- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İyi geceler koşturrr bakalım dagatesihosgeldiin
ay neyse cok iş az laf demişler. ben spora kacıyorum. persembe görüşelim deadline
aprilcigim sana da iyi geceler. kızlar iyi geceler.
perşembe görüşcez zaten o aldığın gramlar gitmiş olcak dagatesi ona göre ayarla kendinihosgeldiin
ay neyse cok iş az laf demişler. ben spora kacıyorum. persembe görüşelim deadline
aprilcigim sana da iyi geceler. kızlar iyi geceler.
okuyormusun canım ne yapıyorsun evlimisin erken evlenmiş olabilirisn diye sordum kilo alma hikayen var mı yoksa benim gibi hep tombik miydin ben öyleydim artık olmamaya kararlıyımSelam kızlar ben tuğba :) aranıza yeni kAtıldım. Yaş 21 Boy 158 kilo 61.4 hedef 52 :) inşallah sizlerle birlikte başaracağıma inanıyorum :)
Şu an sadece diyet yapabiliyorum. Ama baya dizginledim kendimi tatlı hiç yemiyorum suyu da bi hafta bırakmak zorundayım tadilat var çünkü iş yerindehoşgeldin canım 1. sayfayı okuduysan kurallar var menü paylaşımı yapıyoruz hergün bir önceki günün menüsünü yazıyoruz su ve spor miktarıyla beraberspor yaparsan çok daha hızlı veririsin spor yapabilir misin evde koşu bandın falan var mı yada bir imkanın var mı yoksa evde videolardan önerebiliriz 3 hafta deneme süren var canım eğer azimliysen listeye girebilirisn çok çalışırsan başarırsın
ne alakası var canım tadilatla ? Suyun ?Şu an sadece diyet yapabiliyorum. Ama baya dizginledim kendimi tatlı hiç yemiyorum suyu da bi hafta bırakmak zorundayım tadilat var çünkü iş yerinde
Önlisans mezunuyum. Çalışıyorum. Henüz evlenmedim ama ufukta olabilirokuyormusun canım ne yapıyorsun evlimisin erken evlenmiş olabilirisn diye sordum kilo alma hikayen var mı yoksa benim gibi hep tombik miydin ben öyleydim artık olmamaya kararlıyımbende 24 yaşındayım boyumda 162 64.7 kilom bekarım sana sormuşken söyleyim hedefe giden yollar zorlu ama başarıcağımızı umuyorum
Lavabolar falan hep yıkık dökük su içince malum lavabo ihtiyacıne alakası var canım tadilatla ? Suyun ?
senin baya azimli olman sart yaza fit girmeliyiz mümkün olduğunca spor yap ve evet ekmeği azalt sadece sabah ye bence 1 yada 2 dilim birde tam buğday ekmeği tercih et derim pilav falan da çok yemezsen hızlıca verirsin kilolarınıÖnlisans mezunuyum. Çalışıyorum. Henüz evlenmedim ama ufukta olabiliraslında belki de biraz da bunun için evlilik falan fit olmak istiyorum yaza çıtır girmek istiyorum kilo alma hikayeme gelince bi kere ben kendimi hiç zayıf hatırlamıyorum hep balık etliyim gençliğe adım attığımdan beri en düşük 54 kg oldum. Bi kere sofradan kesinlikle doymadan kalkmıyodum tıka basa yiyodum her yediğimle mutlaka ekmek yiyodum. Tatlı desen hak getire kısaca dikkat etmiyodum. Şimdi inşallah bunların üstesinden gelicem.
bende düşündüm tadilatla su içmenin alakasını mantıklıymış ama eve gelince içebilirisn her saat başı 1 bardak içsen akşam yeter birde iş yernde 1 2 bardak içersin zaten tamam vucudun su kaybetmesinLavabolar falan hep yıkık dökük su içince malum lavabo ihtiyacı
Ayy doğru ya düsünemedim cAnım pardonLavabolar falan hep yıkık dökük su içince malum lavabo ihtiyacı
Ekmeği azalttım dediğin gibi sadece sabahyiyorum o da tam tahıllı. En önemlisi sadece sebze yiyorum tatlı hiç yemiyorumsenin baya azimli olman sart yaza fit girmeliyiz mümkün olduğunca spor yap ve evet ekmeği azalt sadece sabah ye bence 1 yada 2 dilim birde tam buğday ekmeği tercih et derim pilav falan da çok yemezsen hızlıca verirsin kilolarını
bende düşündüm tadilatla su içmenin alakasını mantıklıymış ama eve gelince içebilirisn her saat başı 1 bardak içsen akşam yeter birde iş yernde 1 2 bardak içersin zaten tamam vucudun su kaybetmesin
canım azimli gördüm seni yapacaksın bencedeÖnlisans mezunuyum. Çalışıyorum. Henüz evlenmedim ama ufukta olabiliraslında belki de biraz da bunun için evlilik falan fit olmak istiyorum yaza çıtır girmek istiyorum kilo alma hikayeme gelince bi kere ben kendimi hiç zayıf hatırlamıyorum hep balık etliyim gençliğe adım attığımdan beri en düşük 54 kg oldum. Bi kere sofradan kesinlikle doymadan kalkmıyodum tıka basa yiyodum her yediğimle mutlaka ekmek yiyodum. Tatlı desen hak getire kısaca dikkat etmiyodum. Şimdi inşallah bunların üstesinden gelicem.
evet meyvede ye hatta özellikle şekeri düşük meyveler tarçınlı elma tatlı istegini azailtıyor ara öğün olarak elma ceviz yada badem yersen hiç açlıkta hssetmezsin tatlı krizine de girmezsinEkmeği azalttım dediğin gibi sadece sabahyiyorum o da tam tahıllı. En önemlisi sadece sebze yiyorum tatlı hiç yemiyorum
yani mlyt ve michi hazırlıklı olsunlar ozaman kızlar hu huu haberiniz olsun bu hafta listeye girmek sizin elinizdebirazcık daha dikkat ve özveriyle bunun sağlanıcağını düsünüyorun sporlu günleriniz olsun ok ?
Selam kızlar ben tuğba :) aranıza yeni kAtıldım. Yaş 21 Boy 158 kilo 61.4 hedef 52 :) inşallah sizlerle birlikte başaracağıma inanıyorum :)
april o tatlılar baş belası ben çıkarana kadar ne çektim ya ama çıkıyorlar isteyince arada canım biraz çeksede önceden paket paket bisküvi yerdim kurabiye falan üstüne düşün şimdi 2 bisküvi yiyince bile ağır geliyor insan neye alışmıyor kicanım azimli gördüm seni yapacaksın bencedebu sefer o tatlılar hayatından çıkacak
Aynen öyle evde olsam neyse de işte hep sıkıntıAyy doğru ya düsünemedim cAnım pardonzaten su içmenin en sıkıcı tarafıda o
ama ben bilmeden yiyordum bi paket bisküviden ne olacak diyordum kalorisine bi baktım ne göreyimapril o tatlılar baş belası ben çıkarana kadar ne çektim ya ama çıkıyorlar isteyince arada canım biraz çeksede önceden paket paket bisküvi yerdim kurabiye falan üstüne düşün şimdi 2 bisküvi yiyince bile ağır geliyor insan neye alışmıyor ki
Evvet bende alıştım gereksizmiş canım o fazla fazla yemeler .tatlı zaten gereksiz bişey sonrasında açlığını dahada yükseltiyor tabii dönemsel istiyoruz ama herzaman yenmemeli.Mesela bizim işyerinde hergün var offf hergün yenirse nasıl kg yaptığını biliyoruzzzapril o tatlılar baş belası ben çıkarana kadar ne çektim ya ama çıkıyorlar isteyince arada canım biraz çeksede önceden paket paket bisküvi yerdim kurabiye falan üstüne düşün şimdi 2 bisküvi yiyince bile ağır geliyor insan neye alışmıyor ki
Aynen öyle evde olsam neyse de işte hep sıkıntı
ama ben bilmeden yiyordum bi paket bisküviden ne olacak diyordum kalorisine bi baktım ne göreyimhemde o susamlı çubuklar aman yarabbiii bi tane bile ağzıma sürmem
evet bende acıkınca çubuk kraker yerdim pakete hiç bakmamıştım çok kalorililer ya şimdiacıkınca meyve yoksa yanımda hep kuru kayısı badem ceviz taşıyorum dışarı çıkarken çok mutluyum o konuda hiç birşey yoksa form bisküvilerden alıp 1 tane yiyorum sadece oda akşama çok acıkınca yemeğe saldırmayım diyeAynen öyle evde olsam neyse de işte hep sıkıntı
ama ben bilmeden yiyordum bi paket bisküviden ne olacak diyordum kalorisine bi baktım ne göreyimhemde o susamlı çubuklar aman yarabbiii bi tane bile ağzıma sürmem
sizin iş yeri size kilo aldırmaya çalışıyor april benceEvvet bende alıştım gereksizmiş canım o fazla fazla yemeler .tatlı zaten gereksiz bişey sonrasında açlığını dahada yükseltiyor tabii dönemsel istiyoruz ama herzaman yenmemeli.Mesela bizim işyerinde hergün var offf hergün yenirse nasıl kg yaptığını biliyoruzzz
İşten çıkınca bi elma yiyorum eve gelene kadar o tutuyo beni :) evde de az yemiş oluyorum bugünkü menümü yazayım mıevet bende acıkınca çubuk kraker yerdim pakete hiç bakmamıştım çok kalorililer ya şimdiacıkınca meyve yoksa yanımda hep kuru kayısı badem ceviz taşıyorum dışarı çıkarken çok mutluyum o konuda hiç birşey yoksa form bisküvilerden alıp 1 tane yiyorum sadece oda akşama çok acıkınca yemeğe saldırmayım diye
Canım bugünün menûsünü degil dünün menüsünü yazıyoruz hergün ok ?İşten çıkınca bi elma yiyorum eve gelene kadar o tutuyo beni :) evde de az yemiş oluyorum bugünkü menümü yazayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?