Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın ApriL_2007 gidip mekik çekeyim göbüşüm erisin bari demi 11 gibi yatmaya çalışıyorum da sabah erken kalkıp güne erken başlamak için bu hafta ço konuştum zaten yeter bugünlük

tatlım bende kaçarr evet erken yatalım dimi çalışsın metobolizmalar.iyi geceler iyi sporlar

ya bide benim iştahım acayip bi şekilde kapandı
ara öğünlerimi bile zorlayarak yiyorum
normalde sevdiğim şeylere ilgim çok azaldı
mesela bayılırım pırasaya
veya sebze yemeklerine şimdilerde 3 çatalda kesiyo beni nedense
kuş kadar yiyorum doyuyorum hemen
acaba kullandığım ilaçtan olabilirmiki anlamadım

Hemen dunku menumu yazayım
Sabah:
Yeni bir kure basladım tarcinli bal diye iyi gidiyo istahimi kapattı
2 bardak su kahvaltı oncesi klasigimiz
2 dilim ekmek
Kibrit kutusu kadar peynir
Biraz da menemen

Ogle:
Dun kalan pastadan aslinda bir kac catal alacaktim baktim ki bir dilim bitmis

Bizimkiler misafir var diye hamburger yapmis yemedim onun yerine 1 avuć leblebi yedim

İkindi vaktinden sonra disarida 40-45 dk yurudum

Aksam
6 yemek kasigi ispanak
1 kase yogurt
Sey birazcikta lahana sarması

Spor olarakta leslie 3 mile yaptım
Ve yatmadan oncede tarcinli bal kurumu ictim

Günaydın kızlar..
Dün doktora gittiğim için yemek düzenim fazlasıyla bozuldu. Malum aç karnına gitmek gerekiyor, tahliller için falan.
sabah(08:30) 2 cherry domates, 5 zeytin, 1 kk peynr, 1dlm ekmek. 1 b şekersiz çay.
öğle yemeği yapamadım.
ara(15:00) 2 ceviz
akşam(19:30) 2 kaşık pırasa yemeği, 3 kaşık lahana yemeği, 1 kase yoğurt, 1dlm ekmek, 1 küçük köfte
1 buçuk saat spor, 1,5 lt su.

ne ilaç kullanıyordun canım..bu aralar benim de iştahım azaldı..
Gunaydin kizlaar

günaydın minik kuşlaarrr
valla süpersin. hamburgeri yememişsin ya helal olsun.. benim de geçen akşam saat 21 de eşim pizza sipariş vermiş tadımlık bile yemedim.. birsürü azar işittim tvde reklamda çıkmış ben de offf beee demişim benim için almışmışmış..
çok iyi giiyorsun tatlımm

deadline ApriL_2007 burda mısınızzz
yeni tartımla tartıldım 76.4 geldi.. dün eski tartıda 74.4 tü .. 2 kilo fazla tartıyor yani..off yaa sabah sabah moralim bozuldu sonra leslie ile yarım saat 2 mil yaptım düzeldim.. kilo almadım yaa tartı farklı ne yapayım.. görümceme söyledim evde tartılıp bana gelecek bakıcaz onun da çok farklı mı..

darned avatarındaki bayan sen misin..
Michi tarçınlı ballı kürü ben sütüm artırıyor diye yaptım birara , yeniden başlayayım tarçın alıp..metabolizma hızını artırıyor aynı zamanda
Pridee hoş geldin demişmiydimmm desem de hoşgeldiiinnnncanımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…