- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
canım menün güzel,toplam su ve spor miktarınıda menünün altına yazarmısın onlar eksik birde saatleride istiyoruz ona göre yorumlamak daha doğru olurdünkü menüm
sabah
4 çilek 1 yeşil çay 1 lt su
öğle
2 ısırık döner çeyrek dilim ıspanaklı börek bir dilim sucuk
akşam yemeği olarak
fırında kanat pişirmiştim 4 tane kanat 2 çatalda salata yedim
he birde bu gün 2 saat yürüyüş yaptım bacaklarım ağrıyo
ara
1 adet 10 bitkili çay
nane dereotu ve maydonozdan oluşan karışıma yoğurt ve pul biber ekledim
kapanış
kahve ev 1 taneick kara üzüm
herkes iyi canım ama yoklarrr saatlerdirKızlar bi herkes iyimi ben daha iyiyim tlfndan alıntı yapamıyorum ama takip ediyorum inşallah toparlanıp gelebilirim kendinize iyi bakın
burdayım daha çıkmadım birazdan çıkacağım canımApriL_2007 hala burdamisinn
evet canım telden zor oluyor işteyken ben neler çekiyorum bir bilsen ! evet iyi olurdu ,bende saatlerdir buradayım ama gelen olmadı benimde eşim birazdan gelecek vaktim azaldı tabiitelefondan yazıyorum haftalar sonra..ama cok zor..
minnakim uyusa da rahat rahat pc başına gecsem..esim daha gelmedi o yokken laflardik..
Canmmm napiyosun senin alanin dahiliye miydi bisey sorucam..ApriL_2007 hala burdamisinn
evet yaptım herşey tamamhoşgeldintamam sakinn az yediysen öyledir yarın göreceğiz sporunu yaptın mı canım ?
akşam hafif geçirdiğin için fena olmamış canım su az ama ne kadardır tahminen onuda yaz yine de birde spor var mı yoksa da spor yok yaz menülrine tamam mıDünkü menümbiraz geç oldu ama çalışıyorum o yüzden )
Sabah:
Yarım dilimden de az ıslak kek :)
Bi kase nesfit
Ara:
Yemedim.
Öğlen:
Bi kase mercimek çorbası
Yarım tabak kereviz
4 adet yaprak sarma
Ekmek yemedim.
Ara:
1 elma
Akşam:
Bir tabak kereviz
Bir kase yoğurt
Yatmadan da bi şekersiz türk kahvesi içtim.
april kalabalık olunca karşılaşmıyoruz senle yakızlar gelen yok sanırım sıkıldım burdaa ama ,gidiyorum küstümmmmm
afrodit naber nasılsınKislaar ozledim siziii:)
canım sık gel ki özleme he hee =))))Kislaar ozledim siziii:)
canım menülerine saatleride eklermisin? su ve spor miktarında yok onlarda yazılacak altına toplam olarak ok? menün güzelll böyle devamDünkü menümbiraz geç oldu ama çalışıyorum o yüzden )
Sabah:
Yarım dilimden de az ıslak kek :)
Bi kase nesfit
Ara:
Yemedim.
Öğlen:
Bi kase mercimek çorbası
Yarım tabak kereviz
4 adet yaprak sarma
Ekmek yemedim.
Ara:
1 elma
Akşam:
Bir tabak kereviz
Bir kase yoğurt
Yatmadan da bi şekersiz türk kahvesi içtim.
evet öyle oluyor canımapril kalabalık olunca karşılaşmıyoruz senle yayada ben geliyorum sen gidiyorsun denk gelemiyoruz sıksık
ama şu an karşılaştıkcanım sık gel ki özleme he hee =))))
canım menülerine saatleride eklermisin? su ve spor miktarında yok onlarda yazılacak altına toplam olarak ok? menün güzelll böyle devam
evet öyle oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?