Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oyyyy 5. takımdakiler ne biçim kilo vermişler öylee

Kizlar tatli yemeyelim boyle seyler yiyelim.

@April gecmis olsun

Kizlar mesajlari okuyorum ama bu hafta cok yogunum yazamiyorum cok
çok saol canımm İnşallah geçicek...zaten bizim yoğunluğumuz hiç bitmez dagatesi maleseff kolaylılar dilerim canımmm.....

gunaydin canlarim yoldan sesleniyorum size kendinize dikkat edin mutlu haftasonları şimdiden
benide götür benide al çok sıkıldım bende uzun zamandır hiç biryere gitmiyorum güzel geçsin İnşallah mini tatilin canım

kısmet değilmiş de canım sakın canını sıkma sonraki planını devreye sok herzaman herşeye bir çare vardır hayırlısı ne ise o olsun ispanyolcum...zaten sen canını sıksanda durumu değiştiremeyeceğin için boşuna olacak

güzel menün ilk önce az mı olmuş sanki dedim ama patlamış mısırı görünce tam isabet olmuş dedim

canım menü çok iyi devaamm böyle.benimde herşeyim bollaştı ama çokda iyi olduu mutluluk dolsun dört bir yanımız hep

Nabersiniz kizlar. Ben bu aralar cok yogunum ve haftasonu da calisacagim. Moralim bozuldu is bilmez insanlar yuzunden hep bir seyler kaliyor faturasi da size geliyor. Huzurumu kacirdilar 3 gunde
belli belli yoğun olduğun yoksun bikaç gündür pek sen işlerini yoluna koyda canını sıkma tatlım.her işin bir zorluğu var insanlar daha da yorar zaten her iş kolunda hep varlar yapacak bişey yok görmemezlikten geleceksin takmayacaksın kolaylıklar dilerim

dünkü menüm
sabah 07:30
bir beyaz peynirli sandviç
bir çay
öğle 12:20
bir kase tarhana çr
iki kaşık kıymalı patates
iki kaşık kısır
bir dilim ekmek
ara 16:00
bir portakal
akşam 19:30
iki çatal spagetti
2 lt su
spor yok çok hastaydım halsizlikten yapmadım

menün güzel canım.. ş,mdi nasılsımn biraz toparlayabildin mi

benim çalıştığım yerde bir arkadaşım 2 ayda 18 kg vermiş şok oldumama özendim valla ne güzel olmuş neler mi yapmış tabi sağlıksız yememiş resmen sabah kahvaltı yapmamış öğlen çorba salata akşam çorba salata okadar ben yapamam öyle birşey sadece şuaralar şunu denemeye çalışıyorum akşam yemeğimi geçiştirmek menülerimde de göreceksiniz bi deneyeceğim bakalımispanyolcum

ben de daha önce birçok kez bu şekilde kilo vermiştim.. bu kadar çok değil ama, 7-8 kilo.. ben önceden bikini giymezdim hep mayo giyerdim göbeğim var diye.. eşim o zaman sevgilim oluyor dedimki ben bikini giyicem bu sene , bu göbekle giyemzesin önce zayıflaman lazım dedi.. 61-62 kiloyum.. yıllık iznime çıkmaya da 20 gün var , iddiaya girdik.. annemi aradım dedimki bana kırmızı 36 beden ipli bikini al.. azmettim 20 günde 8-9 kilo verdim giydim o bikiniyi.. sonra üstüne uzun zaman kilo almadım evlenirken belim 62 cm diydi.. sonra TUSa çalışırken 70 eçıktım vs vs hep böyle işte..
şimdi emzirmiyor olsam yine öyle sağlıksız veririm kilo iyiki emziriyorum da sağlıklı zayıflıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…