yeni yeni ısınıyorsun duruma bence çok iyi bir menü olmuş başlangıç için daha iyisini yavaş yavaş yaparız tebrikler spor içinkızlar dünkü menüm
sabah 10:00 1armut
11:30 1tabak pırasa yemeği 1 kase yoğurt
14:30 1 tabak pırasa 1 kase yoğurt 3 ısırık tavuk dürüm
17:00 1 pırasa daha biraz kuru meyve
1.5 saat kadar yürüyüş 5dk eliptik 1,5lt su
kaptancım bende bugün tam aprile kaptan hiç uğramıyor nasıl acaba diye yazacaktım bir baktım uğramışsın nasılsın iyi misin ne durumdasınSelam kizlar nazil keyifler yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
april zamanla toparlanırız ya bu bile iyi şimdi paylaşımlar arttı iyice azalmıştık birde en azından motivasyonumuz giderek artıyor bana öyle geldi son zamanlarda ne dersinAhh kuzum bak bakk bi cezayıda aldık durumlar vahim4 hafta üstüste sonuç listesini biz hazırlayacağız performanslar kötü gitti son haftalarda genelde ...Aslında çok güzel samimi paylaşım dolu bir takımımız var ama gel gör ki iyi gidemedik kg verme konusunda İnşallah daha iyi olacağız umudum var tabii :)
april bu hafta yüzden senin ve ispanyolun 1 e yakın olursa ben simdiden yüzdemin iyi düzeyde olduğunu sır verebilirim sanadeadline evet canım toparlandık ama ben sonucu görmeden inanmam artık!bildirim günü bir geliyor tüm herşey tepetaklak oluyor görücez canım görücez
kimsede duymadı evettapril bu hafta yüzden senin ve ispanyolun 1 e yakın olursa ben simdiden yüzdemin iyi düzeyde olduğunu sır verebilirim sanakimseye söyleme de
mlyt bu hafta kilo verirse evet veremezse haftaya alalım regli bitmiş olur daha iyi sonuç olurkimsede duymadı evetttamam canım bendee ozaman güzel sonuçlar bekliyorum.Bu hafta listeye girecek arkadaş var mı peki ?
aman ya bizim takımı kimse sallamaz bence cezayıda yedik diye bizden onlar ümidini kesti biz kendimizden kesmeyelim barikimsede duymadı evetttamam canım bendee ozaman güzel sonuçlar bekliyorum.Bu hafta listeye girecek arkadaş var mı peki ?
Selam kizlar nazil keyifler yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Ahh kuzum bak bakk bi cezayıda aldık durumlar vahim4 hafta üstüste sonuç listesini biz hazırlayacağız performanslar kötü gitti son haftalarda genelde ...Aslında çok güzel samimi paylaşım dolu bir takımımız var ama gel gör ki iyi gidemedik kg verme konusunda İnşallah daha iyi olacağız umudum var tabii :)
april bu hafta yüzden senin ve ispanyolun 1 e yakın olursa ben simdiden yüzdemin iyi düzeyde olduğunu sır verebilirim sanakimseye söyleme de
aman ya bizim takımı kimse sallamaz bence cezayıda yedik diye bizden onlar ümidini kesti biz kendimizden kesmeyelim bariöyle çok ta değil april adamlar 4 yüzde yapıyor ben kim o kadar yüzde kim
yani mlyt ve michi hazırlıklı olsunlar ozaman kızlar hu huu haberiniz olsun bu hafta listeye girmek sizin elinizdemlyt bu hafta kilo verirse evet veremezse haftaya alalım regli bitmiş olur daha iyi sonuç olurbirde michi izinliydi ya duruma göre alabiliriz kaptan enson yüzdesi -0.17 ydi 373. etapta izne ayrılmış 60.3 kiloyla bu hafta 398. etaptayız en son 25 hafta geçmiş 25 e bölücez bakalım takımın yüzdesine göre karar verelim yoksa bir sonraki hafta alırız
hadi ya yapıyormuydu 2.5 ama sende yapıyor dğru benim 3.5 falan olması lazımdı galibabenim %4 yapmam için 2.5 kilo fln vermem lazım
evet april o konuda haklısın zaten şimdilik listede biz varız herşey bize bağlı çok çalışırsak bu haftayı kurtarırız yüzdemizi %40 ta tutmamız yetiyor aslında ortalama daha üstü daha iyi tabidagatesi canım benim iyi gidiyoruzda yüzde bakımından yinede iyi değiliz bence.onlar daha iyi olabilir ama ,bizde iyi olabiliriz bir kişinin bile kopması takımdan hepimizi etkiler ben de her hafta birinci olalım demiyorum ama ilk beşte olmalıyız
dagatesi canım benim iyi gidiyoruzda yüzde bakımından yinede iyi değiliz bence.onlar daha iyi olabilir ama ,bizde iyi olabiliriz bir kişinin bile kopması takımdan hepimizi etkiler ben de her hafta birinci olalım demiyorum ama ilk beşte olmalıyız
hadi ya yapıyormuydu 2.5 ama sende yapıyor dğru benim 3.5 falan olması lazımdı galiba
demi ya versekte konuşsak bari zenginin parası züğürtün çenesini yorar dememişler boşa ona benzedi benimkisihaklısın canım. biz hiç toplu veremedik kilo. her hafta birisi iyi birisi kopmus gidiyoruz.
neyse ya yüzdeleri persembe hesaplayalım
Aynenn öyle canım bir bildirim günü birde bildirimden sonraki iki gün bizim takıma bişeyler oluyor nazar desem değil öyle büyük başarıda yok ki nazar degsin:))))) bakalim tabi yine benim umudum var hepinizi çok seviyorum ve takımımı çok seviyorumhaklısın canım. biz hiç toplu veremedik kilo. her hafta birisi iyi birisi kopmus gidiyoruz.
neyse ya yüzdeleri persembe hesaplayalım
Selam kızlar ben tuğba :) aranıza yeni kAtıldım. Yaş 21 Boy 158 kilo 61.4 hedef 52 :) inşallah sizlerle birlikte başaracağıma inanıyorum :)
demi ya versekte konuşsak bari zenginin parası züğürtün çenesini yorar dememişler boşa ona benzedi benimkisi
hoşgeldin canımSelam kızlar ben tuğba :) aranıza yeni kAtıldım. Yaş 21 Boy 158 kilo 61.4 hedef 52 :) inşallah sizlerle birlikte başaracağıma inanıyorum :)
hoşgeldin canım 1. sayfayı okuduysan kurallar var menü paylaşımı yapıyoruz hergün bir önceki günün menüsünü yazıyoruz su ve spor miktarıyla beraberSelam kızlar ben tuğba :) aranıza yeni kAtıldım. Yaş 21 Boy 158 kilo 61.4 hedef 52 :) inşallah sizlerle birlikte başaracağıma inanıyorum :)
Hoşbuldummhoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?