pazar geldim ama 1 haftadır diyetteydim yani ama bilmiyordum takımı forumu gezegeze buldum :)vay süpersin canım sende bu azimle yakında listeye girersin ama pazar günü takıma geldiğin için bu hafta ilk haftan haftaya 2. haftan 3. hafta listedesin tamam mı bötle devam edersen genel takım kuralları varda cumalardan hesaplanıyor 3. cuma listeye girebiliyorsuncuma gelseydin takıma haftaya girerdin ama neyse azmini kaybetme bu verdiğin kilolar genel listeye yansıyacak
april tartıldıysan sorun yok canım kolay gelsin merakla beklemekteyiz biz
tamam dur sakin olpazar geldim ama 1 haftadır diyetteydim yani ama bilmiyordum takımı forumu gezegeze buldum :)
olsun fark etmez 2 hafta sonra belkide 84 kiloyla girerim ayy heycanlandım şimdi
bi kadın vardı ya vermicem vermicem diye video çekmişti bende vercem vercem eriyip gitsemde vercem diyemi çeksem acabatamam dur sakin olazimle devam edersen neden olmasın ama ilk hafta 2 kiilo gitmesi normal ödemde gidiyor ya ama haftada 1.5 falan verebilirisin 1 versende süper bence yapabilrsin tabiki 2 de verebiliersin ama
bi kadın vardı ya vermicem vermicem diye video çekmişti bende vercem vercem eriyip gitsemde vercem diyemi çeksem acaba
hahah aynen öyleçekte konu başka yerlere gitmesin sen bizim burda paylaş bence
her kelimesi kesinlikle doğru özellikle popcorn ben sinemaya gittiğimde almıyorumkızlar bunu women health dergisi bir saysından aldım jillianla roportaj yapmışlar ve kendi kilo verme sürecinde hatta şimdilerde de nasıl beslendiğini sormuşlar hem düz bir karın hem sağlıklı yaşamak için böyle besleniyorum demiş iyi ve kötü olarak ayırmış menüleri bende sizinle paylaşmak istedimspor topiğinde de paylaştım bir fikir verir size
Kahvaltı :
EN İYİ: Taze meyveler ve organik yoğurt. “Meyve besleyici öğelerle doludur. Yoğurdun içindeki probiyotikler ise sindirim sisteminin rahatlamasına yardım eder.”
EN KÖTÜ: Yüksek sodyumlu her şey. “Salam ve sosis gibi şarküteri ürünleri, içerdiği tuzdan dolayı seni balona dönüştürür.”
Öğle yemeği
EN İYİ: Balık ve sebze salatası. “Salatanda yeşil biber, salatalık ve marul kullan; bunlarda bolca su vardır ve seni uzun süre tok tutar.”
EN KÖTÜ: Kızarmış patates. “Doymuş yağ ile doludur ve tuzla kaplıdır. Bu tarz şeyler yediğinde ince görünemezsin. Mutlaka şişkinlik hissedersin.”
Akşam yemeği
EN İYİ: Izgara tavuk ve sebze. “Buharda pişmiş kuşkonmaz ya da limon ve sarımsakla sotelenmiş ıspanağı çok seviyorum.”
EN KÖTÜ: Pizza. “Ekmek ve peynir demektir. Peynir çok yüksek oranda yağ ve tuz içerebilir.”
Tatlı
EN İYİ: Organik kırmızı meyveler ve bitter çikolata. “Kesinlikle senin için en iyisi.”
EN KÖTÜ: Şekerli barlar. “Bunlara çöp gözüyle bakıyorum. Tamamen suni.”
Sinemada atıştırmalık
EN İYİ: Kendin getir. “Ben çantamda ufak bir paket yağsız patlamış mısır ya da organik çikolata bulunduruyor ve sadece biletime para ödüyorum. Sağlığımı da bozmuyorum.”
EN KÖTÜ: Popcorn. “Çok fazla sodyum içerir ve büyük boyu yaklaşık 1.200 kaloridir.”
Fast food EN İYİ: Subway’den sebzeli sandviç. “Sebzelerle dolu ve düşük kalorili. Ben içine ayrıca avokado ekletiyorum.” EN KÖTÜ: Kızarmış tavuk. “Organik olmayan kızarmış tavuk, şeker, yağ ve tuzla doludur. Üstelik hormonlu!
evet ya geçen arkadaşlarla gittik zaten en ucuzu small olan 17 küsürdü birde zaten çok yağlı ve tuzlu ben yemedim tabiher kelimesi kesinlikle doğru özellikle popcorn ben sinemaya gittiğimde almıyorum
hem sağlıksız hemde fahiş fiyatlar var sinema gişelerinde
suyumu bile başka yerden alıp çantama atıyorum
çok cnm bişey çekçekse diyet bisküvü taşıyorum yanımda
ben daha çok sütlü tatlıları seviyorumevet ya geçen arkadaşlarla gittik zaten en ucuzu small olan 17 küsürdü birde zaten çok yağlı ve tuzlu ben yemedim tabisuyu bende dışardan alıyorum havaalanlarında bile daha ucuz su oraya göre çok saçma bence mesela tatlı olarak bitteri önermiş antioksidan zaten bitter çikolata çok severim tabi öyle bir paket değil 1 kare oluyor ya öyle yemek lazım çok tatlı istendiğinde ben yazıyı çok beğendim bizde böyle dikkat etsek kilo almayız kiloları verdikten sonra hayat şekli haline getirmek şart
neden ki yarın da yazabilir canım süresi var daha listede değilmi mlyt artık ?mlyt bugün bildirim gününde gelmedn hep burda olurdun halbuki umarım iyisindir görürsen ses ver bak listeye girme işin haftaya kaldı
yok yani bildirim yapmazsa demek istedim april yarına kadar vakti var yoksa yarın öğlene kadar yapmazsa listeye giremeyecek yanlış olmuş mesajneden ki yarın da yazabilir canım süresi var daha listede değilmi mlyt artık ?
yok daha düzelmedim aksine zamanla dahada kötüye gidiyor boğazımda sanki tıkanıklık hissi var ve kulaklarımda zannedersem tıkanacak bugün sinyallerini vermeye başladı ...çok kötüü hastalık sağlık ne güzelyok yani bildirim yapamazsa demek istedim april yarına kadar vakti var yoksa yarın öğlene kadar yapmazsa listeye giremeyecek yanlış olmuş mesajsen napıyorsun april biraz daha iyi misin boğazın nasıl
geçmiş olsun grip filanmısın yoksayok daha düzelmedim aksine zamanla dahada kötüye gidiyor boğazımda sanki tıkanıklık hissi var ve kulaklarımda zannedersem tıkanacak bugün sinyallerini vermeye başladı ...çok kötüü hastalık sağlık ne güzel
başlıyor evet dünden beri var maleseff bogazımda yanma öksürük kulaklarımda bir garippgeçmiş olsun grip filanmısın yoksa
neden böyle oldu acaba ? ters giden bişeyler mi oldu mesela neyi eksik yaptın da kg aldın canım bir fikrin varmı ?Çok özür dilerim ve çok ama çok mutsuzum79.5 nedemek ya bu benim bittigim noktadır çekilsem mi ne yapsam takımın yüz karası yani ben
hemen pes edilir mi ya olmaz öyle şey haftaya daha iyi olacak inanıyorum listeye daha girmesdin zaten kilo veririsen listeye alırız yüz karası olur mu hiçÇok özür dilerim ve çok ama çok mutsuzum79.5 nedemek ya bu benim bittigim noktadır çekilsem mi ne yapsam takımın yüz karası yani ben
aprilcim regl durumları var mlyt nin ben ona bağlıyorum canım haftaya ineceğine eminimneden böyle oldu acaba ? ters giden bişeyler mi oldu mesela neyi eksik yaptın da kg aldın canım bir fikrin varmı ?
hadi bakalımhemen pes edilir mi ya olmaz öyle şey haftaya daha iyi olacak inanıyorum listeye daha girmesdin zaten kilo veririsen listeye alırız yüz karası olur mu hiç
aprilcim regl durumları var mlyt nin ben ona bağlıyorum canım haftaya ineceğine eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?