Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1.TAKIM 398. ETAP***

ApriL_2007 (87.7/87.7/0/%0) kilosu sabit
jasmine53 (75.3/75.0/0,3/% 0.4)
ispanyol (76.5/75.8/0.7/%0.91) tartı değişimi 2 kilo tartı farkı eklendi
dagatesi(63/62.8/0.2 /%0.31)
deadline(64.7/63.3/1.4/%2.16)
michi (60.3/61,3/-1/% -0.06) 373. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 25 e bölündü

1. Takım Ortalaması: % 0.62

başlıyor evet dünden beri var maleseff bogazımda yanma öksürük kulaklarımda bir garipp
geçmiş olsun cnm bol karabiberli ve limonlu tavuk çorbası iç birebir gribe hemen kesiyor
bende hasta olcam sanırım elim ayağım buz kesiyo sabahtan beri boğazımdada yanma var

canım yapacağını düşünüyor mu peki güvenelimmi jasmine53 ?? unutma falan olmaz İnşallah
çok heyecanlıydı bugün yapacağına güveniyorum bir ara bakarım kontrol ederim onu vakit bulunca yoldan yarın sabah erkenden yola çıkıyorum april pazartesiye kadar uğrayamayabilirim tamam mı fırsat buldukça gelmeye çalışıcam ama

Haftaya listede var miyim yokmuyum
tatlım listede olabilirsin haftaya neden olmasın geçen 79.5 üzerinden hesaplama yapıcaz 78 e düş direk alırız hadi 78.5 ol merak etme çalışırsan başarırsın bence regl yüzünden oldu bu hafta alırsak yüzde düşüyor ondan almadık

geçmiş olsun cnm bol karabiberli ve limonlu tavuk çorbası iç birebir gribe hemen kesiyor
bende hasta olcam sanırım elim ayağım buz kesiyo sabahtan beri boğazımdada yanma var
çok tşk ederim canım bugün çok halsizim yarın herşeyi uygulayacağım çorbayıda listeye koydum çok iyi geleceğine eminim....zaten ilaç içmem mideme dokunuyor

tamam canım sen keyfine bakk ben buralardayım İnşallah

Haftaya listede var miyim yokmuyum
canım sana bağlı herşey bakk gittin annene neler oldu kg aldın hemen ama sanırım haftaya da annendesin yine mi kg alıcaksın heee yoksa biraz daha dikkat et canım sen başlarda böyle değildin

dikkat edin canım ya sıcak tut kendini
evet cnm haklısın evim kaloriferli değil sobada kurmadım
ısıtıcıyla ısınıyoruz evim sıcak çoğu zaman onuda yakmıyorum
dikkat etmeyince hemen geliyo hastalık

ben fırsat buldukça gelirim zaten april sende dinlen haftasonu iyice yarın cuma yarını da atlat yeter
yarın evdeyim canım düzelmem lazım sevmiyorum yaaaa hiç hastalığı tabi kim severde ben hiççççç sevmiyorum ......tabi fırsat buldukça gel özletme kendini sensiz olmaz tatlım

evet cnm haklısın evim kaloriferli değil sobada kurmadım
ısıtıcıyla ısınıyoruz evim sıcak çoğu zaman onuda yakmıyorum
dikkat etmeyince hemen geliyo hastalık
ne güzel evin sıcakmış nerde bizim ev yakmazsak kombiyi Sibirya donarım valla yaktım yine hasta oldum tabii oda ayrı

ne güzel evin sıcakmış nerde bizim ev yakmazsak kombiyi Sibirya donarım valla yaktım yine hasta oldum tabii oda ayrı
bende şaşırıyorum sanki doğalgazlı evdeyim gibi sadece çok üşürsek ve giyinirken açıyorum ısıtıcıyı

bende şaşırıyorum sanki doğalgazlı evdeyim gibi sadece çok üşürsek ve giyinirken açıyorum ısıtıcıyı
kaçıncı kattasın altta ve üstte yakıyorlar mı? ondandır canım ama çokk şanslısın ...biz evde yokuz yinede kombi açık çünkü kapatırsak akşam eve gelir donarızhemde öyle çok sıcak falanda olmuyor hee 300tl da vermek işin kötü yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…