Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Afiyet olsun canım...evvet kimse unutmasın lütfen uyanınca ilk iş tartılınız kızlar yada gün içinde tartılsın unutan.takipte olacağım hepinizi bakalım ne olmuş giden kg mu var gelen kg mu var ?

canım ben su an eksideyim. sabah tartıldım. persembeden cok umutluyum. bakalım

hoşgeldiin

yesil cy ve sade türk kahvesini tavsiye ederim.

şimdi kahvaltı hazırlıycam oğluşum evde 15 gün.. spor da yapamadım sabah ..
sonra geçmişi okurum öpüyorum sizi..
off yaaa yeni tartı mı alcam şimdiiii

canım moralini bozma. insan stresliyken zor kilo verir. Allah korusun basına bir yerine düşebilirdi. o yüzden boş ver. yeni tartı al. tartı farkı da sayılıyor. hiç bozma yani moralini

haftasonu leslie yapamadım ama dün deniz kenarında 1 saat yürüyüş yaptık çok iyi geldi..

sen bursada değil miydin ispanyol ? deniz kenarı ahh, ahh bana da 1 porsiyon deniz kenarında spor lütfen. leslieyi ben sevdim ya. sesini kapatınca cok iyi. hatta bu aksam da yapacagım inşallah

cok cok gecmiş olsun canım

cok bilimsel olmus dagatesi like it

Kızlar ben geldim
hoşgeldin canım nasılsın moralin falan iyi mi herşey yolunda mı

Bu esnada tartildim yine yeniden 79
annendesin değil mi hala ordaki tartıda farklı çıkıyor olabilrisin bence ilk gittiğnde tartılmışmıydın orda perşembeye daha var ödemin varsa da atarsın

Ben bunun ilk hali bile olsam havalar a ucarim
eğer moralini bozman azimle devma edersen son hali bile olursun kısa sürede iyi gidiyorsun çünkü

hoşgeldin dagatesi hafta sonuna verelim bomba gibi bir haftayla devam edelim olsun çok çalışman lazım bu hafta çok

kendinden bahsedermisin tatlım senle muhabbet edemedik hiç oğlun kaç yaşında kaç yıllık evlisin bende duymuştum çok güzel bir animasyon filmiymiş ama tek başım agitmem abes olur ya sanki animasyon severim yoksa ben bekarım 24 yaşındayım boyum 162 sen benden uzunsun ya özeniyorum uzun insanlara hedefin kaçtı canım yazmısmıydın onu hatırlayamadım

Iyiyim canım Sağol biraz depresif takılıyorum bakalım düzelecek inşaallah

merhaba cnm 13e girdi oğlum eşimden ayrıyım 11 yıl oldu
ailemle yaşıyorum hayat mücadelesi veriyorum işte herkes gibi bende
ilk hedefim 80 cnm yani bi on kilo gitsin daha sonra 75 70 ve 65 olarak vermeyi düşünüyorum
80 bile bende harika duruyor hele 75 60 gibi duruyor
inşallah herkes gibi bende hedefime ulaşırım sizinle birlikte
sen kaç kilosun cnm

iyi yapmışsın elma iyidir ara öğünlere süper oluyor ya ben meyve sevmezdim pek ama bu günlerde sevmeye başladım
özellikle diyetlerimizde yeşil elmayı tercih edersek daha sağlıklı olur birde doktorum diyodu
elmanın üstüne tarçın serpersek tatlı krizimi engelleyip daha tok tutarmış

bekar br bayan olarak ayakta olanlara hayranım maşallah baya buyukmuş çocuğun küçükken daha da zor gerçi şimdide ergenlik çağında ama anne olmak zor galiba olur canım neden olmasın ilk başlarda çok hızlı verirsin hemde gittikce yavaşlıyor ama pes etmemek lazım ben geçen hafta 64.7 ydim vermiş halim tabi bu takıma gelmeden önce kendi kendime bir ileri bir geri takılıyordum burda hızlandı yine 74 e yakın bir kiloyla başlmıştım bak söyleyince 10 kilo vermişim nerdeyse boyun uzun ya ondan sana 70 ler iyi olur ve kısa sürede inersin burda bizmle

özellikle diyetlerimizde yeşil elmayı tercih edersek daha sağlıklı olur birde doktorum diyodu
elmanın üstüne tarçın serpersek tatlı krizimi engelleyip daha tok tutarmış
evet bu aralar öyle takılıyorum rendeleyip tarçın dökünce çok güzel oluyor birde rendelenmiş elmayı tavada kısık ateste hafif pişirip tarçın ve ceviz ekleyince çok güzel bir tatlı oluyor ya çok tatlı istenirse yenebilir bence

inşallah cnm çok hevesliyim ve kilolarımla mutluyum kilo bana yakışıyor yalanını çöpe attım
kilo verdikçe mutlu oluyorum asıl

oda olabılır denıcem :)
birde geçen facete bi grupta yağ yakan içecek tarifi buldum yapıcam
2 limon 3 elmayı dörde bölüp içine kabuk tarçın tane karanfil ve karabiber katıp elmalar yumuşayana kadar kaynatıyoruz 2 lt suya süzüyoruz kalan suyu ya o gün yada 2 gün su olarak içiyoruz
çok güzel yağ yakıyormuş

bunu biryerde okumuştum tadı güzelmiş hiç denemedim ama bir dene bakalım sen hem tokta tutar yani bende bir ara deneyebilirim

kızlar dünkü menüm
sabah 10:00 1armut
11:30 1tabak pırasa yemeği 1 kase yoğurt
14:30 1 tabak pırasa 1 kase yoğurt 3 ısırık tavuk dürüm
17:00 1 pırasa daha biraz kuru meyve
1.5 saat kadar yürüyüş 5dk eliptik 1,5lt su

Sağol canim benim bi bakayim dedim
Ahh kuzum bak bakk bi cezayıda aldık durumlar vahim 4 hafta üstüste sonuç listesini biz hazırlayacağız performanslar kötü gitti son haftalarda genelde ...Aslında çok güzel samimi paylaşım dolu bir takımımız var ama gel gör ki iyi gidemedik kg verme konusunda İnşallah daha iyi olacağız umudum var tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…