hayırrrrrrrrr yarışmayı kazanmışımmmmmm oleyy ya ilk kez bi yarışmayı ben kazandım ayy çok mutluyum şu annnnbence pro uyelik kart almış olabilirisn
Canımm çok güzel süper menünbende dünkü menümü yazayım
kahvaltı:10.00 yoğurt ve yulaf ezmesi 1 nar 3 ceviz 2 kuru erik
ara:12.00 1 salatalık 2 kuru erik
öğlen 14.30 ıspanak yemeği 8 yk bulgurlu
ara 16.30 1 elma 2 ceviz tarçın serpilmiş
akşam 20.00 tavuk ızgara salata
spor pilates jillian 4 mil lesliesu 3 lt sporların hepsi aynı zamanda değil tabiki sabah öğle akşam
Çok çokk güzel su zaten harikadünkü menüm
10:30 : 1 .5 dilim ekmek, 2 kk peynir, 5 zeytin, 3 domates , 1 haşlanmış yumurta
13:30 : 1 portakal
16:00: 3 izmir köfte , 3 dilim de patatesi vardı, 1 dilim ekmek
18:30 : 1 kaşıktan daha az et güveç, yarım kase yoğurt, yarım dilim ekmek
20nescafe 2 si bişr arada, 3 kayısı
toplamda 1300 kal civarı
su 4 lt
spor 5 mil leslie, 2 saat temizlik
Ne yarışmasıydı canım tebrik ederimhayırrrrrrrrr yarışmayı kazanmışımmmmmm oleyy ya ilk kez bi yarışmayı ben kazandım ayy çok mutluyum şu annnn
cnm bil kazan zannettim ama oda daha açıklanmadıki hay allah ya nerden geldiki şimdi bu proNe yarışmasıydı canım tebrik ederim
tahmin etmiştim.. gerçekten de insülin direnci olanlarda metformin türü ilaçlar harikalar yaratıyor..günaydın cnm yaptırdığım tahlillerde şeker başlangıcı ve insilün direncim çıktığı için kilo veremiyordum
o yüzden doktorum matofin vermişti bana 2 ay kullandım hiç faydasını görmedim
bende glifor aldım aynı içerikler birkaç bileşeni değişik onun etkililerini görüyorum
gece krizlerime nokta koydu resmen
beyaz ekmek yedikçe yiyesi geliyor insanın.. tam buğd ekmeğiyle daha çabuk doyuluyorbu da ön bilgi ekmek seçimine dikkat aynı oranda karbonhidrat içermelerine rağmen ekmeklerin kilo aldırma oranı değişiyor glisemik indeks önemli yanibeaz ekmekten mümkün olduğuna uzak durmalısınız tam buğday çavdar ya da yulaflı kepekli ekmekler tercih edin ekmek çeşidiniz sürekli değiştirin
fısssttıkkkk gibisinnnnevet cnm benim :)
yaa karıştırdım mı.. senin 13 yaşında oğlun yok muydu.. 15 yaşında mı anne oldun..inşallah cnm inan bu sefer kesin kararlıyım
28e kaldı bir ay
30 a kaldı 2 yaş en azından yirmili yaşımın bir senesinde ince olmak istiyorum
çok güzel.. akşam yediğin yoğrtlu karışım varya ona bir de yarım limon suyu kat yağ eriten kür olarak kullanılıyor.. 3 kaşık yoğurt, 1 tatlı kaş pulbiber, yarım limon suyu yatmadan önce.. ben emzirmesem yapıcam hemen de süte geçer acısı diye yapmıyorumdünkü menüm
sabah
4 çilek 1 yeşil çay 1 lt su
öğle
2 ısırık döner çeyrek dilim ıspanaklı börek bir dilim sucuk
akşam yemeği olarak
fırında kanat pişirmiştim 4 tane kanat 2 çatalda salata yedim
he birde bu gün 2 saat yürüyüş yaptım bacaklarım ağrıyo
ara
1 adet 10 bitkili çay
nane dereotu ve maydonozdan oluşan karışıma yoğurt ve pul biber ekledim
kapanış
kahve ev 1 taneick kara üzüm
leslie ile yürüyüş yapıyoruz biz oldukça zevkli.. pump it up da güzel ama çok yorucu.. zumba yapabilirsin hepsi çok zevklinetten sıkılmadan hangi videoyu izleyerek spor yapabılırım dansta olur
hhaahhhh çok alemsin kız.. hediye mi geldi yoksa.. editörlee sor istersenama yarışma dahada açıklanmamış noluyoki anlamadım kim aldı bana proo
tahmin etmiştim.. gerçekten de insülin direnci olanlarda metformin türü ilaçlar harikalar yaratıyor..
beyaz ekmek yedikçe yiyesi geliyor insanın.. tam buğd ekmeğiyle daha çabuk doyuluyor
fısssttıkkkk gibisinnnn
yaa karıştırdım mı.. senin 13 yaşında oğlun yok muydu.. 15 yaşında mı anne oldun..
çok güzel.. akşam yediğin yoğrtlu karışım varya ona bir de yarım limon suyu kat yağ eriten kür olarak kullanılıyor.. 3 kaşık yoğurt, 1 tatlı kaş pulbiber, yarım limon suyu yatmadan önce.. ben emzirmesem yapıcam hemen de süte geçer acısı diye yapmıyorum
leslie ile yürüyüş yapıyoruz biz oldukça zevkli.. pump it up da güzel ama çok yorucu.. zumba yapabilirsin hepsi çok zevkli
hhaahhhh çok alemsin kız.. hediye mi geldi yoksa.. editörlee sor istersen
çok gençmişsin canım.. alah bağışlasın delikanlı oğlun var ama sen hala çıtırsınteşekkür ederim cnm :)
yok cnm 16 yaşında anne oldum karıştırmadın :)
bilmiyorumki nerden gelcek kime sorsam ama önce şok oldum sonra musmutlu şimdi ise meraklı :)
hahaahhhaa dur ben de seveyim göbüşümü
teşekkür ederim cnm yaşlanıyorum artık ya 30 a 2 varçok gençmişsin canım.. alah bağışlasın delikanlı oğlun var ama sen hala çıtırsın
hahaahhhaa dur ben de seveyim göbüşümü
aaa sen yaşlanırsan ben öleyim artık..teşekkür ederim cnm yaşlanıyorum artık ya 30 a 2 var
sev sev belki gider sevince :)
düzleştirmek zor olur baya kolay gelsin sana..ben bi süre yokum kızlar duşa gircem saçlarımı kurutcam düzleştircem
of of 85 cm saç nasıl yapılır yaaaaa
yok kız tipik yeni yaş depresyonu benimki :)aaa sen yaşlanırsan ben öleyim artık..
düzleştirmek zor olur baya kolay gelsin sana..
bende sevmek stiyorum hepsi gitsin
ben verım april of ya çok yemiş gibi hissediyorum aslında çok yemedm ama şişkinlik var bugünhu huu kimseler yokmu ?
hoşgeldinben verım april of ya çok yemiş gibi hissediyorum aslında çok yemedm ama şişkinlik var bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?