Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gittim spor merkezinde de bir kız, yaz başı başlamış oraaya. başladığında kilosu 90 küsürlermiş,hatta 100 ü de görmüş ve şuan 62 kilo.. nasıl oldu diye sordum o da aynı şeyi söyledi. hiç birşey yemedim... geçen gün karşılatık, bu sabah kahvaltıda çok yedim diye dövündü durdu.. ne yedin die sorduk, 1 portakal 2 kraker dedi...
yaz başından beidir de böyle yiyormuş yemek.. ilk başlarda bayılırmış hep.. şimdi alışmış bünyesi..
doktora gitse eminim birsürü vitamin eksikliği çıkar.. doktora gidersem vitamin verir, o da bana kilo aldırır o yüzden gitmiyorum doktora demişti.. yuhh dedim..
ben katiyyen yapamam öyle bişey.. sabah kahvaltımı geçiktirdim mi midem bulanıyor benim .. düşünemiyorum bile

ben akşamları az yiyince sabahdaha az çıkıyorum tartıda .. kesinlikle iyi bir yöntem
evet yaa.. biri 2.5 kilo vermiş. maaşAllah.. ben haftada 2 kilo versem 2 ayda istediğim kiloya erişiom
haklısın canım ya.. haftada 1 versem yine iyi

en güzelini yapıyorsun canım.. yavaş yavaş ama sağlıklı.. normal olan da bu zaten

yaa esas başka bişey için anlatmıştım onu.. o 20 günde 8-9 kilo verdiğim dönemde sabah 1 dilim ekmek 21 kk peynir , öğle 1 şeftali akşam da 1 şeftali yemiştim.. korkunç yaaa .. nasıl yapmışım ,, üstelik 1 sat yürüyüş 200 mekik çekiyordum..
inat etti mi oluyor şimdi olsa kocama hadi leeeenn derdim.. o da benim hadi leeen diyeceğimi düşünmüş ve bikiniden vazgeçirmek için öyle söylmiş meğerse

deadline süper vermiş bu hafta kızlaaarr

kızlar ben sabah leslie ile 5 mil yaptım şimdi de 2 mil yaptım , hala yapasım var zararı olurmu ki ya

İNATLAR YOKMU TABİ ÖYLE OLUNCA VERİRİZ AMA SAĞLIKSIZ...

HİÇ BİRŞEY YEMEMEK Mİ DELİ İŞİ !! BEN ASLA YAPMAM TAMAM AKŞAM YEMEDEN DURURUM BELKİ AMA GÜN İÇERSİNDE DURAMAM NASIL HAYATTAN ZEVK ALIRIZ Kİ ÖYLE YALAN O CANIM İSTEMİYOR GÜNLERCE OLAMAZ HADİİ HADİ BAŞKALARINI KANDIRSINLAR ZORDUR ÖYLESİ KİMSE ÇOK KEYİFLİ KEYİFLİ ÖYLE YAŞAYAMAZ

Huu huuu.. kızlarr.. tebrikler.. haftaya bende bu listeye girmek için azmedicem.. hadi bakalım
BAKALIM GİREBİLECEKMİSİN JASMİNE GÖRÜCEZZ

kızlaarr.. 4 kiloya yakın veren var.. inanamıyorum.. nasıl bir azim buu

Telefondan alinti yapmak zor. O yuzden madde madde yazayim.

sagliklik beslenme ile verilen kilolar normal duzene donuldugu an geri aliniyor. Bazi takimlardaki arkadaslar resmen ac geziyor. Simdi 7. Takima bakmadim onlar icin demiyorum genel anlamda bakmistim bir ara. Bazilari hic denecek kadar az yiyordu ve o hafta epey vermislerdi. Hic bir doktor/ diyetisyen bir haftada 2 kilo verdim diyene iyi yapmissin demez(cok yuksek kilolar haricinde) ben 76 77 kiloyken bir ara gitmistim ve o hafta verdigi listeden az yemis ve 1.5 kilo vermistim. Beni bir guzel azarladi. Ondan beri hep hftada 500 gram iyidir diyorum. Cunku en sagliklisi aylik 2 kilo demisti. Ama bende gecen hafta diger takimlara bakip gaza geldim. Ve bir guzel yeme duzenimi bozdum. Ustune gunde 90+60 dk olacak sekilde iki tur yuruyus yaptim. Sonuc mu? Bas donmesi / midede siskinlik / wcye cikamama. Inanin normak yesem ve o sporu yapsam daha cok verirdim. Ondan bence saglikli yavas yavas vermek sporla vermek sarkmadan vermek catlamadan vermek. Sagliksiz verince hizli catlamalar oluyor.

aprilcigim tekrar gecmis olsun

deadline tebrikler canim

jasmine ellerine saglik listeyi tasidigin icin.

Ispanyol bence 1 kere 75 dk flb yapsan daha guzel olabilir. Cunku yag yakimi 20 dk dan sonra basliyor. 1 mile de tam basliyorsun yag yakmaya bitiyor. Tabi ki hareketsiz durmaktan iyidir ama yapabiliyorsan sabah 1 kere yapsan daha guzel olur. 3 mile hemen ardindan 1 mile gibi. Bende baslamistim gecen hafta yaptim hep ama dizimdeki yirtigi zorladigim icin su an diz agrim var o yuzden 2 gundur yapamadim

merhaba kızlar dünkü bildirimim
tüp bittiği için yarım döner yedim yeşil çay ve ayran içtim
bol bol su tükettim
ikidilim greyfurt yedim
akşam yemeği olarakta kendi tarifim olan körili tavuk yemeği yaptım
1 parça tavuk yemeği ve az çorba içtim bol bol su tükettim

CANIM ÇOK TEŞEKKÜRLER VE ÇOK GÜZEL AÇIKLAMIŞSIN SAĞLIKSIZ OLAN HERŞEYE BENDE KARŞIYIM TABİKİ ÇOK AZ YERSEN VERİRSİN AMA YA SONRASI TEKRAR ESKİ DÜZENİNE DÖNDÜĞÜNDE HERŞEY ALTÜST OLACAKTIR....

SPOR ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…