Bulanti kusma yok ama sinirlilik asri derece ve carpntim da oluyor evet canm cumartesi alinca atarim buraya sagol tatlim:)canım benim gebeliğimde de tiroid hormonlarım çok yükselmişti.. gebeliğe bağlı tirotoksikoz vardı .. gebelik ürünü yani embriyo tiroid bezi tarafından uyarıcı hormon gibi algılanıyor ve hormon salınıyor.. be hcg düşmeye başlayınca o da normale dönüyor..muhtemelen sendeki de böyle.... beni endokrinoloji uzmanı bir arkadaşım takip etti.. ilaç başlamadık 8 . haftada kendiliğinden gerilemeye başladı.. ama 8. haftadan sonra hala yüksek lsaydı ilaç başlayacaktık.. korkma muhtemelen senin de öyle olur..sen görün dahilyeye.. sonuçlarını alabilirsen bana yaz bir bakayım olur mu.. biraz çarpıntın olur, sinirlilik, zeyıflama bulantı kusman olur..
Ahh evet unutmuştumSabah 7:00
Öğle 15:30
Akşam 19:45
Su içemiyorum biliyosunuz durumları :)
Sporda her gün duraktan işe giderken 15 dk yol var toplamda 30 dk yürüyorum tempolu
Ahh evet unutmuştumSabah 7:00
Öğle 15:30
Akşam 19:45
Su içemiyorum biliyosunuz durumları :)
Sporda her gün duraktan işe giderken 15 dk yol var toplamda 30 dk yürüyorum tempolu
öptüm canımmm bekliyorum güzel haberleriniBulanti kusma yok ama sinirlilik asri derece ve carpntim da oluyor evet canm cumartesi alinca atarim buraya sagol tatlim:)
jasmine umarım çok artı çıkmazsın canım ağrılarında geçer ama ben spor yapınca ağrım geçiyor herkeste synı olur mu bilmemgünaydın kızlar...
dünkü menüm;
sabah (08:30) 4 cherry domates, 5 zeytin, 1kk peynir, 1dlm ekmek.
ara(11:00) 10 tane badem
öğle(13:30) 1 kase çorba, haşlanmış brokoli, 1 dlm ekmek
ara(17:00) 1 tane altın çörek ekmeği (içinde çeşitli yemişler olduğu ve buğday ekmeği olduğu içn, tavsiye üzerine arada bir yiyeceğim.)
akşam(19:30) 1 kaşık pırasa yemeği, 3 kaşık lahana yemeği, 3 kaşık salata
1 lt su, spor yoksanırım regl olucam dün çok karnım ağrıdı.. o yüzden spora gitmedim.. ama hala regl olmadım boşa gitti dün..
hepsi de süper canım.. nar ben de seviyorum ama yemesi işkence yadünkü menüm
kahvaltı 9.30 2 yumurta 2 kaşık lor peyniri maydonoz dereotlu omlet 1 dilim ekmek
ara 11.30 1 salatalık 2 ceviz 3 kuru erik
öğle 1400 ton balıklı salata
ara 16001 nar
akşam 19 00 fırında kabak yemeği ton balıklı salata
spor 45 dk pilates ve jillian 2 mil lesliesu 2.5 lt
pazartesi aç gezmişsin resmen yaaa..Gunaydin kizlar. Bugun kabus gibi basladi. Dun menumu yazamadim her iki gunun menusunu de hemen yazayim cunku bir daha giremeyebilirim. Bu arada hep 6 da uyandim 90 dk yuruyus yaptim ve menuleri oyle yedim.
P.tesi sabah 1 bardak sut ve nar
ara 3 ceviz
ara 1 elma
aksam buyuk bir kase corba
su 3 lt
sali
sabah 2 yumirtali omlet
ara yarim.nar
Oglen salata ve izgara tavuk
ara 1 elma
aksam karnibahar haslanmis yogurtlu
su 3lt
spor her iki gunde leslie ile 90 dk
Evet oglen yemegimi isyerinden degil evden goturup yiyorum. O gun evde unuttum ama aksam 2 kaselik buyukce bir corba icip ac yatmadimhepsi de süper canım.. nar ben de seviyorum ama yemesi işkence ya
pazartesi aç gezmişsin resmen yaaa..
salı çok güzel menün
spor ve su da çok çok güzeş
ispanyol önceden üşenmeyip temizledim 1 saat sonra da afiyele yedim narıhepsi de süper canım.. nar ben de seviyorum ama yemesi işkence ya
pazartesi aç gezmişsin resmen yaaa..
salı çok güzel menün
spor ve su da çok çok güzeş
aslında menün güzel olmuş ekmekleri abartmamış olsaydın harika olurduHerkese tunaydin kızlar dün giremedim hemen dünkü listemi yazayım
Sabah 10.00 1 bardak kayısı li form çay
Ara nescafe 2 si biarada
Öğlen 12.00 gibi biraz kraker nescafe 2 si biarada
Aksam ıspanaklı ekmek onu biraz abarttim
Spor hala yapamadım
3 litreye yakın su
Vallahi bugün agrısada gidicem spora ağrımasadajasmine umarım çok artı çıkmazsın canım ağrılarında geçer ama ben spor yapınca ağrım geçiyor herkeste synı olur mu bilmem
evet spor yapmayınca şiş hisstemeye bsladım kendimi bendeVallahi bugün agrısada gidicem spora ağrımasadaalıştım sanırım, rahat edemiyorum
menün güzel canım.. ekmeği abarttım derken ne kadar yedinKahvaltı yı unuttum 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 yumurta dan yapılmış omlet
işte buuuu sayın seyircileeerrrr jasmine vurdu gol olduuuuVallahi bugün agrısada gidicem spora ağrımasadaalıştım sanırım, rahat edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?