Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yeni yeni ısınıyorsun duruma bence çok iyi bir menü olmuş başlangıç için daha iyisini yavaş yavaş yaparız tebrikler spor için
Selam kizlar nazil keyifler yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
kaptancım bende bugün tam aprile kaptan hiç uğramıyor nasıl acaba diye yazacaktım bir baktım uğramışsın nasılsın iyi misin ne durumdasın ayrıca kaptan tartıldın mı hiç kilo almadın değil mi

april zamanla toparlanırız ya bu bile iyi şimdi paylaşımlar arttı iyice azalmıştık birde en azından motivasyonumuz giderek artıyor bana öyle geldi son zamanlarda ne dersin

deadline evet canım toparlandık ama ben sonucu görmeden inanmam artık!bildirim günü bir geliyor tüm herşey tepetaklak oluyor görücez canım görücez

april bu hafta yüzden senin ve ispanyolun 1 e yakın olursa ben simdiden yüzdemin iyi düzeyde olduğunu sır verebilirim sana kimseye söyleme de
kimsede duymadı evett tamam canım bendee ozaman güzel sonuçlar bekliyorum.Bu hafta listeye girecek arkadaş var mı peki ?

kimsede duymadı evett tamam canım bendee ozaman güzel sonuçlar bekliyorum.Bu hafta listeye girecek arkadaş var mı peki ?
mlyt bu hafta kilo verirse evet veremezse haftaya alalım regli bitmiş olur daha iyi sonuç olur birde michi izinliydi ya duruma göre alabiliriz kaptan enson yüzdesi -0.17 ydi 373. etapta izne ayrılmış 60.3 kiloyla bu hafta 398. etaptayız en son 25 hafta geçmiş 25 e bölücez bakalım takımın yüzdesine göre karar verelim yoksa bir sonraki hafta alırız

aman ya bizim takımı kimse sallamaz bence cezayıda yedik diye bizden onlar ümidini kesti biz kendimizden kesmeyelim bari öyle çok ta değil april adamlar 4 yüzde yapıyor ben kim o kadar yüzde kim

Selam kizlar nazil keyifler yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

kaptaan hosgeldiiin

april bence biz son 2 haftadır iyi gidiyoruz da diğer takımlar cok fazla iyiler

april bu hafta yüzden senin ve ispanyolun 1 e yakın olursa ben simdiden yüzdemin iyi düzeyde olduğunu sır verebilirim sana kimseye söyleme de

ay kimseler duymadı deadline

aman ya bizim takımı kimse sallamaz bence cezayıda yedik diye bizden onlar ümidini kesti biz kendimizden kesmeyelim bari öyle çok ta değil april adamlar 4 yüzde yapıyor ben kim o kadar yüzde kim

benim %4 yapmam için 2.5 kilo fln vermem lazım

yani mlyt ve michi hazırlıklı olsunlar ozaman kızlar hu huu haberiniz olsun bu hafta listeye girmek sizin elinizde birazcık daha dikkat ve özveriyle bunun sağlanıcağını düsünüyorun sporlu günleriniz olsun ok ?

dagatesi canım benim iyi gidiyoruzda yüzde bakımından yinede iyi değiliz bence.onlar daha iyi olabilir ama ,bizde iyi olabiliriz bir kişinin bile kopması takımdan hepimizi etkiler ben de her hafta birinci olalım demiyorum ama ilk beşte olmalıyız

evet april o konuda haklısın zaten şimdilik listede biz varız herşey bize bağlı çok çalışırsak bu haftayı kurtarırız yüzdemizi %40 ta tutmamız yetiyor aslında ortalama daha üstü daha iyi tabi

Selam kızlar ben tuğba :) aranıza yeni kAtıldım. Yaş 21 Boy 158 kilo 61.4 hedef 52 :) inşallah sizlerle birlikte başaracağıma inanıyorum :)

haklısın canım. biz hiç toplu veremedik kilo. her hafta birisi iyi birisi kopmus gidiyoruz.

hadi ya yapıyormuydu 2.5 ama sende yapıyor dğru benim 3.5 falan olması lazımdı galiba

neyse ya yüzdeleri persembe hesaplayalım

haklısın canım. biz hiç toplu veremedik kilo. her hafta birisi iyi birisi kopmus gidiyoruz.

demi ya versekte konuşsak bari zenginin parası züğürtün çenesini yorar dememişler boşa ona benzedi benimkisi

Aynenn öyle canım bir bildirim günü birde bildirimden sonraki iki gün bizim takıma bişeyler oluyor nazar desem değil öyle büyük başarıda yok ki nazar degsin:))))) bakalim tabi yine benim umudum var hepinizi çok seviyorum ve takımımı çok seviyorum

Selam kızlar ben tuğba :) aranıza yeni kAtıldım. Yaş 21 Boy 158 kilo 61.4 hedef 52 :) inşallah sizlerle birlikte başaracağıma inanıyorum :)

hosgeldiin

demi ya versekte konuşsak bari zenginin parası züğürtün çenesini yorar dememişler boşa ona benzedi benimkisi

ay neyse cok iş az laf demişler. ben spora kacıyorum. persembe görüşelim deadline

aprilcigim sana da iyi geceler. kızlar iyi geceler.

hoşgeldin canım 1. sayfayı okuduysan kurallar var menü paylaşımı yapıyoruz hergün bir önceki günün menüsünü yazıyoruz su ve spor miktarıyla beraber spor yaparsan çok daha hızlı veririsin spor yapabilir misin evde koşu bandın falan var mı yada bir imkanın var mı yoksa evde videolardan önerebiliriz 3 hafta deneme süren var canım eğer azimliysen listeye girebilirisn çok çalışırsan başarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…