- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
evet jasmine ne özel mesaj atıcam yüzdeyi falan hesaplayıp yarın o taşıyacak ya konuştuk biz sonuç listesi hazırlamayı da anlattım herşey yolunda
Hayır neden böyle oldugunu bilmiyorumneden böyle oldu acaba ? ters giden bişeyler mi oldu mesela neyi eksik yaptın da kg aldın canım bir fikrin varmı ?
canım yapacağını düşünüyor mu peki güvenelimmievet jasmine ne özel mesaj atıcam yüzdeyi falan hesaplayıp yarın o taşıyacak ya konuştuk biz sonuç listesi hazırlamayı da anlattım herşey yolunda
geçmiş olsun cnm bol karabiberli ve limonlu tavuk çorbası iç birebir gribe hemen kesiyorbaşlıyor evet dünden beri var maleseff bogazımda yanma öksürük kulaklarımda bir garipp
çok heyecanlıydı bugün yapacağına güveniyorum bir ara bakarım kontrol ederim onu vakit bulunca yoldan
tatlım listede olabilirsin haftaya neden olmasın geçen 79.5 üzerinden hesaplama yapıcaz 78 e düş direk alırız hadi 78.5 ol merak etme çalışırsan başarırsın bence regl yüzünden olduHaftaya listede var miyim yokmuyum
çok tşk ederim canım bugün çok halsizim yarın herşeyi uygulayacağım çorbayıda listeye koydum çok iyi geleceğine eminim....zaten ilaç içmem mideme dokunuyorgeçmiş olsun cnm bol karabiberli ve limonlu tavuk çorbası iç birebir gribe hemen kesiyor
bende hasta olcam sanırım elim ayağım buz kesiyo sabahtan beri boğazımdada yanma var
tamam canım sen keyfine bakkçok heyecanlıydı bugün yapacağına güveniyorum bir ara bakarım kontrol ederim onu vakit bulunca yoldanyarın sabah erkenden yola çıkıyorum april pazartesiye kadar uğrayamayabilirim tamam mı fırsat buldukça gelmeye çalışıcam ama
tatlım listede olabilirsin haftaya neden olmasın geçen 79.5 üzerinden hesaplama yapıcaz 78 e düş direk alırız hadi 78.5 ol merak etme çalışırsan başarırsın bence regl yüzünden oldubu hafta alırsak yüzde düşüyor ondan almadık
dikkat edin canım ya sıcak tut kendinigeçmiş olsun cnm bol karabiberli ve limonlu tavuk çorbası iç birebir gribe hemen kesiyor
bende hasta olcam sanırım elim ayağım buz kesiyo sabahtan beri boğazımdada yanma var
canım sana bağlı herşey bakk gittin annene neler oldu kg aldın hemen ama sanırım haftaya da annendesin yine mi kg alıcaksın heee yoksa biraz daha dikkat et canım sen başlarda böyle değildinHaftaya listede var miyim yokmuyum
ben fırsat buldukça gelirim zaten april sende dinlen haftasonu iyice yarın cuma yarını da atlat yetertamam canım sen keyfine bakkben buralardayım İnşallah
evet cnm haklısın evim kaloriferli değil sobada kurmadımdikkat edin canım ya sıcak tut kendini
yarın evdeyim canım düzelmem lazım sevmiyorum yaaaa hiç hastalığı tabi kim severde ben hiççççç sevmiyorum ......tabi fırsat buldukça gel özletme kendini sensiz olmaz tatlımben fırsat buldukça gelirim zaten april sende dinlen haftasonu iyice yarın cuma yarını da atlat yeter
ne güzel evin sıcakmış nerde bizim ev yakmazsak kombiyi Sibiryaevet cnm haklısın evim kaloriferli değil sobada kurmadım
ısıtıcıyla ısınıyoruz evim sıcak çoğu zaman onuda yakmıyorum
dikkat etmeyince hemen geliyo hastalık
bende şaşırıyorum sanki doğalgazlı evdeyim gibi sadece çok üşürsek ve giyinirken açıyorum ısıtıcıyıne güzel evin sıcakmış nerde bizim ev yakmazsak kombiyi Sibiryadonarım valla yaktım yine hasta oldum tabii oda ayrı
kaçıncı kattasın altta ve üstte yakıyorlar mı? ondandır canım ama çokk şanslısın ...biz evde yokuz yinede kombi açık çünkü kapatırsak akşam eve gelir donarızbende şaşırıyorum sanki doğalgazlı evdeyim gibi sadece çok üşürsek ve giyinirken açıyorum ısıtıcıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?