- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
canım karşılaştık ama gittim gideceğim derken son umut dururken geldinama şu an karşılaştıkbugün böyle boş takılıyorum ya ne yapsam bilemedim canım sıkılyor film mi izlesem kitap mı okusam derken saatler geçiyor ben hala kararsızım
uğramıştı bir ara mesajlarımdan beğenmiş gitmiş mesajlaştık birz yorgunum demişti birde bugün geç çıkıcam demişti ama menüsünde kaçamk yok kontrol altındacanım karşılaştık ama gittim gideceğim derken son umut dururken geldinbende eşimle takılacağım film izleriz sanırım benimde canım sıkılıyor sende film izle çok iyi geliyor inan dagatesi nerelerde hiç uğramamış bugün
oyyy ona bişey olmasın canımuğramıştı bir ara mesajlarımdan beğenmiş gitmiş mesajlaştık birz yorgunum demişti birde bugün geç çıkıcam demişti ama menüsünde kaçamk yok kontrol altındaspor yapacaktı eve gidince yorgunluktan bayılmış olabilir yani inşallah bayılmamıştır şakaydı tabi yarın uğrar nasılsa en geç
bir ara yazdıklarınız ne çok okuyamadım diyordu bugün önceden de kimse yazmıyor dyordu ne yapsak dert arkadaş
ayyy ama gerçekten çok olunca dert oluyor okumasan meraktan çatlıyorsun okusan sayfalar bir birikiyor...Ama tabi ben çok olmasından yanayım sevmiyorum buralar boş kalıncabir ara yazdıklarınız ne çok okuyamadım diyordu bugün önceden de kimse yazmıyor dyordu ne yapsak dert arkadaş
bende sevmiyorum aslında şimdi iyice birikiyor ama eminim okuyacak merak ederayyy ama gerçekten çok olunca dert oluyor okumasan meraktan çatlıyorsun okusan sayfalar bir birikiyor...Ama tabi ben çok olmasından yanayım sevmiyorum buralar boş kalınca
ay çok iyi dedin ya ben mamunlar cehennemi 2 yi izleyecektimKaptan Phillips // Maymunlar Cehennemi 2
ben herşeyi izlerim ya film seçmem ama bir fransız filmlerini sevemedim sanatsal olanlarda öyle onun dışında aramam her türlü izlerimdeadline ama tabi ne tür seversin bilmiyorum aklıma şuan onlar geldi. ama okadar çok film izliyorum ki çok severimmmm
ay çok iyi dedin ya ben mamunlar cehennemi 2 yi izleyecektimaklıma getirdin sağol sen ne zaman çıkıyorsun ona göre çıkayım
çok güzel izleeeeben herşeyi izlerim ya film seçmem ama bir fransız filmlerini sevemedim sanatsal olanlarda öyle onun dışında aramam her türlü izlerim
görüşürüz iyi izlemelerçok güzel izleeeefransız filmi mi ıyyy sevmem eşimde hiç sevmez zaten onların bütün filmlerinde konu yok başka şeyler var çıkıyorum bebem benimde dizim başlıcak constantin onu izliyeceğiz yarın grsrz byyyyyyyyyyyyy
ispanyolda gelmiş hoş geldin nasılsın çocuğu uyuttun muakşamları pek girmiyorsun ya ondan sordum
yeni uyudu minikim.. eşim de geldi ama yine de oturdum pc başına
ayy ben de sevemedim Fransız filmlerini...ben fantastik , gerilim , polisiye seviyorum.. aşk filmelrini de seyredemiyorum yaa..hele de türk olanları.. yeşilçamı saymoyorum yeşilçamın hepsini severimben herşeyi izlerim ya film seçmem ama bir fransız filmlerini sevemedim sanatsal olanlarda öyle onun dışında aramam her türlü izlerim
İyiyim canm yazacaktim buraya aksam uyuyakalmisim esimle sinema izlerken yavrum yazik uyandirmamis beni biraz kask agrim var bu aralar Siz nasilsiniz bakalim :)afrodit naber nasılsınbizde özledik ya
Dogru diyosun tatlim ama bu aralar kafam yogun esimin annesi bize gelecekler kalmaya ameliyat da olamadi olunca da bize gelecek kara kara dusuncelere daldim bu ara..canım sık gel ki özleme he hee =))))
canım menülerine saatleride eklermisin? su ve spor miktarında yok onlarda yazılacak altına toplam olarak ok? menün güzelll böyle devam
evet öyle oluyor canım
Ben de sizi ozledim valla canm ya bu cumartesi gidicez insallah duyariz sorunsuz gecer.. Bugun doktorumu aradim kan tahlili yapilmisti sonucunu sordum troid hormonun biraz yuksek dah.ye ye gondericem dedi bn de merak ettim yuksek olunca ne gibi zarari var diye canm aklima sen geldin
Sabah 7:00canım sık gel ki özleme he hee =))))
canım menülerine saatleride eklermisin? su ve spor miktarında yok onlarda yazılacak altına toplam olarak ok? menün güzelll böyle devam
evet öyle oluyor canım
canım benim gebeliğimde de tiroid hormonlarım çok yükselmişti.. gebeliğe bağlı tirotoksikoz vardı .. gebelik ürünü yani embriyo tiroid bezi tarafından uyarıcı hormon gibi algılanıyor ve hormon salınıyor.. be hcg düşmeye başlayınca o da normale dönüyor..muhtemelen sendeki de böyle.... beni endokrinoloji uzmanı bir arkadaşım takip etti.. ilaç başlamadık 8 . haftada kendiliğinden gerilemeye başladı.. ama 8. haftadan sonra hala yüksek lsaydı ilaç başlayacaktık.. korkma muhtemelen senin de öyle olur..sen görün dahilyeye.. sonuçlarını alabilirsen bana yaz bir bakayım olur mu.. biraz çarpıntın olur, sinirlilik, zeyıflama bulantı kusman olur..İyiyim canm yazacaktim buraya aksam uyuyakalmisim esimle sinema izlerken yavrum yazik uyandirmamis beni biraz kask agrim var bu aralar Siz nasilsiniz bakalim :)
Dogru diyosun tatlim ama bu aralar kafam yogun esimin annesi bize gelecekler kalmaya ameliyat da olamadi olunca da bize gelecek kara kara dusuncelere daldim bu ara..
Ben de sizi ozledim valla canm ya bu cumartesi gidicez insallah duyariz sorunsuz gecer.. Bugun doktorumu aradim kan tahlili yapilmisti sonucunu sordum troid hormonun biraz yuksek dah.ye ye gondericem dedi bn de merak ettim yuksek olunca ne gibi zarari var diye canm aklima sen geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?