bugünki menünü yarın yaz canımİşten çıkınca bi elma yiyorum eve gelene kadar o tutuyo beni :) evde de az yemiş oluyorum bugünkü menümü yazayım mı
Tamam yarın başlıyım yazmaya :)bugünki menünü yarın yaz canımsu ve sporu da yaz bir önceki günün menülerini paylaşıoruz
bu arada canım kaptanımızTamam yarın başlıyım yazmaya :)
tatlım bende kaçarr evet erken yatalım dimi çalışsın metobolizmalar.iyi geceler iyi sporlarkızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakınApriL_2007 gidip mekik çekeyim göbüşüm erisin bari demi 11 gibi yatmaya çalışıyorum da sabah erken kalkıp güne erken başlamak için bu hafta ço konuştum zaten yeter bugünlük
Ok canım yarın grsrz ozaman hep dikkat heppTamam yarın başlıyım yazmaya :)
İyi geceler :)) cok tatlısınız :) mutlu oldum bu takımda olduğuma :)Ok canım yarın grsrz ozaman hep dikkat heppbundan sonra hersey fit vücut için :))))) iyi geceler sanada canım :)))
Tamamdır cok teşekkürlerbu arada canım kaptanımızsosyestetik kendisi izinli şimdilik gelince tanışırsın ben ve ApriL_2007 kaptan yardımcısıyız bir sorun olursa sorabilirisn biz yoksak takımdaki kızlara da sorabilirisn
Enerjimiz tuttu evet sende öylesin cnmİyi geceler :)) cok tatlısınız :) mutlu oldum bu takımda olduğuma :)
Gunaydin kizlaar
ne ilaç kullanıyordun canım..bu aralar benim de iştahım azaldı..ya bide benim iştahım acayip bi şekilde kapandı
ara öğünlerimi bile zorlayarak yiyorum
normalde sevdiğim şeylere ilgim çok azaldı
mesela bayılırım pırasaya
veya sebze yemeklerine şimdilerde 3 çatalda kesiyo beni nedense
kuş kadar yiyorum doyuyorum hemen
acaba kullandığım ilaçtan olabilirmiki anlamadım
Gunaydin kizlaar
günaydın minik kuşlaarrrGünaydın
valla süpersin. hamburgeri yememişsin ya helal olsun.. benim de geçen akşam saat 21 de eşim pizza sipariş vermiş tadımlık bile yemedim.. birsürü azar işittim tvde reklamda çıkmış ben de offf beee demişim benim için almışmışmış..Hemen dunku menumu yazayım
Sabah:
Yeni bir kure basladım tarcinli bal diye iyi gidiyo istahimi kapattı
2 bardak su kahvaltı oncesi klasigimiz
2 dilim ekmek
Kibrit kutusu kadar peynir
Biraz da menemen
Ogle:
Dun kalan pastadan aslinda bir kac catal alacaktim baktim ki bir dilim bitmis
Bizimkiler misafir var diye hamburger yapmis yemedim onun yerine 1 avuć leblebi yedim
İkindi vaktinden sonra disarida 40-45 dk yurudum
Aksam
6 yemek kasigi ispanak
1 kase yogurt
Sey birazcikta lahana sarması
Spor olarakta leslie 3 mile yaptım
Ve yatmadan oncede tarcinli bal kurumu ictim
çok iyi giiyorsun tatlımmGünaydın kızlar..
Dün doktora gittiğim için yemek düzenim fazlasıyla bozuldu. Malum aç karnına gitmek gerekiyor, tahliller için falan.
sabah(08:30) 2 cherry domates, 5 zeytin, 1 kk peynr, 1dlm ekmek. 1 b şekersiz çay.
öğle yemeği yapamadım.
ara(15:00) 2 ceviz
akşam(19:30) 2 kaşık pırasa yemeği, 3 kaşık lahana yemeği, 1 kase yoğurt, 1dlm ekmek, 1 küçük köfte
1 buçuk saat spor, 1,5 lt su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?