Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım menün güzel,toplam su ve spor miktarınıda menünün altına yazarmısın onlar eksik birde saatleride istiyoruz ona göre yorumlamak daha doğru olur

kızlar gelen yok sanırım sıkıldım burdaa ama ,gidiyorum küstümmmmm

Kızlar bi herkes iyimi ben daha iyiyim tlfndan alıntı yapamıyorum ama takip ediyorum inşallah toparlanıp gelebilirim kendinize iyi bakın

telefondan yazıyorum haftalar sonra..ama cok zor..
minnakim uyusa da rahat rahat pc başına gecsem..esim daha gelmedi o yokken laflardik..

telefondan yazıyorum haftalar sonra..ama cok zor..
minnakim uyusa da rahat rahat pc başına gecsem..esim daha gelmedi o yokken laflardik..
evet canım telden zor oluyor işteyken ben neler çekiyorum bir bilsen ! evet iyi olurdu ,bende saatlerdir buradayım ama gelen olmadı benimde eşim birazdan gelecek vaktim azaldı tabii

Dünkü menümbiraz geç oldu ama çalışıyorum o yüzden )
Sabah:
Yarım dilimden de az ıslak kek :)
Bi kase nesfit

Ara:
Yemedim.

Öğlen:
Bi kase mercimek çorbası
Yarım tabak kereviz
4 adet yaprak sarma
Ekmek yemedim.

Ara:
1 elma

Akşam:
Bir tabak kereviz
Bir kase yoğurt

Yatmadan da bi şekersiz türk kahvesi içtim.

akşam hafif geçirdiğin için fena olmamış canım su az ama ne kadardır tahminen onuda yaz yine de birde spor var mı yoksa da spor yok yaz menülrine tamam mı

Kislaar ozledim siziii:)
canım sık gel ki özleme he hee =))))

canım menülerine saatleride eklermisin? su ve spor miktarında yok onlarda yazılacak altına toplam olarak ok? menün güzelll böyle devam
april kalabalık olunca karşılaşmıyoruz senle ya yada ben geliyorum sen gidiyorsun denk gelemiyoruz sıksık
evet öyle oluyor canım

canım sık gel ki özleme he hee =))))

canım menülerine saatleride eklermisin? su ve spor miktarında yok onlarda yazılacak altına toplam olarak ok? menün güzelll böyle devam
evet öyle oluyor canım
ama şu an karşılaştık bugün böyle boş takılıyorum ya ne yapsam bilemedim canım sıkılyor film mi izlesem kitap mı okusam derken saatler geçiyor ben hala kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…