öyle ok azda yeme canım direç gösteriri vucudun sonra yemeye çalış belli bir miktarya bide benim iştahım acayip bi şekilde kapandı
ara öğünlerimi bile zorlayarak yiyorum
normalde sevdiğim şeylere ilgim çok azaldı
mesela bayılırım pırasaya
veya sebze yemeklerine şimdilerde 3 çatalda kesiyo beni nedense
kuş kadar yiyorum doyuyorum hemen
acaba kullandığım ilaçtan olabilirmiki anlamadım
michi yavaştan düzeltiyorsun bakalım daha iyilrini bekliyorum sarma tamam 1 dilim pasta çok olmuş neyse spor var en azındanHemen dunku menumu yazayım
Sabah:
Yeni bir kure basladım tarcinli bal diye iyi gidiyo istahimi kapattı
2 bardak su kahvaltı oncesi klasigimiz
2 dilim ekmek
Kibrit kutusu kadar peynir
Biraz da menemen
Ogle:
Dun kalan pastadan aslinda bir kac catal alacaktim baktim ki bir dilim bitmis
Bizimkiler misafir var diye hamburger yapmis yemedim onun yerine 1 avuć leblebi yedim
İkindi vaktinden sonra disarida 40-45 dk yurudum
Aksam
6 yemek kasigi ispanak
1 kase yogurt
Sey birazcikta lahana sarması
Spor olarakta leslie 3 mile yaptım
Ve yatmadan oncede tarcinli bal kurumu ictim
hastaneye gidince herşey karışıyor ya ona rağmen beğendim benGünaydın kızlar..
Dün doktora gittiğim için yemek düzenim fazlasıyla bozuldu. Malum aç karnına gitmek gerekiyor, tahliller için falan.
sabah(08:30) 2 cherry domates, 5 zeytin, 1 kk peynr, 1dlm ekmek. 1 b şekersiz çay.
öğle yemeği yapamadım.
ara(15:00) 2 ceviz
akşam(19:30) 2 kaşık pırasa yemeği, 3 kaşık lahana yemeği, 1 kase yoğurt, 1dlm ekmek, 1 küçük köfte
1 buçuk saat spor, 1,5 lt su.
tamam ispanyol tartı farkı ekleriz perşembe tamam mı sıkıntı yapma oluyor bnede başka tartıyla tartılsam farklı çıkacağıma eminimdeadline ApriL_2007 burda mısınızzz
yeni tartımla tartıldım 76.4 geldi.. dün eski tartıda 74.4 tü .. 2 kilo fazla tartıyor yani..off yaa sabah sabah moralim bozuldu sonra leslie ile yarım saat 2 mil yaptım düzeldim.. kilo almadım yaa tartı farklı ne yapayım.. görümceme söyledim evde tartılıp bana gelecek bakıcaz onun da çok farklı mı..
canım güzel menün ama kaçamaklar olmasın ok ? Birde menülere saatlerde eklenecek unutmaHemen dunku menumu yazayım
Sabah:
Yeni bir kure basladım tarcinli bal diye iyi gidiyo istahimi kapattı
2 bardak su kahvaltı oncesi klasigimiz
2 dilim ekmek
Kibrit kutusu kadar peynir
Biraz da menemen
Ogle:
Dun kalan pastadan aslinda bir kac catal alacaktim baktim ki bir dilim bitmis
Bizimkiler misafir var diye hamburger yapmis yemedim onun yerine 1 avuć leblebi yedim
İkindi vaktinden sonra disarida 40-45 dk yurudum
Aksam
6 yemek kasigi ispanak
1 kase yogurt
Sey birazcikta lahana sarması
Spor olarakta leslie 3 mile yaptım
Ve yatmadan oncede tarcinli bal kurumu ictim
canım güzel menün...suyunu çoğalt sadeceGünaydın kızlar..
Dün doktora gittiğim için yemek düzenim fazlasıyla bozuldu. Malum aç karnına gitmek gerekiyor, tahliller için falan.
sabah(08:30) 2 cherry domates, 5 zeytin, 1 kk peynr, 1dlm ekmek. 1 b şekersiz çay.
öğle yemeği yapamadım.
ara(15:00) 2 ceviz
akşam(19:30) 2 kaşık pırasa yemeği, 3 kaşık lahana yemeği, 1 kase yoğurt, 1dlm ekmek, 1 küçük köfte
1 buçuk saat spor, 1,5 lt su.
Canım sıkıntı yapma hallederiz ama bak bakalım sen yinededeadline ApriL_2007 burda mısınızzz
yeni tartımla tartıldım 76.4 geldi.. dün eski tartıda 74.4 tü .. 2 kilo fazla tartıyor yani..off yaa sabah sabah moralim bozuldu sonra leslie ile yarım saat 2 mil yaptım düzeldim.. kilo almadım yaa tartı farklı ne yapayım.. görümceme söyledim evde tartılıp bana gelecek bakıcaz onun da çok farklı mı..
ne ilaç kullanıyordun canım..bu aralar benim de iştahım azaldı..
günaydın minik kuşlaarrr
valla süpersin. hamburgeri yememişsin ya helal olsun.. benim de geçen akşam saat 21 de eşim pizza sipariş vermiş tadımlık bile yemedim.. birsürü azar işittim tvde reklamda çıkmış ben de offf beee demişim benim için almışmışmış..
çok iyi giiyorsun tatlımm
öyle ok azda yeme canım direç gösteriri vucudun sonra yemeye çalış belli bir miktarne ilacı kullanıyorsun belki iiştahın kapatmış olabilir
michi yavaştan düzeltiyorsun bakalım daha iyilrini bekliyorum sarma tamam 1 dilim pasta çok olmuş neyse spor var en azından
hastaneye gidince herşey karışıyor ya ona rağmen beğendim ben
tamam ispanyol tartı farkı ekleriz perşembe tamam mı sıkıntı yapma oluyor bnede başka tartıyla tartılsam farklı çıkacağıma eminim
canım güzel menün ama kaçamaklar olmasın ok ? Birde menülere saatlerde eklenecek unutma
Ayyy İnşallah hepimize çokkk güzel bir gün olsungünaydın kızlar çok güzel bir gün olsun
menün ve suyun harika olmuş canuuummDünkü menüm
Sabah 07:15
Bir simit
Bir çay
Öğle 12:15
Bir kase tarhana cr
Bir köfte
Bir ks bulgur pilavı
Salata
Bir dilim ekmek
Ara 15:00
Bes fındık
Beş badem
Akşam 19:00
Bir kase cacık
Bir dolma biber
3.5 lt su
45 dk yürüyüş tempolu
deadiiiii ne değişik bir menü olmuş böyleee.. spora söyleyecel laf bulamıyorummm muhteşembende dünkü menümü yazayım
kahvaltı:10.00 yoğurt ve yulaf ezmesi 1 nar 3 ceviz 2 kuru erik
ara:12.00 1 salatalık 2 kuru erik
öğlen 14.30 ıspanak yemeği 8 yk bulgurlu
ara 16.30 1 elma 2 ceviz tarçın serpilmiş
akşam 20.00 tavuk ızgara salata
spor pilates jillian 4 mil lesliesu 3 lt sporların hepsi aynı zamanda değil tabiki sabah öğle akşam
evet ya gördüm baya güzel olmuş ama boyu falan da uzundu ya çok iyi olmuş bencekızlar üstteki fotolar pelin öztekinin çok güzel olmuş yafuu
kadının yarısı gitmişbugünün before afterı
evet ya bu hafta biraz azimle devam ediyorum inşallah perşembeye istediğim rakamı görürümmenün ve suyun harika olmuş canuuumm
deadiiiii ne değişik bir menü olmuş böyleee.. spora söyleyecel laf bulamıyorummm muhteşem
evet ya aynenkadının yarısı gitmiş
güzel menü ispanyol ya suya hiç laf yok birde spor bence harikadünkü menüm
10:30 : 1 .5 dilim ekmek, 2 kk peynir, 5 zeytin, 3 domates , 1 haşlanmış yumurta
13:30 : 1 portakal
16:00: 3 izmir köfte , 3 dilim de patatesi vardı, 1 dilim ekmek
18:30 : 1 kaşıktan daha az et güveç, yarım kase yoğurt, yarım dilim ekmek
20nescafe 2 si bişr arada, 3 kayısı
toplamda 1300 kal civarı
su 4 lt
spor 5 mil leslie, 2 saat temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?