Günaydın canım..
Çok azz yemişsinamaa portakal yemen en azından vitamin almana ve enerji depolamana yardımcı olmuştur canım.
yüzdemi çok sevdim ben durun oynayım bu bir ilk daha fazla olabilirdi diyim üstüe atlayın
dagatesi beni bekliyorsun biliyorum ya ondan vermiyorsun değil miOlamaaaaaz deadline bana yetisti :d hemen ben de cok cok verip farki acmaliyim :d :d
geçmiş olsun canım kızına da sen dikkat etmeye devam et o kilolar nasıl gidecekkızlar bu sabah 75.1 çıktım. dikkat etmeye başladım çok şükür. ama girip yazamıyorum. eşim evde oluyor genelde. dolayısıyla pc de zaman geçirmemden hoşlanmıyor. gece de kızımın sanırım sancısı başlıyor. akşama kadar sesi çıkmayan kız 22den sonra çığlık çığlığa ağlıyor. çok yoruluyorum. dua edin bana nolur
denemek lazım tok tutuyorsa eğer çok iyibende yapıcam en kısa zamanda
kızlar çokkk hastayım sabah uyandım bademcikler şiş yutkunamıyordum saatler ilerledikçe biraz boğazım iyi oldu ama ben iyi olamadım halsiz ve bitkinim...
Teşekkür ederim canım çok oldum ama ne kadar kaynatiyoruz tarcini
kızlar bu hafta sadece listede olacak arkadaşlar var altta giden gelen çok oldu çok karıştı azimle bende ilerki haftada listede olacağım diyen kızlar yarın bildiriminizi şu şekilde yapıyorsunuztakıma geliş tarihi için yukarda isminizin yazdığı yere tıklayın yani profilinize girip tüm mesajlarım kısmını bulun ve takıma ilk mesaj attığınız tarihi bulun 2. secenek cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne mesaj attığınız tarihe bakın kolay gelsin canlarım kızlar bilgileri dolduralım lütfen
isim:
takıma ilk geliş kilonuz:
takıma geldiğiniz tarih:
güncel kilo(yani bugünki kilo):
hedef kilo:
***1.TAKIM 398. ETAP***
ApriL_2007 (87.7///%)
jasmine53 (75.3/75.0/0,3/% 0.4)
ispanyol (76.5/75.8/0.7/%0.91) tartı değişimi 2 kilo tartı farkı eklendi
dagatesi(63/62.8/0.2 /%0.31)
deadline(64.7/63.3/1.4/%2.16)
1. Takım Ortalaması: %
michi (60.3/61,3/-1/%) 373. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 25 e bölündü
mlyt (78.2///%) takıma geliş tarihi 16 ocak kayıt kilosu 79 hedef kilo 60
Kızlar önceki kilom 62,7 şimdi iseeeee 61,3
60,3-61,3 =-1.0 %-1,6 Çıkıyooff aslında çok iyi kilo vermiştim de
Ayy bir dk 25 e bölmedim
Bölünce %-0,06 çıkıyo ya hata var mı baksanıza öyle yazalım oraya
tamam canım çok iyi gidiyorsun azmini kaybetmeOlsun canım inşallah haftaya da veririm hem diyetisyenime de uğrayacağım
o azarlıyor kilo veremeyince
vermem şart
kızlar bu hafta sadece listede olacak arkadaşlar var altta giden gelen çok oldu çok karıştı azimle bende ilerki haftada listede olacağım diyen kızlar yarın bildiriminizi şu şekilde yapıyorsunuztakıma geliş tarihi için yukarda isminizin yazdığı yere tıklayın yani profilinize girip tüm mesajlarım kısmını bulun ve takıma ilk mesaj attığınız tarihi bulun 2. secenek cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne mesaj attığınız tarihe bakın kolay gelsin canlarım
isim:
takıma ilk geliş kilonuz:
takıma geldiğiniz tarih:
güncel kilo(yani yarın tartılacagınız):
hedef kilo:
Günaydın kızlar... Hazır mısnız bildirimlere?
Sonuç ne olursa olsun, moralimizi bozmak yok
vay süpersin canım sende bu azimle yakında listeye girersin ama pazar günü takıma geldiğin için bu hafta ilk haftan haftaya 2. haftan 3. hafta listedesin tamam mı bötle devam edersen genel takım kuralları varda cumalardan hesaplanıyor 3. cuma listeye girebiliyorsunkızlar kızlarr kızlarrrrrrr ben geldimmmmmmmm
hani nerde kilo bildirimleri ben yapıyorummm
isim:gunes
takıma ilk geliş kilonuz:90
takıma geldiğiniz tarih:1 hafta öce
güncel kilo(yani yarın tartılacagınız):88
hedef kilo:80
2 kilo gitmişşşşşhatada 2 kilo ayda 8 kilo yaparrr inşallah bu şekilde devam ederrrrrrrrrrr darısı herkesin başına
april tartıldıysan sorun yok canım kolay gelsin merakla beklemekteyiz bizKızlar yoğunum ben akşam grsrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?