evet kilo insanın yüzünü büyütüyor bence çoğu insan kilo verdikçe küçülmüş ve güzelleşmiş sanki daha sevimli bir yüzden daha güzel ve çekici olmuşlar bence
ben de kendimin before afterını yapayım
ben de yapmak ve yapmamak arasındayım internette resim paylaşmak ilginç geliyor ya ürperticiben de kendimin before afterını yapayım
benim bir siyah elbiseli fotoğrafım var o fotoğrafı gördükten sonra kesinlikle zayıfalamalıyım dedim onu kullanırım zaten o fotoğraftan sonra 10 kilo verdim sayılır bakalım bu haftaki kilo verme durumuma göreAynen katılıyorum
ben şimdiki halimi çektim bile zayıflayınca yapacam bir before after
ben de yapmak ve yapmamak arasındayım internette resim paylaşmak ilginç geliyor ya ürperticihedefime laşırsam kafamı kesip olabilir tabi böyle mayo şort falan olmaz ne de olsa burası internet daha uygun kıyafetler yeter
zaten isteselerde buraya şortlu fotoğraf koymam kiiyani kafayı almadan çektim bende
zaten kapalıyım o yüzden tayt felan giyinip çektim öle de belli oluyo vücut hatların
zaten isteselerde buraya şortlu fotoğraf koymam kiiben kapalı değilim ama çok kısa giymeyi sevmem pek zaten normalde internette de düğün falan harici resim pek koymam onu da arkadaşlar ekliyor zaten arada profil resimlerm için yüklersem 2 yılda 1 falan evet tayt mantıklı beforum yok ama aftera bakacaz
benim daha var aslında ilk hedefime ulaşmaya az kaldı sayılır ama ideal kiloma inmem için bir 10 kilo daha lazımbefore da olsun şimdi çekin işte
hedefine kaç kilo var
zumba çok yorucu ama güzel ben çok seviyorum unutmuştum onumerhaba kızlar dünkü menümü bildiriyorum
sabah
bir sandviç ekmeğinin içine bir dilim kaşarlar tost yaptım
yanınada yeşil çayımı içtim
15 dk zumba yaptım azda ağırlıkla mekik çalıştım
öğle
kıymalı yumurta yaptım yedim ekmeksiz ve yeşil çay içtim
akşam
annem pirinç pilavı yapmış 3 kaşık ondan yedim
bide patatesli tavuk yemeği vardı 3 çatalda ondan yedim doydum
yarın sabah erkenden tartıl aç karnına canım daha sağlıklı oluyor kilo takibi mümkün olduğunca tokken ya da biişey yemişken tartılmıyoruzyaşasınn yarın tartı günü çok heyecanlıyım tam bi hafta olcak yarınnnn
çok dikkat ettim inşallah vermişimdir
kızlar birde yarın sabah tartılıyoruz değilmi
evet cnm 15 dk da geberdim :)benim daha var aslında ilk hedefime ulaşmaya az kaldı sayılır ama ideal kiloma inmem için bir 10 kilo daha lazım
zumba çok yorucu ama güzel ben çok seviyorum unutmuştum onubirde içtiğin suyu da yaz canım tahminen de olsa
yarın sabah erkenden tartıl aç karnına canım daha sağlıklı oluyor kilo takibi mümkün olduğunca tokken ya da biişey yemişken tartılmıyoruz
bunu yapabilrsin bak bir tabi 50 dk çok fazla yapabildiğin kadar yaparsınevet cnm 15 dk da geberdim :)
bide varsa kızlar bildiğiniz dans videoları link atarsanız sevinirim
tamam cnm yarın kalktığım gibi tartılcam ne olur vermiş olayım ne olur ne olurrrr
teşekkür ederim tatlım şu an enerjim düşük topliyim yapcambunu yapabilrsin bak bir tabi 50 dk çok fazla yapabildiğin kadar yaparsındagatesi önermişti bana da güzel ama
bu da pump it up çok uzun tabiki yine yapabildiğin yere kadarevet cnm 15 dk da geberdim :)
bide varsa kızlar bildiğiniz dans videoları link atarsanız sevinirim
tamam cnm yarın kalktığım gibi tartılcam ne olur vermiş olayım ne olur ne olurrrr
benim daha önce vermiş olduğum 25 kilo var onu before afterını yapmak istedim ama bceremedim
benim daha var aslında ilk hedefime ulaşmaya az kaldı sayılır ama ideal kiloma inmem için bir 10 kilo daha lazım
zumba çok yorucu ama güzel ben çok seviyorum unutmuştum onubirde içtiğin suyu da yaz canım tahminen de olsa
yarın sabah erkenden tartıl aç karnına canım daha sağlıklı oluyor kilo takibi mümkün olduğunca tokken ya da biişey yemişken tartılmıyoruz
maaşallah ne kadar az yemişsinmerhaba kızlar dünkü menümü bildiriyorum
sabah
bir sandviç ekmeğinin içine bir dilim kaşarlar tost yaptım
yanınada yeşil çayımı içtim
15 dk zumba yaptım azda ağırlıkla mekik çalıştım
öğle
kıymalı yumurta yaptım yedim ekmeksiz ve yeşil çay içtim
akşam
annem pirinç pilavı yapmış 3 kaşık ondan yedim
bide patatesli tavuk yemeği vardı 3 çatalda ondan yedim doydum
bence çok iyi verdin çok merak ediyorum senin kilonuyaşasınn yarın tartı günü çok heyecanlıyım tam bi hafta olcak yarınnnn
çok dikkat ettim inşallah vermişimdir
kızlar birde yarın sabah tartılıyoruz değilmi
bu 25 kilo 5 sene önce verdiğim kilo.. şimdi doğum sonrası aldığım kilolarımı vermeye çalışıyorum 15-20 kilo vermem lazımMasallah ya cok iyi vermissin sen hedefine ulasırsın eminim
Onu da verirsin sen bu azimle
Inşallah girersin listeye hangi kürü uyguluyoruz canım beni tok tutacak şeylere ihtiyacım vardakızlar çok umutluyum yarın için dayanamadım bugün tartıldım listeye girerim diye düşünüyorum
bu içtiğim kür zaten iyice iştahımı kapattı
diyetisyene gitmiştim yazın tabi uymadım hiç çünkü bir listeye bağlı kalamıyorum
bu hafta içi ya da haftaya gidicem sırf yağdan mı veriyorum acaba diye
evet cnm az yiyorum bu hafta hep bu şekilde geçtimaaşallah ne kadar az yemişsin
bence çok iyi verdin çok merak ediyorum senin kilonu
bu 25 kilo 5 sene önce verdiğim kilo.. şimdi doğum sonrası aldığım kilolarımı vermeye çalışıyorum 15-20 kilo vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?