Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

deadline canım o ne güzel bir yüzde öyleeee harikasıınnn
ve de iyi yolculuklar cok güzel eğlen nişanda..

dün giremedim nete.. kızı kv bırakıp oğluşumu sinemaya götürdüm.. 6 süper kahramana gittik.. @gunessel güzel bir filmdi..
akşam kv deydik giremedim nete..
zaten moralim de bozuk. dün atamalar belli oldu.. tabiiki olmadı benimki. istifa edicem mecbur

dünkü menüm
10:30 : 2 dilim ekmek 1 haşl yumurta, 3 ceri domates, 5 zeytin, 2 kk peynir, 1 tk bal
14:00 : 1 küçük boy patlamış mısır
17:00: 2 tabak et suyuna çorba içinde bol et de vardı, yarım dilim ekmek, salaata
su 3 lt
spor 5 mil lesliyle

hayırlısı olsun kuzum.. bozma moralini sen yine de.. bir sonraki atamalardadır belki de kısmetin

Dünkü menümü de paylaşayım
sabah(08:30) 1 kk peynir, 6 zeytin, 2 lokma ekmek, 1 şekersiz çay.
ara (11:00) 10 tane badem
öğlen (13:30) 1 kase mercimek çorbası, haşlanmış brokoli
akşam(19:30) 3 kaşık etli barbunya yemeği, 6 tane hamsi, 1 dlm ekmek.
ara(21:00) 1 ceviz.
yatmadan önce de 1 sade soda
1 saat spor, 1lt su..
gün geçtikçe içtiğim su miktarı azalıyor

Bu akşam kuzenin sözü var ve uzun zaman önce giydiğim ama içinde rahat edemediğim, hatta bunaldığım bir pantalon-eteğimi bir deneyeyim belki olur ,, giyerim die düşündüm. tursarak denedim ama gayet rahat girdim içine.. ne kıçım eskisi gibi dışarı fırladı, ne de baldırlarım löp löp oldu.. o kadar mutlu oldum ki anlatamam... biraz yavaş ilerliyorum ama yavaş ta olsa verimimi almaya başladım..
hep ilerleme sağlayalım.. musmutlu olalııııımmmm

çok çok azzz.. ama sabah kahvaltısını güzel yaptığın için gerisi önemli değil bence de

Bu superrrrr bi şey eskiden olmayan kıyafetleri giyebilmek

bozma moralini vardır herşey de bir hayır

hayırlısı olsun kuzum.. bozma moralini sen yine de.. bir sonraki atamalardadır belki de kısmetin
sağol canım.. ama istifa etmekten başka yolum yok..
menün süppperr... ne harika bir duygudur oooooo... inşallah yakında da bol geldi giyemedim dersin
çok çok azzz.. ama sabah kahvaltısını güzel yaptığın için gerisi önemli değil bence de
dışardaydım canım mısır yiyip suyu da içince açlık hisstemedim

bozma moralini vardır herşey de bir hayır
sağol canım inşallah hayırlıdır

Nabersiniz kizlar. Ben bu aralar cok yogunum ve haftasonu da calisacagim. Moralim bozuldu is bilmez insanlar yuzunden hep bir seyler kaliyor faturasi da size geliyor. Huzurumu kacirdilar 3 gunde

Nabersiniz kizlar. Ben bu aralar cok yogunum ve haftasonu da calisacagim. Moralim bozuldu is bilmez insanlar yuzunden hep bir seyler kaliyor faturasi da size geliyor. Huzurumu kacirdilar 3 gunde
Kıyamam canım yaa.. hep öyleolur zaten.. birileri işlerini yarım yapar, ceremesi bize kalır.
ama sen bozma moralini yine de.. belki dinlenemeyeceksin ama, yine de gönlünü ferah tutmaya çalış... biz burdayız kiii

bozma moralini tatlım..sonra evde de huzurun kaçar takma kafaı

Bazen is hayati insani bezdiriyor. Baska bir alana gecsem diyorum bazen ama insanlar her yerde ayni.

bozma moralini tatlım..sonra evde de huzurun kaçar takma kafaı

Simdi zaten h.sonu mahvoldu ister istemez yansiyor. Tum hafta sonu calismam lazim. Pazar ofise gitmeyecegim ama yine de calismam gerekecek evde. Bu arada sende bozma moralini istifa etmen gerekiyormus sanirim. Gordm ama cevaplayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…