Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bulanti kusma yok ama sinirlilik asri derece ve carpntim da oluyor evet canm cumartesi alinca atarim buraya sagol tatlim:)

Sabah 7:00
Öğle 15:30
Akşam 19:45
Su içemiyorum biliyosunuz durumları :)
Sporda her gün duraktan işe giderken 15 dk yol var toplamda 30 dk yürüyorum tempolu
Ahh evet unutmuştum o yaptığın yürüyüş güzel evetde vücut tempolu yürüyüşten 15 dk sonra kalori yakmaya başlıyor bunu biliyormuydun canım ? Yani tam 15 dk sonra yakacakken sen yürüyüşünü tamamladığın için biraz istenen sonucu vermeyebilir

Sabah 7:00
Öğle 15:30
Akşam 19:45
Su içemiyorum biliyosunuz durumları :)
Sporda her gün duraktan işe giderken 15 dk yol var toplamda 30 dk yürüyorum tempolu
Ahh evet unutmuştum o yaptığın yürüyüş güzel evetde vücut tempolu yürüyüşten 15 dk sonra kalori yakmaya başlıyor bunu biliyormuydun canım ? Yani tam 15 dk sonra yakacakken sen yürüyüşünü tamamladığın için biraz istenen sonucu vermeyebilir

dünkü menüm
10:30 : 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, dereotu, 3 çeri domates, 5 zeytin, 2 kk peynir, 1çk nutella
13: 00 : 2 dilim elma, 2 dilim muz,
16: 00: 1 tabak buşlgur pilavı, salata, 2 kaşık yoğurt
19:30 : nescafe 2si birarad, 3 kuru kayısı, 10 badem, çeyrek simit
22:00 : tarçınlı ballı su
1200 kalori
su 4 lt
spor sabah 2 mil akşam 3 mil leslie

günaydın kızlar...
dünkü menüm;
sabah (08:30) 4 cherry domates, 5 zeytin, 1kk peynir, 1dlm ekmek.
ara(11:00) 10 tane badem
öğle(13:30) 1 kase çorba, haşlanmış brokoli, 1 dlm ekmek
ara(17:00) 1 tane altın çörek ekmeği (içinde çeşitli yemişler olduğu ve buğday ekmeği olduğu içn, tavsiye üzerine arada bir yiyeceğim.)
akşam(19:30) 1 kaşık pırasa yemeği, 3 kaşık lahana yemeği, 3 kaşık salata

1 lt su, spor yok sanırım regl olucam dün çok karnım ağrıdı.. o yüzden spora gitmedim.. ama hala regl olmadım boşa gitti dün..

jasmine umarım çok artı çıkmazsın canım ağrılarında geçer ama ben spor yapınca ağrım geçiyor herkeste synı olur mu bilmem

dünkü menüm
kahvaltı 9.30 2 yumurta 2 kaşık lor peyniri maydonoz dereotlu omlet 1 dilim ekmek
ara 11.30 1 salatalık 2 ceviz 3 kuru erik
öğle 1400 ton balıklı salata
ara 16001 nar
akşam 19 00 fırında kabak yemeği ton balıklı salata
spor 45 dk pilates ve jillian 2 mil leslie su 2.5 lt

Gunaydin kizlar. Bugun kabus gibi basladi. Dun menumu yazamadim her iki gunun menusunu de hemen yazayim cunku bir daha giremeyebilirim. Bu arada hep 6 da uyandim 90 dk yuruyus yaptim ve menuleri oyle yedim.

P.tesi sabah 1 bardak sut ve nar

ara 3 ceviz

ara 1 elma

aksam buyuk bir kase corba

su 3 lt

sali
sabah 2 yumirtali omlet

ara yarim.nar

Oglen salata ve izgara tavuk

ara 1 elma

aksam karnibahar haslanmis yogurtlu

su 3lt

spor her iki gunde leslie ile 90 dk

hepsi de süper canım.. nar ben de seviyorum ama yemesi işkence ya
pazartesi aç gezmişsin resmen yaaa..
salı çok güzel menün
spor ve su da çok çok güzeş

hepsi de süper canım.. nar ben de seviyorum ama yemesi işkence ya

pazartesi aç gezmişsin resmen yaaa..
salı çok güzel menün
spor ve su da çok çok güzeş
Evet oglen yemegimi isyerinden degil evden goturup yiyorum. O gun evde unuttum ama aksam 2 kaselik buyukce bir corba icip ac yatmadim

Herkese tunaydin kızlar dün giremedim hemen dünkü listemi yazayım
Sabah 10.00 1 bardak kayısı li form çay
Ara nescafe 2 si biarada
Öğlen 12.00 gibi biraz kraker nescafe 2 si biarada
Aksam ıspanaklı ekmek onu biraz abarttim
Spor hala yapamadım
3 litreye yakın su

aslında menün güzel olmuş ekmekleri abartmamış olsaydın harika olurdu bugün dikkat et yarın tartı günü kilo vermişsen listeye alacağım yoksa haftaya sarkar ama sıkıntı yapma haftaya sarkarsa bomba gibi geleceğine eminim reglin de biter

kızlar yarın perşembe bildirim günümüz lütfen herkes yarın yapsın bildirmi ispanyol senin tartı farkı eklenecek aklımda
yeni gelen arkadaşlara sesleniyorum perşembe tartılıyoruz takımcak sabah aç karnına mümkünse erkenden tartılın işiniz varsa da fırsat bulduğunuz bir ara buaraya yazarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…