Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Inşallah girersin listeye hangi kürü uyguluyoruz canım beni tok tutacak şeylere ihtiyacım varda

Kabuk tarçını suda kaynatıyorsun hafif ılıklasınca suya 2 cay kasigi bal katiyosun sabah aksam iciyosun sabah ac karna aksamda yatmaya yakın cidden ise yaradı bende :)

Kabuk tarçını suda kaynatıyorsun hafif ılıklasınca suya 2 cay kasigi bal katiyosun sabah aksam iciyosun sabah ac karna aksamda yatmaya yakın cidden ise yaradı bende :)
denemek lazım tok tutuyorsa eğer çok iyi bende yapıcam en kısa zamanda

kızlar çokkk hastayım sabah uyandım bademcikler şiş yutkunamıyordum saatler ilerledikçe biraz boğazım iyi oldu ama ben iyi olamadım halsiz ve bitkinim...

dünkü menüm:
sabah 07:20
yarım simit
bir cay
öğle 12:15
bir kase toyga çorba
iki kaşık kurufasulye
iki kaşık pilav
altı kaşık cacık
bir dilim ekmek
ara 15:15
bir elma
akşam 20:30
bir dilim ekmek üzerine krem peynir
iki lt su
bir saat yürüyüş

kızlar çokkk hastayım sabah uyandım bademcikler şiş yutkunamıyordum saatler ilerledikçe biraz boğazım iyi oldu ama ben iyi olamadım halsiz ve bitkinim...
april geçmiş olsun canım ya cok kötü bilirim ılık şeyler iç hatta bence bir doktor görün antibiyotik falan gerekebilr

Teşekkür ederim canım çok oldum ama ne kadar kaynatiyoruz tarcini

april geçmiş olsun canım ya cok kötü bilirim ılık şeyler iç hatta bence bir doktor görün antibiyotik falan gerekebilr
bir daha ilaç mı yok yok almam geçen haftasonu bel ağrım için ilaçlarım vardı ona başladım sadece iki hap içtim sonrası midem berbat bende umursamadım belki geçer dedim akşamki iki hapı da içtim sabaha kadar uyuyamadım...bidaha çok zorda kalmazsam ilaç içmem çok saol canım dinlenerek geçecek İnşallah...

tamam canım içme o zaman doktora gidersn birde mide ilacı iste birdaha ilç verirse aklında olsun ben söylüyorum bazı ilaçlar midei ağrıtıyor diye mide koruyuce haplardan veriyor

saol canım evet geldim hemen kaynattım şimdi içiyorum ...
afiyet olsun iyi geceler canım

Dünkü menüm:
Sabah:
2 dl tam tahıllı ekmek
2 kk peynir
4 yeşil Zeytin
2 şekersiz çay

Öğle:
Yarım kase tavuk suyu çorbası
Yarım tabak beşamel soslu ıspanak
Yarım tabak karnıbahar yemeği
Ekmek yemedim

Akşam:
Yarım tabak kereviz
1 kase yoğurt

Yatmadan önce bir elma ve bir portakal

Menün gayet güzel canım spor yok mu bide su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…