(pirinçli olduğu için ekmek tüketmedim)
yarım kase yoğurt
yarım kase düğün çorbası
ve gün içinde bol bol su tükettim
hoşgeldiin
Günaydın hatunlar .. p.tesi tartımı bende yazayım.. 2 gündür kabızlık yaşamamın hediyesi olarak 400 gr almışım.. 75.1 im şuanda.. ne kadar sıcak su içtiysem de fayda etmedi.. sanırsam bu kabızlık geçene kadar yemek yemicemaçlık otu diye birşey var, onu denedim. normalde bu ot içimi tamamem temizlemesi gerekirken, hiç etki eetmedi bana bugün kayısı alıp, deneyeceğim.. bakalım Sizin bir öneriniz var mı?
bu arada dünkü menümü de paylaşayım:
sabah(geç kahvaltı-12:00) 4 cherry domates, 2 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dlm ekmek, 6 zeytin, 2 çayk reçel
ara(15:00) 1 elma
akşam(19:00) 4 kaşık pırasa yemeği, 1 kase çorba.
1.5 lt su.. rahatsız olduğum için spor yapacak takatim yoktu, sadece 30 dk ortalığı toparlayabildim ..
yesil cy ve sade türk kahvesini tavsiye ederim.
günaydın canlarımmm özledim sizi.. haftasonu giremiyordum bu haftasonu bakamdım bile doğrudürüst..
sabah çok kötü bişey oldu..
tartıldım 100 gr vermişim sadece.. ben tartıldıktan sonra tartıyı dolabın üstüne koyuyorum yoksa zırtpırt tartılıyorum.. bu sabah tartıldım sonra dolabın üstüne koyayım derken bir fırladı elimden ödüm kptu .. tartının ağzı gözü yamuldu paramparça..
çok sinir oldum yaa ne yapıcam şimdi.. tartı almasına alırım da çok farklı çıkarmı acaba
şimdi kahvaltı hazırlıycam oğluşum evde 15 gün.. spor da yapamadım sabah ..
sonra geçmişi okurum öpüyorum sizi..
off yaaa yeni tartı mı alcam şimdiiii
canım moralini bozma. insan stresliyken zor kilo verir. Allah korusun basına bir yerine düşebilirdi. o yüzden boş ver. yeni tartı al. tartı farkı da sayılıyor. hiç bozma yani moralini
haftasonu leslie yapamadım ama dün deniz kenarında 1 saat yürüyüş yaptık çok iyi geldi..
sen bursada değil miydin ispanyol ? deniz kenarı ahh, ahh bana da 1 porsiyon deniz kenarında spor lütfen. leslieyi ben sevdim ya. sesini kapatınca cok iyi. hatta bu aksam da yapacagım inşallah
Merhaba deAdline nasilsin canim.Doktora gidip geliyorum..Kist ckti 3 tane sag tarafimda ve sanci cekiyorum..Moralimde sıfır zaten cocuk olma ihtimali yok 4 yada 5 ay..Dogum kontrol hapi verdi ama baska doktora gidicem kullanmak istemiyorum kilo aldiriyo cok siz napiyosunuz cok yeni gelenler olmus..
cok cok gecmiş olsun canım
kızlar ben bu hafta sonu yokum bilginize hatta cuma gününden itibaren yokum 3 gün bensiz buraları boş bırakmayınben şehir dışına arkadaşımın nişanına gidiyorum fırsat bulamam muhtemelen nişan evinde kalacağım birde karışık yani neyse bu hafta azmedip verebileceğim en iyi kiloyu vermem gerek hatta o yolda ilerliyorum cumadan beri bu hafta bana katılırsanız birinci bile oluruz söyleyeyim yani sporları mümkün olduğunca yapın ve glisemik indeksi yüksek gıdalardan mümkün olduğunca uzak durun karbonhidrat ne kadar azsa kilolar o kadar çabuk gidiyor hatta kilo vermemiş olanlar kesinlikle çarşamba günü çok dikkat etsinler tatlı olsa bile önlerinde yemesinler perşembeye saklayın tadımlık bile yemeyin tartı bu hafta hepimizi güldürsün mümkün olduğunca protein ve düşük indeksli kh tüketin ve su ve spor neler oluyor varya
cok bilimsel olmus