Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben de kendimin before afterını yapayım
ben de yapmak ve yapmamak arasındayım internette resim paylaşmak ilginç geliyor ya ürpertici hedefime laşırsam kafamı kesip olabilir tabi böyle mayo şort falan olmaz ne de olsa burası internet daha uygun kıyafetler yeter

Aynen katılıyorum

ben şimdiki halimi çektim bile zayıflayınca yapacam bir before after
benim bir siyah elbiseli fotoğrafım var o fotoğrafı gördükten sonra kesinlikle zayıfalamalıyım dedim onu kullanırım zaten o fotoğraftan sonra 10 kilo verdim sayılır bakalım bu haftaki kilo verme durumuma göre

yani kafayı almadan çektim bende
zaten kapalıyım o yüzden tayt felan giyinip çektim öle de belli oluyo vücut hatların

yani kafayı almadan çektim bende
zaten kapalıyım o yüzden tayt felan giyinip çektim öle de belli oluyo vücut hatların
zaten isteselerde buraya şortlu fotoğraf koymam kii ben kapalı değilim ama çok kısa giymeyi sevmem pek zaten normalde internette de düğün falan harici resim pek koymam onu da arkadaşlar ekliyor zaten arada profil resimlerm için yüklersem 2 yılda 1 falan evet tayt mantıklı beforum yok ama aftera bakacaz

ben şimdilik ıkıyorum kızlar evde temizlik var iki işin ucundan tutayım gelirim tamam mı görüşürüz şekerler

before da olsun şimdi çekin işte
hedefine kaç kilo var

benim daha önce vermiş olduğum 25 kilo var onu before afterını yapmak istedim ama bceremedim

merhaba kızlar dünkü menümü bildiriyorum
sabah
bir sandviç ekmeğinin içine bir dilim kaşarlar tost yaptım
yanınada yeşil çayımı içtim

15 dk zumba yaptım azda ağırlıkla mekik çalıştım
öğle
kıymalı yumurta yaptım yedim ekmeksiz ve yeşil çay içtim

akşam
annem pirinç pilavı yapmış 3 kaşık ondan yedim
bide patatesli tavuk yemeği vardı 3 çatalda ondan yedim doydum

yaşasınn yarın tartı günü çok heyecanlıyım tam bi hafta olcak yarınnnn
çok dikkat ettim inşallah vermişimdir
kızlar birde yarın sabah tartılıyoruz değilmi

before da olsun şimdi çekin işte
hedefine kaç kilo var
benim daha var aslında ilk hedefime ulaşmaya az kaldı sayılır ama ideal kiloma inmem için bir 10 kilo daha lazım

zumba çok yorucu ama güzel ben çok seviyorum unutmuştum onu birde içtiğin suyu da yaz canım tahminen de olsa

yarın sabah erkenden tartıl aç karnına canım daha sağlıklı oluyor kilo takibi mümkün olduğunca tokken ya da biişey yemişken tartılmıyoruz

evet cnm 15 dk da geberdim :)
bide varsa kızlar bildiğiniz dans videoları link atarsanız sevinirim
tamam cnm yarın kalktığım gibi tartılcam ne olur vermiş olayım ne olur ne olurrrr

tamam cnm yarın kalktığım gibi tartılcam ne olur vermiş olayım ne olur ne olurrrr
bunu yapabilrsin bak bir tabi 50 dk çok fazla yapabildiğin kadar yaparsın dagatesi önermişti bana da güzel ama

bu da pump it up çok uzun tabiki yine yapabildiğin yere kadar birde streching videosu yap yazarsan çıkar 10 dk lık ya da 5 dklık kasların ağrımasın çok hemde zarar görmesin

benim daha önce vermiş olduğum 25 kilo var onu before afterını yapmak istedim ama bceremedim

Masallah ya cok iyi vermissin sen hedefine ulasırsın eminim

Onu da verirsin sen bu azimle

maaşallah ne kadar az yemişsin
bence çok iyi verdin çok merak ediyorum senin kilonu
Masallah ya cok iyi vermissin sen hedefine ulasırsın eminim

Onu da verirsin sen bu azimle
bu 25 kilo 5 sene önce verdiğim kilo.. şimdi doğum sonrası aldığım kilolarımı vermeye çalışıyorum 15-20 kilo vermem lazım

Inşallah girersin listeye hangi kürü uyguluyoruz canım beni tok tutacak şeylere ihtiyacım varda

evet cnm az yiyorum bu hafta hep bu şekilde geçti
asla kaçamak yapmadım tatlı pasta çikolata vb yemedim ama spor yapamadım tek sorun o
yarın görücez bakalım eğer verdiysem varya o gazla ideal kiloma bile ulaşırım ben
bu günde iştahım sıfır sabah yeşil elma yeşil çay az önce yarım kase çorba ve şuanda midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…