Kızlar ben geldim kimse yok bu akşam
iyi akşamlar kızlar ben buradayım geldimiyi akşamlar fıstıklaarrr
Inşallah girersin listeye hangi kürü uyguluyoruz canım beni tok tutacak şeylere ihtiyacım varda
denemek lazım tok tutuyorsa eğer çok iyiKabuk tarçını suda kaynatıyorsun hafif ılıklasınca suya 2 cay kasigi bal katiyosun sabah aksam iciyosun sabah ac karna aksamda yatmaya yakın cidden ise yaradı bende :)
april geçmiş olsun canım ya cok kötü bilirim ılık şeyler iç hatta bence bir doktor görün antibiyotik falan gerekebilrkızlar çokkk hastayım sabah uyandım bademcikler şiş yutkunamıyordum saatler ilerledikçe biraz boğazım iyi oldu ama ben iyi olamadım halsiz ve bitkinim...
Teşekkür ederim canım çok oldum ama ne kadar kaynatiyoruz tarciniKabuk tarçını suda kaynatıyorsun hafif ılıklasınca suya 2 cay kasigi bal katiyosun sabah aksam iciyosun sabah ac karna aksamda yatmaya yakın cidden ise yaradı bende :)
Çok geçmiş olsun nane limon denedin mikızlar çokkk hastayım sabah uyandım bademcikler şiş yutkunamıyordum saatler ilerledikçe biraz boğazım iyi oldu ama ben iyi olamadım halsiz ve bitkinim...
bir daha ilaç mı yok yok almam geçen haftasonu bel ağrım için ilaçlarım vardı ona başladım sadece iki hap içtim sonrası midem berbat bende umursamadım belki geçer dedim akşamki iki hapı da içtim sabaha kadar uyuyamadım...bidaha çok zorda kalmazsam ilaç içmem çok saol canım dinlenerek geçecek İnşallah...april geçmiş olsun canım ya cok kötü bilirim ılık şeyler iç hatta bence bir doktor görün antibiyotik falan gerekebilr
saol canım evet geldim hemen kaynattım şimdi içiyorum ...Çok geçmiş olsun nane limon denedin mi
Iyi geceler görüşmek üzereiyi geceler kızlar öpüldünüz
tamam canım içme o zaman doktora gidersn birde mide ilacı iste birdaha ilç verirse aklında olsun ben söylüyorum bazı ilaçlar midei ağrıtıyor diye mide koruyuce haplardan veriyorbir daha ilaç mı yok yok almam geçen haftasonu bel ağrım için ilaçlarım vardı ona başladım sadece iki hap içtim sonrası midem berbat bende umursamadım belki geçer dedim akşamki iki hapı da içtim sabaha kadar uyuyamadım...bidaha çok zorda kalmazsam ilaç içmem çok saol canım dinlenerek geçecek İnşallah...
afiyet olsun iyi geceler canımsaol canım evet geldim hemen kaynattım şimdi içiyorum ...
Menün gayet güzel canım spor yok mu bide suDünkü menüm:
Sabah:
2 dl tam tahıllı ekmek
2 kk peynir
4 yeşil Zeytin
2 şekersiz çay
Öğle:
Yarım kase tavuk suyu çorbası
Yarım tabak beşamel soslu ıspanak
Yarım tabak karnıbahar yemeği
Ekmek yemedim
Akşam:
Yarım tabak kereviz
1 kase yoğurt
Yatmadan önce bir elma ve bir portakal
Su içemiyorum bi hafta bi problem var daMenün gayet güzel canım spor yok mu bide su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?