benim vücudum buna benziyo işte ama kollar da şişkooya nasıl olmuş ama son hali spor spor diyesim geldi
benimde öyle aynen vucut tipim umut var demekki ispanyol bizde yapablirizbenim vücudum buna benziyo işte ama kollar da şişkoo
günaydın cnm yaptırdığım tahlillerde şeker başlangıcı ve insilün direncim çıktığı için kilo veremiyordumne ilaç kullanıyordun canım..bu aralar benim de iştahım azaldı..
günaydın minik kuşlaarrr
valla süpersin. hamburgeri yememişsin ya helal olsun.. benim de geçen akşam saat 21 de eşim pizza sipariş vermiş tadımlık bile yemedim.. birsürü azar işittim tvde reklamda çıkmış ben de offf beee demişim benim için almışmışmış..
çok iyi giiyorsun tatlımm
ilaç kullandığın çok iyi canım insülin direnci zaten kilo verimini engelliyor gliforun iştah kestiini duymuştum hatta bazı kişiler şekeri olmasa bile kullanıyor kilo vermesini hızlandırıyormuş ama gereksiz yere kullanmakta bence pek sağlıklı değil senin kullanman çok iyi olur hepimizden önce hedefe bile ulaşırsın gerçektengünaydın cnm yaptırdığım tahlillerde şeker başlangıcı ve insilün direncim çıktığı için kilo veremiyordum
o yüzden doktorum matofin vermişti bana 2 ay kullandım hiç faydasını görmedim
bende glifor aldım aynı içerikler birkaç bileşeni değişik onun etkililerini görüyorum
gece krizlerime nokta koydu resmen
günaydın kızlaröyle ok azda yeme canım direç gösteriri vucudun sonra yemeye çalış belli bir miktarne ilacı kullanıyorsun belki iiştahın kapatmış olabilir
michi yavaştan düzeltiyorsun bakalım daha iyilrini bekliyorum sarma tamam 1 dilim pasta çok olmuş neyse spor var en azından
hastaneye gidince herşey karışıyor ya ona rağmen beğendim ben
tamam ispanyol tartı farkı ekleriz perşembe tamam mı sıkıntı yapma oluyor bnede başka tartıyla tartılsam farklı çıkacağıma eminim
inşallah cnm inan bu sefer kesin kararlıyımilaç kullandığın çok iyi canım insülin direnci zaten kilo verimini engelliyor gliforun iştah kestiini duymuştum hatta bazı kişiler şekeri olmasa bile kullanıyor kilo vermesini hızlandırıyormuş ama gereksiz yere kullanmakta bence pek sağlıklı değil senin kullanman çok iyi olur hepimizden önce hedefe bile ulaşırsın gerçekten
olabilir o zaman eski düzenini bilmediğim için tabi sen kendini daha iyi tanırsıngünaydın kızlar
cnm şeker ilacı evet o kapattı ama direnç göstermez neden dersen normalde tek öğün beslenen biriydim
şimdi ara ve ana öğünlerimi azda olsa alıyorum
inşallah canım seneye kadar çıtır olursun hepimiz en kısa sürede hedefimize ulaşalım inşalahinşallah cnm inan bu sefer kesin kararlıyım
28e kaldı bir ay
30 a kaldı 2 yaş en azından yirmili yaşımın bir senesinde ince olmak istiyorum
spora alışkın olmadığında ilk başta çok ağrıyor bacaklar ama pes etme bir iki güne geçiyordünkü menüm
sabah
4 çilek 1 yeşil çay 1 lt su
öğle
2 ısırık döner çeyrek dilim ıspanaklı börek bir dilim sucuk
akşam yemeği olarak
fırında kanat pişirmiştim 4 tane kanat 2 çatalda salata yedim
he birde bu gün 2 saat yürüyüş yaptım bacaklarım ağrıyo
ara
1 adet 10 bitkili çay
nane dereotu ve maydonozdan oluşan karışıma yoğurt ve pul biber ekledim
kapanış
kahve ev 1 taneick kara üzüm
inşallah cnm biz söz var çok sevdiğim Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin ama Mükemmel olmak için başlamak zorundasın!!!olabilir o zaman eski düzenini bilmediğim için tabi sen kendini daha iyi tanırsın
inşallah canım seneye kadar çıtır olursun hepimiz en kısa sürede hedefimize ulaşalım inşalah
bu arada çok güzelmişsin profildeki resminden diyorum sarı saçı herkese yakıştırmıyorum sana yakışmış ama
netten sıkılmadan hangi videoyu izleyerek spor yapabılırım dansta olurspora alışkın olmadığında ilk başta çok ağrıyor bacaklar ama pes etme bir iki güne geçiyormenüde güzel başlangıç için
inşallah cnm biz söz var çok sevdiğim Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin ama Mükemmel olmak için başlamak zorundasın!!!
çok teşekkür ederim cnm beğenmene çok sevindim o senin güzelliğin
beyaz ekmek yemiyorum cnm ya tam buğday ya esmer yada tam tahıllı yiyorum hangisi denk gelirsebu da ön bilgi ekmek seçimine dikkat aynı oranda karbonhidrat içermelerine rağmen ekmeklerin kilo aldırma oranı değişiyor glisemik indeks önemli yanibeaz ekmekten mümkün olduğuna uzak durmalısınız tam buğday çavdar ya da yulaflı kepekli ekmekler tercih edin ekmek çeşidiniz sürekli değiştirin
görüşürüz cnm kib :)ben şimdilik çıkıyorum canım görüşürüz yine gelirimfırsat bulunca başladık artık mükemmel olamamıza az kaldı sayıır
leslie sansone diye bir kadın varda evde yürüyüş yapıyorsun başlangıç için o iyi bence eklemlerin falan zorlanmaz 1 mil 2 mil diye gidiyor videoları günde 2 mille başla istersen sabah 1 akşam 1 falan yapabilrisin biraz fazla konuşuyor kadın ben kulaklık takıp müzik açıp karşısında hareketleri yapıyorum hem çok ağır değil hemde iyi terletiyornetten sıkılmadan hangi videoyu izleyerek spor yapabılırım dansta olur
bence pro uyelik kart almış olabilirisnben nasıl pro olmuşummmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?