Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yarından itibaren tam gaz başlıyorum spor sağlıklı beslenme ve yoğurt kürü tutmayın beniiiiii

Kizlar tatli yemeyelim boyle seyler yiyelim.

April gecmis olsun

Kizlar mesajlari okuyorum ama bu hafta cok yogunum yazamiyorum cok

Eklentiler

• 2015-01-29-11-32-35-1.webp
    73,2 KB · Görüntüleme: 66
Dünkü menüm:
Sabah: 10:00
Bir peynirli poğaça
2 şekersiz çay

Öğle: 17:00
Çok ufak bi poğaça
1 şekersiz çay

Akşam: 19:30
Yarım tabak tavuk suyu çorbası
Yarım tabak brokoli salatası
Bi kase yoğurt

1 portakal 1 elma

Kizlar tatli yemeyelim boyle seyler yiyelim.

April gecmis olsun

Kizlar mesajlari okuyorum ama bu hafta cok yogunum yazamiyorum cok
tamam canımcım sen rahatlayınca buralardan çıkmıyorsun zaten gelmiyorsan toplantı vardır

canım yarın bir tartıl bakalım kilo bildirimi yap ki bir görelim haftaya kadar kaç kilo gidecek tamam mı

tamam canımcım sen rahatlayınca buralardan çıkmıyorsun zaten gelmiyorsan toplantı vardır

canım yarın bir tartıl bakalım kilo bildirimi yap ki bir görelim haftaya kadar kaç kilo gidecek tamam mı
Aynen öyle iş yerinde hassas tartı var zaten yanlış olmaz :) inşallah alnımızın akıyla çıkarız kendimi o kadar tutuyorum ki tatlı konusunda anlatamam

bende bir girip kayboluyorum aklınızda olsun eşyalarımı hazırlıyorum falan filan işler yoğun her an yine gidebilirim

Aynen öyle iş yerinde hassas tartı var zaten yanlış olmaz :) inşallah alnımızın akıyla çıkarız kendimi o kadar tutuyorum ki tatlı konusunda anlatamam
evinde tartı var mı canım orda da tartıl ama sabah aç karnına tartılman daha doğru sonuç verir evde de olsun bence tartın

evinde tartı var mı canım orda da tartıl ama sabah aç karnına tartılman daha doğru sonuç verir evde de olsun bence tartın

Evde de var da eski usul :) sanki bir kilo az tartıyo gibi :) kendimi kandırmak istemiyorum isyerine gittiğim gibi tartılcam sabah bakalım

Evde de var da eski usul :) sanki bir kilo az tartıyo gibi :) kendimi kandırmak istemiyorum isyerine gittiğim gibi tartılcam sabah bakalım
tamam canım üstünde kıyafet oluyor ya kıyafete göre farklı çıkabilirisn diye sordum sen yarın tartıl birde görelim bakalım

Günaydınlar olsun kızlarrr... Sonuç günü bugün.. heyecanlar dorukta

gunaydin canlarim yoldan sesleniyorum size kendinize dikkat edin mutlu haftasonları şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…